2020. május 17. vasárnap

máj. 17
16:21
Felkészülés: a Fradi a második meccsen már ikszelt a Kövesddel (She)
Egy nap, két felkészülési meccs: a labdarúgó NB I éllovasa, a Ferencváros kétszer is megmérkőzött a Mezőkövesddel. A délelőtti 1–0-s vereséget délután 1–1-es döntetlen követte, Cseri Tamás góljára Ihor Haratin válaszolt tizenegyesből.
máj. 17
16:27
Bundesliga 2.: drámai végjáték, minden meccs a hajrában dőlt el (She)
Vasárnap további négy mérkőzéssel folytatódott a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság is. Zárt kapus találkozók lévén nézőkből volt hiány, izgalomból azonban nem, ugyanis minden meccs a hajrában dőlt el.
máj. 17
16:33
Gyász: elhunyt Szabó II László, az örök motorversenyző (She)
A magyar motorsport első világbajnoki pontszerzőjét, világbajnoki dobogósát, 22-szeres bajnokát 86 éves korában érte a halál.
máj. 17
16:35
Csupasport: Ultrabalaton-futás misztikus érkezéssel (She)
Elsőre jó ötletnek tűnt – és örömmel mondhatjuk, sokadikra is az volt. Amikor kolléganőnk, Lipiczky Ágnes berobbant a szerkesztőségbe, hogy kitalált valami jót, aligha hihettük, hogy mi is ennyire élvezzük a váltót, és rajtunk kívül is oly sok futó húz cipőt ezen a májusi hétvégén.
máj. 17
16:45
Koronavírus: a külföldi sportolók és edzők visszatérhetnek Oroszországba (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság újraindulása érdekében az ország enyhítette a korlátozásokat, hogy a sportolók és edzők visszatérhessenek. Március óta Oroszország a legtöbb külföldi számára elutasította az országba való belépést a koronavírus-járvány miatt, most viszont engedélyezte azoknak a sportolóknak és szakembereknek a beutazását, akik szerz
máj. 17
16:51
Serie A: a Parmánál két játékos is pozitív tesztet produkált (She)
Az előírásoknak megfelelően az olasz Serie A-ban szereplő Parma labdarúgócsapata és a stáb tagjai is átestek a koronavírusteszten. A klub közlése szerint két játékos pozitív mintát produkált.
máj. 17
17:21
Kick-box: decemberre halasztották az idei Európa-bajnokságot (She)
A Nemzeti Versenysportszövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a kontinensviadalra december 5. és 13. között kerül sor az eredeti helyszínen, a törökországi Antalyában.
máj. 17
17:21
Megnyitja határait Oroszország, de csak előttük, nézze! (ATV)
Az orosz labdarúgó-bajnokság újraindulása érdekében az ország enyhítette a korlátozásokat, hogy a sportolók és edzők visszatérhessenek.
máj. 17
17:21
Deontay Wilder 3,3 milliárdért lenne hajlandó a háttérbe húzódni (BorsOnline)
Különleges, ám nem éppen sportszerű ajánlatot tett az amerikai profi nehézsúlyú
máj. 17
17:33
Bundesliga: kétgólos hátrányból mentett pontot a Mainz (She)
Hiába vezetett már két góllal is, végül egy ponttal kellett beérje az 1. FC Köln az FSV Mainz ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26., a koronavírus miatti leállást követő első fordulójában. A vendégeknél Szalai Ádám bő 20 percet töltött a pályán csereként.
máj. 17
17:36
Döntött a szövetség, elmaradnak az őszi selejtezők (Ripost)
Idén már nem lép tétmeccsen pályára a magyar férfi kosárlabda-válogatott.
máj. 17
17:57
Kick-box: decemberre halasztották az idei Eb-t (She)
A Nemzeti Versenysportszövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a kontinensviadalra december 5. és 13. között kerül sor az eredeti helyszínen, a törökországi Antalyában.
máj. 17
17:59
Bundesliga: Union Berlin–Bayern München élőben az NSO-n! (She)
Több mint két hónap után folytatódik a német Bundesliga küzdelemsorozata, a 26. fordulóban a bajnoki aranyra törő Bayern München az Union Berlin vendége lesz, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
máj. 17
18:09
Virtuális MotoGP: Álex Márquez legyőzte 8-szoros világbajnok bátyját (She)
Az eddigi legizgalmasabb versenyt hozta a virtuális MotoGP-futamok negyedik felvonása, a 9 körös misanói összecsapás, ami után a finom beszólogatások sem maradtak el.
máj. 17
18:33
Női kézi: dán klubja nem tudta megtartani Kristiansen testvérét (She)
Mindössze egy idényt követően elhagyja a dán Herning-Ikast női kézilabdacsapatát Jeanett Kristiansen, és a 27 éves norvég balátlövő hazatér előző klubjához, a Vipers Kristiansandhoz.
máj. 17
18:33
Evander Holyfield harmadszor is kiállna Mike Tyson ellen (BorsOnline)
Mike Tyson már ötödik hete edz, és először kötelezett az edzőteremben Evander Hoyf
máj. 17
18:39
PL: hétfőn döntenek a csoportos edzések újbóli bevezetéséről Angliában (She)
Az angol labdarúgó-élvonal (PL) küzdelmeit – melyek eredetileg éppen most vasárnap zárultak volna – márciusban függesztették fel a koronavírus-járvány miatt, ezúttal pedig a húsz klubból legalább 14-nek kell egyetértenie abban, hogy a meghozott biztonsági óvintézkedések elegendőek a közös tréningek megkezdéséhez.
máj. 17
18:39
Puskás Ferenc a főszereplő, az évszázad meccsét nézheted a tévében (Ripost)
Hatvan éve játszották minden idők egyik legjobb BEK-döntőjét.
máj. 17
18:51
Bundesliga: rekordnézettséggel tért vissza a futball (She)
Szombaton rekordot döntött Németországban a Sky nézettsége. A televíziós társaság közlése szerint összesen 5.36 millióan néztek bele a Bundesliga újraindulásába.
máj. 17
19:03
Ligue 1: a Monaco fél évre eltiltott szélsője sem nem nyer a koronavírussal (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség úgy határozott, hogy a meghatározott ideig eltiltott játékosok esetében kiesik a bajnokság felfüggesztésétől június 30-ig eltelt idő, azaz ennyivel tovább nem léphetnek majd pályára. Mindez azt jelenti, hogy a februári, a Nimes elleni bajnokin kiállított, majd a játékvezető meglökése miatt fél évre eltiltott monacói, G
máj. 17
19:21
Ligue 1: a Monaco fél évre eltiltott szélsője sem nyer a koronavírussal (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség úgy határozott, hogy a meghatározott időre eltiltott játékosok esetében kiesik a bajnokság felfüggesztésétől június 30-ig eltelő idő, azaz ennyivel tovább nem léphetnek majd pályára. Ez azt jelenti, hogy a Nimes elleni februári bajnokin kiállított, majd a játékvezető meglökése miatt fél évre eltiltott monacói Gelson Ma
máj. 17
19:27
Ahogy mi megéltük: „Cristiano Ronaldo azt sem tudta, honnan virrad” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. Vasárnap lévén újabb olvasói történetet osztunk meg, Juhász Krisztián azt a napot idézte fel, amikor átélhette, milyen az el Clásico a Camp Nouban.
máj. 17
19:30
Meghalt Szabó II László, a magyar motorsport meghatározó alakja (Behaviour)
Csaknem 25 éves pályafutása során Szabó négy különböző szakágban 22 magyar bajnoki címet nyert.
máj. 17
19:39
Dél-Korea: szokatlan módon töltötték meg a lelátót (She)
A koronavírus-járvány miatt világszerte megállt a sportélet az elmúlt hónapokban, s csak mostanában kezd újraéledni, ám szinte kivétel nélkül mindenhol zárt kapuk mögött történik ez meg. Számos klubnál azonban egyedi módszerekkel próbálják meg elérni, hogy ne a lehangolóan üres nézőtér előtt futballozzanak a játékosok. Így van ez a dél-koreai bajno
máj. 17
19:51
Bundesliga – Szidták a nagyiját, büntetett Haaland (BorsOnline)
Tökéletesen focizott a német bajnoki címért versenyt futó Dortmund, amelyben a norvég Erling Haaland ezúttal is elkapta a fonalat. Nézők nélkül tért vissza a foci Európába.
máj. 17
20:09
Bundesliga: két góllal nyert Berlinben a Bayern München (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 26. fordulójában az aranyra törő Bayern München két góllal nyert az Union Berlin otthonában.
máj. 17
20:15
NB I: így ikszelt a Ferencváros a Mezőkövesddel (She)
Egy nap, két felkészülési meccs: a labdarúgó NB I éllovasa, a Ferencváros kétszer is megmérkőzött a Mezőkövesddel. A délelőtti 1–0-s vereséget délután 1–1-es döntetlen követte, Cseri Tamás góljára Ihor Haratin válaszolt tizenegyesből. A második találkozóról a Ferencváros hivatalos honlapja, a fradi.hu egy bő három perc hosszú összefoglalóval jel
máj. 17
20:21
Anglia: Rooney elárulta, melyik edzőjétől tanulta a legtöbbet – nem Ferguson az! (She)
A Louis van Gaal irányítása mellett eltöltött két manchesteri idénye alatt döntötte el, hogy ő is edző akar majd lenni – minderről Wayne Rooney, a Derby County játékos-menedzsere beszélt. A 34 esztendős labdarúgó a holland trénert magasztalva kijelentette, senkitől – így az MU-t korábban évtizedeken át irányító, Rooneyval kilenc idényen keresztül d
máj. 17
20:27
La Liga: súlyos büntetést szabott ki dán csatárára a Celta (She)
Klubrekordot jelentő 60 ezer eurós pénzbüntetést szabott ki a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Celta Vigo vezetése a csapat dán csatárára, Pione Sistóra.
máj. 17
20:33
Ajánló: megdöntötték Csécsei Zoltán világrekordjait (She)
Zach Bitter a 100 mérföldes és a 12 órás futópados futás új világcsúcstartója, az amerikai ultrafutó Csécsei Zoltán 24 órás futópados világrekordjának teljesítése közben felállított idejeit múlta felül.
máj. 17
20:33
Csak ujjlenyomata alapján tudták azonosítani Kobe Bryant holttestét (BorsOnline)
Januárban helikopterbalesetben elhunyt az egykori amerikai profi kosárlabdázó, Kob
máj. 17
20:57
Serie A: fenntarthatatlan a Juventusnál a játékosok fizetése (She)
Riadó a Juventusnál címmel írt a La Gazzetta dello Sport arról, hogy tarthatatlanul magas a játékosok fizetése az olasz labdarúgó-bajnokság címvédőjénél.
máj. 17
21:27
amikor Larsson beállt, és BL-döntőt nyert a Barcának (She)
Habár néhány élő sporteseményt már láthattunk, még mindig nem küzdünk a bőség zavarával, így folytatjuk az emlékezetes jeleneteket felelevenítő sorozatunkat. Ezúttal a 2005–2006-os Bajnokok Ligája-idény döntőjét vesszük elő, amelyet éppen ma 14 éve rendeztek, és amelyet Henrik Larsson nélkül talán sosem nyer meg a Barcelona.
máj. 17
21:29
Dopping: visszatérne az érmeitől megfosztott orosz gerelyhajító (She)
Vasárnap lejárt az olimpiai ezüstérmétől és világbajnoki címétől is megfosztott Marija Abakumova négyéves büntetése, amelyet doppingolásért kapott az orosz gerelyhajító.
máj. 17
21:33
Nba: rekordáron ütötték le Michael Jordan cipőjét az árverésen (She)
Rekordot jelentő 560 ezer dollárért (183 millió forint) kelt el egy árverésen Michael Jordan kosárlabdacipője.
máj. 17
21:39
Túlzott berlini gólöröm (Behaviour)
Túl intenzíven ünnepelték találataikat a Hertha BSC játékosai a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, mégsem kell büntetéstől tartaniuk.
máj. 17
21:48
Közel 27 milliós randi, ennyit fizetnek a dögös teniszezőnek (Ripost)
Valakinek sok pénzt megért egy randi Eugenie Bouchard-ral.
máj. 17
22:15
Serie A: Prandelli szerint még korai a júniusi újrakezdés (She)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya ellenzi, hogy már júniusban újrainduljanak a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt bajnoki küzdelmek a Serie A-ban.
máj. 17
22:27
PL: Jürgen Klopp szeretné folytatni a bajnokságot (She)
Jürgen Klopp, az angol bajnoki listavezető Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik benne, hogy a Premier League küzdelmeit is folytatják majd, a zárt kapus meccseket pedig egyáltalán nem élné meg tragédiaként.
máj. 17
22:45
60 éve szerzett Puskás Ferenc négy gólt a rekordok BEK-döntőjében (She)
A mindörökre megdönthetetlen csúcsok fináléját játszotta pontosan hat évtizeddel ezelőtt a Real Madrid és az Eintracht Frankfurt a glasgow-i Hampden Parkban. Tíz gól, 127 ezer néző, a sorozatban ötödik Real-siker – és a mi Öcsink idehaza elhallgatott négy találata.
máj. 17
22:51
Darts: Joe Cullen rekordátlaggal lett az utolsó előtti továbbjutó (She)
Joe Cullen háromból három győzelemmel, köztük a Gerwyn Price elleni csoportrangadón elért 5–3-mal jutott tovább a PDC Home Tour 31-es csoportjából. A világranglista 16. helyezettje José de Sousa eddigi tornarekordot jelentő 104.8-as átlagát is felülmúlta.
máj. 17
23:03
Darts: Joe Cullen rekordátlaggal lett az utolsó előtti továbbjutó (She)
Joe Cullen háromból három győzelemmel, köztük a Gerwyn Price elleni csoportrangadón elért 5–3-mal jutott tovább a PDC Home Tour dartssorozat 31-es csoportjából. A világranglista 16. helyezettje José de Sousa eddigi tornarekordot jelentő 104.8-as átlagát is felülmúlta.
máj. 17
23:09
Hétfői sportműsor: képernyőn Puskás BEK-döntőben lőtt mesternégyese (She)
Napra pontosan 60 éve szerzett mesternégyest Puskás Ferenc a Real Madrid színeiben az Eintracht Frankfurt elleni BEK-döntőben – erre emlékezik az M4 Sport a találkozót egészében képernyőre tűzve. Az élő sportesemények is folytatódnak: a Werder Bremen a Bayer Leverkusennel mérkőzik a német Bundesligában, míg a dartsozók PDC Home Tourja az utolsó cso
máj. 17
23:11
Lang Ádámban kettős érzések kavarognak • 60 éves a Real–Frankfurt BEK-döntő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
máj. 17
23:15
A cella nyugalma – Csillag Péter publicisztikája (She)
Azt hiszem, értem, mire gondolt Boris Johnson brit miniszterelnök, amikor a múlt héten úgy fogalmazott, a futballélet visszatérése jó hatással l...
máj. 17
23:17
Retró varázslat – Malonyai Péter jegyzete (She)
Lassan már negyven esztendeje, hogy Surányi András rendező felkért, működjek közre Aranycsapat című filmjének (1982) forgatásán, így tanúja lehet...

Keresés