2020. május 23. szombat

máj. 23
13:51
Szerbia: öngyilkos lett a korábbi válogatott játékos (She)
Péntek éjjel egy belgrádi lakásban öngyilkosságot követett el a 38 éves Miljan Mrdakovics. A szerb sajtó értesülései szerint a belgrádi Partizan és a belga Anderlecht korábbi labdarúgója egy pisztollyal lőtte magát fejbe.
máj. 23
13:54
Első körben az Újpest és a ZTE sem kapott klublicencet (Behaviour)
Hétfőtől június 2-ig van lehetőség a hiányzó dokumentumok pótlására, illetve bizonyíthatják azt, hogy megfelelnek a klublicenc szabályzatának.
máj. 23
14:09
Sokszoros brazil gólkirályt vett az Újpest, de ráfizetett (She)
Újonnan induló sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2001–20
máj. 23
14:18
Ez az év legboldogabb videója: már edz a leukémiát legyőző magyar lány (Ripost)
Gereben Lívia újra edzésbe állt, miután tavaly májusban diagnosztizálták nála a vérrákot.
máj. 23
14:21
Budapest-kupa: Balázs Attiláék kikaptak első meccsükön (She)
Balázs Attila, Fajta Péter és Nagy Adrienn 2:1-re kikapott Jani Rékától és Marozsán Fábiántól a tenisz Budapest-kupa szombati első párharcában.
máj. 23
14:33
Végre kiderült, Dzsudzsák Balázs a Fradiban folytatja-e (Infostart)
A klub ügyvezető alelnöke, a futballista jó barátja adott egyértelmű választ a régóta a levegőben lógó kérdésre.
máj. 23
14:51
La Liga: a június 8-i héten folytatódhat a bajnokság! (She)
Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök több bejelentést is tett szombaton a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. A sportéletet érintő hír, hogy a kormány engedélyezi a futballbajnokságok újraindulását is a június 8-i héttől.
máj. 23
14:57
Kupameccs Mezőkövesden, kupameccs Budapesten (Infostart)
Három NB I-es csapat mellett az NB II bajnoka, az MTK lép pályára szombaton a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésein. A párosítás: Mezőkövesd-Zsóry–MOL Fehérvár, MTK–Budapest Honvéd.
máj. 23
15:00
Kikaptak első meccsükön Balázs Attiláék (Behaviour)
A Budapest Kupán vasárnap a döntőre és a bronzmeccsre kerül sor.
máj. 23
15:21
Két gól és más semmi: a Bvb célfutballal hozta a kötelezőt Wolfsburgban (She)
A Borussia Dortmund 2–0-ra legyőzte idegenben a Wolfsburgot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 27. fordulójában. Szintén idegenben nyert a Bayer Leverkusen és a Werder Bremen is. A Paderborn és a Hoffenheim, egy igen komikus gólnak is köszönhetően, döntetlent játszott egymással.
máj. 23
15:21
Legendás sportoló kapta el a koronavírust, kórházban ápolják (Ripost)
Elkülönítve kezelik egy washingtoni kórházban a kétszeres olimpiai bajnok exkosarast. Bizakodó, de mindenkit óva int.
máj. 23
15:27
Sallaiék hazai pályán meglepetésre kikaptak a Werdertől (She)
A Freiburg Sallai Rolanddal a kezdőcsapatában hazai pályán 1–0-ra kikapott a Werder Brementől a Bundesliga 27. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 23
15:51
Sigér Dávid duplája döntött a nagy gólok mérkőzésén (She)
A Ferencváros Sigér Dávid két góljával legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, amellyel 70 nap után újraindult a bajnokság.
máj. 23
15:53
Jégkorong: hosszabbított válogatottjával az UTE (She)
Varga Arnold válogatott jégkorongozó meghosszabbította szerződését az UTE csapatával.
máj. 23
16:03
Újpest: a klub megkapja a licencet, a Szuszában fogadja az FTC-t (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a klub meg fogja kapni az MLSZ-től a licencet a következő idényre. Az MLSZ a lapunkhoz eljuttatott hírlevélben annyit erősített meg, hogy a Szusza Ferenc Stadion NB I-es hitelesítést kapott. A lila-fehérek hivatalos közleményét változás nélkül közöljük.
máj. 23
16:03
Mario Götze távozik Dortmundból (ATV)
Nem hosszabbítja meg világbajnok labdarúgója, Mario Götze nyáron lejáró szerződését a Borussia Dortmund.
máj. 23
16:06
Június 8-tól folytatódhat a spanyol bajnokság (Behaviour)
Spanyolországban március 12-én függesztettek fel minden futballsorozatot, bár az élvonal és a másodosztály csapatai azóta kis csoportokban újra edzésbe álltak.
máj. 23
16:21
Dortmund: a sportigazgató megerősítette, Götze távozik (She)
Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, a Borussia Dortmund nem hosszabbítja meg világbajnok labdarúgója, Mario Götze nyáron lejáró szerződését.
máj. 23
16:23
Ajánló: bevásárlólista kezdő testépítőknek (She)
Akár izmot akar növelni az ember, akár fogyni szeretne, az első szempont, hogy mennyit járjon edzőterembe. Ám legalább ilyen fontos, hogy mit eszik. Az étrend megreformálása nem könnyű, a Csupasport bevásárlólistája azonban segítségére lehet minden kezdő testépítőnek, vagy életmódváltónak.
máj. 23
16:45
Hertha: gólt lőtt, lecserélték, ott lehetett a fia születésénél (She)
Az Union Berlin elleni péntek esti fővárosi rangadón röviddel a lecserélése után Bruno Labbadia vezetőedző engedélyével elhagyta a stadiont Matheus Cunha, a Hertha BSC labdarúgója, s így éppen idejében érkezett a kórházba, ahol megszületett a kisfia.
máj. 23
16:51
Letaszították a trónról Serena Williamst, Oszaka Naomi a világ legjobban kereső női teniszezője (SzMo)
Az ausztrál nyílt bajnokság 2019-es japán győztese 37,4 millió dollárt keresett a díjakból, nyereményekből és a szponzori támogatásokból tavaly.
máj. 23
16:57
Bódi remek góllal nyitott, Sigér kettővel válaszolt (She)
A bajnokság első fordulójából elhalasztott Ferencváros–Debrecen mérkőzéssel, 70 nap után indult újra szombaton a járványhelyzet miatt félbeszakított labdarúgó NB I. Gólokban sem volt hiány: Bódi Ádám szép góllal nyitott, ám Sigér Dávid két remekbe szabott találattal válaszolt, így a félidőben 2–1 az állás a zöld-fehérek javára.
máj. 23
17:21
Sakk: Kempelen Farkas híres sakkautomatája, a Török (She)
Folytatódik a sakkrovat, amelyet Kállai Gábor nemzetközi nagymester jóvoltából indított az Utanpotlassport.hu szerkesztősége. Bizonyára üdítő olvasmányélménnyel szolgálnak mind a fiataloknak, mind a szülőknek azok a történetek és gondolatok, amelyeket a 2002-ben ezüstérmes sakkolimpiai csapat kapitánya, a Testnevelési Egyetem mesteroktatója, az MTK
máj. 23
17:23
Portugália: június 3-tól szinte minden nap lesz bajnoki (She)
Rendhagyó menetrenddel folytatódik június 3-tól a portugál labdarúgó-bajnokság, amelyben szinte minden nap rendeznek majd mérkőzéseket a nyár folyamán.
máj. 23
17:27
Sokkoló tragédia, öngyilkosságba kergették a 22 éves sportolónőt (Ripost)
Minden jel szerint maga vetett véget az életének. Az interneten rázúduló gyalázkodás lehetett az utolsó csepp a pohárban.
máj. 23
17:33
Portugália: június 3-tól szinte mindennap lesz bajnoki (She)
Rendhagyó menetrenddel folytatódik június 3-tól a portugál labdarúgó-bajnokság, amelyben szinte mindennap rendeznek majd mérkőzéseket a nyáron.
máj. 23
17:35
Bundesliga: Sallai kezdett, kikapott otthon a Freiburg (She)
A Freiburg Sallai Rolanddal a kezdőcsapatában hazai pályán 1–0-ra kikapott a Werder Brementől a Bundesliga 27. fordulójának szombati játéknapján. A Dortmund a Wolfsburg, a Leverkusen a Mönchengladbach vendégeként nyert.
máj. 23
17:51
Gyász: egykori csapattársa megható levéllel búcsúzik Sitku Ernőtől (She)
Mint beszámoltunk róla, negyvennyolc éves korában elhunyt Sitku Ernő 149-szeres válogatott kosárlabdázó, a férfi kosárlabda NB I/B-ben szereplő Nyíregyháza BS szakmai igazgatója, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi tagja. Mészáros Zalán, a Vasas férfi kosárlabda-szakosztályának igazgatója megható levélben búcsúzott el korábbi já
máj. 23
17:53
NB I: Bódi góljára Sigér kettővel válaszolt, nyert az FTC (She)
A Ferencváros Sigér Dávid két góljával 2–1-re legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, amellyel 70 nap után újraindult a bajnokság.
máj. 23
17:57
Lépéselőnyben: a Mol Fehérvár nem kapott ki Mezőkövesden (She)
Lépéselőnybe került a Mol Fehérvár FC a Magyar Kupa elődöntőjében, ugyanis a címvédő 1–1-et játszott a Mezőkövesd otthonában.
máj. 23
17:59
Tenisz: Fucsovicsék és Janiék vívják a Budapest-kupa döntőjét (She)
Jani Réka és Marozsán Fábián kettőséhez hasonlóan a Stollár Fanny, Fucsovics Márton duó is megnyerte csoportját, ezzel bejutott az óbudai Nemzeti Edzésközpontban zárt kapuk mögött zajló Budapest-kupa vasárnapi döntőjébe. A harmadik helyért Nagy Adrienn, Balázs Attila és Fajta Péter, valamint Babos Tímea, Drahota-Szabó Dorka és Nagy Péter hármasa kü
máj. 23
18:03
Zárt kapuk mögött nyert a Ferencváros (HírTV)
Labdarúgó NB I - Ferencváros-Debrecen 2-1
máj. 23
18:18
MLSZ: Első körben az Újpest és a ZTE sem kapott klublicencet – Reagált az Újpest (Behaviour)
Az Újpest közölte: a 2020-2021-es futballidényre a klub megkapja a licence engedélyt, amelyről az MLSZ biztosította őket.
máj. 23
18:21
Fft: Sosem élveztem igazán a játékot az angol válogatottban – Robbie Fowler (She)
A Liverpool csatárát nem igazán kedvelték a város egyik felében, a másikban viszont legenda lett. Most az edzőséggel próbálkozik. Ízelítőként néhány részlet a FourFourTwo interjújából.
máj. 23
18:27
1–5-re 5–2, a Bayern négypontos fórral várja a csúcsrangadót (She)
A Bayern München 5–2-es, fölényes győzelmet aratott az Eintracht Frankfurt felett a német labdarúgó Bundesliga 27. fordulójában, ezzel négypontos előnnyel várhatja a jövő heti, Borussia Dortmund elleni szuperrangadót.
máj. 23
18:30
Papírfradisták, műszurkolás és igazi gólok: így rajtolt az NBI (Ripost)
Gólvideók és képgaléria a cikkben! 70 napot kellett várni erre. A kényszerszünet utáni nyitányon az FTC hazai pályán hátrányból fordított a Debrecen ellen.
máj. 23
18:33
Sorozatban ötvenedszer sem kapott ki otthon a Fradi (BorsOnline)
Szombaton a tavaly augusztusban, az első fordulóban elmaradt NB I-es bajnoki futballmeccset pótoltak a fővárosban. Az FTC egy góllal nyert a Debrecen ellen.
máj. 23
18:35
Forma-1: A Silverstone Hockenheimbe költözhet (BorsOnline)
Ha Boris Johnson tovább köti az ebet a karóhoz, akkor a Silverstone-ba kiírt Forma 1-es vb-futam német földre költözhet át.
máj. 23
18:51
Nba: a nap, amikor Michael Jordan Budapesten játszott (She)
Most, amikor a The Last Dance című filmsorozat kapcsán a csapból is Michael Jordan folyik, érdemes megemlékezni arról az eseményről, amelyen a világ valaha volt legjobb férfi kosárlabdázója Budapesten szerepelt. 1982. június 20-án történt mindez a Budapest Sportcsarnokban. Lantos Gábor (Origo) írása.
máj. 23
18:51
Ferencvárosi győzelemmel tért vissza az NB I (Behaviour)
Sigér duplájával fordított az együttes a Debrecen elleni mérkőzésen. A lelátó székeit fényképes „drukkerek” foglalták el.
máj. 23
18:57
F1: a pilóták szakszervezete támogatja a zárt kapus futamokat (She)
Alexander Wurz, a GPDA vezetője szombaton közölte, a versenyzők természetesen szívesebben köröznének zsúfolt lelátók előtt, de megértik, hogy ez a koronavírus-járvány miatt egy ideig nem lehetséges.
máj. 23
19:09
Tenisz: Roger Federernek nincs kedve edzeni (She)
A koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerpihenő alatt nincs kedve edzeni a svájciak teniszezőjének, Roger Federernek.
máj. 23
19:21
Federernek nincs kedve edzeni (ATV)
A koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerpihenő alatt nincs kedve edzeni a svájciak teniszezőjének, Roger Federernek.
máj. 23
19:27
Atlétika: Halász Bence nehézkalapáccsal megdöntötte a magyar rekordot (She)
Halász Bence nehézkalapáccsal megdöntötte a magyar rekordot, remek egyéni és szezoncsúcsok születtek az újrainduló atlétikai szezon első hazai versenyén, Szombathelyen.
máj. 23
19:39
NB I: furcsa kézfogás, kartonszurkolók az üres Groupamában (She)
Hetvennapos kényszerszünetet követően a Ferencváros–Debrecen bajnokival indult újra a futballélet Magyarországon. A 2–1-es ferencvárosi győzelmet hozó zárt kapus mérkőzést követően a Nemzeti Sport fotósainak képeiből készítettünk galériát.
máj. 23
19:51
Nba: a Knicks legendája is megfertőződött a koronavírussal (She)
A New York Knicks legendás kosárlabdázója, Patrick Ewing bejelentette, hogy szervezetében kimutatták a koronavírust.
máj. 23
19:53
NB I: a Dvsc egy pontra, Sigér a két gólra szolgált rá (She)
A Ferencváros Sigér Dávid két góljával 2–1-re legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, amellyel 70 nap után újraindult a bajnokság, s a találkozót követően tartott sajtótájékoztatón a két vezetőedző egyaránt elmondta, hogyan értékeli a mérkőzést.
máj. 23
19:57
Magyar Kupa: Mtk–Budapest Honvéd – élőben az NSO-n! (She)
A Magyar Kupában elődöntőket rendeznek, a másodosztályú, de jövőre első osztályú MTK a Budapest Honvéddal találkozik, kövessék a találkozót online közvetítésünk segítségével, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
máj. 23
20:03
Magyar Kupa: a Mezőkövesd nem bírt odahaza a címvédővel (She)
Lépéselőnybe került a Mol Fehérvár FC a Magyar Kupa elődöntőjében, a címvédő ugyanis 1–1-et játszott a Mezőkövesd otthonában.
máj. 23
20:09
Bayern: Rummenigge továbbra is titkolná a fizetések nagyságát (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgóklub elnöke ellenzi, hogy nyilvánosságra hozzák a játékosok fizetését.

Keresés