2020. május 23. szombat

máj. 23
20:21
Magányos sörcsap, az utcán hallható sípszó – meccsnapon ritkán ilyen a Népliget (She)
.
máj. 23
20:27
Kézi: Reykjavíkban folytatja a Szeged kapusa, Nagy Martin (She)
A 21 éves szegedi kézilabdakapust, Nagy Martint egy évre az izlandi bajnok Valur Reykjavíknak adták kölcsön a Tisza-partiak, aki így a nemzetközi porondon is bizonyíthat.
máj. 23
20:27
Magyar Kupa: Mezőkövesd–Fehérvár 1-1 (BorsOnline)
A labdarúgó Magyar Kupa első elődöntő mérkőzésén szombaton a Mezőkövesd és a MOL Fehérvár FC döntetlent játszott egymással. A visszavágót kedden játsszák.
máj. 23
20:29
Tenisz: a Garros szervezői elkerülnék az ütközést a US Opennel (She)
A szeptemberre halasztott francia nyílt teniszbajnokság szervezői azon dolgoznak, hogy a torna semmiképpen se ütközzön a US Opennel, amelynek megrendezésével kapcsolatban júniusban várható döntés.
máj. 23
20:33
Kajak-kenu: Csipes Tamara egyesben is megmutatná magát (She)
Az olimpiai bajnok kajakos, Csipes Tamara elárulta, nehezen éli meg a mostani, versenymentes időszakot, és az augusztus végére tervezett országos bajnokságon szívesen indulna.
máj. 23
20:35
Ftc: magányos sörcsap, az utcán hallható sípszó – a Népliget meccsnapon ritkán ilyen (She)
Hömpölygő tömeg már az aluljáróban, kígyózó sorok a pénztárnál és a forgókapuknál – nagyjából ez az a látvány, amihez az elmúlt években hozzászokhattunk, amikor a Ferencváros a Groupama Arénában lép pályára. Ezúttal ez elmaradt, hiszen, bár az NB I címvédője a Debrecen ellen (győzelemmel) folytatta szereplését a bajnokságban, a koronavírus-járvány
máj. 23
20:37
Bundesliga: a Bayern öt gólt vágott az Eintracht Frankfurtnak (She)
A Bayern München 5–2-es, fölényes győzelmet aratott az Eintracht Frankfurt felett a német labdarúgó Bundesliga 27. fordulójában, ezzel négypontos előnnyel várhatja a jövő heti, Borussia Dortmund elleni szuperrangadót.
máj. 23
20:39
Koronavírus: az USA-ban a profi sportolók a kivételezettek között (She)
Az Egyesült Államok kormánya számos külföldi hivatásos sportoló számára engedélyezi a belépést az országba a koronavírus-járvány miatti szigorú korlátozások ellenére.
máj. 23
21:03
Alpesi sí: visszavonul az osztrákok olimpiai bajnok sízője (She)
Bejelentette visszavonulását Anna Veith – leánykori nevén Anna Fenninger – olimpiai és világbajnok alpesi síző.
máj. 23
21:39
így fest Kapás Boglárka teniszütővel a kezében (She)
Ezen a hétvégén zajlik az óbudai Nemzeti Edzésközpontban a Budapest-kupa elnevezésű teniszcsapatverseny, amelyre világ- és Európa-bajnok úszónőnk, Kapás Boglárka is kilátogatott a párjával, a szintén úszó Telegdy Ádámmal, sőt ütőt is fogtak a kezükbe, és Noszály Sándorral, valamint Temesvári Andreával kiegészülve játszottak egy rövid páros mérkőzés
máj. 23
21:41
Kína: megszűnik az egyik legrégebbi klub, a Liaoning FC (She)
Anyagi okok miatt megszűnik az egyik legrégebbi kínai labdarúgóklub, a Liaoning FC, amely legutóbb a másodosztályban szerepelt.
máj. 23
21:57
Fifa: Puskás vagy Eusébio volt jobb játékos? (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a FIFA World Cup, vagyis a világbajnokság Twitter-oldalán szavaztatja meg olvasóit arról, hogy Puskás Ferenc vagy Eusébio volt-e jobb játékos.
máj. 23
22:09
Magyar Kupa: 0–0-s döntetlent játszott az Mtk a Honvéddal (She)
Hiába támadta szinte végig a Magyar Kupa elődöntő első találkozóját az MTK hazai pályán a Honvéd ellen, nem tudott betalálni, és mivel ez az ellenfélnek sem sikerült, maradt a gól nélküli döntetlen. A visszavágó tehát teljesen nyílt, a Puskás Arénában dől el, hogy melyik budapesti csapat jut be a döntőbe.
máj. 23
22:39
MK – „Kuttor Attila nélkül? Hátrány lenne, de megbirkóznánk vele” (She)
.
máj. 23
22:41
MK: „Kuttor Attila nélkül? Hátrány lenne, de megbirkóznánk vele” (She)
A Mol Fehérvár idegenben szerzett góllal került előnybe a Mezőkövesddel szembeni labdarúgó Magyar Kupa elődöntő első párharcában. A mérkőzés azonban 1–1-gyel zárult, így a keddi visszavágón bármi megtörténhet. A hazaiaktól Pekár László értékelt az NSO Tv-nek, míg Pátkai Máté a Mol Fehérvár honlapján beszélt a találkozóról.
máj. 23
22:51
amikor Milito duplája BL-győzelmet hozott az Internek (She)
Habár egyre több az élő sportesemény, úgy döntöttünk, ismét előveszünk egy emlékezetes jelenetet. Ezúttal a 2010-es Bajnokok Ligája-döntő kerül terítékre, amelyen a kulcsszereplő Diego Milito volt!
máj. 23
22:57
Hölgy, válasz – S. Tóth János publicisztikája (She)
„A kosárlabda nemektől független sport. Nincs különbség abban, hogy férfi vagy nő kezében van-e a labda.” E megállapítás Becky Hammontól származ...
máj. 23
22:59
Beetetés – Malonyai Péter jegyzete (She)
Történelmi meccset játszott szombaton a Fradi és a Loki, még a nyárról elhalasztott randevújuk volt az első a koronavírus-járvány miatti kényszerszüne...
máj. 23
23:15
Sigér dupla bombája; F1-es egyezség a túlélés ára (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
máj. 23
23:51
Vasárnapi sportműsor: Gulácsiék Szalaiék ellen és tenisz (She)
Vasárnap három mérkőzéssel folytatódnak a német labdarúgó-élvonal (Bundesliga) küzdelmei, pályára lép többek között a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig, mégpedig a Szalai Ádámot alkalmazó Mainz otthonában. Vasárnap véget ér a teniszezők Budapest-kupája a Nemzeti Edzésközpontban.

Keresés