2020. május 30. szombat

máj. 30
16:00
Formula–1: zöld utat kapott az Osztrák Nagydíj (She)
Zöld utat kapott a Formula–1-es Osztrák Nagydíj, így várhatóan júliusban Ausztriában megkezdődik a koronavírus-járvány miatt eltolódó szezon.
máj. 30
16:06
Budafok: a Soroksártól érkezett középpályás (She)
A Budafokhoz szerződött a legutóbbi két idényt a Soroksárnál töltő Lőrinczy Attila, jelentette be előbbi klub a hivatalos honlapján. A 26 éves középpályás így újra az NB I-ben játszhat.
máj. 30
16:15
Orbán Viktor: A futball kultúra, művészet, maga az élet, ahol a pályán dőlnek el a dolgok (Behaviour)
„Haptákban futballozni nem lehet, csak menetelni” – fogalmazott a miniszterelnök.
máj. 30
16:17
Forma-1 – Zöld utat kapott az Osztrák Nagydíj (Behaviour)
Ugyanakkor a július 5-én és 12-én sorra kerülő dupla versenyhétvégét zárt kapuk mögött kell megrendezni Spielbergben.
máj. 30
16:39
Elszabadultak az indulatok – Nekiestek a kommentelők Exatlon Dorcinak (BorsOnline)
Péntek este óta folyamatosan fortyog az indulatos megjegyzésektől a TV2 sikerműsorán
máj. 30
16:42
Vitorlázás: elindult a sportidény a Balatonon (She)
A Balaton megkoszorúzásával és szolid ünnepséggel vette kezdetét az idei vitorlásszezon szombat délelőtt Balatonfüreden.
máj. 30
16:48
Újabb pofon a liláknak: ezúttal Kisvárdán kapott ki az Újpest (She)
A Kisvárda hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 26. fordulójában. A lila-fehérek a legutóbbi 12 bajnokijukból csupán egy meccset tudtak megnyerni, és az esti Paks–Mol Fehérvár mérkőzés végeredményétől függően a kieső, 11. helyre is visszacsúszhatnak a tabellán.
máj. 30
16:50
La Liga: hétfőtől közös edzéseket tarthatnak a csapatok (She)
Hétfőtől teljes kerettel készülhetnek a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok.
máj. 30
17:27
Megvan az időpont, ekkortól lehet jegyet venni a Puskás Arénában rendezett MK-döntőre (Ripost)
Jövő hét szerdán, 20 órakor kerül sor a labdarúgó Magyar Kupa döntőjére.
máj. 30
17:36
Bundesliga: Hertha-siker, laprekord és mainzi vereség (She)
A Hertha hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Augsburgot (Dárdai Márton újra kispados volt a berlinieknél), míg a Mainz otthon kapott ki 1–0-ra a Hoffenheimtől (Szalai Ádám a 76. percben állt be a vesztes csapatba) a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójában. Utóbbi találkozón a játékvezető hét sárga lapot osztott ki az első félidőben, ami
máj. 30
17:38
Futball, tudomány, művészet – tanulmánykötetet mutattak be a Puskás Akadémián (She)
A Labdarúgás és tudomány felcsúti bemutatóján Orbán Viktor a kötetet méltatva arról is beszélt, itt az ideje, hogy végre igazán jó labdarúgók kerüljenek ki a futballakadémiákról.
máj. 30
18:00
Férfi kosár: Hanga Ádám tart a sérülésektől, de döntőre készül (She)
Hanga Ádám, az éllovas Barcelonát erősítő magyar kosaras azt mondta, hogy kötelességük a döntőig menetelni a spanyol bajnokságban, amelyet a koronavírus-járvány miatt félbeszakítottak, de a kényszerszünet után június második felében befejeznek.
máj. 30
18:12
Súlyemelés: hosszabb lett az olimpiai kvalifikációs időszak (She)
A súlyemelők tokiói olimpiára selejtező időszaka október 1-jén folytatódik és 2021. április 30-án ér véget a sportági világszövetség (IWF) honlapjának híre szerint.
máj. 30
18:24
Szakszemmel: milyen hatással lesz a járvány a taorendszerre? (She)
„Nem lesz összeomlás a magyar sport finanszírozási rendszerében” – mondta Bardóczy Gábor, a Magyar Kézilabda Szövetség TAO-igazgatója a Hogyan tovább, magyar sport? elnevezésű online konferencián, majd hozzátette, a koronavírus-járvány miatti leállás több szempontból is bizonytalan helyzetet szült, amire időben fel kell készülnünk.
máj. 30
18:26
szürreális képsorok, így ünnepelte a Salzburg a kupagyőzelmet (She)
Mint arról beszámoltunk, Szoboszlai Dominik góllal és gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Red Bull Salzburg 5–0-ra legyőzze a második ligás Austria Lustenaut a labdarúgó Osztrák Kupa péntek esti döntőjében. A mérkőzést követően a kupa átadása sem maradt el, természetesen a távolságtartással ünnepeltek a salzburgi játékosok. Szürreális képsor
máj. 30
18:30
A Bayern München ötig meg sem állt, kiütötte a Düsseldorfot (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának szombati játéknapján a címvédő és listavezető Bayern München hazai pályán 5–0-ra kiütötte a Fortuna Düsseldorfot.
máj. 30
18:32
Női kézi: Vác helyett a román ligában folytatja a Siófokot elhagyó átlövő (She)
Ugyan február elején még arról számolhattunk be, hogy a nyártól a Vác női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Andjela Janjusevics, a Siófokot elhagyó szerb jobbátlövő végül mégsem marad hazánkban.
máj. 30
18:36
Koronavírus: hétfőtől beindulhat a brit versenysport (She)
A kormány döntése értelmében hétfőtől újraindulhatnak a versenysportok Nagy-Britanniában.
máj. 30
18:48
Férfi kézilabda: a rutinos beálló hosszabbított a Dabassal (She)
A két éve Dabason játszó 76-szoros válogatott beálló, Szöllősi Szabolcs egy évet hosszabbított a férfi kézilabdaklubbal, így Tomori Győző edző a 2020–2021-es szezonban is számíthat rá.
máj. 30
18:50
Tizenegyesgóllal verte a Dvtk a kupadöntőre készülő Mezőkövesdet (She)
Tizenegyesből szerzett góllal nyerte meg a borsodi rangadót a DVTK a Mezőkövesd ellen a labdarúgó NB I 26. fordulójában. Az első félidő lagymatag játéka után a másodikban fölpörögtek a csapatok, és a sok sárga lappal, valamint egy pirossal tarkított meccsen végül a kupadöntőre készülő Mezőkövesd szomorkodhatott, a DVTK pedig fellépett a negyedik he
máj. 30
19:00
NB I: ezúttal a Kisvárda győzte le az Újpestet (She)
A Kisvárda hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 26. fordulójában. A lila-fehérek a legutóbbi 12 bajnokijukból csupán egy meccset tudtak megnyerni, és az esti Paks–Mol Fehérvár mérkőzés végeredményétől függően a kieső, 11. helyre is visszacsúszhatnak a tabellán.
máj. 30
19:12
NB I: újabb öt országban közvetítik a magyar bajnokikat (She)
A Telekom Srbija tulajdonában levő Arena Sport megvásárolta a magyar labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogát, így újabb öt országban nézhetik az NB I mérkőzéseit.
máj. 30
19:18
Férfi kézi: fehérorosz óriást igazolt az Orosháza (She)
Július elején új játékos csatlakozik az Orosházi FKSE NB I-es férfi kézilabdacsapatához, a fehérorosz válogatott beálló, Aljakszej Usal az SZKA Minszk csapatától érkezik.
máj. 30
19:20
Barcelona: visszavárja Messit gyerekkori argentin klubja (She)
Argentínában remélik, hogy Lionel Messi, a Barcelona hatszoros aranylabdás labdarúgója odahaza, nevelőegyesületében, a Newells Old Boysnál fejezi be játékoskarrierjét.
máj. 30
19:24
Fft: íme, a hét legdrámaibb tizenegyes! (She)
A FourFourTwo magazin legújabb összeállításában ezúttal a drámai tizenegyeseket vette számba.
máj. 30
19:26
Liga 1: gőzerővel készül a Sepsi az újraindulásra (She)
Folyamatosan ellenőrzik a székelyföldi csapat labdarúgóit, akik két edzőmeccset játszanak a jövő héten a másodosztályú FK Csíkszeredával.
máj. 30
19:30
Liga 1: szigorú szabályokhoz kötik az újraindulást (She)
Folyamatosan ellenőrzik a székelyföldi csapat labdarúgóit, akik két edzőmeccset játszanak a jövő héten a másodosztályú FK Csíkszeredával.
máj. 30
19:32
sakk-matt, gyönyörű akció végén talált be Lewandowski (She)
Tökéletesen kijátszott támadás végén talált be a Düsseldorf elleni mérkőzésen Robert Lewandowski, a Bayern München támadója. A lengyel gólzsák ezzel a góllal immár az összes jelenlegi Bundesliga-csapat kapuját bevette. Az előkészítő Thomas Müller volt, aki már a 18. gólpasszát jegyezte az idényben. A Bundesliga 29. fordulójának mérkőzését ITT tu
máj. 30
19:48
Tenisz: verseny híján mindkét bokáját megoperáltatta (She)
Fabio Fognini olasz teniszező úgy döntött, hogy kihasználva a sportvilág kényszerszünetét, megműtteti mindkét bokáját, amelyek már évek óta fájdalmat okoznak neki.
máj. 30
20:06
Bundesliga – Szalaiék kikaptak a Hoffenheimtől (Behaviour)
A Mainz február vége óta nyeretlen a német labdarúgó-bajnokságban.
máj. 30
20:18
Premier League: korábban nem volt ilyen – most lesz! (She)
Oliver Dowden kulturális, sport- és médiaügyi miniszter, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta szombat este a Downing Streeten, a brit sportélet hétfői újraindulásával kapcsolatban elmondta: a labdarúgás, a tenisz, a lóverseny, a Formula–1, a krikett, a golf, a rögbi, a sznúker és sok más sportág hamarosan visszatér a br
máj. 30
20:24
Férfi kézi: Blazevic visszatérne, hogy elbúcsúzhasson a szegedi közönségtől (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát nyolc év után elhagyó Alen Blazevic sajnálja, hogy a koronavírus-járvány miatt nem tudott elbúcsúzni a szurkolóktól, azonban megígérte, ha lehetősége nyílik rá, visszatér egy meccsre, hogy elköszönjön a közönségtől.
máj. 30
20:26
Bundesliga: a Bayern München kiütötte a Fortuna Düsseldorfot (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának szombati játéknapján a címvédő és listavezető Bayern München hazai pályán 5–0-ra kiütötte a Fortuna Düsseldorfot.
máj. 30
20:36
Visszatértek a szurkolók, furcsa látványt nyújtott a lelátó az NB I-ben (Ripost)
Péntek este újra ott lehettek a szurkolók a lelátón a Kaposvár-Zalaegerszeg labdarúgó NB I-es mérkőzésen.
máj. 30
20:54
NB I: Paks–Mol Fehérvár – élőben az NSO-n! (She)
Paks–Mol Fehérvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 30
21:00
NB I: otthon tartotta a három pontot a Dvtk a Kövesd ellen (She)
Tizenegyesből szerzett góllal nyerte meg a borsodi rangadót a DVTK a Mezőkövesd ellen a labdarúgó NB I 26. fordulójában. Az első félidő lagymatag játéka után a másodikban fölpörögtek a csapatok, és a sok sárga lappal, valamint egy pirossal tarkított meccsen végül a kupadöntőre készülő Mezőkövesd szomorkodhatott, a DVTK pedig győzelmével fellépett a
máj. 30
21:24
Bayern: Beckenbauer plexivel védekezik a vírus ellen (She)
A 74 éves Franz Beckenbauer hétről hétre megtalálja a módját a koronavírus elleni védekezésnek a Bayern München hazai mérkőzésein.
máj. 30
21:36
Ajánló: legális szerekkel is fokozható a sportteljesítmény (She)
Mik azok a táplálékkiegészítők, amelyek bizonyítottan segítik a sportolókat, hogy kihozzák magukból a maximumot? Hogyan hatnak a teljesítményre? Ezeket vettük sorra.
máj. 30
21:45
Nyert a Kisvárda és a Diósgyőr, nehéz helyzetben az Újpest (Behaviour)
A lila-fehérek szombati vereségükkel sorozatban öt bajnoki találkozó óta nyeretlenek.
máj. 30
22:00
Férfi kézilabda: így került Luc Abalo Norvégiába (She)
Mint beszámoltunk róla, nagy szenzációt keltett a hír, hogy a világklasszis francia jobbszélső, Luc Abalo a PSG után a norvég Elverumban folytatja pályafutását. A 35 éves játékos a LÉquipe-nek világította meg döntése hátterét.
máj. 30
22:18
Ukrajna: játszottak volna, de a vírus közbeszólt (She)
Elmarad az ukrán első osztályú labdarúgó-bajnokságban vasárnapra tervezett Karpati Lviv–Mariupol mérkőzés – tudatta honlapján az ország futballszövetsége szombaton.
máj. 30
22:48
Premier League: nem találtak fertőzöttet a friss tesztelésen (She)
Nem hozott pozitív eredményt egyetlen koronavírusteszt sem a legutóbbi ellenőrzés során az angol labdarúgó Premier League-ben.
máj. 30
23:00
NB I: nem tudott nyerni a Mol Fehérvár Pakson (She)
Gól nélküli döntetlenre végződött a kiesés ellen harcoló Paks és a bajnoki aranyra törő Mol Fehérvár FC mérkőzése a labdarúgó NB I 26. fordulójában.
máj. 30
23:02
Női kosár: Nagy-Bujdosó Nóra Svájcban tér vissza a parkettre (She)
Nagy-Bujdosó Nóra úgy döntött, visszatér a parkettre, a svájci élvonalban Roberto Íniguez korábbi segítőjének keze alatt játszhat.
máj. 30
23:30
Szoboszlai Dominik nem ünnepelt; Fodor Csengének hiányzott a mozgás (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
máj. 30
23:36
Immunerősítés – Ballai Attila publicisztikája (She)
Több mint kéthavi böjt után habzsolom az újjáéledt futballt. Most, 2020 tavaszának utolsó napján visszatekintve az elsőre, mintha más világot lá...
máj. 30
23:38
Emlékpolcos 0–6 – Vincze András jegyzete (She)
Lehet, hogy már unalmasak kissé az „egyszervoltholnemvolt” kezdetű focitörténetek, de hát mi mást tehet azt ember, ha életének jelentős szakas...

Keresés