2020. május 4. hétfő

máj. 4
19:45
Mlsz: május 30-án ismét teljes forduló az NB I-ben – hivatalos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy május 23-án a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseivel indul újra a honi futballélet a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után, míg az NB I-ben egy héttel később, május 30-án rendeznek ismét teljes fordulót, zárt kapuk mögött. Az NB II-t befejezettnek nyilvánítottá
máj. 4
19:51
Bundesliga: Thiago a Bayern Münchenből vonulna vissza (She)
Thiago Alcántara, a Bayern München spanyol válogatott labdarúgója kijelentette, nem bánná, ha pályafutása során már csak jelenlegi klubjában játszana.
máj. 4
20:09
Sakk: kedden kezdődik az online Nemzetek Kupája (She)
Hat sakkválogatott részvételével kedden kezdődik és vasárnap zárul a Nemzetek Kupája elnevezésű torna, amelyet a nemzetközi szövetség (FIDE) írt ki körmérkőzéses rendszerű online verseny formájában.
máj. 4
20:09
Megvan, mikor folytatódik a magyar futball - két csapat már örülhet (Infostart)
Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy szigorú – egészségügyi feltételek mellett – május 23-án folytatódik tétmérkőzésekkel a 2019–2020-as idény. Befejezik az OTP Bank Ligát és a Magyar Kupát, ellenben a Merkantil Bank Ligát nem.
máj. 4
20:11
Férfi vízi: A legkevésbé rosszat kell választani – Szabó Zoltán (She)
A férfi vízilabda ob I-ben szereplő Szegedi VE vezetőedzője szerint sok problémát kellene megoldani ahhoz, hogy folytatódjon a bajnokság, ráadásul bármilyen döntés is születik, érdekek fognak sérülni.
máj. 4
20:12
Május 23-án folytatódik a magyar labdarúgóidény (HírTV)
A tervek szerint május 23-án a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseivel folytatódik a hazai labdarúgóidény.
máj. 4
20:15
Nfl: idén csak az Egyesült Államokban lesznek meccsek (She)
A koronavírus-járvány miatt idén Londonban és Mexikóvárosban sem rendeznek alapszakasz-mérkőzéseket a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL).
máj. 4
20:39
Botrány a Herthánál (Infostart)
Egy - azóta törölt - videó tanúsága szerint a Hertha BSC labdarúgócsapatának játékosai nem tartották be a koronavírus-járvány miatt bevezetett egészségügyi intézkedéseket.
máj. 4
20:39
Hertha: botrány Berlinben, Kalou videója a ligánál is kiverte a biztosítékot (She)
Egy – azóta törölt – videó tanúsága szerint a Hertha BSC labdarúgócsapatának játékosai nem tartották be a koronavírus-járvány miatt bevezetett egészségügyi intézkedéseket.
máj. 4
20:42
Vizes-vb 2022 májusában (Behaviour)
Nem fukarkodott a "kivárási idővel" a FINA.
máj. 4
20:42
Május végén folytatódik a magyar fociidény (888.hu)
A tervek szerint május 23-án a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseivel folytatódik a hazai labdarúgóidény, az OTP Bank Liga pedig május 30-án a 26. fordulóval kezdődhet újra.
máj. 4
20:45
NB II: feljutók és kiesők – ez lett a vége a bajnokságnak (She)
Amint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői elnökségi ülésén döntött a hazai futballélet újraindításáról, ám ez csak az NB I-re és a Magyar Kupára vonatkozik, az alacsonyabb osztályú szabadtéri bajnokságok nem folytatódnak. Az mlsz.hu-n található közlemény szerint a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a felju
máj. 4
20:57
Megműtötték a sztáredzőt, emiatt történt a beavatkozás (Ripost)
Ronald Koeman, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elhagyhatja a kórházat.
máj. 4
20:59
Most jelentették be, ekkor folytatódik az NB I (Ripost)
Május legvégén újra élvonalbeli focimeccsek lesznek Magyarországon.
máj. 4
21:39
Női kézi: Herbert Gábor lett Orosháza vezetőedzője (She)
A női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában szereplő Orosháza a hivatalos közösségi oldalán tudatta, hogy Herbert Gábor veszi át az alakulat irányítását.
máj. 4
22:00
Sosem találod ki, hol tűnt fel Hosszú Katinka és szerelme (Ripost)
Az úszónő igencsak különleges ajándékot kapott a 31. születésnapjára.
máj. 4
22:09
MU: Alexis Sánchez hazatérhet Chilébe – sajtóhír (She)
Hazájában, Chilében folytathatja pályafutását Alexis Sánchez, a 132-szeres válogatott labdarúgó.
máj. 4
22:15
Bayern: három kulcsjátékos is új szerződést kaphat (She)
Herbert Hainer, a Bayern München labdarúgóklub elnöke arra számít, hogy hamarosan szerződést tudnak hosszabbítani a csapatkapitány Manuel Neuerrel, valamint David Alabával és Thiago Alcántarával.
máj. 4
22:33
NB Iii: feljutók és kiesők – bajnoki záróra mindenhol (She)
Hétfő este az MLSZ közleményben tudatta, csak a nemzetközi kupasorozatokra kvalifikáló küzdelmek folytatódnak a honi szabadtéri nagypályás bajnokságok közül, vagyis az NB II és az NB III küzdelemsorozata is idő előtt véget ért. A harmadosztályú pontvadászat mind a három csoportban hivatalos végeredmény nélkül fejeződik be, a szövetség a félbemaradt
máj. 4
22:45
Koronavírus: a Fifa felemelte a korhatárt a tokiói olimpiára (She)
Hétfőn is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
máj. 4
22:47
amikor Crespo elküldte gyufáért a Real játékosát (She)
A járványhelyzet okozta focihiány közepette az emlékezetes jeleneteket felelevenítő sorozatunk újabb szakaszához érkeztünk. Ezúttal 2001-ig megyünk vissza az időben, a főszereplő Hernán Crespo!
máj. 4
22:51
Női kézi: Debrecenben minden koronavírusteszt negatív lett (She)
Minden koronavírusteszt negatív eredményt hozott a DVSC női kézilabdacsapatának játékosai és szakmai stábjának tagjai körében elvégzett vizsgálatokon – olvasható a debreceni klub hivatalos honlapján.
máj. 4
23:03
NB II: távozik a Szeged portugál vezetőedzője – hivatalos (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia közös megegyezéssel szerződést bontott Joao Janeiro vezetőedzővel – számolt be róla a klub honlapja.
máj. 4
23:39
Darts: a Bdo volt világbajnoka három sikerrel ment tovább (She)
Stephen Bunting mindhárom mérkőzését megnyerte a dartssport első számú szervezetének online tornája, a PDC Home Tour 18-as számú csoportjában, így bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.

Keresés