Aranycsapat

Minden idők 5 legjobb magyar labdarúgója
2020 szeptember 25.   Startlap
Magyarország a futballtörténete során jó néhány fantasztikus játékost adott a világnak. Elég az 50-es évek Aranycsapatára gondolni, hogy lássuk a magyar játékosok kivételes minőségét, és ez ma sincs másképp.
Felavatták Kocsis Sándor emléktábláját ferencvárosi iskolájában
2020 szeptember 22.   Hírstart
Felavatták Kocsis Sándor, az Aranycsapat legendás labdarúgójának emléktábláját volt ferencvárosi iskolájában, a Szent István Technikum és Kollégiumban.
Aranycsapat: felavatták Kocsis Sándor emléktábláját
2020 szeptember 21.   NSO
A hétfői megemlékezésre a KOCSIS90 emlékév keretében, annak zárásaként került sor. Az emlékév kezdeményezője, Kovács Barnabás – korábbi barcelonai főkonzul – kiemelte: az iskola diákja, Kocsis Sándor a világhírig jutott.
Felavatták Kocsis Sándor emléktábláját Ferencvárosban
2020 szeptember 21.   Hírstart
Az Aranycsapat egykori kiváló csatárának volt iskolájában állítottak emléket.
Csapó Gábor: Akinek nálam szebb élete volt, az festi magát
2020 szeptember 20.   NSO
Mindent elért a vízben, ami elérhető, a Gyarmati Dezső-féle aranycsapat meghatározó pólósa volt, de ez – már megbocsásson érte – csak része Csapó Gábor hét évtizedének. Mindig történt vele, miatta valami, mint a tehetséges emberekkel általában. És persze rendre leszűrte a tanulságot, emlékei nem csupán érdekesek, továbbgondolásra is érdemesek. Nem
FIFA 21: Puskás lett a legnagyobb értékű új ikon
2020 szeptember 18.   Hírklikk
Már augusztusban kiderült, hogy a Aranycsapat legendája, Puskás Ferenc is helyet kap az Electronic Arts új játékában, de az értékelését eddig nem tudhattuk.
Fifa 21: Puskásé a legnagyobb érték az új ikonok között
2020 szeptember 17.   NSO
Augusztusban derült ki, hogy az Aranycsapat legendás játékosa, Puskás Ferenc is szerepel az Electronic Arts által készített FIFA 21 nevű videojátékban. Most az is kiderült, milyen értékelést kap.
Fifa 21: Puskásé a legnagyobb érték az új ikonok között
2020 szeptember 17.   NSO
Augusztusban derült ki, hogy az Aranycsapat legendás játékosa, Puskás Ferenc is szerepel az Electronic Arts által készített FIFA 21 nevű videojátékban. Most az is kiderült, milyen értékelést kap.
lehetett-e Csoszogi, az öreg suszter ihletője Sebes Gusztáv édesapja?
2020 szeptember 17.   NSO
József Attila egy iskolába járt az Aranycsapat későbbi szövetségi kapitányával, Sebes Gusztávval, rossz cipőit az ismerős mester javítgatta. Budapesti futballmesék, 10. rész.
Az írógép mögött is tehetségesnek bizonyult az egyetlen magyar aranylabdás
2020 szeptember 15.   Múlt-kor
Albert Flórián, a Ferencváros és a válogatott csatára, háromszoros gólkirály, a magyar futball egyetlen aranylabdása, a Nemzet Sportolója szeptember 15-én lenne 79 éves. Albert látványos és eredményes játékával, szerény, jó modorú személyiségével jelenséggé vált, amit alkotott, felbecsülhetetlen érték. "Az Aranycsapatba is befért volna" - mondta eg
Árverés: ezer euróért kelt el Hidegkuti edzésnaplója
2020 szeptember 12.   NSO
A média erőteljes beharangozása után mérsékelt érdeklődés mellett zajlott le szombaton az a budapesti árverés, amelyen a legendás Aranycsapat egykori középcsatára, Hidegkuti Nándor személyes tárgyait lehetett megvásárolni.
A magyar opera Aranycsapata - Vitray fülével
2020 szeptember 6.   Klubrádió
Az Operaklub legutóbbi adásának vendége Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, riporter volt, akivel nem sportról vagy televíziózásról beszélgetett Hábetler András, hanem arról, hogy milyen kötődésee van az operákhoz.
Az Aranycsapat és a város peremén – Ballai Attila publicisztikája
2020 szeptember 6.   NSO
Amikor 2015 januárjában elhunyt Buzánszky Jenő, a média és a hazai futballtársadalom az Aranycsapat utolsó tagjától búcsúzott. Tóth II Józsefnek...
Aranycsapat: árverésre kerül Hidegkuti Nándor edzésnaplója is
2020 augusztus 31.   NSO
Hidegkuti Nándor több értékes relikviáját is árverésre bocsájtják jövő szombaton. Az esemény előtt sajtótájékoztatót tartott a Aranycsapat csatárának unokája, Hidegkuti László, illetve az aukciót lebonyolító Pannonia Terra Numizmatikai árverezőház.
Elárverezik Hidegkuti Nándor hagyatékát
2020 augusztus 31.   Hírstart
A relikviákat az Aranycsapat futballistájának unokája őrizte meg az utókornak.
Kalapács alá kerül az Aranycsapat legendás játékosának hagyatéka
2020 augusztus 27.   Infostart
Az unoka úgy döntött, nem őrizgeti tovább a felgyűlt tárgyakat, hanem áruba bocsátja.
Aranycsapat: Hidegkuti Nándor-relikviák árverésen
2020 augusztus 25.   NSO
Hidegkuti-emléktárgyak bukkantak fel. Az Aranycsapat csatárának unokája egy aukciósházon keresztül a futballistához köthető 263 tételt bocsát árverésre. Van-e közte igazi szenzáció?
Elbuktak Neymarék, továbbra is az 1996-os gárda a Psg aranycsapata
2020 augusztus 24.   NSO
A Bayern München nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírását, a lisszaboni döntőben 1–0-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint, így a párizsiak legnagyobb nemzetközi sikere továbbra az 1996-os KEK-győzelem.
Puskás Öcsivel is focizhatunk a Fifa 21-ben
2020 augusztus 11.   Vezess
Hol máshol, mint az ikonok között kap helyet az Aranycsapat legendás csatárja.
a mámoros reggel, amelyen tízezrek felejtettek el munkába, iskolába menni
2020 augusztus 6.   NSO
A magyar futballtörténelem leghíresebb győzelme, az 1953-ban aratott londoni 6:3-as diadal után tízezrek várták a Keleti pályaudvarnál a hazatérő Aranycsapatot. Archív felvételek és egykori résztvevők segítségével igyekszünk megidézni a Budapesti futballmesék videosorozatban a különleges decemberi napot, a főváros ünnepi reggelét.