Aranycsapat

Végső búcsút vettek az Aranycsapat 12. tagjától
2018 augusztus 15.   Hírstart
A legendás Szepesi Györgyöt szerdán temették el a Farkasréti temetőben.
Végső búcsút vettek Szepesi Györgytől
2018 augusztus 15.   HírTV
Az „Aranycsapat 12. játékosa” július 25-én 96 éves korában hunyt el.
Ekkor kísérik végső útjára Szepesi Györgyöt
2018 augusztus 14.   Blikk
Szerdán kísérik végső útjára a magyar sporttörténelem legendás riporterét, az Aranycsapat 12. tagjaként is emlegetett Szepesi Györgyöt.
Elhunyt Fazekas Árpád, a Bayern München magyar legendája
2018 augusztus 10.   NLCafé
Nyolcvannyolc éves volt, az Aranycsapat idején a válogatottban is játszott.
Magyar kapust gyászol a Bayern München, Puskásékkal is focizott
2018 augusztus 10.   Hírstart
Fazekas Árpád az Aranycsapatban is védett.
Gyász: elhunyt a Bayern München magyar legendája
2018 augusztus 10.   NSO
Nyolcvannyolc éves korában Budapesten elhunyt Fazekas Árpád – erősítette meg a szomorú hírt a Nemzeti Sportnak a legendás játékos felesége. A korábbi kapus kulcsszerepet játszott a Bayern München történetének egyik első országos trófeája, az 1957-es Német Kupa megnyerésében, de az Aranycsapat idején öt alkalommal a válogatottban is védett.
Megvan, mikor búcsúztatják Szepesi Györgyöt
2018 augusztus 1.   24.hu
Az MLSZ tájékoztatása szerint a július 25-én helyezik örök nyugalomra az Aranycsapat 12. játékosát.
„Párhuzamot látok az Aranycsapat és a horvát válogatott között”
2018 július 31.   NSO
Id. Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság korábbi elnöke, az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke az Aranycsapat Emlékév Testület vezetőjeként fáradhatatlanul járja az anyaországot és a Kárpát-medence magyarlakta vidékeit, hogy segítse és erősítse a legendás együttes emlékének ápolását.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat közleménye Szepesi György halála kapcsán
2018 július 27.   IT-Extreme
Szepesi György a legendás Aranycsapat néhány tagjával, Puskás Ferenccel, Hidegkúti Nándorral, Buzánszky Jenővel, Sándor Károllyal és Grosics Gyulával közösen alapította meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Sportbizottságát 2002-ben
Az Aranycsapat hangja
2018 július 26.   Magyar Idők
Szepesi György nem az Aranycsapat megfigyelőjeként, hanem annak hangjaként, „tizenkettedik embereként” él tovább az emlékezetünkben. Amíg lesz magyar sport, addig örökké élni fog.
Szepesi halálára: búcsú a mesebeli hangtól
2018 július 26.   24.hu
96 éves korában, szerdára virradóra elhunyt Szepesi György sportriporter. Hegyi Iván írása az Aranycsapat 12. játékosáról.
Isten veled, Gyuri bácsi!
2018 július 26.   Lokál
Életének 96. éveben szerdára virradóan elhunyt Szepesi György, legendás rádiós sportriporter. Ő közvetítette az Aranycsapat történelmi, 6-3-as győzelmét az angolok ellen. Munkásságát rengeteg kitüntetéssel jutalmazták.
Búcsú egy legendától: így vált a magyar sporttörténelem alappillérévé Szepesi György
2018 július 25.   Blikk
Szerdára virradóra elhunyt Szepesi György (†96), a magyar sporttörténelem legendás riportere, akit az Aranycsapat 12. tagjaként emlegettek.
Elhunyt Szepesi György, az Aranycsapat „tizenkettedik játékosa”
2018 július 25.   Múlt-kor
96 évesen, szerdára virradóra meghalt a legendás rádiós riporter, Szepesi György. Ő közvetítette az Aranycsapat történelmi, 6-3-as győzelmét az angolok ellen. Az Aranycsapat összes tagját túlélte.
FFT: Nem király vagyok, csak a rádiózás ősembere – Szepesi György
2018 július 25.   NSO
Július 25-én, szerdán elhunyt Szepesi György, a legendás sportriporter és rádiós, a magyar FourFourTwo tiszteletbeli főszerkesztője. Az FFT ezzel a 2012. februári, Lantos Gábor által készített interjúval emlékezik az Aranycsapat tizenkettedik tagjára.
"Dögöljön meg a szomszéd lova is!" - hiába újították fel a soproni stadiont, a klub tönkrement
2018 július 25.   HVG
Sopronban ismét csődbe ment egy focicsapat, ezúttal a Soproni Vasutas. Patinás, 97 éves klubról van szó, játékosai még az Aranycsapat ellen is küzdöttek. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan fordulhat az elő, hogy miközben az állam százmilliárdokat költ focira, Sopronban a fizetésekre sem futja.
A 6:3-mal emlékezhetünk Szepesi Györgyre
2018 július 25.   24.hu
A korábbi sportkommentátor, az Aranycsapat 12. játékosa 96 éves korában hunyt el. Tiszteletére rendkívüli napot tart az M4 Sport.
Elhunyt Szepesi György
2018 július 25.   Hírstart
Szerdára virradóra rövid szenvedés után 96 éves korában. Szepesi György haláláról a család értesítetette a Nemzeti Sportot. A legendás sportriportert sokan az Aranycsapat 12. játékosaként emlegették. Szepesi György 1922. február 5-én született Budapesten, Friedländer György néven. 1945-től volt a Magyar Rádió munkatársa, ahol riporterként, osztály
Szepesi György az Aranycsapatról: „Ők voltak a sportemberek, de nekem jutott a leghosszabb élet”
2018 július 25.   ATV
Életének 97. évében elhunyt a legendás sportriporter. Búcsúzunk a tőle való és róla szóló mondatokkal.
Saját halottjának tekinti a főváros Szepesi Györgyöt
2018 július 25.   Propeller
Saját halottjának tekinti a Fővárosi Önkormányzat Szepesi György sportriportert, Budapest díszpolgárát – közölte a főpolgármester szerdán. Tarlós István közleményében azt írta, fájdalommal értesült Szepesi György, a legendás sportriporter, az Aranycsapat "tizenkettedik játékosa" halálhíréről. Felidézte, Szepesi György tizennégy labdarúgó-világbaj