Súlyemelés

Súlyemelés: doppingolásért felfüggesztették a világbajnok orosz versenyzőt
2020 december 20.   Hírstart
Doppingolás miatt – egyelőre ideiglenesen – eltiltották a versenyzéstől az oroszok leghíresebb női súlyemelőjét, a világbajnok és olimpiai ezüstérmes Tatyjana Kasirinát.
Haladjunk, ne emeljünk!
2020 december 17.   Napidoktor
A fizikai terhelésnek sokféle formája létezik. Egészségünk szempontjából azonban jobb a futás és kerékpározás, mint a súlyemelés.
4 sport, ami a legjobban fáj a térdnek
2020 december 13.   Női NetCafe
A közhiedelemmel ellentétben nem csak a futás és a súlyemelés árthat a térdnek, de számos egyéb sport is. Ilyen például a birkózás, a labdarúgás is, melyek máris hétszeresére növelik a csontízületi gyulladás kockázatát a bokszolók, a kézilabdások és kosárlabdások kockázatához képest.
Váratlan: a breaktánc kiütheti az olimpiáról a súlyemelést – Ezt gondolják a döntésről a sportág képviselői
2020 december 8.   Hírstart
Viccet csinálnak a nyári ötkarikás játékok hagyományaiból? A Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése alapján négy év múlva, a párizsi eseményen debütálhat a breaktánc, míg a jövő évi tokiói viadalon már a gördeszkások és a falmászók éremért küzdhetnek.
Egy korszak véget ért: elbúcsúzott a súlyemeléstől Fekete László
2020 november 23.   Life
Egy korszak véget ért: elbúcsúzott a súlyemeléstől Fekete László
Nob: a súlyemelés olimpiai jövőjéről Tokió után döntenek
2020 november 12.   Hírstart
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke azt mondta, a jövő nyári tokiói olimpia után döntenek arról, ott lehet-e a súlyemelés a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon is – írta a Magyar Távirati Iroda.
Lehet, hogy Tokióban lesz utoljára súlyemelés az olimpián
2020 november 12.   Hírstart
Thomas Bach továbbra is kevesli az IWF elnökségének intézkedéseit.
Súlyemelés: újabb tag lépett ki az Iwf elnökségéből
2020 október 20.   Hírstart
A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) folytatódó válságának jeleként már a harmadik tag távozott az elnökségből – írja az MTI.
Doppingbotrány: hosszú évekre eltiltották a súlyemeléstől a magyar sportolót
2020 október 16.   Blikk
A Magyar Antidopping Csoport Dopping Fegyelmi Bizottsága a pozitív doppingtesztje után nyolc évre eltiltotta a versenyzéstől Magát Krisztina súlyemelőnőt, aki a 2018-as Európa-bajnokságon összetettben ezüst-, szakításban és lökésben arany-, valamint ezüstérmet nyert.
Súlyemelés: nyolc évre tiltották el az Eb-ezüstérmes Magát Krisztinát
2020 október 15.   Hírstart
A sportoló vesztét a tesztekkel máig igen nehezen kimutatható növekedési hormon okozta, a következmények ismeretében egyúttal megállapíthatjuk, másodszor sem hozott szerencsét neki az egyiptomi módszer... (A MACS először négy évre szóló eltiltást tüntetett fel a honlapján, később javította az elírást nyolcra.)
Rekordot döntött Dwayne The Rock Johnson
2020 október 12.   Promotions
Nem, nem súlyemelésben.
5 edzés tipp a jobb szex érdekében
2020 október 9.   Napidoktor
A súlyemeléstől a kettlebell-ig A szex és a fittség gyakran kéz a kézben jár. Ha az egyikben jók vagyunk, az általában a másikat is magával vonja. Lássuk, mely edzés típusok segítenek a legjobban felpörgetni a szexet! Miközben az egészséges és aktív szexuális élet a fittségünkre is jó hatással van, a kettő között valós összefüggés figyelhető
Kikerülhet a súlyemelés az olimpiai programból
2020 október 8.   Hírstart
Thomas Bach komoly aggodalmának adott hangot.
Kikerülhet a súlyemelés az olimpiáról 2024-ben
2020 október 8.   Napi
Komoly aggodalmának adott hangot a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) vezetésével kapcsolatosan Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, aki szerint veszélybe kerülhet a sportág jelenléte a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon.
Súlyemelés: a magyar főigazgató távozott a nemzetközi szövetségtől
2020 október 2.   She
Ádámfi Attila, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) főigazgatója 25 év után, közös megegyezéssel távozott a szervezettől.
Súlyemelés: doppingért négy évre eltiltottak egy amerikait
2020 szeptember 17.   She
Doppingvétség miatt négyéves eltiltást kapott Tiffany Parlor amerikai súlyemelő az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének (USADA) bejelentése szerint.
Súlyemelés: doppingoláson kaptak egy török súlyemelőnőt
2020 augusztus 27.   Hírstart
Doppingvétség miatt törölték az Európa-bajnok török súlyemelő, Ergin Bilgin nyolcadik helyezését, amelyet a 2012-es londoni olimpián ért el.
Súlyemelés: doppingoláson kaptak egy török súlyemelőnőt
2020 augusztus 27.   She
Doppingvétség miatt törölték az Európa-bajnok török súlyemelő, Ergin Bilgin nyolcadik helyezését, amelyet a 2012-es londoni olimpián ért el.
Súlyemelés: Aján Tamás lehúzhatott 356 ezer eurót az Iwf számlájáról
2020 augusztus 23.   She
Nemhogy vége lenne az Aján Tamás személye körüli botránynak, most fokozódik csak igazán a „nemzetközi helyzet”. A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség megbuk(tat)ott egykori elnöke az ARD német közszolgálati televízió oknyomozó riportja szerint akkor, amikor áprilisban az ellene megfogalmazott súlyos vádak hatására lelépett elnöki posztjáról, még búcsúzó
Súlyemelés: újabb rekordok a pánamerikai online versenyen
2020 július 30.   She
A Pánamerikai Kupa után egy héttel újabb online viadalt rendeztek a súlyemelőknek: ezúttal az Eleiko Email elnevezésű nyílt versenyt bonyolították le a nemzetközi és az óceániai sportági szövetség rendezésében.