Súlyemelés

Súlyemelés: budapesti tárgyalás az új súlycsoportokról
2018 május 31.   NSO
A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) Aján Tamás elnök vezetésével Budapesten tárgyalja az új, tokiói olimpián is érvényes súlycsoportokat.
Súlyemelés: a bolgárok pénzt gyűjtenek a büntetés miatt
2018 április 26.   NSO
A Bolgár Súlyemelő-szövetség (angol rövidítéssel BWF) adakozásra hívta fel a sportág hazai legjobbjait, hogy így gyűjtse össze azt a 250 ezer dollárt (64.3 millió forint), amelyet korábbi doppingvétségek miatt kirótt büntetésként kell kifizetnie a Nemzetközi Súlyemelő-szövetségnek (IWF).
Súlyemelés: részvételi rekord a diákolimpián
2018 április 17.   NSO
Felfelé ívelő szakaszát éli a honi súlyemelés: a tavalyi korosztályos, majd az idei felnőtt Európa-bajnokság érmekben is megnyilvánuló sikerei után az elmúlt hétvégi diákolimpia is azt mutatta, folytatódik az előrelépés. Az utánpótlás egyik legjelentősebb hazai seregszemléjén, a Magyar Súlyemelő Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség közös rende
Testedzések, melyek károsíthatják a hallásod
2018 április 11.   Napidoktor
A rendszeres testmozgás nagyon egészséges, ám egyes edzések károsak is lehetnek a hallásunkra. Ezért fontos, hogy körültekintően gyakoroljunk. Mely testedzések, és hogyan károsíthatják a hallást? Egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban az ún. CrossFit edzés, mely több sportág mozgáselemeit ötvözi, többek között az evezést, úszást, súlyemelést
Súlyemelés: váratlanul elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok
2018 április 6.   NSO
Váratlanul meghalt Alekszandr Kurlovics kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő pénteken – adta hírül a sportág budapesti székhelyű nemzetközi szövetsége (IWF).
Nagy Péter első szakítása után megnyugodott a súlyemelő Eb-n
2018 április 4.   M4 Sport
A magyar sportoló hangsúlyozta, a súlyemelés nemcsak erősport, hanem nagy taktikai csata is.
Ez a 97 éves súlyemelő nő jól bizonyítja, hogy soha sem érdemes feladni
2018 április 4.   NLCafé
Néhány év alatt elképesztő eredményeket ért el a súlyemelésben a kilencvenes éveiben járó nő.
Súlyemelés: eltiltottak két Európa-bajnoki érmest
2018 április 2.   NSO
Egy nappal a bukaresti súlyemelő Európa-bajnokság zárulta után a nemzetközi szövetség (IWF) doppingvétség miatt eltiltott két korábbi Eb-érmes versenyzőt.
Főszerepben az úszók - sportműsor
2018 március 30.   Infostart
Futball, rögbi, cselgáncs, súlyemelés, kosárlabda és tenisz is látható lesz a tévében.
Focirangadó és úszóparádé – sportműsor
2018 március 29.   Infostart
Folytatódik az úszó ob, Szerbiával küzd a női U17-es magyar csapat. Darts, súlyemelés, tenisz, kézi- és kosárlabda a tévében.
Úszó ob Hosszú Katinka nélkül – sportműsor
2018 március 28.   Infostart
Foci, úszás, jégkorong, kézilabda, kerékpárverseny, súlyemelés és tenisz. Elrajtol az úszó ob, az U17-es futballcsapat pedig Izraellel küzd az Eb-selejtezőben.
Tud-e javítani a Leekens-csapat? - sportműsor
2018 március 27.   Infostart
Focidömping, tenisz és súlyemelés lesz a tévében.
Szerdai sportműsor (03.28.)
2018 március 26.   Hírstart
A magyar fiú U17-es labdarúgó-válogatott az Izrael elleni meccsen kiharcolhatja az Európa-bajnoki részvételt, fordulót rendeznek az NB II-ben. Folytatódik a jégkorong Erste Liga döntője. Megkezdődik az úszók országos bajnoksága. A szerdai programban még: kézilabda, kosárlabda, röplabda, súlyemelés és tenisz.
Szerdai sportműsor (03.28.)
2018 március 26.   NSO
A magyar fiú U17-es labdarúgó-válogatott az Izrael elleni meccsen kiharcolhatja az Európa-bajnoki részvételt, fordulót rendeznek az NB II-ben. Folytatódik a jégkorong Erste Liga döntője. Megkezdődik az úszók országos bajnoksága. A szerdai programban még: kézilabda, kosárlabda, röplabda, súlyemelés és tenisz.
Rangadót játszik a következő focigeneráció - tévéműsor
2018 március 26.   Infostart
A selejtezőcsoportjában második U21-es válogatott a listavezető Belgium vendégeként lép pályára hétfőn este, amit a tévé is közvetít. Tenisz és súlyemelés is látható lesz.
Hétfői sportműsor: Belgiumban selejtezőzik az U21-es válogatott
2018 március 25.   NSO
Belgiumban játszik Európa-bajnoki selejtezőt a magyar U21-es labdarúgó-válogatott, felkészülési meccsen lép pályára a világbajnokságra hangoló Portugália és Uruguay is. A hétfői programban még: röplabda, súlyemelés és tenisz.
Az 56 éves nő elkezdett keményen gyúrni, ez lett belőle
2018 március 13.   Blikk
Egy 56 éves nőnek a súlyemelés segített abban, hogy túltegye magát a válásán, amely túl nagy stresszt okozott számára.
Ő a bajnokok bajnoka: három sportágban is országos bajnok Márton Anita
2018 március 8.   Blikk
Igazi éremhalmozó Márton Anita (29), s nem „csak” egy sportágban. A birminghami fedett pályás világbajnokságon a magyar atlétika első világbajnoki címét szerző súlylökő nemcsak fő számában, hanem diszkoszvetésben és súlyemelésben is többszörös bajnok, igaz, utóbbi kettőt csak edzéskiegészítésnek tekinti.
Olimpikon volt, most hajléktalanszállón tengődik Ferenc
2018 január 17.   Hírstart
Lénárt Ferencnek az 1992-es barcelonai olimpián szurkolhattunk, ahol súlyemelésben kilencedik helyen végzett az 56 kilósok között.
Olimpikon volt, most hajléktalanszállón tengődik Ferenc
2018 január 17.   ATV
Lénárt Ferencnek az 1992-es barcelonai olimpián szurkolhattunk, ahol súlyemelésben kilencedik helyen végzett az 56 kilósok között.