Súlyemelés

Súlyemelés vagy futás helyett táncolva is fogyhatsz!
2018 augusztus 8.   Nosalty
Tévhit, hogy a tánccal nem lehet fogyni - csak oda kell figyelni a gyakoriságra és az intenzitásra.
NOB - Az ökölvívás programban maradása sem biztos
2018 július 21.   MaHu
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó testülete a súlyemelés mellett egyelőre az ökölvívás programban maradásáról sem határozott.
Veszélyben az ökölvívás és a súlyemelés olimpián való szereplése
2018 július 20.   Hírstart
A NOB vezető testülete december eleji, tokiói ülésén határoz majd a két sportág sorsáról.
Veszélyben az ökölvívás és a súlyemelés olimpián való szereplése
2018 július 20.   HírTV
A NOB vezető testülete december eleji, tokiói ülésén határoz majd a két sportág sorsáról.
Párizs 2024: még nincs döntés a súlyemelésről
2018 július 19.   NSO
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó testülete egyelőre nem határozott arról, hogy a súlyemelés ott lehet-e a 2024-es párizsi nyári játékokon.
Új súlycsoportok súlyemelésben
2018 július 7.   Hírstart
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöksége jóváhagyta, majd az IWF-kongresszus pénteken elfogadta a sportág új súlycsoportjait, köztük azokat, amelyekben a 2020-as tokiói olimpián is versenyeznek.
Új súlycsoportok súlyemelésben
2018 július 7.   ProfitLine
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöksége jóváhagyta, majd az IWF-kongresszus pénteken elfogadta a sportág új súlycsoportjait, köztük azokat, amelyekben a 2020-as tokiói olimpián is versenyeznek.
Új súlycsoportokat vezetnek be a súlyemelésben
2018 július 7.   Hírstart
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöksége jóváhagyta, majd az IWF-kongresszus pénteken elfogadta a sportág új súlycsoportjait, köztük azokat, amelyekben a 2020-as tokiói olimpián is versenyeznek. Az Aján Tamás elnökölte IWF az üzbég fővárosban hozta meg döntését, ahol szombattól zajlik a juniorok világbajnoksága. A taskenti határozat értelmé
Új súlycsoportok lesznek súlyemelésben
2018 július 6.   gondola.hu
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöksége jóváhagyta, majd az IWF-kongresszus pénteken elfogadta a sportág új súlycsoportjait, köztük azokat, amelyekben a 2020-as tokiói olimpián is versenyeznek
Súlyemelés: új időszámítás – 10-10 új súlycsoport
2018 július 6.   NSO
A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) Taskentben tartott kongresszusa elfogadta az új kategóriákat, így az eddigi nyolc-nyolc helyett – már a novemberi világbajnokságon is – tíz-tíz súlycsoportban rendeznek versenyeket.
Súlyemelés: Aján bízik benne, az olimpiai programban marad a sportág
2018 július 2.   NSO
Július közepére ígért döntést a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) arról, hogy a 2020-as tokiói játékok műsorán szereplő súlyemelés ott lehet-e a 2024-es párizsi olimpián is. A döntés kapcsán Aján Tamás, a nemzetközi szövetség elnöke nyilatkozott az MTI-nek.
Hamarosan eldőlhet a súlyemelés sorsa
2018 július 2.   Infostart
Július közepére ígért döntést a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) arról, hogy a 2020-as tokiói játékok műsorán szereplő súlyemelés ott lehet-e majd a 2024-es párizsi olimpián is.
Ezek a sportok ártanak a legjobban a térdnek
2018 június 24.   Női NetCafe
A közhiedelemmel ellentétben nem csak a futás és a súlyemelés árthat a térdnek, de számos egyéb sport is. Ilyen például a birkózás, a labdarúgás is, melyek máris hétszeresére növelik a csontízületi gyulladás kockázatát a bokszolók, a kézilabdások és kosárlabdások kockázatához képest.
Súlyemelés: budapesti tárgyalás az új súlycsoportokról
2018 május 31.   NSO
A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) Aján Tamás elnök vezetésével Budapesten tárgyalja az új, tokiói olimpián is érvényes súlycsoportokat.
Súlyemelés: a bolgárok pénzt gyűjtenek a büntetés miatt
2018 április 26.   NSO
A Bolgár Súlyemelő-szövetség (angol rövidítéssel BWF) adakozásra hívta fel a sportág hazai legjobbjait, hogy így gyűjtse össze azt a 250 ezer dollárt (64.3 millió forint), amelyet korábbi doppingvétségek miatt kirótt büntetésként kell kifizetnie a Nemzetközi Súlyemelő-szövetségnek (IWF).
Súlyemelés: részvételi rekord a diákolimpián
2018 április 17.   NSO
Felfelé ívelő szakaszát éli a honi súlyemelés: a tavalyi korosztályos, majd az idei felnőtt Európa-bajnokság érmekben is megnyilvánuló sikerei után az elmúlt hétvégi diákolimpia is azt mutatta, folytatódik az előrelépés. Az utánpótlás egyik legjelentősebb hazai seregszemléjén, a Magyar Súlyemelő Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség közös rende
Testedzések, melyek károsíthatják a hallásod
2018 április 11.   Napidoktor
A rendszeres testmozgás nagyon egészséges, ám egyes edzések károsak is lehetnek a hallásunkra. Ezért fontos, hogy körültekintően gyakoroljunk. Mely testedzések, és hogyan károsíthatják a hallást? Egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban az ún. CrossFit edzés, mely több sportág mozgáselemeit ötvözi, többek között az evezést, úszást, súlyemelést
Súlyemelés: váratlanul elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok
2018 április 6.   NSO
Váratlanul meghalt Alekszandr Kurlovics kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő pénteken – adta hírül a sportág budapesti székhelyű nemzetközi szövetsége (IWF).
Nagy Péter első szakítása után megnyugodott a súlyemelő Eb-n
2018 április 4.   M4 Sport
A magyar sportoló hangsúlyozta, a súlyemelés nemcsak erősport, hanem nagy taktikai csata is.
Ez a 97 éves súlyemelő nő jól bizonyítja, hogy soha sem érdemes feladni
2018 április 4.   NLCafé
Néhány év alatt elképesztő eredményeket ért el a súlyemelésben a kilencvenes éveiben járó nő.