Rögbi

Folyton fáradtnak érezte magát a rögbijátékos, kiderült, rákos lett
2024 szeptember 27.   Ripost
Legrosszabb rémálmában sem gondolta volna a rögbijátékos, hogy rákkal fogják diagnosztizálni.
Egy nő arra kérte Károly királyt, hogy ölelje át: erre a reakcióra senki sem számított
2024 szeptember 17.   Femcafe
A 75 esztendős uralkodó a Buckingham-palotában találkozott az új-zélandi Black Ferns női rögbicsapat tagjaival. Az egyik sportoló különös kéréssel fordult III. Károlyhoz, aki talán még ennél is meghökkentőbb módon reagált.
Károlyt meg akarta ölelni egy nő − meglepő módon reagált
2024 szeptember 14.   in.hu
Király király csak úgy sugárzott az örömtől, amikor az új-zélandi női rögbicsapat, a Black Ferns egyik játékosa ölelést kért tőle.A szélső Ayesha Leti-I'iga kedvesen kért egy ölelést a királytól, amire Károly így válaszolt: Egy ölelés, miért ne?A játékos csapattársai is csatlakoztak, és a király velük nevetett, amikor szerdán a Buckingham-palotában
"Olyan volt, mintha szétlapítottak volna" – Videón, ahogy Károly királyt leteperi egy csoport új-zélandi sportoló
2024 szeptember 13.   naphire.hu
Egy csapat fiatal rögbis lányok hozták teljesen zavarba Károly királyt, akit egy hatalmas csoportos ölelésbe zártak.
Egy nő ölelést kért Károly királytól - senki nem számított arra, ami ezután történt
2024 szeptember 12.   Glamour
Károly királynak különleges élményben lehetett része, amikor találkozott az új-zélandi Black Ferns női rögbicsapattal. Az egyikük ugyanis ölelést kért tőle, miután a többi csapattag is felbátorodott, és egyszerre ugrottak az uralkodó nyakába.
Károly király orvosi utasításra lemondta az utazását
2024 szeptember 12.   Life
A brit uralkodó októberben látogatott volna Új-Zélandra, de orvosi utasításra lemondta a utazás. Károly király ezt az információt a Black Ferns női rögbicsapat tagjaival osztotta meg, akik a Buckingham-palotába látogattak a minap.
Londonban rendezik meg a világ első vegán rögbimérkőzését
2024 augusztus 21.   Prove
A brit főváros ad otthont a világ első vegán rögbimérkőzésének, amit szeptember 8-án rendeznek meg. Az összecsapás a Green Gazelles és a Richmond Rugby között zajlik majd a hangzatos Föld Pajzs-kupáért. A rendezvényen a rögbimérkőzés mellett kerekasztal-beszélgetésekre is sor kerül, valamint egy ökofalut is meg lehet látogatni. Manapság talán már s
A lövészárokban írta alá szerződését a West Brom legendája
2024 augusztus 20.   Büntető.com
A West Bromwich Albion egyetlen bajnokcsapatának húzóemberére, Tommy Magee-re a klub meglehetősen szokatlan körülmények között talált rá. Az előtte csak rögbit játszó Magee saját bevallása szerint egyáltalán nem tudott focizni, amikor az első világháborúban szolgálatot teljesítve a szakvezetője ajánlotta őt a WBA menedzserének figyelmébe odaadása é
Az olimpiai aranyéremmel a nyakában bulizott a Szigeten egy új-zélandi rögbijátékos
2024 augusztus 14.   SzMo
Jazmin Hotham még ingyen bungee jumping kupont is kapott a fesztivál szervezőitől. Sőt, a hétfői sztárfellépő Fred Againnel személyesen is találkozhatott.
Ilona Maher rögbijátékos az az influenszer, akire ma mindannyiunknak szüksége van
2024 augusztus 13.   WMN
llona Maher rögbijátékos. Ez már önmagában is szembemegy néhány sztereotípiával, ő azonban szándékosan olyasmikről beszél a videóiban, amikkel még több előítéletet rombol le. És ez nem csak a sportolóknak jó.
Van olyan olimpiai bajnok, aki érmével együtt már a Szigeten bulizott
2024 augusztus 12.   Liner
Az új-zélandi női rögbicsapat tagja, Jazmin Hotham a párizsi olimpiai győzelem után a budapesti Sziget fesztiválon piheni ki a verseny fáradalmait.
Hétszer jelölték Oscar-díjra, ő mégis inkább rögbizett volna
2024 augusztus 5.   kultura.hu
Negyven éve, 1984. augusztus 5-én hunyt el Richard Burton, a múlt század egyik legnagyobb brit színésze, aki olyan filmekben nyújtott emlékezetes alakítást, mint a Dühöngő ifjúság, a Kleopátra, a Becket vagy a Nem félünk a farkastól.
A TikTok-sztár rögbijátékos, vörös rúzzsal és 30-as testtömegindexszel
2024 augusztus 4.   Telex
Az amerikai Ilona Maher apja bátorítására kezdett érdeklődni a rögbi iránt, a napokban pedig csapatával bronzérmet nyert Párizsban. Maher azonban nemcsak a sport világában népszerű, hanem a közösségi médiában is, ahol amellett kampányol, hogy egy széles vállú nő is megélheti a nőiességét, és sminkben is űzhet agresszív sportot.
Egyre több fiatal űzi ezt a kőkemény sportot: gombamód szaporodnak a klubok
2024 július 31.   Pénzcentrum
Tökéletes harmóniában találkozó keménység és könnyedség, szellemes labdajátékká ötvöződő fizikai erő és állóképesség: mindezek a már itthon is egyre népszerűbb rögbi tulajdonságai írja a HelloVidék.
A hó társadalma: Alive után szabadon
2024 július 31.   Mafab
1972. október 13.Sokan emlékeznek erre a dátumra, még azok is, akik nem éltek akkor. A tragédia túlélői beírták magukat a világtörténelembe, pedig nem akartak belekerülni, ebben a formában semmiképp. Megfilmesítette a Netflix az uruguayi rögbicsapat és kísérőik történetét Pablo Vierci azonos című regényéből.1-1 egész napot már igazi kihívás azokban
Repült az olimpiáról a brit rögbis, mert "csokikkal" tréfálkozott
2024 július 30.   Magyar Nemzet
Rasszistának mondott botrány miatt hazazavarták az olimpiáról a brit női hetes rögbiválogatott játékosát .
Címvédés női rögbiben
2024 július 30.   Magyar Hírlap
A meglepetésre fináléba került kanadaiak az elődöntőben 12–0-s hátrányból fordítottak a 2022-ben világbajnok és végül a dobogóról is lemaradó Ausztrália ellen.
Repült az olimpiáról a brit rögbis, mert "csokikkal" tréfálkozott
2024 július 30.   Magyar Nemzet
Rasszistának mondott botrány miatt hazazavarták az olimpiáról a brit női hetes rögbiválogatott játékosát .
Meglepetésgyőzelem – a rendező Franciaország már az első napon megnyerte első aranyát
2024 július 28.   Infostart
A házigazda francia küldöttség megszerezte első aranyérmét a párizsi olimpián – nagy meglepetésre a hetes rögbi válogatottja legyőzte a döntőben a Fidzsi-szigetek az olimpiák történetében eddig még veretlen, kétszeres címvédő csapatát.
Férfi hetes rögbiben szerezték meg az első aranyéremet a franciák
2024 július 28.   Magyar Hírlap
A bronzérmet az ausztrálokat legyőző dél-afrikaiak szerezték meg.