Olimpia - Peking 2008

Újraindul Hosszú Katinkáék válópere, akár évekig is elhúzódhat
2018 június 22.   Blikk
Már egyértelmű, menthetetlen a kapcsolatuk: úgy értesültünk, újra elindította a válási procedúrát Hosszú Katinka (29) és Shane Tusup (30)! A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és amerikai edző-férje immáron hivatalosan is szeretné végleg felbontani a házasságukat.
EURÓPA-LIGA 2018–2019, PROGRAM, KULCSDÁTUMOK
2018 június 21.   NSO
A labdarúgó Európa-liga 2018–2019-es kiírásának menetrendje, eredményei. A döntőt május 29-én rendezik meg a baki Olimpiai Stadionban.
Olimpiai bajnok kajakozó kapta a Ferencváros Sportjáért díjat
2018 június 21.   Hírstart
Hesz Mihály 50 évvel ezelőtt aranyérmet nyert Mexikóvárosban.
Elismerés: Hesz Mihály kapta a Ferencváros Sportjáért díjat
2018 június 21.   NSO
Hesz Mihály olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozó kapta idén a Ferencváros Sportjáért díjat.
Már tényleg csak egy olimpia vagy egy futball-vb kellene neki, Orbánnal egységfrontban a V4 és Kurz
2018 június 21.   168 Óra Online
Nem vesznek részt a visegrádi országok vezetői az Európai Bizottság által szervezett migrációs minicsúcson. A magyar kormányfőnek sikerült egységet kovácsolnia.
A magyar futball mártírja
2018 június 21.   Hetek
Hollywood-i szerelmi történetnek indult, de igazi kelet-európai tragédia lett belőle – Szűcs Sándor válogatott labdarúgó mártírhalála talán a magyar futballtörténelmet is átírta. A hazai közvélemény döbbenettel és zavargásokkal fogadta az Aranycsapat NSZK ellen elszenvedett vereségét az 1954-es vb-döntőben. Puskásék két éven át tartó veretlenségi sorozat után – ebben ott volt az olimpiai győzelem…
Olimpiai- és világbajnokokkal erősít az OSC
2018 június 21.   24.hu
Magyar, szerb és montenegrói sztárokkal venné fel a versenyt az óbudai csapat.
Gyümölcsöző volt Kim és Hszi találkozója
2018 június 21.   Kitekintő
Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Hszi Csin-ping kínai elnök a két ország "stratégiai és taktikai" együttműködésének fellendítését vitatta meg Pekingben a felek szerdai találkozóján - jelentette az észak-koreai állami média.
Hszi és Kim az együttműködés fellendítéséről tárgyalt Pekingben
2018 június 21.   Lokál
Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Hszi Csin-ping kínai elnök a két ország "stratégiai és taktikai" együttműködésének fellendítését vitatta meg Pekingben a felek szerdai találkozóján - jelentette az észak-koreai állami média.
Folytatódott a tárgyalás Pekingben
2018 június 21.   VG
Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Hszi Csin-ping kínai elnök a két ország "stratégiai és taktikai" együttműködésének fellendítését vitatta meg.
#ikertornyok (férfi kiadás): Híres apák és fiaik ugyanannyi idősen
2018 június 21.   Joy
A világ imádja keresni a sztárok hasonmásait. Sokszor a legváratlanabb helyeken bukkannak fel, mint DiCaprio hasonmása az Olimpián, pedig néha elég csak a szűk családjukban keresnünk őket!
Az Olympic Destroyer visszatért: biológiai- és vegyvédelmi pontokat támad Európában támad
2018 június 21.   ProfitLine
A Kaspersky Lab kutatói, akik az Olympic Destroyer nevű kibercsapdát azonosították a Téli Olimpiai Játékok idején úgy látják, hogy a pusztító fertőzés mögött álló hekkercsapat még mindig aktív. Úgy tűnik támadásaik célpontjai most Németországban, Franciaországban, Svájcban, Hollandiában, Ukrajnában és Oroszországban lévő vegyi- és biológiai veszély
Az első olimpiákon még pezsgővel és patkányméreggel „doppingoltak” a sportolók
2018 június 20.   Múlt-kor
A különféle teljesítménynövelő szerek használata egyidős magával a sportolással. A modern orvostudomány megjelenése előtt azonban sok esetben – mai szemmel nézve – egészen elképesztő anyagokat használtak erre a célra.
Az Olympic Destroyer visszatért
2018 június 20.   prim
A Kaspersky Lab kutatói, akik az Olympic Destroyer nevű kibercsapdát azonosították a Téli Olimpiai Játékok...
Visszatértek a veszélyes kiberbűnözők
2018 június 20.   Hírstart
Még mindig aktív a Téli Olimpiai Játékok idején működésbe hozott, Olympic Destroyer nevű kibercsapda mögött álló hekkercsapat – állítják a Kaspersky Lab kutatói. Úgy tűnik támadásaik célpontjai most Németországban, Franciaországban, Svájcban, Hollandiában, Ukrajnában és Oroszországban lévő vegyi- és biológiai veszélyekkel szemben érintett szervezet
Vegyi üzemeket támadnak a téli olimpia hackerei
2018 június 20.   Hírstart
A téli olimpia idején nagy hírverést kapó támadássorozat mögött álló kibercsoport továbbra is kiemelt célpontokat ostromol.
Torna: Az ifjúsági olimpiai kvóta a tét
2018 június 20.   objektivhir.hu
Fontos esemény elé néznek a magyar utánpótlás tornászai, ugyanis szombaton tartják az ifjúsági olimpia kvótaszerző versenyét Bakuban, ahol Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián Bácskay Csenge és Scherman Bianka lép a szerekhez az ötkarikás játékokon való indulás jogáért – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Kína masszív ellenvámokkal sújtja Amerikát, és "bolondnak" nevezi Trumpot
2018 június 20.   Infostart
Dühös kommentárok kísérték Kínában az amerikai védővámokra adott pekingi válaszlépéseket, amelyek kereskedelmi háborúhoz vezethetnek a világ két legnagyobb gazdasága között. Közben amerikai cégek kérlelik a feleket, gondolják újra a dolgot.
Hszi és Kim a kapcsolatok “új korszakáról” és az atomfegyver-mentesítésről tárgyaltak
2018 június 20.   Lokál
Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Hszi Csin-ping kínai elnök egyetértésre jutottak a pekingi találkozójukon megvitatott témákban, beleértve a Koreai-félsziget atomfegyver-mentesítésének kérdéseit is - közölte szerdán az észak-koreai állami média.
Zökkenőmentes volt a tárgyalás
2018 június 20.   VG
Kim Dzsongun észak-koreai vezető és Hszi Csin-ping kínai elnök egyetértésre jutott a pekingi találkozójukon megvitatott témákban.