Profibox

Február végére tolódhat a gentlemen's agreementté fejlődő nehézsúlyú csúcsmeccs
2023 november 9.   Eurosport
Akár csalódásként is kezelhetné a világ ökölvívó közönsége, ahogyan a kezdeti magas fordulatszámon pörgő, klasszikus beeffé fajuló odamondogatásokat modorban egymásra ráígérő angol lordok udvariassági körei váltották fel a profibox évek óta várt nagy nehézsúlyú címegyesítő mérkőzésében érintettek kommunikációjában.
Páros lábbal állt bele Tyson Fury-be a profibox brit sztárpromótere
2023 február 19.   Eurosport
Szépen körvonalazódik a nehézsúlyú profibox csúcsmérkőzése, a Tyson Fury-Oleksandr Usyk összecsapás. A brit és az ukrán bunyós címegyesítésére a terveknek megfelelően még 2023 első felében sor kerülhet, egy elhintett promóteri megjegyzés szerint azonban nem az előzetesen befutónak tűnő Szaúd-Arábiában.
Csak észre ne vegyék ezt a plakátot a gyermekvédelmi hatóságok!
2016 január 29.   444.hu
Szörnyű vérengzés várható egy budapesti profibox-gálán, ahol két hús-vér Terminátor is összecsap.
Ökölvívás: korábbi világbajnok is szorítóba lép Budapesten
2013 március 20.   She
Csütörtökön 18 órától tartja teremavató rendezvényét a Petrányi Zoltán által vezetett Profibox Promotion. A GFC Boxing House Gym névre keresztelt központ (Budapest 12. kerület, Hertelendy u. 5.) nyitó gáláján nem kisebb név, mint a korábbi WBA kisváltó-, és váltósúlyú ideiglenes világbajnok Souleymane M'baye is szorítóba lép.
Profi ökölvívás: magyar siker született Szenegálban
2012 december 30.   She
Palkó Attila, a Profibox Promotion cirkálósúlyú öklözője szombaton Dakarban megfosztotta veretlenségétől a helyiek reménységét, Christophe Mbayét.
Ökölvívás: Bogdán negyedik profi meccsére készül
2012 november 13.   She
A Petrányi Zoltán nevével fémjelzett Profibox Promotion november 25-én rangos gála megrendezésére készül, a bulin kesztyűt húz az újpestiek nehézfiúja, Bogdán Zsolt is.
Ökölvívás: Ausztráliában folytatják karrierjüket a Bedák testvérek
2012 február 15.   She
Hosszú ideje csak találgatni lehetett, hogy a Bedák testvérek folytatják-e profi ökölvívó pályafutásukat vagy végleg szögre akasztják a kesztyűket, azonban kedden, a Profibox Promotion budapesti rendezvényén kiderült, hogy nem búcsúznak el a kötélnégyszögtől a tehetséges bunyósok.
Profi ökölvívás: Nagy József gyors vereséget szenvedett Ukrajnában
2012 január 10.   She
A helyszínen tartózkodó Petrányi Zoltán promótertől (Profibox Promotion) kapott friss információk szerint vereséget szenvedett Nagy József a ma esti WBA cirkálósúlyú interkontinentális profi ökölvívó címmérkőzésen.
Profi ökölvívás: Nagy József ismét nemzetközi címmérkőzésen kap lehetőséget
2011 december 27.   She
Január 10-én a grúz Jago Kiladze ellen a WBA szervezet interkontinentális cirkálósúlyú címéért léphet szorítóba Nagy József – tájékoztatta a profiboksz.hu-t a „Hóhér” becenevű bunyós promótere, Petrányi Zoltán (Profibox Promotion).
Profi ökölvívás: Erdei egykori riválisával bokszol Hubert László
2011 április 28.   She
Helyi idő szerint szombat este a Mexikóban található Texcocóban lép kötelek közé Hubert László. A magyar cirkálósúlyú bunyós ellenfele a honi szurkolók által is jól ismert olasz Giaccobe Fragomeni, Erdei Zsolt egykori riválisa lesz – tájékoztatta lapunkat Hubert promótere, a Profibox Promotiont vezető Petrányi Zoltán.
Ökölvívás: Suda pontozással győzte le Nagy Józsefet
2010 december 31.   She
Csütörtökön este Prágában lépett kötelek közé Nagy József, a Petrányi Zoltán által vezetett Profibox Promotion színeiben versenyző hajdúsági bunyós ezúttal a cirkálósúlyú EBU-EU-bajnok Lubos Sudával csapott össze egy hat menetes mérkőzésen. A rövid helyszíni beszámolók szerint Nagy ugyan jól helytállt, de végül pontozással vereséget szenvedett cseh riválisától.
Profi ökölvívás: Kalocsai Zoltán magabiztosan várja a pénteki címmérkőzést
2010 november 11.   She
Kalocsai Zoltán pénteken este Berlinben az IBF középsúlyú interkontinentális profi ökölvívó övét próbálja meg elhódítani a címvédő német Benjamin Simontól. A 43 éves, korábbi világbajnoki kihívó Kalocsai szerda óta a gála helyszínén tartózkodik a mérkőzést tető alá hozó Petrányi Zoltánnal (Profibox Promotion), ugyanis a szervezők – ügyelve a megfelelő körítésre és felvezetésre –…
Ökölvívás: Petrányi és Kótai is szorítóba lép a decemberi gálán
2010 november 6.   She
December 14-én az óbudai Gilda Max Gymben rendezi következő eseményét a Profibox Promotion – tájékoztatatta a profiboksz.hu-t Petrányi Zoltán szervező, aki Tóth László ellen szorítóba is lép egy 12 menetesre tervezett nehézsúlyú Magyar-bajnoki, illetve UBO kontinensbajnoki találkozón. A rendezvényen kesztyűt húz a korábbi WBF, valamint IBO nagyváltósúlyú bajnok Kótai Mihály is, aki Petrovics…
Ökölvívás: Hubert László vereséget szenvedett Oroszországban
2010 október 29.   She
Pénteken este az oroszországi Szentpéterváron a WBC betöltetlen regionális, Baltic címét vette célba a Profibox Promotion versenyzője, Hubert László. „Dupla” ellenfele a hazai Alekszandr Kotlobaj volt, aki végül a papírformának megfelelően megnyerte a mérkőzést.
Profi ökölvívás: Nagy József T.K.O.-vereséget szenvedett Murmanszkban
2010 szeptember 25.   She
Szombat este az oroszországi Murmanszkban szállt harcba a PABA betöltetlen cirkálósúlyú bajnoki címéért Nagy „Hóhér" József, a hajdúsági bunyós ellenfele a korábbi világbajnoki kihívó azeri Ali Iszmajlov volt. A találkozó helyszínén tartózkodó mérkőzésszervező, Petrányi Zoltán (Profibox Promotion) rövid beszámolja szerint Nagy jónak mondható nyitó menet után a 2. és a 3. felvonásban többször…
Ökölvívás: Kovács Attila vereséget szenvedett Ukrajnában
2009 március 29.   She
A Petrányi Zoltán (Profibox Promotion) mérkőzésszervezőtől érkezett információk szerint vereséggel zárult Kovács Attila szombat esti ukrajnai mérkőzése.
Profi ökölvívás: vb-címért verekszik Nagy "Hóhér" József
2008 május 12.   She
Világbajnoki címmérkőzésen léphet szorítóba május 31-én Nagy "Hóhér" József, a Profibox Promotion ökölvívója.
Vb-címért verekszik Nagy "Hóhér" József
2008 május 12.   Behaviour
Világbajnoki címmérkőzésen léphet szorítóba május 31-én Nagy "Hóhér" József, a Profibox Promotion ökölvívója. A profibox.hu internetes szaklap híre szerint Nagy - aki eddigi 19 meccséből 18-at megnyert, 12-t kiütéssel, s csak egy veresége van - annál a Nemzetközi Boksztanács (IBC) nevű szervezetnél próbál szerencsét, amelynél korábban névrokona, Nagy "Csonttörő" János birtokolt világbajnoki övet.
Hóhér hoppon maradt
2008 február 22.   Blikk
BUDAPEST – Lemaradt élete egyik nagy lehetőségéről Nagy József (32). A Profibox Promotion színeiben szereplő, Hóhér becenevű egykori nagyközépsúlyú IBF interkontinentális bajnok március 11én Halléban bokszolt volna a brit Herbie Hide-dal (36) a WBC cirkálósúlyú nemzetközi bajnoki címéért.
Nagy és Kovács kiütéses sikere
2008 február 19.   hirado.hu
Nagy József és Kovács Attila is kiütéses győzelmet aratott a Profibox Promotion budapesti ökölvívó gáláján