NOB

A sportsikerek egyesítik a nemzetet – Fürjes Balázs a Mandinernek
2024 május 23.   Mandiner
Beszélgetés Fürjes Balázzsal, a NOB állandó magyar tagjával utcai sportokról, veszélyeztetett sportágakról és persze a párizsi olimpiai reményekről.
Fürjes Balázs: Gyere, csináld, szurkolj!
2024 május 18.   Magyar Hírlap
A NOB magyar tagja Sanghajból buzdítja a magyarokat.
Szilágyi Áron: jó előjel lehet, hogy most sérültünk le, és nem az olimpia előtt
2024 május 12.   Infostart
Jövő héten, a madridi világkupán újra versenyezni fog a sérüléséből felépülő háromszoros olimpiai bajnok; azt mondta az InfoRádióban, hogy jót tett neki a pihenő, és mentálisan is feltöltődött. A Vasas kardvívója nemcsak edz, hanem kampányol is, ugyanis nyáron be szeretne kerülni a NOB sportolói bizottságába.
Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el
2024 május 12.   Infostart
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke nyíltan bírálta a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget, amiért pénzdíjat ajánlott fel a sportág párizsi olimpiai bajnokainak. Szabados Gábor sportközgazdász az InfoRádióban azt mondta, az 50 ezer dolláros jutalmazással az lehetett az egyik cél, hogy az olimpia ne értéktelenedjen el a vb-hez és a Gyémá
Ezek az aggályok akadályozzák a fiatalok sportolását
2024 május 9.   Infostart
Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás - többek között ez derül ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalom globális biztosítási partnere, az Allianz közös felméréséből.
A NOB a mesterséges intelligenciát is beveti az olimpián
2024 május 8.   Sportal
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) a mesterséges intelligencia által működtetett megfigyelőrendszer segítségével igyekszik megvédeni a sportolókat a internetes zaklatásoktól és visszaélésektől a nyári, párizsi ötkarikás játékok ideje alatt - írta az Mti.
Párizsi olimpia: Mesterséges intelligenciával az internetes zaklatás ellen
2024 május 8.   Magyar Hírlap
A NOB közleménye szerint a rendszer több ezer fiókot figyel majd valós időben az összes jelentős közösségi médiaplatformon, több mint 35 nyelven.
Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen
2024 május 7.   TőzsdeFórum
A rendszeres sportolás kéz a kézben jár a boldog és egészséges élettel – ez derül ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalom globális biztosítási partnere, az Allianz közös felméréséből.
Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen
2024 május 6.   ProfitLine
A rendszeres sportolás kéz a kézben jár a boldog és egészséges élettel – ez derül ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalom globális biztosítási partnere, az Allianz közös felméréséből.[1] Jó hír, hogy a fiatalok és szüleik egyaránt elismerik és megértik a rendszeres mozgás előnyeit. Ennek ellenére alig
Terrorveszély ide-oda: a Szajnán lesz a párizsi olimpia megnyitója
2024 május 6.   Tudás.hu
A párizsi olimpia nyitóünnepsége a Szajnán lesz – jelentette ki Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke. Hétvégi nyilatkozatában, amelyet a RAC1 rádióállomásnak adott, a NOB első embere hangsúlyozta, hogy a francia házigazdák kitartanak a ceremónia eredeti helyszíne mellett az esemény biztonságával kapcsolatos növekvő aggodalmak e
Kevés fiatal sportol rendszeresen
2024 május 6.   MMonline
Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás - többek között ez derül ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalom globális biztosítási partnere, az Allianz közös felméréséből. A megállapítások szerint csak minden ötödik fiatal sportol - de aki i
Tudják, hogy fontos lenne, mégis keveset sportolnak a Z-generációs fiatalok
2024 május 6.   Szakmát Szerzek
Az Allianz és a NOB közös kutatása rámutatott: a Z-generációs fiatalok sportolási hajlandósága alacsony, de akik rendszeresen mozognak, magabiztosabbak és elégedettebbek. A sport jótékony hatásait a szülők is elismerik. Célkeresztben a Z generáció fizikai aktivitása A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az olimpiai és paralimpiai mozgalom globál
Marad az eredeti terv, a Szajnán lesz a párizsi olimpia megnyitója
2024 május 6.   Sportal
A párizsi olimpia nyitóünnepsége a Szajnán lesz - jelentette ki Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) elnöke.
Marad az eredeti terv, a Szajnán lesz a párizsi olimpia megnyitója
2024 május 6.   m4sport.hu
A NOB elnöke továbbra sem kíván a politikával foglalkozni.
Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen
2024 május 6.   Digital Hungary
A rendszeres sportolás kéz a kézben jár a boldog és egészséges élettel – ez derül ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalom globális biztosítási partnere, az Allianz közös felméréséből. Jó hír, hogy a fiatalok és szüleik egyaránt elismerik és megértik a rendszeres mozgás előnyeit. Ennek ellenére alig mo
A NOB-elnök elmagyarázta, mi a gond a busás bónuszokkal
2024 május 5.   Infostart
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke nyíltan bírálta a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget (WA), amiért pénzdíjat ajánlott fel a sportág párizsi olimpiai bajnokainak.
A NOB elnöke is megszólalt az atléták díjazásával kapcsolatban
2024 május 3.   Sportal
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) elnöke nyíltan bírálta a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget (Wa), amiért pénzdíjat ajánlott fel a sportág párizsi olimpiai bajnokainak - írta az Mti.
Rekordszámú induló a menekültek csapatában a párizsi olimpián
2024 május 2.   Sportal
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) bejelentése szerint minden korábbinál nagyobb lesz a menekült státuszú sportolók száma a párizsi olimpián.
Dilemma
2024 május 1.   Magyar Hírlap
Fricska. Roppant nagy az érdeklődés a 2036-as olimpia játékok megrendezése iránt, jelentette be Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke.
A NOB elnöke szerint rengetegen érdeklődnek a 2036-os nyári olimpia iránt, az MTI Magyarországot is feltette a listára
2024 április 29.   444.hu
Thomas Bach NOB-elnök csak Katart és Szaúd-Arábiát említette, az MTI szerencsére kiegészítette a sportvezetőt néhány egyéb országgal.