Dakar

Laller a FIM Bajas sorozat Európa-bajnoka!
2017 szeptember 28.   Hírstart
Horváth Lajos „Laller” nem akármilyen sikerrel melegített a 40. Dakar Ralira. A váci terepmotoros a FIM Europe Bajas sorozatában az élen végzett, így beírta magát a terep-rally sportág nagykönyvébe: a Laller Racing Dakar Team versenyzője a kategória első magyar Európa bajnoka!
Elképesztő mire képes az öreg orosz teherautó
2017 szeptember 9.   Vezess
A komoly terepjáró képesség ad a típusnak mitikus hírnevet, és az ilyen és ehhez hasonló felvételek bizonyítják, hogy nem véletlenül nyert a márka több alkalommal a legkomolyabb terepralis versenyen, a Dakar ralin.
Betanítottam Bottast, erre elviszik?!
2017 augusztus 18.   totalcar.hu
Különleges vendégünk Zsolt, aki a Williamsnél elektronikai technikus. Az ide vezető út dakaros csapatokon, sírdogáló pakisztáni garázsfőnökön és McLaren versenygépeken keresztül vezetett. A Műegyetemre nem vették fel, de előadást már tartott ott.
A kétszeres Dakar-győztes nyerte a HunGarian Baját
2017 augusztus 13.   M4 Sport
Az autósoknál a legjobb magyar páros a 9. helyen végzett.
Tereprali: Al-Attijah negyedszer, Svitko először!
2017 augusztus 13.   Nemzeti Sport
Melós volt. Annyira, hogy a kétszeres Dakar-győztes Nasszer al-Attijah még inni is elfelejtett a majd’ száz kilométeres szelektív szakasz során, mert annyi dolga volt a tereppel. Mert persze próbálta tartani a tempót, hiszen nem akárki loholt a nyomában a gyári Minivel: a rali-világbajnokságon négyszer összetett második Mikko Hirvonen, aki történetesen tavaly – a katari távollétében –…
Három szakasz után a kétszeres Dakar-győztes vezet Baján
2017 augusztus 12.   M4 Sport
Nasszer al-Attijah mindkét szombati etapot behúzta a magyar terepralis világkupa-futamon.
Dakar-győztes is indul a HunGarian Baja tereprali vk-futamon
2017 augusztus 8.   M4 Sport
Nem először szerepelnek klasszisok a mezőnyben.
Kétszeres Dakar-győztes is rajthoz áll a bajai tereprali világkupán
2017 augusztus 8.   M4 Sport
A kétszeres Dakar-győztes katari Nasszer al-Attijah, valamint a rali-világbajnokságon szerepelt, ott több futamgyőzelmet is aratÓ finn Mikko Hirvonen is rajthoz áll a hétvégi HunGarian Baja elnevezésű tereprali világkupa-futamon.
Tereprali: al-Attijah és Hirvonen is indul a HunGarian Baján
2017 augusztus 8.   NSO
A kétszeres Dakar-győztes katari Nasszer al-Attijah, valamint a rali-világbajnokságon szerepelt, ott több futamgyőzelmet is aratott finn Mikko Hirvonen is rajthoz áll a hétvégi HunGarian Baja elnevezésű tereprali világkupa-futamon.
Lenne fantázia ebben a terepesített Audi R8-ban
2017 július 30.   Player
Az Audi R8 igazi vadállat a pályán, főleg a V10-es motorral szerelt legújabb széria, de ez a változata a terepjárástól sem ijedne meg. Minden megvan rajta, ami ahhoz kellene, hogy rajthoz álljon akár a Dakar-ralin is.
Újra Peugeot győzelem a Silk Way rallyn!
2017 július 26.   Hírstart
A Dél-Amerika-i szereplés után a Peugeot DKR versenyautók Kínában is bizonyítottak. Egy álom vált valóra: Cyril Despres tavalyi diadala és a januári hármas Dakar-győzelem után Cyril Despres győzelmével a Peugeot újabb terepralibabérokra tett szert.
Szenegál: leomlott egy fal a döntő után – legalább nyolc halott
2017 július 16.   NSO
Leomlott egy fal a dakari Demba Diop Stadionban a labdarúgó Szenegáli Ligakupa döntője után. A szerencsétlenségben legalább nyolcan meghaltak, köztük egy kislány.
Gyötrelmes napon vannak túl a Silk Way rali magyarjai
2017 július 15.   Inforádió
Az eddigi talán a legnehezebb napot zárta a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a Silk Way ralin, de a mezőny többi tagja is meglehetősen fáradtan érkezett meg az ürümcsi táborba szombaton - számolt be az Open Dakar Team.
Silk Way rali: folyóátkelés híddal és híd nélkül
2017 július 13.   NSO
Mr. Dakar visszaszállt a versenybe és szakaszt nyert, a kamionos Kovács Miklós 8., az autós Szalay Balázs 11. az összetettben.
Silk Way rali: csak a vízátkeléseknél kellett nagyon észnél lenni
2017 július 10.   NSO
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős lendületes, jó napon van túl. Ez volt a Silk Way rali első igazán hosszú mért szakasza (329.25 km), amelyet a mezőny még orosz földön teljesített, mielőtt átlépte volna a kazah határt. Az Opel Dakar Team kettőse a 16. helyen ért célba, összetettben a 13. helyen áll.
Kalandosra sikeredett a magyarok első napja a maratoni terepralin
2017 július 8.   Inforádió
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 20. helyen teljesítette a Silk Way rali első szakaszát - tudatta az Open Dakar Team.
Jövőre vele nyerne Dakart a Peugeot. Elhisszük neki
2017 június 30.   Autónavigátor
Még csak nyár van, de máris bemutatkozott a minden eddiginél brutálisabb Peugeot 3008DKR, ami a múltra való tekintettel a Maxi nevet kapta.
Elkészült az új Dakar-Peugeot
2017 június 30.   totalcar.hu
A hivatalos neve 3008DKR Maxi, ami ki is fejezi a lényeget: megnőtt a francia buggy.
A dakarra képzelte magát a terepmotoros, ráfázott
2017 június 28.   Vezess
Lassan haladt a sor, ezért úgy gondolta kihasználja a terepre termett motor adottságait. Jobbról előzött egy kitaposott ösvényen, de az útról lekanyarodó Volkswagen Passat sofőr erre nem számított.
Szalay Balázsék orosz specialitásokkal készültek a Selyemút-ralira
2017 június 8.   M4 Sport
Két hét alatt majd' tízezer kilométert tesz meg az Opel Dakar Team.