2023. március 26. vasárnap

márc. 26
0:15
Az anyósom a szennyesben turkált, amikor meglátott valamit a bugyimon. Most a férjemmel együtt ki akarnak dobni otthonról (Blikk)
Nekem tiszta a lelkiismeretem, de hiába bizonygatom az ártatlanságomat.
márc. 26
0:24
Húsvéti Nyuladalom Siófokon! – Ingyenes tavaszi, családi programkavalkád 2023. április 7. és 10. között Siófok Fő terén! (Travelo)
Ingyenes tavaszi, családi programkavalkád 2023. április 7. és 10. között Siófok Fő terén!
márc. 26
3:36
A filléres magyar zöldség, amit már a legtöbben elfelejtettek (Hamu és Gyémánt)
Sokoldalú, egészséges, mégsem túl népszerű itthon. Pedig a pénztárcánk és az egészségünk is megköszöni. 2020-ban a KSH adatai szerint 390 hektárról 9,6 ezer tonna gumós zellert takarítottak be Magyarországon, és azóta is töretlen ennek a zöldségnek a sikere – kezdi a zeller és a karalábé népszerűsítését célzó írását az Agrárszektor, amit a
márc. 26
4:27
Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek (Joy)
A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!
márc. 26
4:30
Courteney Cox hollywoodi csillagokat fényesített (ridikul.hu)
A Jóbarátok Monica Gellerétől nem áll távol a kényszeresség, vagy a tisztaságmánia, és ezt most meg is mutatta ország-világ előtt. A Jóbarátok színésznője úgy gondolta elkel egy kis tisztogatás a hírességek csillagain.
márc. 26
5:12
7 bevált tipp, amivel lenyugtathatod a szorongó kutyádat (Hamu és Gyémánt)
A szorongás nem csak emberi tulajdonság − az állatok is érezhetik különböző mértékben. Az emberekhez hasonlóan náluk is különböző tényezők váltják ki, és különböző tünetekben jelentkezhet.
márc. 26
5:15
Az én feladatom, hogy meggyógyítsam a családomban a női vonalat (She)
Nemrég megkérdezte tőlem egy srác, hogy melyek azok a jó dolgok, melyeket a nagyszüleimtől hozok. Általában csípőből válaszolok az ilyen kérdésekre, most azonban elgondolkodtam. Egyrészt 12 éves koromban már egy nagyszülőm sem élt, így nem igazán volt lehetőségem megismerni őket, másrészt az önismereti utamon mindig inkább a negatív tulajdonságokra
márc. 26
5:15
Ajánlott-e tenger gyümölcseit fogyasztani terhesség alatt? (WebBeteg)
A várandós nők gyakran kapnak mindenféle tanácsot: ezt tegyék, ezt ne tegyék - mindezeket az étkezéssel kapcsolatban is. Az egyik, különösen fontos ajánlás a tenger gyümölcseire vonatkozik: elegendő halat kell fogyasztani, de semmiképpen sem annyit, hogy az már káros következményekkel járjon. A fogyasztandó halak elkészítésére pedig kiemelten kell
márc. 26
5:21
Megérkezett az Oris !! Pro Pilot X 5 & 10 napos szerkezet bemutató! (Kronometer)
Megérkezett Magyarországra az Oris, mi pedig rögtön két nehézsúlyút hozunk, a Pro Pilot X-et 5 és 10 napos szerkezeteivel! Titánból! Nektek melyik tetszik jobban? Az 5 napos, letisztultabb Oris Cal.…
márc. 26
5:24
Stílusos, francia hangulatú szálláshely a Balaton-felvidéken (Igényesférfi.hu)
A francia stílusú, Provence hangulatát idéző balatonszepezdi villa történetében a Karikás család nyitott új fejezetet tavaly nyáron a Villa Chez les Amis megnyitásával.
márc. 26
5:27
Egyszerűbb a gyereket a tévé elé tenni, mint foglalkozni vele? (She)
Nem mondhatnám, hogy különösképpen szeretek tévét nézni, de ennek talán az lehet az oka, hogy nincs sok időm rá. A mindennapok teendői mellett persze jó egy-egy részt megnézni a kedvenc sorozatomból és olykor kikapcsolni az agyam valamilyen film segítségével. De mi a helyzet a gyerekekkel?
márc. 26
5:27
"Naplót vezetett arról, mikor csináltam 'rosszat'" - 12 nő elárulta, miből jöttek rá, hogy a házasság hiba volt (Joy)
Őszinte történetek következnek házasságokról, amelyek nem állták ki az idő próbáját.
márc. 26
5:51
Ha teljesen elnyomod a vágyaidat, rendben lehetsz, de boldog soha (She)
Veled is előfordult már, hogy úgy láttad, egy ismerősödnek két – ne adj' isten, annál is több – énje van, holott biztos voltál abban, hogy az illetőnek nincs komoly mentális zavara? Esetleg magadban is érzed ezt a furcsa kettősséget? Nem vagy egyedül.
márc. 26
6:03
Nagy tudású gázgrill kis kertekbe (Spa Trend Online)
Hogy egy óramű pontosságával működő, precíz és sokoldalú gázgrillnek nem kell nagynak is lennie, arra remek példa a Broil King Porta Chef 320. Ez a három égős gázgrill városi erkélyeken is elfér, és mindaz megtalálható benne, amit egy profi grilltől csak elvárhatsz!
márc. 26
6:12
Felkészültél? Ezek a divattrendek fognak mindenhol szembejönni veled tavasszal (Femcafe)
Mint azt már korábban többször írtuk, a 2000-es évek divatja újra visszaköszön. Éppen emiatt nincs is jobb alkalom arra, hogy kipróbáld ezeket idén tavasszal.
márc. 26
6:21
Kiránduljunk a Bodrog mentén: kincsek a keleti csücsökből (egy.hu)
A Bodrog folyó Sátoraljaújhely alatt lépi át hazánk határát, és félszáz kilométernyi kanyargózás után Tokajnál egyesül a Tiszával. Patinás kisvárosok, dicső történelem, tengerszem és pincesor, ecetmúzeum és ágyúöntőműhely is akad erre – érdemes felkerekedni, hogy felfedezzük hazánk keleti csücskét!
márc. 26
6:24
Hivatalos: Lőw Zsolt követi Tuchelt a Bayern Münchenhez (Igényesférfi.hu)
A Bayern München labdarúgócsapatánál is Lőw Zsolt lesz Thomas Tuchel vezetőedző egyik másodedzője.
márc. 26
6:42
Invictus és Capoforte – Stílus, minőség, exkluzivitás (AQUA)
Négy éve alakult meg az Orina Kft., amely az Invictus Yacht és a Capoforte hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon. A cég credója a tökéletesre törekvés, a minőség és az exkluzivitás. Mezriczky Róbert egy multicégnél eltöltött több mint 25 éves vezetői tapasztalattal a háta mögött vágott bele a hajóforgalmazásba, azzal a jelmondattal, hogy a
márc. 26
6:54
Újranyit a népszerű múzeum, miután elöntötte a felrobbant gigantikus akvárium vize (Travelo)
Áprilistól látogatható Berlin egyik legnépszerűbb múzeumaként számon tartott épülete.
márc. 26
6:54
Wossala Rozina: Érdemes megvizsgálni, hogy amikor kiszállsz a szociális gyertyaégetésből, ki marad melletted (WMN)
Wossala Rozina ahogy mondja, még ugyan nem változókorban, de változó korszakban van. Sok minden változott benne és körülötte, ezekről beszélgetett vele Krajnyik Cintia.
márc. 26
6:57
Emlékszel még rá? 30 éve hatalmas divat volt, most visszatér a rég elfeledett ruhadarab (Joy)
Van pár olyan divattal kapcsolatos téma, amitől nem igazán akarunk, és őszintén szólva nem is nagyon tudunk elszakadni, és ami azt illeti a '90-es évek pont ilyen!
márc. 26
7:21
Mit tehet, ha már a lépcső is az ellensége? (Vital)
Sok embernek, különböző okokból (életkor, betegség stb.) nehezére esik a lépcsőn közlekedés. Nekik ajánljuk a Stannah lépcsőlifteket, amelyek alkalmasak mindenféle lépcső akadálymentesítésére, lakásba, családi házba, akár több emeletes társasházba, kertbe, vagy közintézményekbe is.
márc. 26
7:30
Így vidd fel a matt rúzst, hogy ne szárítsa ki az ajkaidat (Femcafe)
A matt rúzsok eszméletlenül gyönyörűen tudnak mutatni, ám, ha nem megfelelő technikával visszük fel őket, ajkaink száraznak, cserepesnek tűnhetnek tőlük.
márc. 26
7:57
Pesti házban veszett oda ezernyi velencei kincs: egy néma szemtanú a Szép utcából (egy.hu)
Pest közepén áll egy hatalmas, nemesi palota, évtizedek óta zárva, üresen. A Belváros egyik legrégebbi épületéről beszélünk, bőven a középkori városfalon belül, az ötödik kerület szívében pompázik ez a páratlan történelmű, mindent túlélt szemtanú.
márc. 26
8:00
Oroszország nukleáris fegyverek állomásoztatását tervezi Fehéroroszországban (Igényesférfi.hu)
Oroszország taktikai nukleáris fegyvereket helyez el a szomszédos Fehéroroszországban - mondta Vlagyimir Putyin elnök szombaton, ami az 1990-es évek közepe óta az első alkalom, hogy Moszkva ilyen fegyvereket az ország határain kívül helyez el.
márc. 26
8:00
Megalázó bánásmód: Katalin csak így mehetett hozzá Vilmoshoz (Hamu és Gyémánt)
Vilmos herceg és Katalin hercegné a jövő hónapban ünnepli 12. házassági évfordulóját. A walesi herceg és hercegnő 2011-ben tette le az esküt, és azóta három gyermekük született, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg.
márc. 26
8:09
Gázolt a metró a Keleti pályaudvarnál (Blikk)
Még nem tudni, pontosan mi történt.
márc. 26
8:15
A Magdolna-mosodák mocskos titkai (She)
Egyedülálló nőként gyermeket vállalni ma sem könnyű. Magányosan végigcsinálni a terhességet, a szülést, a kisgyermekes időszakot, ám el sem tudom képzelni, milyen lehetett évtizedekkel ezelőtt, amikor még a társadalom megvetésével is szembe kellett néznie a megesett lánynak.
márc. 26
8:15
Vigyázzon a Halak: egy régi ellenség bukkan fel a láthatáron (Metropol)
Ma kellőképp legyen óvatos!
márc. 26
8:15
A vérplazmavétel (plazmaferezis) (WebBeteg)
A plazmaadás a véradás egyik speciális formája: olyan folyamat, melynek során a donortól csupán a plazmafolyadék kerül levételre, miközben a vér egyéb, úgynevezett alakos elemei azonnal visszajutnak a szervezetbe.
márc. 26
8:17
Tipikus nőcsábász szépfiú voltál, én pedig képtelen voltam neked ellenállni (She)
Egy társkereső applikáción ismertelek meg, sokáig csak nagyon általános üzeneteket váltottunk és nekem eszembe se jutott, hogy ebből akár szerelem is lehet. A képeidről sem tudtam igazából eldönteni, hogy tetszel-e nekem vagy sem, de valami már akkor is vonzott benned.
márc. 26
8:19
Életem egy nárcisztikus férj mellett (She)
23 éves voltam, amikor először férjhez mentem. Nem volt szerencsém a fiúkkal. Remek érzékkel választottam ki minden társaságból a legnagyobb seggfejet.
márc. 26
8:21
Csendben léptél le, mint egy tolvaj a sötétben (She)
Hatvanhat nap. Ennyi jutott nekem a szerelmedből. Hatvanhat nap, mégis olyan, mintha egy élet lett volna. Aztán szó nélkül leléptél, én pedig itt maradtam egyedül a fájdalommal és egy soha be nem teljesedett közös jövő üres ígéretével.
márc. 26
8:30
Vigyázz a szívedre, még sokáig szükséged lesz rá! – Védelmet nyújtó ételek (ridikul.hu)
Lehet vajból, össze is törhet, de mindenképpen gondoskodnunk kell róla, mert az egyik legfontosabb szervünk: a szívünk. A helyes étkezéssel sokat tehetünk érte, vannak kifejezetten szív-barát ételek.
márc. 26
8:36
A lista, amin Ibrahimovic is csak második lehet (Igényesférfi.hu)
A gibraltári Lee Casciaro és a svéd Zlatan Ibrahimovic lett a két legidősebb játékos, aki ugyanazon az estén szerepelt az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, és mindkettő túlszárnyalta a korábbi olasz kapus, Dino Zoff közel negyven évvel ezelőtti korrekordját.
márc. 26
8:36
Különleges helyek a világban: Szenegál rózsaszín tava (Travelo)
Ez egyben a világ egyik legsósabb tava is!
márc. 26
8:39
Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre (Joy)
A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!
márc. 26
8:41
A húgom meglepetés esküvőt szervezett, én viszont nem vagyok hajlandó emiatt lemondani a nyaralásomat - rossz testvér vagyok? (Joy)
Érdekes történet kering az interneten.
márc. 26
8:54
„Valójában nincs ráhatásod arra, mások hogyan látnak” (WMN)
„Azt hiszem, mindenkinek eljön az a pont az életében, amikor egy mellékutcából egyszer csak elé vág egy autó, és elüti. Sosem számítasz rá. A sors egyszer csak lecsap. De az a folyamat, hogy azután mégis fel kell állnod, és folytatni az életed, számomra iszonyú izgalmas.” Hát, vele már többször megtörtént, és mindig csak erősebben jött ki belőle. I
márc. 26
8:54
A légiutas-kísérők betiltanák, hogy a gyerekek ölbe utazzanak a repülőgépeken − ez az oka (Hamu és Gyémánt)
A légiutas-kísérők ismét a légitársaságok biztonsági előírásainak aktualizálását szorgalmazzák, amely előírná, hogy a kétévesnél fiatalabb csecsemőknek saját ülést kell biztosítani a repülőgépeken.
márc. 26
9:21
Reggelente te is fejfájással ébredsz? Mutatjuk, hogy mi lehet az oka, és hogy hogyan enyhítsük (Metropol)
Ezekkel az egyszerű trükkökkel segíthetsz magadon.
márc. 26
9:24
A halételek szerelmeseinek – Kapros harcsapörkölt túróscsuszával (ridikul.hu)
Aki tartalmasabb halételre vágyik, az biztosan örülni fog ennek a receptnek: a tészta és a hal észbontó találkozása.
márc. 26
9:24
Fontos változást jelentett be a Waze (Igényesférfi.hu)
Új funkcióval bővül a Waze legfrissebb verziója: az alkalmazás mostantól jelöli az elektromos autók töltőhelyeit, amelyekre típus és hatékonyság szerint szűrni is lehet.
márc. 26
9:27
Zeusz Picur nyomába ered Magyarországon (Infostart)
Melyik a leggyakoribb kutyanév Magyarországon? Zeusz, Picur, Buksi, netán Lili? Hazánk a 3 millió kutya országa. De milyenek a négylábú kedvenceink és hogyan nevezzük őket? És azt tudja, hogy milyen kutyája van az Egyesült Államok elnökének?
márc. 26
9:42
Expedíció indul a Csendes-óceánba hullott meteor darabjainak felkutatására (Travelo)
Elképzelhető, hogy egy mesterséges, földönkívüli tárgy darabjai fekszenek az óceán fenekén.
márc. 26
9:51
Te is tartasz 200 forintos érmét a lakásod egyik sarkában? Ha nem, az nagyon nagy hiba (Blikk)
Kipróbáltam, bevált!
márc. 26
9:54
Csodafegyver a kimerülés ellen, de csak mértékkel (Igényesférfi.hu)
A fáradtság leküzdésén túl egy rövidebb szunyókálás felfrissít, megnyugtat és felszabadítja a kreatív energiákat.
márc. 26
10:09
Sokkot kapott a 12 éves szegedi lány! A villamoson akarta elrabolni a férfi (Blikk)
A férfi napokig követte és figyelte a kislányt, akinek óriási szerencséje volt, hogy megmenekült.
márc. 26
10:24
„Azt még meg fogod enni?” – ezért ízlik jobban az étel a másik tányérjáról (Hamu és Gyémánt)
Az étteremben való étkezés vonzereje részben abban rejlik, hogy nem kell energiát fordítanunk az étel elkészítésére vagy a takarításra. De van egy másik, finomabb előnye is: az étkezőpartnerünk tányérján levő étel kivételesen jó ízűnek tűnik. Jobbnak, mint a minek. Mi ennek az oka?
márc. 26
10:27
Elég a rántás-shamingből, igenis van helye a konyhában! (Telex)
A rántás nem a gulyáskommunizmus szülötte, hanem nemes, 17. századi francia eljárás. A mára sokat csúfolt módszert megvédve érveket vonultatunk fel a liszttel való sűrítés mellett: mikor van helye a konyhában és hogyan kell használni?

Keresés