2023. március 9. csütörtök

márc. 9
2:09
Négy dolog, amit semmiképp se viselj el egy párkapcsolatban (Joy)
Nincs tökéletes kapcsolat, ebben egyetérthetünk. Vannak azonban olyan viselkedésformák, amelyek semmilyen körülmények között sem tolerálhatók: ha felismered őket, a tudás hozzásegíthet egy boldog, egyenrangú viszony kialakításához. Ez az Éva Magazin.hu cikke.
márc. 9
3:21
ITB Berlin - Ilyen az egyik legnagyobb európai turisztikai vásár (Utazási Élmények)
Három hosszú, személyes kommunikáció nélküli év után a turizmusipar visszatért az élő eseményekhez a berlini ITB kiállításon .
márc. 9
3:27
Plasztikai sebész elárulta: 5 beavatkozás, amit soha nem szabadna kipróbálnod (Joy)
A szakember figyelmezteti a követőit, hogy soha ne próbálják ki ezeket a népszerű beavatkozásokat.
márc. 9
4:21
Jaeger-LeCoultre Master Control Date és Master Control Calendar -mesterhármas (Kronometer)
No nonsense öltönyórákat nagyon rutinosan készít a JLC, főleg ha 50-es éveket idéző dizájnról van szó. 2022-ben a Master Control kollekció is felfedezte a kéket, mint színt. Ilyen névvel akár…
márc. 9
4:27
Nincsenek tabuk! 6 merész sorozat, ami normalizálta a szexet (+18) (Joy)
Míg a legtöbb széria óvatosan kezeli, és olykor még tabusítja is a szexualitást és az erotikát, addig ezek a produkciók forradalmat hoztak el.
márc. 9
4:27
Szándékos székletvisszatartás kisgyermekkorban (WebBeteg)
Egyre több gyerek jelenik meg az orvosi és pszichológusi rendelőkben olyan problémával, hogy nem hajlandó akár napokig is üríteni. A szülők ekkorra már általában sokféle kivizsgáláson, természetes hashajtókon, és különböző gyógyszereken túl vannak, így tanácstalanul állnak a probléma előtt.
márc. 9
4:51
Tavaszi "nagytakarítás" a fagyasztóban (Vital)
Mielőtt ismét élvezhetnénk a zsenge tavaszi zöldségeket és gyümölcsöket, érdemes átnézni a fagyasztót, hogy mit fogyasszunk el belőle, amivel még a friss vitaminforrásokig kihúzhatjuk.
márc. 9
5:03
Üres gyomorra iszod a kávét? − nem biztos, hogy a legjobb döntés (Hamu és Gyémánt)
Ha ennél a cikken landoltál, akkor előfordulhat, hogy te is egyike vagy annak a több mint 175 millió felnőttnek, aki szereti a kávét.
márc. 9
5:15
Összecsaptak a fejed fölött a hullámok? Így mássz ki a lelki gödörből! (She)
Előfordul, hogy az embert próbáló élethelyzetekben úgy érzed, csak evickélsz a sötét, végtelen űrben, miközben folyik el az energiád, pedig jócskán lenne rá szükséged ahhoz, hogy megtaláld az optimális megoldást.
márc. 9
5:27
Új terápiás lehetség májtumoros betegeknek (Vital)
Az elsődleges és áttétként kialakuló májdaganatban szenvedő betegeknek a régióban elsőként nyújt terápiás lehetőséget a Holmium-166 izotóppal, valamint a Magyarországon eddig nem elérhető Ittrium-90 izotópkészítménnyel végzett radiológiai beavatkozás a Semmelweis Egyetemen (SE). Mostanáig kilenc májdaganatos betegnél alkalmazták ezt az új eljárást.
márc. 9
5:27
A te életedért csak te vagy a felelős! (She)
Eljött a március, tehát lassan a hátunk mögött hagyjuk az első negyedévet. Te hogy állsz az újévi fogadalmaiddal? Elkezdted megvalósítani őket vagy máris keresed a bűnbakokat és kifogásokat, hogy miért nem alakul 2023-ban is úgy az életed, ahogyan tervezted?
márc. 9
5:27
Sokkot kapott a menyasszony, amikor meglátta az esküvőn, ahogy az anyósa a vőlegényét szoptatja (Joy)
Te mit mondtál volna ezek után, mehet az esküvő vagy minden lefújva?
márc. 9
5:39
Elképesztő: ezzel a trükkel 2 óra alatt megszáradnak a ruhák szárítógép nélkül is (Femcafe)
Kár, hogy nem tudtunk róla hamarabb! A legkisebb helyiségben is seperc alatt megszáradnak a ruhák ezzel a módszerrel!
márc. 9
5:45
A 3. trimeszter tabuk nélkül: egy háton fekvő büdös bogár is kecsesebben mozog, mint én (She)
Szeretném leszögezni, hogy életem egyik legszebb időszaka kétségkívül a várandósság, hiszen az, hogy egy új élet cseperedik bennem, a világ legcsodálatosabb dolga. Az pedig egyenesen felfoghatatlan, hogy egy mákszemnyi apróságból mostanra egy közel kétkilós emberke lett, aki nagyon is él, és minden nap emlékeztet arra, hogy hamarosan igazi család l
márc. 9
5:51
Egy SNI-s gyerekkel minden nap háború az élet, de nem miatta (WMN)
Az igazi nehézségek gyakran csak a kínkeservesen megszerzett diagnózis után kezdődnek.
márc. 9
5:57
Rendszámok - változás a magyar utakon (Infostart)
Az abszolút rekorddöntés nem sikerült, de minden idők második legjobb eredményét hozta idén februárban a zöld rendszámok kiadása.
márc. 9
6:03
Adj grilles élményt ajándékba! (Spa Trend Online)
Lepd meg valamelyik szerettedet vagy éppen saját magadat egy grilloktatással egybekötött élményvacsorával! Ha ismersz olyat, aki érdeklődik a grillezés iránt, ezt az eseményt neki találták ki. Profi szakácsok útmutatásával lebben fel a fátyol a grillezésről a H2G iskola oktatásain!
márc. 9
6:15
A "stirrup leggings" a legmenőbb nadrágtrend most: megnyújtja a lábakat, és szexi (Femcafe)
Ha azt gondolnád, hogy egy viselet nem lehet kényelmes és elegáns egyszerre, akkor hadd mutassuk be a "stirrup" leggingset, másnéven a kengyeles cicanadrágokat.
márc. 9
6:21
Napi horoszkóp március 9.: a Bikák végre látják a fényt az alagút végén, az Ikrek csábító ajánlatot kapnak (Joy)
A csillagok a hét második felére is tartogatnak némi izgalmat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!
márc. 9
6:21
A „se nem kövér, se nem vékony” divatja – hogyan öltözködjenek a középméretűek? (egy.hu)
Anno, amikor megismerkedtem a divattal, szó szerint lelkesedtem érte. Imádtam a benne rejlő kreativitás, humor, szabadság miatt. Később, ahogy teltek az évek, és mélyült a kapcsolatunk, előkerültek a problémák: környezetkárosító, etikátlan gyakorlatokat alkalmaz, ráadásul úgy éreztem, a divat nem vesz tudomást az én „se nem kövér, se nem vékony”, v
márc. 9
6:33
Ezek a legmenőbb étkezőtrendek 2023-ban: egyik szebb, mint a másik (Femcafe)
A belsőépítészeti trendek a színek, a minták és az egész dizájn állandóan változó körforgását jelentik – ez alól pedig az étkezők sem kivételek.
márc. 9
6:45
Ott lesz a hazai versenyen az új-zélandi SailGp-csapat (AQUA)
Hivatalos: sikerült kijavítani a Szingapúrban villámcsapás nyomán elszenvedett károkat az új-zélandi csapat F50-es katamaránján, ami így ott lehet az aucklandi versenyen. A hír annak nyomán látott napvilágot, hogy a SailGp Technologies warkworthi üzemében a károk felmérése után elvégezték a szükséges javításokat és átépítéseket, illetve több tesztn
márc. 9
6:57
Magyar expedíció indul Közép-Afrikába (Travelo)
A fokozottan védett kék vércsék védelme a cél.
márc. 9
6:57
Így lehetne fenntartható a bankolás (Zöldmánia)
Egymás után jelennek meg a világ legnagyobb bankjainak újrahasznosított PVC-ből készült bankkártyái, amelyek alternatívát kínálnak az ügyfeleknek a környezetkárosító plasztikdarabokkal szemben. Bár egy bankkártya az alacsony súlya miatt minimális műanyaghulladék keletkezésével jár, ha hozzátesszük, hogy a világon évente nagyjából 6 milliárd plaszti
márc. 9
7:15
4 magatartásforma, ami 90%-os pontossággal megjósolja, hogy válással végződik a házasság (Hamu és Gyémánt)
Magyarországon az elmúlt években rekordszámú házasság ért véget, ami általános jelenségnek számít világviszonylatban is. Egy párkapcsolat felbomlásának összetett okai vannak, és számtalan tényezővel függ össze, a pszichológusok pedig több olyan viselkedési formát is felkutattak, amelyek összefüggésben állnak a házaspárok válásával.
márc. 9
7:51
Csercseszov: esélyesebb a Leverkusen, de ez semmit nem jelent (Igényesférfi.hu)
Sztanyiszlav Csercseszov szerint a Bayer Leverkusen esélyesebb a Ferencvárosnál, ugyanakkor az orosz vezetőedző úgy véli, ez semmit sem jelent a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntője előtt.
márc. 9
7:51
Hidegvérű gyilkos volt a Vikingek: Valhalla című sorozat főhőse, Freydís Eiríksdóttir? (WMN)
Olvassatok Vörös Erik lányáról, aki a legenda szerint fedetlen mellel, egy szál karddal, várandósan szállt szembe a bennszülöttekkel!
márc. 9
7:51
Egy majdnem elfeledett asszony különleges konyhája – Ismerd meg velünk Kner Piroska életét és receptjeit! (egy.hu)
Néhány évvel ezelőtt egy gyomaendrődi házaspár, Kovács György és Kovácsné Sári Enikő különleges kéziratokat találtak a házuk – az egykori Kner-ház – padlásán. Egy szakácskönyvnyi recept gondosan összerendezve, kiadásra készen 1915-ből, Kner Piroska tollából. Ha szerencsésebb csillagzat alatt születik szerzőjük, talán ma erre a gyűjteményre is úgy t
márc. 9
8:03
Meglepő trükknek köszönhetően lesz sokkal finomabb a bolognai (Hamu és Gyémánt)
Esztétikai szempontból a darált hús nem a legcsábítóbb fehérjeforrás, hiszen a főzés során a rózsaszínű, puha anyagból leggyakrabban csak szürkés, száraz húst kapunk de a kinézetén sokat segíthetünk, ha kicsit hagyjuk, hogy a hús szépen megpiruljon, mielőtt apró darabokra törnénk. Azonban még ez sem segít csökkenteni azt a nedvességveszteséget, ami
márc. 9
8:15
Nem akarok összeköltözni, nekem így tökéletes a kapcsolatunk (She)
Mindig is szerettem a párkapcsolatoknak azt a szakaszát, amikor már kimondhatjuk, hogy együtt vagyunk, de még nem költöztünk össze és olvadtunk bele teljesen a szürke hétköznapokba. Talán ez a legizgalmasabb része az egésznek. Nem maradhatnánk ebben?
márc. 9
8:17
Vissza az exhez: Amikor felmelegítjük azt a bizonyos káposztát... (She)
Sok párkapcsolat ér véget azért, mert a felek elhidegülnek. Kialszik a tűz, megszűnik a szenvedély, és végül arra a döntésre jutnak, hogy külön folytatják az életüket. Aztán később meggondolják magukat
márc. 9
8:19
Azt a férfit keresd, aki... (She)
Kell, hogy éljen valahol valaki, aki ha feléd nyújtja a kezét, nem hajolsz el ütéstől rettegve, hanem a biztonság ringató érzésével hajthatod le az arcodat a tenyerébe. Akinek erejéből kortyolva érezheted, hogy soha nem történhet semmi rossz veled, mert akit ő szeret, annak nem lehet baja.
márc. 9
8:21
A Bika végre rózsaszínben látja a világot (Metropol)
Pezseg a Bika vére, érzi a tavaszt!
márc. 9
8:21
Azt hittem, az én családom gáz, aztán megismertem anyósomékat (She)
Ültem az asztalnál, és anyám idegesítő mondása pörgött az agyamban, ami most értelmet nyert: "Kislányom, a családtagokat sajnos nem mi választjuk."
márc. 9
8:27
A Maserati a GT-bajnokságban tér vissza a versenyzés világába (Igényesférfi.hu)
Az olasz luxusautó-márka az MC20-as sportkocsi GT2-es versenyautó-változatával tér vissza a versenyzés világába.
márc. 9
8:27
Álomesküvő 2023-ban, de milyen áron? (Travelo)
Interjú Dégi Attilával, az Esküvő Kiállítás főszervezőjével.
márc. 9
8:33
Nyakon csípte az ébredező tavaszt a pilóta: Elképesztő fotó készült a Balatonról (Ripost)
Ilyenkor is lélegzetelállító a magyar tenger!
márc. 9
9:03
A Creed sikere minden szempontból hollywoodi csoda (Igényesférfi.hu)
A Creed III Michael B. Jordan rendezői debütálása, azonban nem csak emiatt jelentős a franchise.
márc. 9
9:03
A királyi család egyik fontos tagját még mindig nem hívták meg Károly koronázására (Hamu és Gyémánt)
Most, hogy már csak két hónap van hátra III. Károly király koronázásának napjáig, természetesen többen is azon tanakodnak, hogy Sára, York hercegnéje, András herceg volt felesége is ott lesz-e a rendezvényen.
márc. 9
9:09
Hamarosan búcsút inthetünk a Messengernek (Femcafe)
A csevegőapplikáció kilenc évvel ezelőtt vált külön a Facebooktól, de a Meta úgy döntött, nemsokára újraegyesíti a két szolgáltatást.
márc. 9
9:15
A rotavírus-fertőzés - Mit kell tudni róla? (WebBeteg)
A rotavírus-fertőzés okozza a legtöbb, enyhébb vagy súlyosabb kiszáradást okozó, hányással, hasmenéssel járó betegséget kisgyermekek és csecsemők körében. 3-5 éves korra szinte minden gyermek átesik a fertőzésen. A betegség 3-36 hónapos korban okozza a legsúlyosabb kórformákat, amely során a gyors folyadékveszteség jelentős folyadék- és elektrolit
márc. 9
9:33
Érdemes befektetéssel védekezni az infláció ellen? (Igényesférfi.hu)
A pénzügyi tudatosság a gazdasági recesszió hatására felértékelődött a magyar lakosság körében, amelyet az OTP Öngondoskodási Indexének változása is alátámaszt.
márc. 9
9:45
Olyat szúrt ki Kasza Tibi Hódi Pamelán, hogy utána egyszerűen nem bírta levenni róla a szemét (Blikk)
Mások figyelmét is felhívta rá!
márc. 9
9:45
Micsoda fotó a Vértesből! Ennél édesebb társaságot már rég láthattunk (Travelo)
Szinte lehetetlenség összeszámolni, mennyi csíkos kismalac van egy kupacban.
márc. 9
10:09
Tőzsdére és újabb régiós sztorira készül Balogh Petya (Igényesférfi.hu)
A Budapesti Értéktőzsdén keresztül teremtené meg a startup-finanszírozás lehetőségét a magántőke számára a STRT Holding - jelentette be a befektetési társaság szerdai rendezvényén Balogh Péter ügyvezető.
márc. 9
10:21
Influenza - továbbra is sokan fordulnak orvoshoz (WebBeteg)
A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint megállapítható, hogy 2023. február 27. és március 5. között az országban 295 400 fő fordult orvoshoz akut légúti fertőzés tüneteivel, közülük 65 700 influenzaszerű megbetegedést diagnosztizáltak.
márc. 9
10:21
Ezeket a munkákat veszélyezteti legjobban a mesterséges intelligenciák térnyerése (Hamu és Gyémánt)
A mesterséges intelligencia rohamos fejlődése okán egyre többen teszik fel a kérdést, miszerint mely állások fognak megszűnni a jövőben. Most egy professzorokból álló csapat választ adott a kérdésre.
márc. 9
10:33
Franciaágy és privát minibár a Lufthansa járatain (Travelo)
Az új első osztályú privát kabinokat 2024-ben mutatják be.
márc. 9
10:39
Nemcsak meghökkentő, hanem szívet tépő is: Sharon Stone ikonikus szerepe miatt veszítette el a fia felügyeleti jogát (Joy)
Sharon Stone kétségkívül a 90-es évek egyik legnagyobb filmcsillaga volt, akiért a férfiak és a nők egyaránt odáig voltak.
márc. 9
11:09
Katalin hercegnő katonai öltözéke lesz a legvagányabb dolog, amit ma látni fogsz (Femcafe)
Kate Middleton legutóbbi szettje ismét szuper stílusinspirációként szolgált. A terepminta hivatalosan is visszajött a divatba, a hercegnének köszönhetően.

Keresés