2007. november 12. hétfő

nov. 12
0:21
Újabb olasz focibotrány! (Blikk)
Egy autópálya-pihenőben lelőtték a Lazio labdarúgócsapatának egyik szurkolóját, aki belehalt sérüléseibe
nov. 12
0:25
Már a vébé a tét! (Blikk)
Három nap múlva lesz egy éve, hogy Várhidi Péter először ült a labdarúgó-válogatott kispadján.
nov. 12
0:29
A Getafe megállította a Barcát (Blikk)
Lassan kijelenthető, a Getafe együttese a legújabb mumusa a Barcelona futballcsapatának.
nov. 12
0:33
Mesternégyes! (Blikk)
A Ferencváros labdarúgócsapata az utóbbi négy bajnoki mérkőzésén nem veszített pontot.
nov. 12
0:37
Talmácsi a legjobb csapatban (Blikk)
Még két évig marad az Asparnál a motoros
nov. 12
7:46
NHL: feltámadt a Chicago Blackhawks, a Detroit is behódolt (She)
A Chicago Blackhawks két újonca főszereplésével harmadszor is legyőzte ebben a szezonban a Detroit Red Wingset az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján. A Colorado Avalanche sem kímélte a Minnesota Wildot, Paul Stastny duplázott a mérkőzésen.
nov. 12
8:57
Női röplabda olimpiai előselejtező: újabb magyar vereség (Metropol)
Negyedik mérkőzését is elvesztette a magyar női röplabda-válogatott a hollandiai olimpiai előselejtezőn. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Ludvig Zsolt csapata 3-1-re kapott ki a csehek együttesétől.
nov. 12
9:13
Jégkorong ob I: egygólos ferencvárosi vereség (Metropol)
A jégkorong ob I-ben: FTC-Érsekújvár-HC Csíkszereda 1-2 (1-1, 0-1, 0-0)
nov. 12
10:00
Oroszország: a Zenit St. Petersburg 1984 után újra a bajnok (She)
A Zenit St. Petersburg nyerte az orosz labdarúgó-bajnokságot, miután az utolsó fordulóban idegenben 1-0-ra győzött a Szaturn Ramenszkoje ellen. Ezzel a szentpétervári együttes megőrizte kétpontos előnyét a Szpartak Moszkva előtt.
nov. 12
10:17
Sakk Bajnokok Ligája: Polgár remije (Metropol)
Polgár Judit a világos bábukat vezetve döntetlent játszott az üzbég Rusztam Kaszimdzsanovval a Bajnokok Ligája sakktornán.
nov. 12
10:58
ChampCar: a bajnok Bourdais futamgyőzelemmel búcsúzott (She)
Győzelemmel búcsúzott a ChampCar-versenysorozattól a bajnok Sebastien Bourdais. A francia pilóta megnyerte az észak-amerikai széria utolsó futamát Mexikóvárosban, és ezzel ebben a szezonban a nyolcadik versenyen futott át elsőként a célvonalon.
nov. 12
11:09
Chelsea: sérüléshullám sújt, Carvalho háta megfájdult (She)
Az angol első osztályú Chelsea portugál válogatott hátvédje, Ricardo Carvalho is sérülést szedett össze a "kékek" Everton elleni hétvégi 1-1-es döntetlenje alkalmával. Hogy pontosan meddig esik ki, az csak a hétfői orvosi vizsgálat után dől el.
nov. 12
11:30
Női tenisz-világranglista: Sarapova ötödik, Szávay huszadik (She)
A madridi világbajnokságon döntős orosz Marija Sarapova feljött az ötödik helyre a női teniszezők világranglistáján, amelyen a combsérülés miatt pihenő Szávay Ágnes továbbra is a huszadik.
nov. 12
11:41
Ferguson: "Ez az utóbbi húsz év legjobb Manchester United-je" (Infostart)
Rendkívül elégedetten nyilatkozott a hétvégi fordulót követően a Manchester United menedzsere csapata teljesítményéről. A 21 éve a klub szakmai munkáját vezető Sir Alex Ferguson szerint a jelenlegi pályafutása legjobb Manchestere, ami nem csekélység, ha az elmúlt 15 év eredményeit nézzük.
nov. 12
11:53
Chelsea: Carvalho is megsérült (Metropol)
Orvosi vizsgálat vár Ricardo Carvalhóra, miután vasárnap, a Chelsea-Everton labdarúgó-mérkőzésen kénytelen volt idő előtt lejönni a pályáról.
nov. 12
12:02
Példátlan dolog történt, ami "rendkívül aggasztó" (Infostart)
Olaszországban válságtanácskozást tart az Olasz Labdarúgó Szövetség, a rendőrség és a kormány a vasárnapi, halálos áldozatot követelő szurkolói rendbontások kapcsán. A botrány azt követően tört ki, hogy egy autópálya melletti étterem parkolójában egy rendőr agyonlőtt egy Lazio-szurkolót, ami miatt országszerte zavargások törtek ki.
nov. 12
13:01
A futball csak ürügy? (Infostart)
A huliganizmus kialakulásának egyik oka az, hogy az emberek nem tudják hol levezetni a társadalmi feszültségeket - mondta Földesiné Szabó Gyöngyi az InfoRádióban. A sportszociológus hozzátette: a futballban ráadásul több tényező még gerjeszti is ezeket a feszültségeket.
nov. 12
13:03
Forma-1: a Ferrari esze a Hondához igazolt! (Infostart)
Ross Brawn egy év pihenő után visszatér a Forma-1-be, de nem korábbi istállójához, a Ferrarihoz, hanem a Hondához.
nov. 12
13:24
Öttusa: még kétszáz nap a budapesti világbajnokság rajtjáig (She)
Horváth Viktor pisztolylövésére elindult az az óra, amely a jövő évi budapesti öttusa-világbajnokságig hátra lévő kétszáz napot számolja vissza. Az idén kiemelkedő teljesítményt nyújtva Európa-, majd világbajnoki aranyérmet szerzett Horváth egy plazmatévén megjelenő céltáblára adott le jelképes lövést versenypisztolyával az esemény hétfői sajtótájékoztatóján. A fegyver töltetlenségét az egyik…
nov. 12
13:30
Olasz futballbotrány: véletlenül lőtt a rendőr (Metropol)
Véletlenül sült el a pisztolya – állítja az a rendőr, aki egy autópálya-pihenőben lelőtte a Lazio labdarúgócsapatának egyik drukkerét.
nov. 12
13:51
Jean Todt már nem csapatvezető a Ferrarinál (Infostart)
A Ferrari Ross Brawn elvesztése után meglepő bejelentést tett: Stefano Domenicali veszi át Jean Todt-tól a csapatvezetői posztot.
nov. 12
14:33
Formula?1: felállt az új szakmai vezetői stáb a Ferrarinál (She)
Újraosztották a szerepköröket a Ferrari Formula?1-es csapatnál. A műszaki-szervezetii-technikai struktúráról szóló bejelentés közvetlenül azután látott napvilágot, hogy kiderült: Ross Brawn, a maranellóiak korábbi technikai igazgatója ? akit visszavárt a világbajnok istálló ? a Hondánál folytatja csapatfőnökként.
nov. 12
14:49
Kerékpár: a Rabobanknak joga volt felfüggeszteni Rasmussent (She)
Egy hollandiai független vizsgáló csoport megállapításai szerint a Rabobank országúti kerékpároscsapatnak minden joga meg volt arra, hogy az idei Tour de France-ról hazaküldje versenyzőjét, az addig vezető Michael Rasmussent.
nov. 12
14:50
Várhidi szerint az egyik meccsen nyerni kell (Metropol)
Várhidi Péter szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak egy mérkőzést meg kell nyernie a szombati Moldova elleni idegenbeli és a szerdai Görögországgal vívandó budapesti Európa-bajnoki selejtező közül.
nov. 12
14:59
Olasz futballbotrány: nem célzott senkire a rendőr (Infostart)
Véletlenül sült el a pisztolya - állítja az a rendőr, aki egy autópálya-pihenőben lelőtte a Lazio labdarúgócsapatának egyik drukkerét.
nov. 12
15:07
Várhidi: egy meccset nyerni kell (Behaviour)
Várhidi Péter szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak egy mérkőzést meg kell nyernie a szombati Moldova elleni idegenbeli és a szerdai Görögországgal vívandó budapesti Európa-bajnoki selejtező közül. A szombati találkozó magyar idő szerint 18:00 órakor, a szerdai 20:15-kor kezdődik. "A 2010-es világbajnoki selejtező előtt a kiemeléseket a nemzetközi szövetség…
nov. 12
16:39
Oroszország: megköszönték Bisovec munkáját a Lokomotívnál (She)
A hétvégén véget ért orosz bajnokságban leszerepelt Lokomotív Moszkva hétfőn megvált vezetőedzőjétől, Anatolij Bisovectől.
nov. 12
16:52
Domenicali váltja Todtot a Ferrarinál (Behaviour)
Január elsejétől Stefano Domenicali lesz a Forma-1-es világbajnok Ferrari istálló csapatfőnöke Jean Todt helyett. Az olasz szakember, aki eddig sportigazgatóként dolgozott, a Ferrari teljes versenyszekciójának első embere lesz, míg Todt - feljebb lépve - a gyár irányításában kap vezető szerepet. Az idén a konstruktőri és az egyéni vb-címet is megszerző olasz csapatnál más posztokon is…
nov. 12
17:18
Ross Brawn a Ferrari után a Honda csapatfőnöke lesz (Behaviour)
Ross Brawn-t nevezték ki a Forma-1-es Honda csapatfőnökének hétfőn. A korábban a Ferrarival nagy sikereket elérő szakember november 26-án áll munkába. Brawn új munkaadójánál, elődjével, az igazgatóvá előlépett Nick Fryjal fog együtt dolgozni, és felelős lesz az autók tervezésért, kivitelezésért, valamint a műszaki-motorikus fejlesztésekért. "Nagyon boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatunk -…
nov. 12
19:20
Kovács Ágnes-ügy: az NDKT kiáll a doppingellenőrök mellett (She)
A Nemzeti Doppingellenes Koordinációs Testület (NDKT) közleményében kiállt az ellenőrök mellett azután, hogy több kritika érte őket Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó esetét követően.
nov. 12
19:25
Moldova-Magyarország: a vendéglátók tizennyolc fős kerete (She)
Igor Dobrovolszkij, Moldova szövetségi kapitánya hétfőn kijelölte keretét a Magyarország ellen Chisinauban - magyar idő szerint - szombaton 18 órakor kezdődő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja szerint 18 játékossal készül a szakember a találkozóra.
nov. 12
19:30
Magyarország-Görögország: Otto Rehhagel keretet hirdetett (She)
Kijelölte 21 fős keretét a máltaiak és a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre Otto Rehaggel, a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 12
19:36
Pool biliárd-világbajnokság: Földes Vilmos bronzérmes Manilában (She)
Földes Vilmos bronzérmet nyert a vasárnap befejeződött kilencgolyós pool biliárd-világbajnokságon a Fülöp-szigeteki Manilában.
nov. 12
20:13
Élre állt az MTK (Infostart)
Az MTK 3-0-ra nyert a Rákospalota ellen a labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel az élre állt a tabellán.
nov. 12
20:24
Tiszeker: Borzasztóan sajnálom Kovács Ágnest (Infostart)
Egyetlen sportolóval sem kivételezhet a Magyar Antidopping Csoport - hangsúlyozta az InfoRádiónak adott interjújában dr. Tiszeker Ágnes, a szervezet vezetője.
nov. 12
20:24
Női kosárlabda NB I: győri győzelem Nagykanizsán (She)
A női kosárlabda NB I hétfői mérkőzésén a Kanizsai Vadmacskák a SEAT Foton Győr csapatát látta vendégül. Ugyan jól kezdtek a hazaiak, de a folytatásban a vendégek akarat érvényesült, nagy különbségű Rába-parti siker lett a vége.
nov. 12
20:40
Olasz futball: stadionon kívüli botrány is félbeszakítást okoz (She)
A jövőben a helyi rendőrkapitányok stadionon kívüli rendbontás esetén is elrendelhetik egy olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés elhalasztását vagy félbeszakítását, többek között erről határozott a Belügyminisztérium hétfői rendkívüli ülésén.
nov. 12
20:40
Nem kísérhetik el az olasz ultrák a csapatot az idegenbeli találkozókra (Infostart)
A jövőben a helyi rendőrkapitányok stadionon kívüli rendbontás esetén is elrendelhetik egy olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés elhalasztását vagy félbeszakítását, többek között erről határozott a Belügyminisztérium hétfői rendkívüli ülésén.
nov. 12
20:45
Máris megvétózták Platini reformjait (Infostart)
Az európai futball vezetői megfúrták az UEFA elnökének, Michel Platininek arra vonatkozó reformterveit, hogy a nemzeti kupagyőztesek is a Bajnokok Ligájában képviseltessék magukat.
nov. 12
21:49
Euro 2008, Moldova-Magyarország: négy hiányzó a hétfői edzésről (She)
Gera Zoltán, Tőzsér Dániel, Vass Ádám és Halmosi Péter is kihagyta a szombati, moldovai labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar válogatott hétfői edzését.
nov. 12
22:26
"Állatoknak tekintettek minket" (Infostart)
A kapusok csak egykezűek, a mezőnyjátékosok pedig kizárólag féllábúak lehetnek - ez alapvető szabály az amputált labdarúgóknál, akiknek már világbajnokságot is rendeztek. A vb döntője vasárnap kezdődött a törökországi Antalyában.
nov. 12
23:06
Olasz futballbotrány: stadionon kívüli botrány is vezethet félbeszakításhoz (Behaviour)
A jövőben a helyi rendőrkapitányok stadionon kívüli rendbontás esetén is elrendelhetik egy olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés elhalasztását vagy félbeszakítását, többek között erről határozott a Belügyminisztérium hétfői rendkívüli ülésén. Ezenkívül a vendégcsapatok ultrái nem kísérhetik el kedvenceiket az idegenbeli találkozókra. Március 1-től a kluboknak saját biztonsági szolgálatot kell…
nov. 12
23:08
Tűzben meghalt egy idősotthon lakója (Infostart)
Tűz volt egy idosek otthona egyik szobájában Vácott, az InfoRádió értesülése szerint egy idős lakó életét vesztette.
nov. 12
23:14
Visszavette a vezetést az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal 3-1-re nyert a Reading otthonában az angol labdarúgó-bajnokság hétfő esti meccsén.

Keresés