2007. november 3. szombat

nov. 3
4:48
Talmácsi Gábor a világbajnoki cím küszöbén (Behaviour)
A hétvégi valenciai nagydíjjal zárul az idény a gyorsasági motorosok világbajnokságán, és a sorozat történetében először magyar versenyzőt koronázhatnak az egyik kategória királyává. A 125 köbcentisek mezőnyében Talmácsi Gábor tíz ponttal vezet csapattársa, a spanyol Héctor Faubel előtt, és készül arra, hogy beváltsa nem csak a saját, de az egész ország reményeit. Az első, pénteki időmérő után a…
nov. 3
8:07
Szigorú büntetések italozó focistáknak (Behaviour)
Egy évig nem szerepelhet a dél-koreai labdarúgó-válogatottban az a négy játékos, aki a csapat egyik Ázsia Kupa-mérkőzése után italozásba fojtotta bánatát. Az Angliában profiskodó csatár, Li Dong Guk és kapus Li Von Jae, valamint az otthon futballozó védő, Kim Szang Szik és támadó, Vu Szung Jong az egész éjszakát ivászattal töltötte a bahreiniektől július 15-én elszenvedett 2-1-es vereséget…
nov. 3
8:26
Németország: Franz Beckenbauer szerint Franck Ribéry művész (She)
A futballistaként és szakvezetőként is világbajnok Franz Beckenbauer csodálja Franck Ribérynek, a Bayern München labdarúgójának játékát.
nov. 3
8:43
NBA: aratott a Spurs, a Lakers, a Raptors és a Celtics (She)
Az elmúlt idényben bajnok San Antonio Spurs mellett a Los Angeles Lakers, a Detroit Pistons, a Toronto Raptors, és a Boston Celtics is fölényes győzelemmel zárta az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság pénteki játéknapját. A New Jersey Nets 37 ponttal maradt alul a Raptorsszal szemben.
nov. 3
8:53
NHL: vendégcsapatok játéknapja, a New Jersey volt a kakukktojás (She)
A vendégcsapatok tartoltak az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján, hat mérkőzésből öt alkalommal vereséget szenvedtek a házigazdák. Egyedül a New Jersey Devilsre nem hatott nyomasztóan a hazai pálya előnye, ők 3-2-re felülmúlták a Toronto Maple Leafst.
nov. 3
10:41
Második lett Talmácsi a második szabadedzésen (Infostart)
Második helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentiméteres géposztályának második szabadedzésén a szezonzáró Valenciai Grand Prix-n.
nov. 3
12:02
Talmácsi második a 2. szabadedzésen (Behaviour)
Talmácsi Gábor a második helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának szombat délelőtti, második szabadedzésén a szezonzáró Valenciai Grand Prix-n. Az összetett pontversenyben élen álló magyar pilóta - aki a pénteki, első időmérőn a második volt legnagyobb riválisa, a most ötödik spanyol Hector Faubel mögött - már a 45 perces tréning elejétől kezdve jól ment,…
nov. 3
13:17
Renault: már készül Alonso szerződése (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint egy nappal azután, hogy bejelentette távozását a McLaren-Mercedestől, a Renault-nál máris készítik a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso szerződését. A Marca című sportnapilap úgy tudja, Flavio Briatore csapatfőnök megbízta ügyvédeit, hogy szövegezzenek meg egy kétéves kontraktust a spanyol klasszis számára. A Renault-val 2005-ben és 2006-ban vb-első…
nov. 3
13:43
Ralis tragédia Ausztráliában (Behaviour)
Egy navigátor életét vesztette a Mt. Buller Sprint elnevezésű ausztráliai raliversenyen. A Victoria állambeli háromnapos viadalon az egyik duó kocsija egy 20 méter mély szakadékba zuhant, és a pilóta segítője a helyszínen meghalt. A 22 éves sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
nov. 3
13:47
Cipollini 40 évesen visszatér (Metropol)
Hamarosan visszatérhet a kerékpársportba Mario Cipollini, az olaszok 2005-ben visszavonult világklasszis sprintere.
nov. 3
13:57
Talmácsi indulhat az élről Valenciában (Infostart)
Talmácsi Gábor indulhat az élről a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíján.
nov. 3
14:13
Kerékpár: Mario Cipollini 40 évesen hamarosan visszatérhet (She)
Hamarosan visszatérhet a kerékpársportba Mario Cipollini, az olaszok 2005-ben visszavonult világklasszis sprintere.
nov. 3
14:32
Talmácsi Gábor indul az élről (Behaviour)
Talmácsi Gábor indul az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályában vasárnap, a szezonzáró Valenciai Grand Prix-n.
nov. 3
14:42
Talmácsi pályacsúccsal szerezte meg az első rajtkockát (Behaviour)
Az összetett pontversenyben vezető Talmácsi Gábor pályacsúcsot elérve az első helyről rajtolhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának vasárnapi, szezonzáró Valenciai Nagydíján. A magyar pilóta legnagyobb riválisa, a spanyol Hector Faubel a második lett. A szabadkártyával induló friss Európa-bajnok Győrfi Alen az utolsó, 37. helyről vághat neki a vasárnap 11 órakor kezdődő,…
nov. 3
14:45
Mikor versenyezhet itthon Talmácsi? (Infostart)
Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkára egy magyarországi futamról tárgyal a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíján.
nov. 3
14:48
Itthon is lesz motoros vb-futam? - tárgyalnak róla (Behaviour)
Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkára egy magyarországi futamról tárgyal a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíján. "Az ötlet Talmácsi Gábortól és a vb egyetlen magyar csapatától, a Tóth Teamtől származik. Miután megkerestek, felvettem a kapcsolatot a Dornával, vagyis a világbajnokságot szervező társasággal, zajlottak az…
nov. 3
15:33
Tenisz, WTA-vb: elkészítették a madridi csoportbeosztást (She)
A spanyol fővárosban, Madridban elkészítették a hétfőn kezdődő női tenisz-világbajnokság nyolcas döntőjének csoportbeosztását.
nov. 3
15:38
Három helyen eltört a hétszeres világbajnok keze! (Infostart)
Három helyen eltört a jobb keze Valentino Rossinak, a gyorsasági motoros világbajnokságon a MotoGP kategóriában szereplő olasz klasszisának a szezonzáró Valenciai Nagydíj szombati időmérő edzésén.
nov. 3
16:04
Az Arsenal maga mögött tartotta az MU-t - A Chelsea nyerte a fordulót (Infostart)
Az Arsenal hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Manchester United csapatával az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A londoni együttes a hosszabbításban harcolta ki az egy pontot, ezzel maga mögött tartotta a tabellán a címvédőt.
nov. 3
16:15
Autósport: visszavonult a finn Mika Häkkinen (She)
Bejelentette visszavonulását Mika Häkkinen, korábbi kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. A 39 éves klasszis az 2001-ben kilépett a száguldó cirkuszból, majd két éve a Német Túraautó Bajnokságba (DTM) tért vissza.
nov. 3
17:24
Sorozatban harmadszor nyert a Fradi - Kikapott az Újpest (Infostart)
A Ferencváros hazai közönség előtt 1-0-ra nyert a vendég Jászberény ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
nov. 3
17:34
Ha:kkinen visszavonult (Behaviour)
Bejelentette visszavonulását Mika Ha:kkinen, korábbi kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. A 39 éves klasszis az 2001-ben kilépett a száguldó cirkuszból, majd két éve a Német Túraautó Bajnokságba (DTM) tért vissza. "Nagyszerű volt ebben a kategóriában versenyezni" - mondta Ha:kkinen, aki július végén a Magyar Nagydíj előtt Budapesten is járt. Ha:kkinen - aki 1998-ban és 1999-ben Forma-1-es…
nov. 3
17:51
Huszti ismét gólt szerzett (Infostart)
A Hannover 2-1-re nyert a vendég Dortmund ellen a német labdarúgó Bundesligában. A hazaiak első gólját Huszti Szabolcs lőtte büntetőből.
nov. 3
18:13
Atlétika, Egyesült Államok: tragédia a maratoni válogatón (She)
Életét vesztette egy futó az Egyesült Államok maratoni távú olimpiai válogatóján, New Yorkban. A 28 éves Ryan Shay a nyolc kilométeres jelzés után esett össze, s bár azonnal a segítségére siettek, az életét már nem tudták megmenteni.
nov. 3
18:18
Görbicz Spanyolországban is parádézott (Infostart)
A Győr magabiztos játékkal 31-28-ra nyert a spanyol Union Ribarroja otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában.
nov. 3
18:34
NB II: kikapott a Pápa Gyirmóton, oda a Lombard veretlensége (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában rangadót bukott el a listavezető Lombard Pápa FC, amely Gyirmóton szenvedett kétgólos vereséget.
nov. 3
18:50
Kovács Ágnes bronzzal kezdett Bolzanoban (Behaviour)
A harmadik helyen ért célba a 25 méteres medencében idén először versenyző Kovács Ágnes 50 m mellen az olaszországi rövidpályás úszóviadal szombati nyitónapján. A Kőbánya SC olimpiai, világ- és Európa-bajnoka a Bolzano város kupájáért kiírt, hagyományos nemzetközi versenyen 32.18 másodperces jó idővel szerezte meg a harmadik helyet két, szintén világklasszis úszó, a német Janne Scha:fer és az…
nov. 3
19:01
Úszás, Bolzano: Kovács Ágnes bronzzal kezdett 50 m mellen (She)
A harmadik helyen ért célba a 25 méteres medencében idén először versenyző Kovács Ágnes (képünkön) 50 m mellen az olaszországi rövidpályás úszóviadal szombati nyitónapján.
nov. 3
19:34
Tragédia a maratoni válogatón (Behaviour)
Életét vesztette egy futó az Egyesült Államok maratoni távú olimpiai válogatóján, New Yorkban. A 28 éves Ryan Shay a nyolc kilométeres jelzés után esett össze, s bár azonnal a segítségére siettek, az életét már nem tudták megmenteni. "Lesújtott bennünket Ryan halála. Nagyszerű bajnok volt, aki azért jött ma ide, hogy valóra váltsa az álmait. Óriási veszteség ez a sportág és a hosszútávfutó…
nov. 3
19:55
MotoGP: Hector Barbera hosszabbított Tóth Imre csapatával (She)
Meghosszabbította a szerződését a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság 250 kcm-es géposztályában versenyző Team Tóth nevű csapattal Hector Barbera. A spanyol pilóta ? aki pénteken ünnepelte a 21. születésnapját ? 2008 végéig biztosan a magyar tulajdonú istálló frontembere marad.
nov. 3
20:00
Férfi kézilabda NB I: a Komlót is 43-15-re verte a Veszprém (She)
Látványos játékkal megszerezte tizedik győzelmét a 15-szörös bajnok MKB Veszprém a férfi kézilabda-élvonalban, a B csoportban. A bakonyiak 43-15-re nyertek hazai pályán a Komló ellen, és ezzel továbbra is ők az egyedüli százszázalékos együttes a mezőnyben.
nov. 3
20:11
Sakkcsapat Eb, Görögország: vereség mindkét fronton (She)
nov. 3
20:13
Férfi kézilabda NB I: Hortot vert a Százhalombatta (She)
A Százhalombatta együttese végig vezetve 26-17-re legyőzte a sereghajtó Hort SE-t a fgérfi kézilabda NB I A csoportjának szombati mérkőzésén, és ezzel megerősítette a negyedik helyét a Debrecen, a Szeged és a PLER-Airport mögött.
nov. 3
20:22
Kézilabda, női EHF-kupa: tízzel verte a Dunaferr orosz ellenfelét (She)
A női kézilabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az EHF-kupa küzdelmeiben a harmadik forduló első összecsapásán tíz góllal verte hazai pályán a Dunaferr az orosz Rosztov Don együttesét és szerzett megnyugtató előnyt a jövő vasárnapi visszavágóra.
nov. 3
20:24
Férfi kézilabda NB I: a Gyöngyös nyert a Balatoni KC ellen (She)
Értékes győzelmet aratott hazai pályán a Gyöngyösi Főiskola csapata a Balatoni KC ellen a férfi kézilabda NB I 9. fordulójában. A 23-17-es sikerrel a Heves megyeieknek kilenc pontjuk van, így a felsőházi tagságot jelentő 4. helyen állnak öt fordulóval a bajnokság első szakaszának zárása előtt.
nov. 3
21:04
Serie A: a Lazio otthonában győzött a Fiorentina (She)
A Fiorentina Marco Ballotta hibájának köszönhetően győzött a Lazio otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának nyitómérkőzésén.
nov. 3
21:06
Férfi vízilabda ob I: magabiztos egri siker a Szentes ellen (She)
nov. 3
21:20
Vízilabda: a Domino legyőzte a Vasast, s megnyerte a kupát (She)
A Domino-BHSE 11-8-ra legyőzte a bajnok TEVA-Vasasplaket együttesét a magyarországi férfi vízilabda Szuperkupáért kiírt mérkőzésen a Kőér utcai uszodában.
nov. 3
21:53
Vízilabda, Floriol női ob I: nyert a Szentes és a Dunaújváros (She)
nov. 3
22:38
Spanyolország: Mallorcán végre győzni tudott a Valencia (She)
Fernando Morientes (képünkön balra) két góljával két elveszített mérkőzés után ismét győzni tudott a Valencia a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban: idegenben 2-0-ra nyert Mallorcán. Az Oscar Fernandez átmeneti vezetőedző által irányított együttes feljött a negyedik helyre a tabellán.
nov. 3
22:44
Milan: Tart a San Siro átka (Infostart)
Ismét képtelen volt győzni a Milan hazai közönség előtt az oalsz labdarúgó-bajnokságban.
nov. 3
22:50
Serie A: hazai pályán továbbra is nyeretlen az AC Milan (She)
Nem tudta megszerezni első hazai győzelmét a Bajnokok Ligája-címvédő AC Milan az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságba (Serie A). A lombardiai együttes ezúttal a Torinóval játszott 0-0-s döntetlent a San Siróban, ahol eddig négy döntetlen és két vereség a mérlege ebben a szezonban az itáliai pontvadászatban.

Keresés