2007. november 28. szerda

nov. 28
6:04
Botrány Liverpoolban (Blikk)
A Liverpool mestere összeveszett a tulajdonosokkal, még több pénzt szeretne a játékosokra
nov. 28
6:06
Lékó a saját iskolájában sakkozott (Blikk)
Különleges élményhez jutott negyven miskolci gyerek
nov. 28
6:08
A teniszkirálynő új ruhája (Blikk)
Most már a férfiak is felfigyeltek Szávayra
nov. 28
6:10
Red Bull Racing: Alonso érkezhet (Behaviour)
Német lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso a Red Bull Racing istállóhoz szerződik. Dietrich Mateschitz, a Red Bull tulajdonosa azt nyilatkozta a Motorsport Aktuellnek, hogy csak abban az esetben lehet szó szerződésről, ha az nem csak egy idényre szól.
nov. 28
6:10
8 milliárdból újul meg a Fradi (Blikk)
Kevin McCabe programot hirdetett: karibi játékosok, önfenntartó klub
nov. 28
6:20
London 2012: nem állítják takarékra a lángot (Behaviour)
A közönség kedvéért nem állítják majd takarékra a 2012-es játékok lángját a londoni Olimpiai Stadionban. "Szívesen alkalmaznánk valamilyen környezetbarát, alternatív üzemanyagot, de az olyan kevés fényt ad, hogy messziről nem látszana a fáklya" - közölte a "tiszta olimpiának" elkeresztelt seregszemle szervezőbizottsága. A rendezők ugyanakkor megígérték, hogy öt év múlva a lehető legkisebb…
nov. 28
6:46
Schuster a napfényt jobban szereti, mint Brémát (Infostart)
Ellentétben a kedden pályára lépett két angol csapattal, a szerdaiak számára nagyon is éles az ötödik forduló mérkőzése. A négy csoportból még egyikben sem dőlt el a továbbjutás - de mindegyikben lehet továbbjutó szerda estére. A Milan, például, azért is igyekszik majd, hogy a jövő heti, Japánba utazás előtt ne kelljen a legjobbaknak pályára lépni a Celtic ellen.
nov. 28
6:47
Scottie Pippen a svéd bajnokságban (Behaviour)
Egy mérkőzés erejéig bemutatkozik a svéd ligában Scottie Pippen, aki hat NBA-bajnoki aranygyűrűt szerzett a Chicago Bulls kosárlabdacsapatával. A 42 éves amerikai klasszis a Sundsvall Dragonsnak segít be január 11-én, az Akropol elleni találkozón.
nov. 28
7:34
Kosárlabda: Scottie Pippen egy mérkőzésre a svéd bajnokságban (She)
nov. 28
7:45
NHL: a Vancouver Canucks lenullázta a címvédő Anaheimet (She)
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszának 53. játéknapján a címvédő Anaheim Ducks nagyot bukott Vancouverben, ahol a házigazda Canucks négy góllal verte őket úgy, hogy a vendégcsapat egyszer sem volt eredményes.
nov. 28
8:05
AHL: Vas János újabb gólt szerzett, az Iowa Stars győzött (She)
Az AHL-ben, a második számú észak-amerikai jégkorong-bajnokságban az Iowa Stars hazai pályán 3-2-re verte a Houston Aeros csapatát. A mérkőzést a győztes együttes magyar légiósának, Vas Jánosnak (képünkön) a gólja nyitotta a tizenkettedik percben.
nov. 28
10:06
A Roma, az Inter, a Barca és a Sevilla is továbbjutott a BL-ben - videók (Infostart)
Az Inter bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában, mivel hazai pályán 3-0-ra nyert a Fenerbahce ellen. Szintén nyolcaddöntős a Roma, miután Vucsinics vezérletével 4-1-re diadalmaskodott a Dinamo Kijev otthonában. A Sevilla az Arsenal elleni 3-1-es sikerrel biztosította helyét a következő körben. A Lyon 2-2-es döntetlent játszott a Barcelona ellen, így a katalán együttes is…
nov. 28
10:11
Alpesi sí: Aksel Lund Svindal balesete, kényszerpihenő (She)
Valószínűleg hosszú kihagyás vár Aksel Lund Svindalra, a férfi alpesi sí Világkupa összetett címvédőjére, aki súlyos balesetet szenvedett a sorozat egyesült államokbeli versenyének keddi edzésén, Beaver Creekben.
nov. 28
11:02
Lyon vagy Rangers, PSV vagy Fenerbahce? (Behaviour)
A keddi játéknapon érdekelt csoportok közül már csak az E és a G csoportban van kiadó nyolcaddöntős hely a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az E jelű négyesben a már biztos csoportelső Barcelona mögött az egyformán 7 pontos Glasgow Rangers és Olympique Lyon küzd a továbbjutásért, a negyedik VfB Stuttgart - keddi, 3-2-es győzelme ellenére - már kiesett, ráadásul az UEFA Kupás folytatást jelentő…
nov. 28
11:10
Mourinho: "Jöjjenek és szerezzenek meg" (Infostart)
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy José Mourinho lehet az egyik esélyes az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A Chelsea volt szakvezetője nem zárta ki, hogy érdekelné egy ajánlat, miközben egyik legnagyobb volt riválisa, a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson is őt javasolja a posztra.
nov. 28
12:27
Mourinhóval tárgyal az angol szövetség (Behaviour)
Helyi lapértesülések szerint az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) felvette a kapcsolatot Jose Mourinhóval, hogy tárgyaljon a megüresedett szövetségi kapitányi poszt betöltéséről. A hírre a Chelsea-t három évig irányító portugál szakember a The Sun című angol napilapnak így reagált:
nov. 28
12:43
Szávay és Talmácsi meglepetésre készül a teniszgálán (Behaviour)
Szávay Ágnes és Talmácsi Gábor meglepetésre készül a II. KENÓ Nemzetközi Teniszgálán, amelynek a Syma Sport- és Rendezvényközpont ad otthont december 10-én. Az Év sportolója cím női, illetve férfi esélyese elöljáróban csak annyit árult el, hogy kettejük közül az egyik rövid időre sportágat "cserél". Az viszont nem titok, hogy a 2007-es sportesztendő két magyar büszkesége egymás köszöntéséről és…
nov. 28
12:50
Premier League: Alex McLeish a Birmingham City új menedzsere (She)
A skót válogatott éléről kedden távozott Alex McLeish lett az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Birmingham City menedzsere.
nov. 28
12:54
McLeish a Birmingham Citynél (Behaviour)
A skót válogatott éléről kedden távozott Alex McLeish lett az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Birmingham City vezetőedzője. A 48 éves szakember - aki közel állt ahhoz, hogy kijusson csapatával a jövő évi Európa-bajnokságra, a selejtezősorozat zárultával azonban lemaradt a részvételről - a múlt héten a Wiganhez igazolt Steve Bruce-t követi a kispadon. Sajtóértesülések szerint új…
nov. 28
15:10
Szávay Talmával teniszezik (Blikk)
Budapest – Szávay Ágnes (19) és Talmácsi Gábor (26) meglepetésre készül a december 10-i, este 6 órakor kezdődő II. KENÓ Nemzetközi Teniszgálán, a SYMA csarnokban. A US Openen negyeddöntős Ági és a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájának királya, Talma elöljáróban csak annyit árult el, kettejük közül az egyik rövid időre sportágat fog „cserélni”.
nov. 28
15:15
F-1, Force India: Fisichella és Ralf Schumacher jerezi tesztje (She)
Giancarlo Fisichella és Ralf Schumacher is szóhoz jut a Spyker örökébe lépő Force Indiánál a Formula-1-es csapatok jövő heti spanyolországi tesztelésén.
nov. 28
16:05
Asztalitenisz férfi BL: az „életben maradásért” játszik a BVSC (Metropol)
Újabb, talán az eddigieknél is fontosabb csoportmérkőzés előtt áll a Bajnokok Ligájában a Lombard BVSC asztalitenisz-csapata.
nov. 28
16:40
Villarreal: Juan Roman Riquelmének a vb-szereplés a legfontosabb (She)
Az argentin Juan Roman Riquelme, a spanyol Villarreal régóta mellőzött labdarúgója abban bízik, hogy hazatérve, s a Boca Juniorsba igazolásával biztosíthatja helyét a válogatottban, és játszhat a 2010-es világbajnokságon.
nov. 28
18:00
Sakk Vk: Almási Zoltán kettős győzelemmel jutott tovább (She)
Almási Zoltán sötéttel is nyert a lengyel Bartosz Socko ellen az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sakk Világkupán, így kettős győzelemmel jutott a harmadik fordulóba.
nov. 28
20:39
Beckham "olyan, mint a legjobb értelemben vett hurrikán" (Infostart)
David Beckham akkora bevételt hozott a Los Angeles Galaxy-nek, hogy a klub akár ki is léphetne az amerikai labdarúgó ligából (MLS).
nov. 28
21:44
Férfi kézilabda NB I: mezőkövesdi siker a PLER-Airport ellen (She)
Meglepetésre a Mezőkövesdi KC 28-27-re legyőzte a PLER-t a férfi kézilabda NB I A csoportjának 12. fordulójában.
nov. 28
22:43
Férfi röplabda olimpiai előselejtező: finn és belga siker (Metropol)
Finn illetve belga győzelemmel kezdődött meg az év legjelentősebb hazai röplabdás eseménye, a férfi olimpiai előselejtező, amely vasárnapig tart a szombathelyi Arena Savariában. Magyarország csapata ma szabadnapos volt.
nov. 28
22:44
Forma-1: a McLaren további pontlevonásra számíthat (Behaviour)
Bernie Ecclestone, a Forma-1 irányítója szerint a McLaren-Mercedes a jövő évi kiírásnak is pontbüntetéssel vághat neki, ha kiderül, hogy a 2008-as versenyautója tervezése során felhasználták a Ferraritól korábban illetéktelenül megszerzett információkat."Bízom az ellenkezőjében, de akár még ez is megtörténhet" - mondta Ecclestone a német Auto Motor und Sport magazinnak.A szigetországi istálló…
nov. 28
22:47
A Chelsea hengerelt és továbbjutott - videók (Infostart)
A Chelsea idegenben 4-0-ra kiütötte a Rosenborgot a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a csoportkör ötödik fordulójában. A londoni együttes sikerével már bejutott a nyolcaddöntőbe. A szerda este pályára lépett csapatok közül a Chelsea-n kívül csak a Milan jutott már tovább.
nov. 28
23:40
Férfi röplabda olimpiai előselejtező: finn és belga siker (She)
Finn illetve belga győzelemmel kezdődött meg az év legjelentősebb hazai röplabdás eseménye, a férfi olimpiai előselejtező, amely vasárnapig tart a szombathelyi Arena Savariában.

Keresés