2007. november 22. csütörtök

nov. 22
6:23
Cseh csúcsformában (Blikk)
Cseh Laci pazarul szerepelt az ob-n
nov. 22
6:25
Lipcsei a sushi rabja (Blikk)
Portugáliában kapott rá a halevésre a Ferencváros játékosa
nov. 22
6:51
Lippi visszautasította a Birmingham City ajánlatát (Behaviour)
Visszautasította az angol Premier League-ben szereplő Birmingham City ajánlatát Marcello Lippi, aki az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként világbajnokságot nyert tavaly.
nov. 22
7:07
Messi és Henry meze kelendőbb Ronaldinhóénál (Behaviour)
Csökkent az érdeklődés Ronaldinho mezei iránt, az FC Barcelona labdarúgócsapatának rajongói az utóbbi időben inkább a Lionel Messi vagy Thierry Henry nevével illetve számával ellátott trikókat keresik.
nov. 22
7:11
Máris kirúgták az angol kapitányt? (Infostart)
Angol sajtóértesülés szerint a horvát labdarúgó-válogatottól elszenvedett vereség után menesztették Steve McClaren angol szövetségi kapitányt. Az angolok nem lesznek ott a jövő évi Európa-bajnokságon, ami az első selejtezőbeli kudarcuk az 1994-es világbajnokság óta.
nov. 22
8:38
Olvasóink figyelmébe! Technikai információk felhasználóinknak (She)
nov. 22
9:10
Szép lányokat keresnek a pekingi olimpiára (Metropol)
Kizárólag magas, karcsú és szép lányok kerestetnek hostessnek a jövő évi pekingi nyári olimpiára. Ezt Csao Tung-ming a szervezőbizottság tagja közölte.
nov. 22
9:31
Vb-selejtezők: nyögvenyelős brazil győzelem (Behaviour)
Hátrányból fordítva nyert Brazília válogatottja Uruguay csapata ellen a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatában.
nov. 22
10:07
NBA: az Atlanta Hawks a Miami Heats otthonában nyert (She)
Az Atlanta Hawks 17 mérkőzésből álló idegenbeli vereségsorozatnak vetett véget azzal, hogy Miamiben legyőzte a Heatet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A georgiai alakulat a korábbi 15 találkozójából 14-et elvesztett a Miami ellen, vendégként pedig 2002-ben nyert ezt megelőzően utoljára aktuális ellenfelével szemben.
nov. 22
10:23
Hat elnökségi tag már kiállt Várhidi mellett (Blikk)
A szövetségi kapitány sorsáról december 13-án döntenek
nov. 22
10:25
Folytassa, Várhidi! (Blikk)
Menjen vagy maradjon a kapitány? Szavazzon!
nov. 22
10:30
Várhidi a játékkal elégedett, az eredménnyel nem (Metropol)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány elégedetten értékelt a görögök elleni 2-1-es Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett vereséget követően.
nov. 22
10:39
Nagy falat volt az Európa-bajnok (Blikk)
Magyarország-Görögország 1-2
nov. 22
11:00
Úszás: negatív eredményt hozott Kovács Ágnes doppingtesztje (She)
Megérkezett a Magyar Úszószövetségbe (MÚSZ) a Magyar Antidopping-csoport értesítése Kovács Ágnes november 8-án levett vizeletmintájának laboreredményéről ? tudatta közleményében a MÚSZ.
nov. 22
11:16
Kovács Ágnes mintája negatív (Infostart)
Negatív eredményt hozott Kovács Ágnes doppingtesztje. Erről a Magyar Antidopping Csoporttól (MACS) értesítette a Magyar Úszó Szövetséget.
nov. 22
11:17
Negatív lett Kovács Ágnes doppingtesztje (Metropol)
Negatív eredményt hozott Kovács Ágnes doppingtesztje. Erről a Magyar Antidopping Csoport értesítette a Magyar Úszó Szövetség et.
nov. 22
11:27
900 milliós útilaput kapott Steve McClaren (Infostart)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) menesztette a válogatott szövetségi kapitányát, Steve McClarent, mivel a csapat nem jutott ki a 2008-as Európa-bajnokságra.
nov. 22
11:59
Jégkorong, Alba Volán: menesztették Jan Jaskót (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a magyar és az osztrák jégkorong-bajnokságban érdekelt Alba Volán Jan Jasko vezetőedzővel.
nov. 22
12:11
A végén csak Máltát előztük meg (Behaviour)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány elégedetten értékelt a görögök elleni 2-1-es Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett vereséget követően. "Büszke vagyok a játékosaimra, példa nélküli dolog szinte, hogy az aktuális Európa-bajnok ellen egy csapat kilenc gólhelyzetet tud kialakítani. Úgy gondolom, mindent elmond a mérkőzésről, hogy Fülöp Mártonnak gyakorlatilag patyolat…
nov. 22
12:21
Olvasóink figyelmébe: szolgáltatások ideiglenes elérhetetlensége (She)
nov. 22
12:21
Csalódott angolok (Behaviour)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) válságülést tart csütörtökön annak nyomán, hogy a válogatott nem jutott ki a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra.
nov. 22
12:26
Honvéd: szavazott az önkormányzat, a klubé a stadion (She)
E heti ülésén a kispesti önkormányzat megszavazta a Bozsik-stadion átadását a Honvéd család részére. Mint ismert, a kerület múlt év végén kérte meg a magyar államtól a sportlétesítmény tulajdonjogát, s a kormány tavaszi döntése alapján Kispest önkormányzata nevében Gajda Péter polgármester szeptemberben vehette át a stadiont a Sportfólió Kht.-tól és a Kincstári Vagyoni Igazgatóságtól.
nov. 22
12:32
Menesztették Steve McLarent (Behaviour)
A várakozásnak megfelelően menesztették Steve McLarent, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. A döntés - a Sky Sports értesülése szerint - már szerda este megszületett, azt követően, hogy a nemzeti együttes hazai környezetben 3-2-re kikapott a horvát csapattól, és ezzel lemaradt a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságról, de hivatalossá a szövetség végrehajtó…
nov. 22
12:38
Kovács Ágnes doppingtesztje negatív (Behaviour)
Negatív eredményt hozott Kovács Ágnes doppingtesztje. Ez abból az értesítésből derül ki, amelyet a Magyar Úszó Szövetség kapott a Magyar Antidopping Csoporttól (MACS). A MACS-csal az analízist végző seibelsdorfi WADA-akkreditált laboratórium tudatta a végeredményt, miután végzett a magyar olimpiai bajnoknő november 8-án levett vizeletmintájának elemzésével.
nov. 22
14:08
Kajak-kenu: Nathan Baggeley újabb kábítószerügye (She)
Kábítószer-előállítás és -kereskedelem vádjával előzetes letartóztatásba helyezték Nathan Baggaley háromszoros világbajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes ausztrál kajakost.
nov. 22
14:18
Oroszország: kevesen fogadtak a szborjnaja továbbjutására (She)
Az orosz futballdrukkerek nem bíztak abban, hogy válogatottjuk tagja lesz a 2008-as Eb-döntő mezőnyének - erről tanúskodik az egyik legnagyobb moszkvai fogadóiroda értékelése.
nov. 22
14:29
Albánia: lemondott Otto Baric szövetségi kapitány (She)
Csapata csúfos romániai veresége után lemondott Otto Baric, az albán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 22
14:31
Lemondott Otto Baric (Behaviour)
Csapata csúfos romániai veresége után lemondott Otto Baric, az albán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. "Az együttes állapotának ismeretében a szakember nem vállalta az albán gárda további felkészítését, s távozott posztjáról" - közölte az ország futballszövetsége, amely elfogadta a lemondást és megköszönte a trénernek a válogatott selejtezők során nyújtott - a fehéroroszok és a románok…
nov. 22
14:40
A Honvédé lett a Bozsik-stadion (Infostart)
E heti ülésén a kispesti önkormányzat megszavazta a Bozsik-stadion átadását a Honvéd család részére.
nov. 22
15:13
Olaszország: Julio Baptista az AS Romában folytatja? (She)
A legszívesebben az olasz élvonalban, az AS Románál folytatná pályafutását a Real Madrid brazil futballistája, Julio Baptista - írta pénteken a Corriere dello Sport Stadio.
nov. 22
15:24
Újpest FC: szerződés a Recaróval, európai szintű kispadok (She)
Az Újpest FC szponzori szerződést kötött az autóüléseket gyártó Recaro céggel, így a Debrecen elleni pénteki bajnoki rangadón már az európai élcsapatoknál látott kényelmes bőrfotelekbe ülhetnek le a cserejátékosok és a szakmai stáb tagjai a Szusza Ferenc Stadionban. A felek négyéves szerződést kötöttek.
nov. 22
15:41
A britek nem tudtak átkelni a Csatornán (Infostart)
Erős lesz a jövő évi Európa-bajnokság mezőnye. A selejtezőkből továbbjutott tizennégy gárda közül 12 szerepel az európai ranglista első 14 helyének valamelyikén. Ebből a társaságból csak a két brit, Anglia és Skócia bukott el, de a skótokat két olyan válogatott, az olasz és a francia előzte meg, amelyik előttük áll.
nov. 22
16:57
Federer ismét legyőzte Samprast (Blikk)
nov. 22
17:56
Kajak-kenu: Vereckei Ákos norvégokkal és delfinekkel készül (She)
Három hétig Floridában készül Vereckei Ákos (képünkön), a Domino-Honvéd kétszeres olimpiai bajnok kajakosa, a környezetében tudományos alapokon készülő norvégokkal, és mérsékelten barátságos delfinekkel.
nov. 22
18:06
Kerékpár: újabb doppingeset, Bjorn Leukemans fennakadt (She)
nov. 22
19:18
Tour de France: a 2009-es rajt a monacói Formula-1-es pályán lesz (She)
Monacóból rajtol majd a 2009-es Tour de France - jelentették be a világ leghíresebb kerékpárversenyének szervezői.
nov. 22
19:23
Eb-selejtezők: lejátsszák a szerb-kazah találkozót (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése értelmében lejátsszák szombaton az eredetileg múlt szombatra tervezett, de a hatalmas havazás miatt elmaradt Szerbia-Kazahsztán Európa-bajnoki selejtezőt Belgrádban.
nov. 22
20:57
Schumacher decemberben újra tesztel (Behaviour)
Decemberben, Jerezben újra teszteli a Ferrari autóját Michael Schumacher, az olasz Forma-1-es istálló tavaly visszavonult klasszisa. "Még nem pontosítottuk a programot, de néhány napot biztosan bevállal" - mondta a Ferrari szóvivője. A hétszeres világbajnok, 38 éves német pilóta - aki pályafutása befejezése óta a csapat tanácsadója - a múlt héten is tesztelt Barcelonában, ráadásul mindkét napon,…
nov. 22
21:26
Bundesliga, Werder Bremen: eltiltották az edzésen verekedőket (She)
Thomas Schaaf, a Werder Bremen vezetőedzője három napra száműzte csapatából az elefántcsontparti Boubacar Sanogót és a brazil Carlos Albertót, mert a két futballista összeverekedett egymással edzésen.

Keresés