2007. november 29. csütörtök

nov. 29
6:07
Messi a Barca új vezére (Blikk)
Messi leváltotta Ronaldinhó
nov. 29
6:09
Meddig bokszol még Erdei? (Blikk)
A felesége már tudja
nov. 29
6:11
A MOB fizeti ki Annusék tartozását (Blikk)
A két doppingvétség miatt megbukott atléta a NOB-nak tartozik
nov. 29
6:13
Itt lakik Schumacher! (Blikk)
Hatvan hektáros a telek, 2200 négyzetméteres a kastély
nov. 29
6:47
Visszavonulása után lelkész lenne Kaká (Behaviour)
Kaká, az AC Milan brazil labdarúgója visszavonulását követően szívesen lenne lelkész. "Nagyon szeretném és élvezném ezt a munkát. Az ehhez vezető út azonban meglehetősen nehéz, hiszen mély ismeretekre kell szert tennem teológiából, illetve szinte mindent tudnom kell a Bibliáról" - mondta a GQ magazinnak adott interjújában az idei Aranylabda elsőszámú várományosa.
nov. 29
6:52
Kupfernagel három számban indulna (Behaviour)
Hanka Kupfernagel német kerékpáros álma, hogy három számban is rajthoz álljon a jövő évi pekingi olimpián, mi több, legalább két érmet szeretne nyerni. A pillanatnyilag legjobb német női versenyző az országútiak között világbajnoki címvédő, ezenkívül hegyi kerékpárban is szép eredményei vannak. Terepkerékpárban - ami nem olimpiai sport, de nagyon közel áll a mountain bike-hoz - pedig kétszer nyert…
nov. 29
6:54
Sastre jótékonysági akciója (Behaviour)
Kerékpárját, valamint egyik mezét ajánlotta fel jótékonysági célra Carlos Sastre, a spanyolok klasszisa. A CSC csapat kiválósága - aki az idei Tour de France-on negyedik, a Vueltán pedig második volt - a Dél-afrikai Köztársaságban működő kerékpáros akadémia számára gyűjt pénzt. A cyclingnews internetes szaklap szerint a bringára és a mezre november 26-a óta lehet egészen december 6-ig licitálni a…
nov. 29
8:19
Szép szőkékkel hancúroztak a játékosok, majd búcsút intettek az Eb-nek (Infostart)
Két fiatal nőt csempészett be az egyik angol válogatott játékos az együttes hoteljének bárjába a Horvátországgal szemben elbukott Eb-selejtező előestéjén - írta a The Sun című brit bulvárlap.
nov. 29
11:30
Szerintetek kijut a vébére a fociválogatott (Blikk)
A játékosok és a vezetők köszönik a bizalmat
nov. 29
12:39
Kiállították a teljes férfi vízilabda-válogatottat! (Blikk)
Nem kell megijedni, kedvenceink olajfestményeken köszönnek vissza
nov. 29
12:49
FC Sopron: a teljes szakmai stáb távozott (Behaviour)
Az FC Sopron labdarúgócsapatának szerdai edzését az olasz Vincenzo Cosco vezetőedző és szakmai stábja helyett Végh Tibor tartotta meg, az olasz szakember ugyanis távozott az élvonalbeli gárdától.
nov. 29
18:47
Magyarországon rendezik az U19-es Eb-selejtező egyik elitkörét (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése értelmében jövő májusban Magyarország rendezheti az U19-es Eb-selejtező egyik elitkörét.
nov. 29
20:18
Mourinhónak hiányzik a labdarúgás, de élvezi az életet (Infostart)
A szurkolók által angol szövetségi kapitánynak követelt José Mourinhót hivatalosan egyelőre senki sem kereste meg, hogy vállalja el a posztot.
nov. 29
23:37
Az olaszok tudják az Aranylabda-szavazás sorrendjét: Kaka, Cristiano Ronaldo, Messi (Infostart)
Az olasz Gazzetta dello Sport tudni véli, a France Football vasárnapi gáláján a brazil Kaka kapja majd meg az idei aranylabdát. A világszerte ismert és elismert "rózsaszín újság" annyival megy tovább a Milan középpályásának elsőségét megszellőztető laptársak korábbi információján, hogy tudni véli a helyezettek sorrendjét is.

Keresés