2007. november 10. szombat

nov. 10
6:06
Kovács Ágnes: félrevezettek az ellenőrök! (Behaviour)
Könnyek között cáfolta a Napkelte élő adásában Kovács Ágnes az ellene felhozott vádakat, miszerint hivatalos elfoglaltsága miatt megtagadta volna a doppingellenőrzést. Azóta már adott mintát, ám ettől még eltiltás várhat rá. Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője szerint a doppingellenőrök egybehangzóan állítják, hogy Kovács Ágnes nem kérte, hogy kísérjék el későbbi mintaadás…
nov. 10
8:16
A Real Madrid Lewis Hamilton pszichológusát akarja (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetői Lewis Hamilton brit Forma-1-es pilóta pszichológusát szeretnék alkalmazni a játékosok mentális erejének fokozására. Az As című újság úgy tudja, hogy a fővárosi klub Kerry Spackman szolgálataira tart igényt, de más szakemberek is képbe kerültek. A cél az, hogy enyhítsék a játékosokra nehezedő nyomást. A lap szerint az elképzelés…
nov. 10
8:32
A Real Madrid Lewis Hamilton pszichológusát akarja (Metropol)
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetői Lewis Hamilton brit Forma-1-es pilóta pszichológusát szeretnék alkalmazni a játékosok mentális erejének fokozására.
nov. 10
10:15
Gyorskorcsolya: két világcsúcs született Kearnsben (She)
Két világcsúcs is született a gyorskorcsolyázók Világkupa-sorozatának első állomásán, a Utah állambeli Kearnsben.
nov. 10
10:22
Még mindig nyeretlen a Miami az NBA-ban (Metropol)
A 2006-os bajnok Miami ebben az idényben az ötödik mérkőzését is elvesztette az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
nov. 10
11:10
A Toronto a legértékesebb a Forbes szerint (Behaviour)
A Forbes mértékadó gazdasági lap szerint a Toronto Maple Leafs a legértékesebb klub a 30 csapatos észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). Az 1967 óta bajnoki címmel nem rendelkező kanadai alakulat becsült piaci értéke 413 millió dollár, ami 48 millióval több, mint a második helyen álló New York Rangersé. Az idén Stanley Kupa-győztes Anaheim Ducks a 12. a sorban 197 millióval. Igaz, az…
nov. 10
11:57
Hongkongban reklámozni kell a pekingi olimpiát (Metropol)
Hongkong vezetése több mint 20 millió dollárt fordít arra, hogy a lakosság körében népszerűbbé tegye a jövő évi olimpiát.
nov. 10
14:27
Az úszóbajnok könnyei (Blikk)
BUDAPEST – „Szégyelljék magukat” – könnyezve, remegő hanggal préselte ki magából a mondatot Kovács Ágnes (26) tegnap reggel. Az úszónő nagy bajban van, ezt ő is tudja. Néhány napja még mosolygós volt, készült a debreceni rövid pályás EB-re, a pekingi olimpiára. Most fél, mert saját hibája miatt eltiltás fenyegeti. Megsértette ugyanis a doppingszabályokat. Így ér véget az olimpiai bajnok…
nov. 10
15:14
Tenisz, fogadási botrány: Di Mauro az első eltiltott (She)
A férfi tenisztornákat szervező ATP kilenc hónapos eltiltással sújtotta az olasz Alessio Di Maurót, aki saját sportágának mérkőzéseire fogadott.
nov. 10
15:16
UCI: Rasmussennek nincs helye a kerékpársportban (She)
Élesen bírálta hazugságáért Michael Rasmussent, a Tour de France-on vezető helyről visszaléptetett országúti kerékpárost Pat McQuaid, a nemzetközi szövetség (UCI) elnöke.
nov. 10
15:20
A Honvéd és a Debrecen is otthon veszített pontokat (Infostart)
A listavezető Honvéd gólnélküli döntetlent játszott a vendég Nyíregyházával a labdarúgó NB I 14. fordulójában.
nov. 10
15:38
Pontot szerzett a Nyíregyháza a Budapest Honvéd otthonában (Metropol)
A listavezető Budapest Honvéd hazai pályán csupán gólnélküli döntetlent ért el a Nyíregyháza ellen a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójában.
nov. 10
15:49
Hongkongban reklámozni kell az olimpiát (Behaviour)
Hongkong vezetése több mint 20 millió dollárt fordít arra, hogy a lakosság körében népszerűbbé tegye a jövő évi olimpiát. Az ötkarikás lovasversenyeknek otthont adó egykori brit gyarmat 7 milliós népessége nemigen érdeklődik a pekingi játékok iránt, ezért a szervezők nagyszabású kampánnyal próbálják lelkesíteni az embereket. Ennek során utcai karneválokat és fáklyavivő versenyeket rendeznek,…
nov. 10
16:18
Cegléden is győzött a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros 1-0-ra győzött a Cegléd otthonában a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában.
nov. 10
16:23
Nem tud hibázni a Győr (Infostart)
A harmadik mérkőzését is megnyerte a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar csapat ezúttal a horvát Podravka Koprivnicát győzte le 34-29-re.
nov. 10
16:41
Sebestyén Júlia tödik lett a Kína Kupán (Metropol)
Ötödik helyen végzett a címvédő Sebestyén Júlia a Harbinban rendezett Kína Kupán. Ez a verseny a műkorcsolya és jégtánc Grand Prix-sorozat harmadik állomása.
nov. 10
16:44
Labdarúgó NB II: a Kecskemét nyerte a rangadót, és már vezet (She)
A Kecskemét 1-0-ra legyőzte a listavezető Szolnokot a labdarúgó NB II Keleti csoportjának szombati rangadóján. A 14. forduló legfontosabb meccsén született eredmény azt jelenti, hogy a Bács-Kiskun megyei együttes átvette a vezetést a tabellán; egy pont az előnye a Szolnok és négy pont a Ferencváros előtt.
nov. 10
16:46
Premiership: a Newcastle nem bírt a Sunderlanddel idegenben (She)
Az angol első osztályú Newastle United együttese 1-1-es döntetlenre végzett a Sunderland otthonában, a Premier League 13. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén. Ezzel továbbra is a tizedik helyen tanyáznak a szarkák a bajnoki táblázaton.
nov. 10
17:38
Úszás, edzőtábor: Jakabos és Molnár fordult a leggyorsabban (She)
A pécsi Jakabos Zsuzsanna (képünkön) és a Jövő SC-s Molnár Ákos nyerte a válogatottak debreceni úszótáborának lezárásaként rendezett versenyt, amelyen az edzők a fordulási gyorsaság alapján rangsoroltak.
nov. 10
17:43
Váratlan pofont kapott a Bayern (Infostart)
A listavezető Bayern München 3-1-re kikapott a címvédő Stuttgart otthonában a német labdarúgó Bundesliga 13. fordulójában.
nov. 10
17:43
Torna Vk, Glasgow: Korcsmáros 2., Hidvégi 4., Berki 6. (She)
Korcsmáros Enikő a második helyen végzett ugrásban a glasgow-i tornász Világkupa-versenyen.
nov. 10
18:16
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság, eredmények (Metropol)
A férfi röplabda NB I-ben: Kiemelt csoport: Csepel-Phoenix Mecano Kecskeméti RC 0-3 (-20, -18, -20) Dág KSE-Dunaferr SE 3-1 (24, -15, 20, 16)
nov. 10
19:05
Lékó győzelemmel kezdett Moszkvában (Metropol)
A címvédő Lékó Péter győzelemmel kezdte szereplését a II. Mihajil Tal sakk emlékversenyen, Moszkvában.
nov. 10
19:19
Premiership: a West Ham ötöst hintett a Derbynek idegenben (She)
Tönkreverte a West Ham együttese a Derby County-t saját otthonában a Premiership 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén, a kalapácsosok öt góllal bizonyultak jobbnak kújonc ellenfelüknél.
nov. 10
19:24
Vízilabda: az FTC az utolsó negyedben fordított az UTE ellen (She)
A férfi vízilabda-bajnokság 9. fordulójában az FTC-Aprilia együttese az utolsó negyedben nyújtott jobb teljesítményének köszönhetően 6-5-re legyőzte az Újpest együttesét a Népligetben. A hölgyeknél a 10. fordulót rendezik: a Dunaújvárosi Főiskola 7-7-es döntetlent ért el a címvédő Domino-Honvéd ellen.
nov. 10
19:29
Sakk, Mihajil Tal-emlékverseny: Lékó győzelemmel kezdett (She)
A címvédő Lékó Péter győzelemmel kezdte szereplését a II. Mihajil Tal sakk emlékversenyen, Moszkvában. A viadal honlapjának tanúsága szerint a magyar nagymester a spanyol Alekszej Shirovot verte világossal, s ő volt az egyetlen, aki a nyitófordulóban meg tudta szerezni a teljes pontot.
nov. 10
19:44
Női kosárlabda NB I: otthon nyert a Vasas, idegenben a ZTE (She)
A Vasas hét ponttal verte a Szekszárdot a női kosárlabda NB I hatodik fordulójában, a szombati játéknapon. A Zala Volán ZTE Szombathelyen aratott 28 pontos sikert.
nov. 10
20:09
Budapest Bank férfi kézilabda liga (Metropol)
Eredmények a Budapest Bank férfi kézilabda ligában: A csoport: Százhalombatta-Mezőkövesd 30-22 (14-9) Tatabánya-Carbonex - Hort SE 33-26 (14-9) B csoport: Gyöngyösi Főiskola-Komló 23-23 (11-13) Győri ETO-Balatoni KC 24-25 (12-10)
nov. 10
21:08
Serie A: hazai pályán ütötte ki a Sampdoria az Empolit (She)
Magabiztos, háromgólos győzelmet aratott az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) a Sampdoria az Empoli ellen. A gólgyártást a vendégek játékosa, Giacomazzi kezdte el, aki saját kapujába talált be a találkozó 6. percében. Fél órával később Montela mattolta a vendégek kapusát, majd a mérkőzés hosszabbításában Sammarco állította be a 3-0-s végeredményt.
nov. 10
21:12
Kiközösítik a doppingolókat a topmenedzserek (Behaviour)
Látványos összefogásra szánta el magát az atlétikában tevékenykedő csúcsmenedzserek szervezete (AAM) a doppingellenes harc jegyében.A Miamiban rendezett éves AAM-ülésen a 29 résztvevő egyöntetűen elfogadta azt a javaslatot, hogy egyikük sem képvisel a jövőben olyan atlétát, akit tiltott szerek miatt két évre eltiltottak."Sportágunk jövője múlik azon, hogy sikerül-e megszabadulnunk az illegális…
nov. 10
22:06
Sakk: Polgár Judit legyőzte Anatolij Karpovot Vitoriában (She)
nov. 10
22:07
Polgár legyőzte Karpovot (Behaviour)
Polgár Judit a sötét bábukat vezetve legyőzte a volt világbajnok orosz Anatolij Karpovot a Bajnokok Ligája sakktornán. A spanyolországi Vitoriában zajló versenyen hét forduló után az ukrán Ruszlan Ponomarjov vezeti a mezőnyt 5 ponttal, Polgár Judit, a román Liviu-Dieter Nisipeanu és a bolgár Veszelin Topalov 4-4 pontot gyűjtött. Anatolij Karpovnak és az üzbég Rusztam Kaszimdzsanovnak 2-2 pontja…
nov. 10
22:08
Tenisz, fogadási botrány: Alessio Di Mauro az első eltiltott (She)
A férfi tenisztornákat szervező ATP kilenc hónapos eltiltással sújtotta az olasz Alessio Di Maurót (képünkön), aki saját sportágának mérkőzéseire fogadott. A világranglista 124. helyén álló játékos - aki ráadásul 60 ezer dolláros pénzbírságot is kapott - tavaly novembertől idén júniusig összesen 120 alkalommal tett fel az interneten kisebb-nagyobb összegeket a találkozókra.
nov. 10
22:17
Elbukott a Barcelona Madridban (Infostart)
A Barcelona 2-0-ra kikapott a Gefate otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.
nov. 10
22:22
Gyorskorcsolya: Pekka Koskela új világrekordja 1000 méteren (She)
Új világrekordot állított fel a férfi gyorskorcsolyázók 1000 méteres távján a finn Pekka Koskela (képünkön) ? jelentette az AP amerikai hírügynökség a utah állambeli Kearnsből.
nov. 10
23:05
Franciaország: hátrányból, tíz emberrel fordított a Le Mans (She)
Több mint egy órát emberhátrányba játszva is fordítani tudott a Le Mans együttese a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A hazaiaknál Tulio két büntetőt értékesített, végeredményben 3-2-re nyert a csapat a vendég St. Etienne ellen.
nov. 10
23:21
Serie A: a Napoli ellen aratott győzelmével már hetedik a Palermo (She)
A Palermo nyerte a középcsapatok rangadóját az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának (Serie A) 12. fordulójában. A vendég Napoli az 55. percben Mariano Bogliacino révén még megszerezte a vezetést, ám érkezett Giovanni Tedesco, aki alig tíz perc alatt megfordította az állást. A hazai csatár az 57. és a 66. percben szerzett találatával kialakította a 2-1-es végeredményt. Győzelmével a Palermo a…

Keresés