2007. november 23. péntek

nov. 23
6:21
Kirabolták Priskin lakását (Blikk)
Akkor történt az eset, mikor a focista a görög-magyarra készült
nov. 23
6:23
Maradnék a kapitány! (Blikk)
Interjú Várhidi Péter szövetségi kapitánnyal
nov. 23
6:50
Az Európa-bajnokság megfúrta a legjobbak évadnyitó csatáját (Behaviour)
A Német Labdarúgó Liga (DFL) 2008-ban nem írja ki a hagyományosan nyaranta rendezett Ligakupát. Az 1997 óta létező, hatcsapatos tornán mindig az előző szezon legjobbjai csatároztak az aktuális évad felvezetéseként.
nov. 23
6:52
Forsberg bízik a visszatérésben (Behaviour)
Peter Forsberg, a világ egyik legjobb jégkorongozója bízik benne, hogy nem kell befejeznie sikerekben gazdag pályafutását. A svéd szupersztár rengeteget volt sérült az elmúlt időszakban, és most is azért nem kötnek vele szerződést, mert bizonytalan, hogy a lába valaha rendbe jön-e.
nov. 23
6:56
Tyson duplázna (Behaviour)
A sprintkirály Tyson Gay arra készül, hogy az oszakai atlétikai világbajnokságon elért sikereit a jövő évi pekingi olimpián is megismételje, azaz elsőként érjen célba 100 és 200 méteren, valamint a 4x100-as váltó tagjaként.
nov. 23
7:35
Észtország: Tarmo Ruutli lett az új szövetségi kapitány (She)
A bajnok Levadia Tallinn edzőjét, Tarmo Ruutlit nevezte ki szövetségi kapitánnyá az Észt Labdarúgó-szövetség vezetősége.
nov. 23
8:26
NHL: elhunyt Tom Johnson, a Montreal egykori kiválósága (She)
Hetvenkilenc éves korában elhunyt a Montreal Canadiens egykori kiváló jégkorongosa, Tom Johnson. A volt védővel szívinfarktus végzett.
nov. 23
9:00
Futsal: Török Károly Európa-bajnoki elődöntőn dirigál (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) újabb megtisztelő feladatot adott a magyar játékvezetői testületnek, név szerint Török Károlynak - adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
nov. 23
9:06
Anglia romokban (Blikk)
Kiesett a csapat, kirúgták McClaren kapitányt
nov. 23
9:40
Magyarok "rangadója" a Bundesligában (Infostart)
Két magyar középpályás találkozójával kezdődik a Bundesliga hétvégi fordulója: Hajnal Tamás csapata Dárdai Pál Hertháját fogadja. Angliában az Arsenal Cesc Fabregas nélkül áll ki a Wigan ellen. Olaszországban Ronaldo végre visszatér a Milan csapatába. Spanyolországban ezúttal a két óriás közül a Madridra vár nehezebb feladat, mégis a Barcelona öltözőjében nagyobb a "tűz". Érdekességek a legerősebb…
nov. 23
9:40
Röplabda: válogatott találkozók és nemzetközi kupák hétvégéje (She)
Mozgalmas, röplabdás eseményekben gazdag hétvége előtt állunk! A jövő heti, szombathelyi olimpiai előselejtező-tornára készülő magyar férfiválogatott pénteken és szombaton az Euroliga-bronzérmes Szlovákia ellen játszik edzőmeccset Dunaújvárosban. A női Challenge-kupa 2. fordulójában a Nyíregyháza török, a Gödöllő pedig svájci csapatot lát vendégül.
nov. 23
10:02
Anglia: új edző Király Gábor és Fülöp Márton csapatánál is (She)
A Király Gábort foglalkoztató Burnley, valamint a Fülöp Mártont a soraiban tudó Leicester City is új edzőt kapott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.
nov. 23
10:13
Mindenkit elsodorhat a felháborodás: "a bohócok még a helyükön vannak" (Infostart)
Nem csitul a felháborodás Angliában azt követően, hogy az ország labdarúgó-válogatottja képtelen volt kijutni a jövő évi Európa-bajnokságra. Bár Steve McClaren szövetségi kapitányt azonnali hatállyal felmentették, a közvélemény további rendcsinálást követel.
nov. 23
10:52
Vízilabda: összetűzött a rendőrökkel az olimpiai bajnok? (She)
Több médiaforrás is arról számolt be ma délelőtt, hogy egy olimpiai bajnok vízilabdázó pénteken hajnalban az Alagútnál összeütközésbe került a rendőrséggel.
nov. 23
12:14
„Kedvesem, a hímvesszőm egy hegy…” (Blikk)
Egy óriási himnuszbaki segítette a horvátokat az angolok ellen
nov. 23
12:58
Anglia: Lippi nem hiszi, hogy megkeresik (Behaviour)
Marcello Lippi tagadta, hogy megkeresték volna az angol labdarúgó-válogatottnál megüresedett szövetségi kapitányi posztot illetően, de felkérés esetén megfontolná a dolgot.
nov. 23
13:01
Vb-sorsolás: Magyarország a negyedik kalapban (Infostart)
Közzétette a FIFA a 2010-es, dél-afrikai világbajnokság selejtezőinek rendszerét. A vasárnapi, durbani sorsolás előtt tisztának tűnik: sokat ért a magyar válogatott őszi jó szereplése, a csapat a negyedik kalapba kerül. Igaz, az utóbbi két meccs megnyerésével a harmadikban lenne...
nov. 23
13:33
Labdarúgás, MLSZ: egyeztetés a szurkolókkal és az FTC Zrt.-vel (She)
Pénteken egyeztettek egymással a szurkolók képviselői és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetői az idény előtt meghirdetett zérótoleranciáról.
nov. 23
14:09
Manchester United: O?Shea 2012-ig hosszabbította meg szerződését (She)
További három évvel, 2012-ig meghosszabbította szerződését John O,Shea, a Manchester United ír labdarúgója.
nov. 23
14:32
Manchester United: O,Shea 2012-ig hosszabbított (Behaviour)
További három évvel, 2012-ig meghosszabbította szerződését John O,Shea, a Manchester United ír labdarúgója. "John évek óta nálunk játszik. Ebben a klubban lett komoly játékos, folyamatosan fejlődött, s ma már a csapat egyik meghatározó alakja" - méltatta a védőt Sir Alex Ferguson, az együttes vezetőedzője.
nov. 23
14:52
"Elfogadhatatlan, amit Kósz és Petőváry tett" - exkluzív interjú a Pécs edzőjével (Infostart)
Elfogadhatatlan, amit Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt tett - mondta az InfoRádióban Ambrus Tamás, a Pécs vízilabdacsapatának edzője az Alagútnál pénteken hajnalban történtek után. A szakember közölte: a két volt válogatott pólós játékjogát a klub felfüggesztette.
nov. 23
16:38
Blackburn Rovers: Mark Hughes 2010-ig vezetőedző marad (She)
Mark Hughes 2010-ig a Blackburn Rovers labdarúgócsapatának vezetőedzője marad, így biztosan nem váltja a csütörtökön menesztett Steve McLarent az angol válogatott élén.
nov. 23
17:26
Talmácsi: "Idén már motorra nem fogok ülni, az biztos" (Infostart)
Bő két héttel világbajnoki sikere után már az új motorját tesztelte Spanyolországban Talmácsi Gábor, akinek pénteken megjelent Az életem 200 felett című könyve. A gyorsasági motoros világbajnokság nyolcadliteres géposztályának idei győztese az év hátralévő részében pihenni szeretne, mert úgy érzi, rá fér.
nov. 23
17:28
Matthäus: "A magyar labdarúgás egy romhalmaz" (Infostart)
Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya szerint az Európa-bajnoki selejtezők kudarca után a honi futball irányítóinak és a szövetségi kapitánynak is le kell mondania.
nov. 23
18:27
Egy betű miatt bukták el az EB-t az angolok? (Behaviour)
A horvát himnuszt éneklő angol operaénekes "elszólásának" szerepe lehetett abban, hogy a horvát futball-válogatott szerdán saját otthonában, a Wembley-stadionban, 3-2-re győzte le az angolokat és ezzel elütötte őket a jövő évi Európa-bajnoki részvételtől - véli tudni a The Sun.
nov. 23
18:29
Göd: Kék Duna Kispályás Labdarúgó Kupa (She)
Göd műfüves sportcsarnokában első alkalommal kerül megrendezésre a Kék Duna Kispályás Labdarúgó Kupa, melyre a szervezők még mindig várnak jelentkezőket.
nov. 23
18:29
Újabb Forma-1-es kémbotrány: 780 McLaren-tervrajz került a Renault-hoz? (Infostart)
A McLaren Forma-1-es istálló vezetői szerint a Renault tisztességtelen előnyhöz jutott azáltal, hogy megismerte a wokingi csapat titkos technikai adatait.
nov. 23
18:35
Asztalitenisz, ETTU-kupa: nyolc között a Statisztika PSC (She)
nov. 23
18:40
Gumiasztal-ob: szolnoki győzelmek a mesterfokú bajnokságon (She)
nov. 23
18:50
Aerobik-Eb: egy kivétellel minden magyar junioregység döntős (She)
Egy kivétellel valamennyi magyar egység továbbjutott a szombathelyi aerobik Európa-bajnokság junior női és férfi egyéni, vegyespáros, trió és csoport kvalifikációjából a vasárnapi korosztályos fináléba.
nov. 23
18:56
Atlétika: törölték Marion Jones eredményeit 2000 szeptembere óta (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) két évre eltiltotta Marion Jones (képünkön) háromszoros olimpiai bajnok amerikai sprintert, 2000. szeptember 1-ig visszamenőleg valamennyi eredményét törölte, és felszólította, hogy az elmúlt hét évben kapott pénzdíjait fizesse vissza.
nov. 23
18:57
Törölték Marion Jones eredményeit (Metropol)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség két évre eltiltotta Marion Jones háromszoros olimpiai bajnok amerikai sprintert. Emellett 2000. szeptember 1-ig visszamenőleg valamennyi eredményét törölték, és felszólították, hogy az elmúlt hét évben kapott pénzdíjait fizesse vissza.
nov. 23
19:17
Marion Jones eredményeit törölték és visszakövetelik a pénzdíjait (Infostart)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) a doppingolás miatt eltiltott Marion Jones valamennyi eredményét törölte 2000. szeptember 1-ig visszamenőleg. A testület felszólította a 32 éves sportolót, hogy fizesse vissza a pénzdíjait.
nov. 23
19:33
Ökölvívás, Drezdai gála: Erdei Zsolt egy kicsit könnyebb (She)
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka 78,7, míg kihívója, a panamai Tito Mendoza 78,88 kilóval mérlegelt a szombati drezdai gála előtti napon.
nov. 23
19:44
Torna, csapat ob: ferencvárosi és békéscsabai győzelem (She)
A férfiak között az FTC-Ybl Tervező, a nők mezőnyében pedig a Hungarotel TC-Békéscsaba nyerte a torna csapat országos bajnokságot.
nov. 23
19:54
Jégkorong, ob I: Dab-vereség a hosszabbításban Csíkszeredán (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában hosszabbításos mérkőzésen szenvedett vereséget a Dab.Extra.hu együttese Csíkszeredán a helyi HC vendégeként.
nov. 23
20:01
Erdei könnyebb, mint Mendoza (Metropol)
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka 78,7, míg kihívója, a panamai Tito Mendoza 78,88 kilóval mérlegelt a szombati drezdai gála előtti napon.
nov. 23
20:03
Kósz Zoltán sajnálja a történteket (Metropol)
Ambrus Tamás, a PVSK-Füszért vezetőedzője és a pécsi vízilabda egyik irányítója felfüggesztette Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt játékjogát a péntek hajnalban a budapesti Alagút utcában történt incidens miatt.
nov. 23
20:05
Férfi kézilabda NB I: nem bírt a Győr a Gyöngyössel (She)
Hazai pályán játszott 28-28-as döntetlent a Győr férfi kézilabdacsapata a Budapest Bank Liga 12. fordulójában. A hazaiak a szünetben még hárommal vezettek, azonban a végén örülhettek az egy pontnak is. A Százhalombatta Tatabányán győzött.
nov. 23
20:33
Capellót kivéve senki sem akar angol szövetségi kapitány lenni? (Infostart)
A legesélyesebbnek tartott jelöltek sorra elutasítják, hogy az angol labdarúgó-válogatott kispadjára üljenek. Eddig egyedül Fabio Capello mondta, hogy érdekelné a feladat. Közben felvetődött Jürgen Klinsmann és Alan Shearer neve is.
nov. 23
20:43
Jégkorong ob I: csúnyán ellátták a Fradi baját Miskolcon (She)
Súlyos, kilencgólos vereséget szenvedett a Ferencváros jégkorongcsapata az ob I pénteki játéknapján, Miskolcon. A hazaiak már az első harmad után 6-0-ra vezettek, és fölényesen nyerték a találkozót.
nov. 23
21:19
A hajrában mentett pontot az Újpest a rangadón (Infostart)
Az Újpest hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Debrecen ellen a labdarúgó NB I 15. fordulójának nyitómérkőzésén.
nov. 23
21:45
A kiesés ellenére szép summát kaptak az angol focisták (Infostart)
Nem panaszkodhatnak az angol labdarúgó-válogatott tagjai, ugyanis annak ellenére jelentős összeget kaptak, hogy óriási meglepetést szolgáltatva nem sikerült kijutniuk a 2008-s Európa-bajnokságra.
nov. 23
21:53
Tíz sportoló kapta meg a Prima Junior díjat (Metropol)
Pénteken a Szépművészeti Múzeumban adták át a Prima Primissima Alapítvány keretében idén alapított Junior Prima dijakat, amelynek sport kategóriájában tíz versenyzőt tüntettek ki.
nov. 23
23:16
NHL: győzött a Boston, a Washington és a Columbus (She)
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszának 48. játéknapján idegenben nyert a Washington és a Columbus, otthon a Boston.

Keresés