2007. október 31. szerda

okt. 31
0:09
Serie B: kikapott a Brescia Calcio, de továbbra is vezet (She)
Elszenvedte második vereségét Vass Ádám és Feczesin Róbert csapata, a Brescia Calcio az olasz másodosztályú bajnokság 12. fordulójában. A bresciaiak a Spezia otthonában kaptak ki 1-0-ra, a mérkőzésen Bianchi fejesgólja bizonyult döntőnek. Elérte második sikerét Kenesei Krisztián alakulata, az Avellino a Ravenna ellen hazai pályán, a magyar támadót azonban nem cserélte a meccsen edzője. Ugyanerre a…
okt. 31
0:29
Amerika sakk-királynője (Blikk)
Polgár Zsuzsa (38) meghódította Amerikát! Sakkvilágbajnoknőnk a tengerentúli szövetség első embereként adott interjút
okt. 31
0:33
100 millió dollárt keres Tiger Woods (Blikk)
A játék szeretetéért golfozom - állítja Woods
okt. 31
0:37
Valenciában Talmácsi a nyerő (Blikk)
A tesztek során kétszer is legyőzte Faubelt
okt. 31
0:41
Lipcsei kabalája (Blikk)
Az első félidőben rövid, fordulás után hosszú ujjú mezben játszik
okt. 31
7:41
Ökölvívó-vb, Chicago: Káté Gyula nem szerzett olimpiai kvótát (She)
Káté Gyula pontozásos vereséget szenvedett az orosz Gennagyij Kovaljovtól a Chicagóban zajló olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokságon: a magyar versenyző ily módon nem szerzett olimpiai kvótát.
okt. 31
7:57
Eladó Ronaldinho - a Chelsea és a Milan harcol érte! (Infostart)
A The Sun brit lap értesülései szerint a Barcelona vezetősége úgy döntött: eladja az együttes világklasszis brazil középpályását, Ronaldinhót. A világabjnok játékosért az olasz Milan és az angol Chelsea is bejelentkezett, ám az angolok tűnnek esélyesebbnek.
okt. 31
8:08
Forma–1-es csapatban Buzsáky (Blikk)
Briatore és Ecclestone Queens Park Rangers-sze vette meg
okt. 31
8:24
Horváth a parton, a vízen Bakó a főnök (Blikk)
Bakó korábban egy norvégból faragott háromszoros olimpiai bajnokot
okt. 31
8:27
New York Marathon: magyarok is a rajtnál (Behaviour)
Egy látássérült és egy kerekesszékes magyar versenyző is ott lesz a vasárnapi New York Marathonon - erről a sportolók utazását előkészítő és szervező Achilles Track Sportegyesület számolt be. A 37. alkalommal sorra kerülő neves futóversenyen azért is különleges élmény részt venni, mert a mintegy 40 ezer indulót 100 ezer jelentkező közül, sorsolással választják ki. A fogyatékkal élő, sérült…
okt. 31
8:30
Két kvótát vár Balzsay (Blikk)
okt. 31
8:49
Beckenbauer "leiskolázta" az angolokat (Behaviour)
Csatlakozott az angol labdarúgó-válogatottat kritizálók népes táborához Franz Beckenbauer, a németek játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnok legendája, aki azt mondta: a szigetországi gárda olyan benyomást kelt, mint egy iskolai futballcsapat. A "Császár" elárulta: a két ország közötti, augusztusi barátságos mérkőzésen nagyon meglepődött a házigazdák lélektelen játékán.
okt. 31
8:51
Ökölvívó-vb, Chicago: Darmos József a legjobb nyolc közé jutott (She)
Darmos József bejutott a legjobb nyolc közé Chicagóban, a 14. férfi ökölvívó-világbajnokságon. A Vasas 22 éves nehézsúlyú öklözője pontozással verte a svéd Babacar Kamarát.
okt. 31
9:27
Lewis Hamilton: "A legrosszabb rémálmom vált valóra" (Infostart)
A napokban jelenik meg Lewis Hamilton önéletrajzi könyve, melyben részletesen beszámol pályafutásáról, magánéletéről és a legutóbbi idény során történtekről is, amikor újoncként kis híján megnyerte a Forma-1 világbajnoki címét. A könyvben beszél csapattársához, Fernando Alonsóhoz fűződő viszonyáról is.
okt. 31
10:31
Összeomlott a jegyárusító rendszer (Metropol)
Az óriási roham következtében összeomlott a rendszer, így felfüggesztették a jövő évi pekingi olimpia jegyeinek második értékesítési szakaszát.
okt. 31
11:41
Labdarúgás: elrabolták a Birmingham játékosának öccsét (She)
Ismeretlen fegyveresek elrabolták Wilson Palaciosnak, az angol Birmingham City hondurasi labdarúgójának öccsét.
okt. 31
12:13
Olaszország: törölték Marcelo Zalayeta eltiltását a szövetség (She)
Törölték Marcelo Zalayeta eltiltását, mivel a Napoli labdarúgócsapata újabb videófelvételekkel bizonyította játékosa ártatlanságát.
okt. 31
12:25
Házkutatás a német doppingdoktoroknál (Behaviour)
Szerdán házkutatást tartottak két német orvosnál, aki a gyanú szerint doppingszerekkel látta el a T-Mobile profi országúti kerékpárcsapat tagjait. A freiburgi Andreas Schmidnél és Lothar Heinrichnél tartott razzia eredményéről a rendőrség egyelőre nem adott felvilágítást arra hivatkozva, hogy a nyomozás még nem zárult le. A két orvos még tavasszal - a csapat korábbi versenyzőinek tömeges…
okt. 31
12:56
F-1, Ausztrál Nagydíj: emelkedett idén is a szervezők vesztesége (She)
Ismét emelkedett a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj szervezőinek a vesztesége: a Victoria-állam parlamentjéhez benyújtott jelentés szerint idén 15,4 millió brit fontos ?negatívumot? hozott.
okt. 31
13:01
Atlétika: az olimpiai bajnok Liu Hsziang százmilliós biztosítása (She)
Kínai rekordnak számító százmillió jüanra (9,3 millió euróra) biztosította a testét Liu Hsziang (Liu Xiang), a 110 m gát olimpiai és világbajnoka, egyszersmind világcsúcstartója.
okt. 31
15:07
Továbbra is gazdátlan marad a Fradi (Infostart)
Ismét eredménytelenül zárult a Ferencváros 6+2 hektáros ingatlanjára és a focicsapatot üzemeltető társaságra kiírt tender, mivel mindkét pályázat érvénytelen volt - közölte a Kincstári Vagyoni Igazgatóság. Az Index értesülése szerint a vevőjelöltek egyebek mellett az ajánlati biztosítékkal kapcsolatos elvárásoknak nem feleltek meg.
okt. 31
16:41
Ökölvívás: Barthelemy és Gamboa győzelme Amerikában (She)
A kubai válogatottól tavaly elszökött két ökölvívó, Yuriorkis Gamboa és Yan Barthelemy is megnyerte első amerikai profi mérkőzését.
okt. 31
16:48
FC Barcelona: Thierry Henry és Eric Abidal is sérült (She)
A FC Barcelona labdarúgócsapatának két francia játékosa, Thierry Henry és Eric Abidal sem léphet pályára sérülés miatt a hétközi bajnoki fordulóban.
okt. 31
18:22
Rögbi: távozik a világbajnok dél-afrikai szövetségi kapitány (She)
Tizenegy nappal a világbajnoki cím elhódítása után bejelentette távozását Jake White, a dél-afrikai rögbiválogatott szövetségi kapitánya.
okt. 31
18:38
Brazília: Dunga kijelölte keretét a következő két vb-selejtezőre (She)
Az ötszörös világbajnok brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Carlos Dunga kihirdette 22 fős keretét a Peru elleni, november 18-i és az Uruguay elleni, november 21-i világbajnoki selejtező-mérkőzésre.
okt. 31
19:31
Tenisz: Markosz Bagdatisz legyőzte Ivan Ljubicicet Párizsban (She)
okt. 31
19:50
Junior vívó Eb: Peterdi András ezüstérmes (Metropol)
Ezüstérmet szerzett a párbajtőröző Peterdi András a prágai junior vívó Európa-bajnokságon.
okt. 31
19:53
Junior vívó Európa-bajnokság: Peterdi András ezüstérmes (She)
okt. 31
19:59
UNIQA női kosárlabda NB I: sima Vasas-siker a fővárosi derbin (She)
A Vasas simán verte az ugyancsak fővárosi BEAC-ot a női kosárlabda NB I szerdai játéknapján.
okt. 31
20:01
Liverpool: valaki felrakta a webre Riise fizetési papírjait (She)
Nyomozást indított a Liverpool angol futballklub, mert valaki felrakta a világhálóra, hogy a Pool mikor és mennyi pénzt utalt a csapat norvég légiósának, John Arne Riisének (képünkön balra). A fizetési papírok fényképmásolatai Riise 139634 fontos havi járandóságáról szólnak.
okt. 31
20:33
Sakkcsapat Eb: remiztek a férfiak és a nők (Metropol)
A magyar férfi és női válogatott is döntetlent ért el a Krétán zajló 16. sakkcsapat Európa-bajnokság negyedik fordulójában.
okt. 31
20:43
Sakkcsapat Eb: remiztek a magyar férfiak és a nők is (She)
okt. 31
20:59
Atlétika: lemondásra szólították föl Rábold Gusztávot (She)
okt. 31
21:01
Eindhoven: Koeman bejelentette, hogy a Valenciánál folytatja (She)
Ronald Koeman szerda este sajtótájékoztatón erősítette meg a spanyol sajtóban már korábban megjelent értesüleseket, hogy a jövőben a spanyol Valencia labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz. A Valencia a Sevilla elleni, múlt heti 3-0-s vereség után menesztette Quique Sanchez Florest.
okt. 31
21:53
Jégkorong ob I: Fehérváron győzött az FTC-Érsekújvár (She)
Az FTC-Érsekújvár együttese az első harmadban megszerzett kétgólos előnyével gazdálkodva 4-3-ra legyőzte idegenben az Alba Volánt a jégkorong ob I alapszakaszának szerda esti mérkőzésén.
okt. 31
21:54
Jégkorong ob I: FTC-siker Fehérváron (Metropol)
A jégkorong ob I szerdai mérkőzésén: Alba Volán - FTC-Érsekújvár 3-4 (0-2, 1-1, 2-1)
okt. 31
23:45
Vízilabda: Kemény Dénes kapitány keretet hirdetett (She)
Az Eger-Vasas bajnoki vízilabda-találkozót követően Kemény Dénes szövetségi kapitány kihirdette 17 fős keretét, amellyel vasárnaptól keddig Balatonfűzfőn gyakorol.

Keresés