2007. október 14. vasárnap

okt. 14
0:11
Égett a Fradi (Blikk)
Kiütéses vereséget szevedett a Ferencváros labdarúgócsapata az NB II Keleti csoportjának rangadóján a 10. fordulóban, Kecskeméten.
okt. 14
0:15
Csank János nem lemondós típus (Blikk)
okt. 14
0:19
Előre, Talma! (Blikk)
Kirobbanó formában kell száguldania Talmácsi Gábornak (26) az Ausztrál Nagydíjon ahhoz, hogy meg tudja őrizni előnyét összetettben a második Hector Faubellal (24) szemben.
okt. 14
0:23
Nagy hajtó lesz a kis Genzweinből (Blikk)
A Genzwein név idehaza eddig a magyar labdarúgással fonódott össze: Genzwein Ferenc az MLSZ egykori elnökjelöltje és a Vasas focicsapatának edzője volt.
okt. 14
7:05
Bokszoló lesz a németek súlylökője? (Behaviour)
Atlétikai pályafutása befejezése után valószínűleg bokszolónak áll Nadine Kleinert, a németek jelenlegi legjobb női súlylökője. Az idei, oszakai világbajnokságon bronzérmes, 90 kilós hölgy elmondta: már kapott is egy ajánlatot a magdeburgi SES ökölvívó-istállótól.
okt. 14
7:32
Bővíti stadionját a Werder Bremen (Behaviour)
Az eddigi 42 ezresről 50 ezer fősre bővíti arénáját a Werder Bremen labdarúgóklub. Az egyesületnek otthont adó Weser Stadion felügyelő bizottsága elfogadta az erre vonatkozó terveket, így az építkezés már karácsony előtt megkezdődhet. A Werder ugyanakkor nem tervezi, hogy eladja az aréna névhasználati jogát egy szponzornak, ahogy a legtöbb Bundesliga-csapat tette.
okt. 14
7:35
MotoGP, Ausztrál Nagydíj: Talmácsi Gábor nem panaszkodott (She)
Nem panaszkodott műszaki problémára Talmácsi Gábor (képünkön balra) a gyorsaságimotoros vb-sorozat Ausztrál Nagydíja után, amelyet a nyolcadik helyen zárt. A Bancaja Aprilia magyar versenyzője még mindig vezet az összetett pontversenyben, azonban az előnye egyetlen pontra csökkent csapattársa, Hector Faubel előtt.
okt. 14
7:37
Ausztrál Nagydíj: Talmácsi nyolcadik (Behaviour)
A 125 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor a nyolcadik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján. A viadalt a cseh Lukas Pesek nyerte, mögötte két spanyol versenyző, Joan Olive és Hector Faubel végzett a második és a harmadik helyen. Az Apriliával versenyző magyar motoros két futammal a zárás előtt továbbra is az élen áll a vb-pontversenyben, de már csak egy ponttal…
okt. 14
9:49
Egy pontra csökkent Talmácsi előnye (Infostart)
A nyolcadik helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján a 125 köbcentiméteres kategóriában.
okt. 14
10:00
Németország: bővíti stadionját a Werder Bremen (She)
Az eddigi 42 ezresről 50 ezer fősre bővíti arénáját a német labdarúgó bajokság élvonalában szereplő Werder Bremen csapata.
okt. 14
10:30
Várhidi büszke a csapatára (Behaviour)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten értékelt a Málta elleni 2-0-ás sikerrel végződött Európa-bajnoki selejtező után. "Büszke vagyok a csapatomra, a játékosok maximálisan odafigyeltek minden pillanatban. Egy jó máltai együttest sikerült legyőznünk, nagyot lépett előre az ország futballja az elmúlt időszakban. A komolyabb célkitűzéseinket sikerült elérni,…
okt. 14
10:45
Dél-amerikai vb-selejtezők: magabiztos Argentína (Behaviour)
Az argentin labdarúgó-válogatott Juan Román Riquelme két góljával simán legyőzte a vendég chilei együttest a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának első fordulójában.
okt. 14
11:30
Tenisz, Madrid: Roddick és Hewitt lemondta a szereplést (She)
Andy Roddick és Lleyton Hewitt nem indul a hétfőn kezdődő 2,45 millió dollár összdíjazású madridi tenisztornán.
okt. 14
11:51
Roddick és Hewitt nem játszik (Behaviour)
Andy Roddick és Lleyton Hewitt lemondta a szereplést a hétfőn kezdődő 2,45 millió dollár összdíjazású madridi tenisztornán. Az ötödik helyen kiemelt amerikai Roddick térdsérülése miatt nem játszik, az ausztrál Hewitt pedig bokasérüléssel bajlódik. A viadal, amelyet tavaly a svájci Roger Federer nyert meg, a Mestersorozat nyolcadik állomása.
okt. 14
12:23
Ökölvívás: Juan Díaz kiütötte Julio Díazt Chicagóban (She)
Juan Díaz szerezte meg a profi boksz könnyűsúlyú kategóriájának egyesített világbajnoki címét, mitán Chicagóban kiütötte Julio Díazt.
okt. 14
12:39
Formula?1: Fittipaldi szerint Alonso szerződjön a Ferrarihoz (She)
Emerson Fittipaldi, a volt kétszeres világbajnok brazil Forma-1-es pilóta azt tanácsolta Fernando Alonsónak, hogy váltson istállót és a McLarentől szerződjön a Ferrarihoz.
okt. 14
12:39
Juan Díaz kiütötte Julio Díazt (Behaviour)
Juan Díaz szerezte meg a profi boksz könnyűsúlyú kategóriájának egyesített világbajnoki címét. A houstoni illetőségű Díaz a szintén amerikai és ugyancsak Díaz családi névre hallgató ökölvívót, Julio Díazt verte KO-val a magyar idő szerint vasárnap hajnali összecsapáson, amelyet Chicagóban rendeztek meg a WBA, a WBO és az IBF szervezetek vb-öveiért. A "Díazok napja" névvel illetett mérkőzés a…
okt. 14
13:06
Krasznai Kupa: nyeretlenül zárt a címvédő Szeged (Behaviour)
A szlovák Kosicétől is vereséget szenvedett, így nyeretlenül zárt a címvédő Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata a Krasznai Kupáért kiírt soproni felkészülési tornán.
okt. 14
14:14
Díjlovagló Világkupa: Kafka Zsófia az első helyen (Metropol)
Nagyszerű magyar sikerrel ért véget vasárnap a kis kör a díjlovagló Világkupa magyarországi fordulójában: a kaposvári Lovas Akadémián rendezett 20., jubileumi viadalon már csak a legjobbak mutatták be zenés gyakorlatukat, s a monori Kafka Zsófia a pénteki és a szombati második hely után ezúttal mindenkit maga mögé utasított.
okt. 14
15:07
Krasznai Kupa: nyeretlenül zárt a címvédő Szeged (She)
A szlovák Kosicétől is vereséget szenvedett, így nyeretlenül zárt a címvédő Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata a Krasznai Kupáért kiírt soproni felkészülési tornán.
okt. 14
15:09
Díjlovagló Világkupa: Kafka Zsófia az első helyen (She)
Nagyszerű magyar sikerrel ért véget vasárnap a kis kör a díjlovagló Világkupa magyarországi fordulójában: a kaposvári Lovas Akadémián rendezett 20., jubileumi viadalon már csak a legjobbak mutatták be zenés gyakorlatukat, s a monori Kafka Zsófia a pénteki és a szombati második hely után ezúttal mindenkit maga mögé utasított.
okt. 14
15:23
Kajak-kenu: Vichy rendezi a 2011-es kajak-kenu vb-t (She)
A franciaországi Vichy adhat otthont a 2011-es olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságnak ? így döntött a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) kongresszusa guatemalavárosi ülésén.
okt. 14
15:54
Terepraliban Kis Sándor és Czeglédi Péter ismét bajnok (She)
okt. 14
16:27
Férfi kosárlabda NB I: hatpontos pécsi vereség Kecskeméten (She)
A Pécs hat ponttal kikapott Kecskeméten a férfi kosárlabda NB I-ben.
okt. 14
16:32
Atétika, félmaratoni vb: eritreai és holland győzelem Udinében (She)
A holland színekben versenyző Lornah Kiplagat a nők között minden idők legjobb eredményével győzött az Udinében rendezett félmaratoni világbajnokságon.
okt. 14
16:33
Vichy rendezheti a 2011-es vb-t (Behaviour)
A franciaországi Vichy adhat otthont a 2011-es olimpiai kvalifikációs síkvízi kajak-kenu világbajnokságnak - döntött guatemalavárosi ülésén a nemzetközi szövetség (ICF) kongresszusa.
okt. 14
16:35
Vízilabda LEN Kupa: nyert és továbbjutott a Pécs (Behaviour)
A második hely birtokosaként fejezte be szereplését a házigazda Pécs férfi vízilabdacsapata a LEN Kupa G jelű selejtezőcsoportjában, ahonnan az orosz Dinamo Moszkva társaságában lépett tovább a következő fordulóba.
okt. 14
16:42
Tenisz, Stockholm: a 208 centis ászkirály Karlovic győzelme (She)
A horvát Ivo Karlovic nyerte a 680 250 euró összdíjazású stockholmi fedettpályás férfi tenisztornát, miután három játszmában megadásra kényszerítette a veterán svéd Thomas Johassont.
okt. 14
16:44
NB II: kétgólos dunaújvárosi vereség Kozármislenyben (She)
Az NB II, a másodosztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában a Dunaújváros kétgólos vereséget szenvedett a Kozármisleny vendégeként.
okt. 14
16:53
Tenisz, Bangkok: Pennetta legyőzte tajvani ellenfelét a döntőben (She)
Az olasz Flavia Pennetta nyerte a 200 ezer dollár összdíjazású bangkoki keménypályás női tenisztornát, miután a fináléban két játszmában legyőzte a tajvani Csan Jung-jant (Chan Yung-jan). A döntő két órán át szünetelt a szakadó eső miatt.
okt. 14
17:15
Kézilabda, férfi BL: a Velenje otthon verte a Szarajevót (She)
A férfi kézilabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában a Szeged csoportbeli ellenfelei közül a Velenje és a Szarajevo Szlovéniában küzdött meg. A hazaiak három góllal bizonyultak jobbnak bosnyák riválisuknál, és győztek 30-27-re. A szlovének másodszor nyertek, a bosnyákok másodszor szenvedtek vereséget.
okt. 14
17:20
Tenisz, Moszkva: Davigyenko első tornagyőzelme idén (She)
Az első helyen kiemelt Nyikolaj Davigyenko két játszmában verte a francia Paul-Henri Mathieu-t az 1 millió dollár összdíjazású moszkvai fedettpályás torna férfi döntőjében. A hazai közönség előtt szereplő orosz első tornagyőzelmét aratta idén a negyedik helyen rangsorolt francia teniszező ellen.
okt. 14
17:27
Kameruni futballista vietnami halála (Behaviour)
A gyorsdiagnózist felállító orvos szerint feltehetőleg szívroham végzett egy kameruni labdarúgóval Vietnamban. A 22 esztendős Clement Atangana, aki második napja vett részt próbajátékon az egyik vietnami csapatnál, edzés közben kapott infarktust, s bár azonnal kórházba szállították, segíteni már nem tudtak rajta. A szerződtetni kívánt afrikai futballistára tavaly figyeltek fel, amikor a 23 éven…
okt. 14
17:59
Gyementyjeva Serena Williamset is legyőzte (Behaviour)
Jelena Gyementyjeva nyerte a Kreml Kupáért kiírt moszkvai fedettpályás tenisztornát, miután a női egyes döntőjében három játszmában diadalmaskodott a negyedik helyen kiemelt amerikai Serena Williams felett.
okt. 14
18:05
Férfi kosárlabda NB I: pécsi vereség Kaposvárott (Behaviour)
A Pécs hat ponttal kikapott Kaposvárott a férfi kosárlabda NB I-ben. Eredmény:Univer KSE - PVSK-Expo Center Pécs 73-67 (19-21, 17-16, 24-15, 13-15).
okt. 14
18:07
Djokovic idei ötödik sikere (Behaviour)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovic két szettben legyőzte a svájci Stanislas Wawrinkát a 642 750 euró összdíjazású, bécsi fedettpályás férfi tenisztorna döntőjében. A világranglista harmadik helyén álló Djokovic idei ötödik versenyén diadalmaskodott.
okt. 14
18:15
Ironman-vb: ausztrál és brit siker, Csomor 10., Major 22. lett (Metropol)
A férfiaknál az ausztrál Chris McCormack, a nőknél a brit Chrissie Wellington nyerte a világ egyik legnehezebb versenyét, a hawaii triatlon Ironman-világbajnokságot.
okt. 14
18:40
Várhidi: Huszti még tartozik egy bocsánatkéréssel (Infostart)
Huszti Szabolcsnak még elnézést kellene kérnie, amiért két fontos Eb-selejtező előtt cserben hagyta a keretet - mondta a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában. Várhidi Péter együttese szombaton három kulcsjátékosa nélkül is győzött a Málta elleni Európa-bajnoki selejtezőn az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. Az alábbiakban a szakvezetővel…
okt. 14
19:08
Budapest Bank férfi kézilabda liga: győzött a DKSE-Airport (She)
A Budapest Bank férfi kézilabdaliga vasárnap délutáni mérkőzésén a DKSE-Airport Debrecen hazai környezetben négy találattal múlta felül a Százhalombatta együttesét.
okt. 14
19:34
Kézilabda, férfi BL: otthon nyert a Bregenz, idegenben a Hamburg (She)
Megszerezte első győzelmét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az A1 Bregenz együttese. Az osztrák csapat a félidőben még vesztésre állt a dán Gudme együttesével szemben (14-15), második félidei játékuknak köszönhetően azonban magabiztosan győztek 32-26-ra.
okt. 14
19:39
NB II: kétgólos DAC-siker Győrben a Soroksár ellen (She)
Az NB II, a másodosztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában a Nyugati csoportban az Integrál DAC együttese Győrben két góllal verte a Soroksár csapatát.
okt. 14
20:17
Budapest Bank férfi kézilabda liga: otthon kapott ki a Balatoni KC (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank liga alapszakaszában, a B csoport hetedik fordulójában a Balatoni KC otthonában egygólos győzelmet aratott a Komló.

Keresés