2007. október 4. csütörtök

okt. 4
0:12
Csipes lánya Janics párja (Blikk)
Életükben először ültek egy hajóban, és mivel a kísérletezés remekül sikerült, szinte biztos, hogy ezután is egy csapatot alkotnak.
okt. 4
0:16
Már nem veszíthet (Blikk)
Lewis Hamilton (22) lesz az idei Forma-1-es világbajnok! - legalábbis az utóbbi tíz esztendő statisztikája alapján.
okt. 4
0:20
Venus ugrott be Szávay helyére (Blikk)
Tokió - Újabb "elismerést” kapott Szávay Ágnes (18). A magyar teniszező lett volna a héten zajló tokiói WTA-torna első számú kiemeltje, ám sajnálatos combsérülése miatt le kellett mondania a viadalt. Ez nagy gondot okozott a japán szervezőknek, hiszen valakivel gyorsan pótolni kellett a világranglista 20., a nevezettek közül a legjobban álló Szávayt.
okt. 4
0:24
Véres győzelem (Blikk)
Mirko Vucsinics lekönyökölte Cristiano Ronaldót, akinek a vérző szemöldökét négy öltéssel kellett összevarrni.
okt. 4
1:44
Championship: Gera Zoltán csapata döntetlent játszott otthon (She)
Döntetlent játszott hazai pályán Gera Zoltán csapata a West Bromwich Albion az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szerdai játéknapján. A magyr válogatott középpályás a hatvanhetedik percben lépett pályára.
okt. 4
7:19
Tenisz, Moszkva: Marat Szafin visszatér két hónap után (She)
Két hónap kihagyás után a jövő heti, moszkvai tornán tér vissza a pályára Marat Szafin, a férfi teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa.
okt. 4
10:16
Tenisz, Tokió: V. Williams elődöntős, Karlovic megszenvedett (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams bejutott a tokiói keménypályás tenisztorna elődöntőjébe, miután két szettben verte az ausztrál Alicia Molikot.
okt. 4
11:10
Speciális olimpia: Lichtenberger aranyérmet szerzett Sanghajban (She)
A XII. Nyári Speciális Olimpia második versenynapján a magyarok számára is megkezdődtek a küzdelmek.
okt. 4
11:15
Kosárlabda: a világ legjobb freestyle-játékosai Budapesten (She)
A világ legjobb kosarasai Magyarországon mottóval rendezik meg október 7-én a Papp László Budapest Sportarénában az And1 Mixtape Tour magyarországi tornáját. Az And1 nevű csapat olyan utcai kosárlabdázókból áll, akik elsősorban a látványelemekre helyezik a hangsúlyt a bemutatóik során. Évről évre bejárják Amerikát, hogy újabb és újabb tehetségeket fedezzenek fel. Ezúttal Magyarországon…
okt. 4
11:29
Az NFL-főnök a legbefolyásosabb ember a sportvilágban (Infostart)
Roger Goodell, a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) főigazgatója lett a sportvilág legbefolyásosabb személyisége az amerikai BusinessWeek magazin felmérése szerint. Az NFL urát Tiger Woods golffenomén és David Stern NBA-főnök követi a rangsorban.
okt. 4
11:30
Első magyar arany a sanghaji speciális olimpián (Behaviour)
Lichtenberger Gábor úszó 100 m háton aratott diadalával megszerezte a magyar speciális olimpikonok első aranyérmét a Sanghajban zajló XII. nyári világjátékokon. A csapattól származó információk szerint Malacsek Zsófia 100 m vegyesen a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az értelmi fogyatékos sportolók kínai seregszemléjén 165 ország 7500 versenyzője vesz részt, Magyarországot 11 sportágban…
okt. 4
11:36
Állóképességi teszt, vagy embertelenség? (Behaviour)
Összekötözött végtagokkal három órát úszott egy folyóban egy 10 éves kínai lány - ismét egy újabb állóképességi teszt, amely már-már a gyermekbántalmazás kérdését veti fel. A Hunan tartományban élő Huang Li a Jangce mellékfolyójának fagyos vizében három kilométert úszva gyakorol, állítólag azért, hogy egyszer a rekordok könyvébe is bekerülhessen. "Legközelebb már többet fog úszni és én, hogy…
okt. 4
11:38
Az NFL-főnök a legbefolyásosabb ember a sportvilágban (Metropol)
Roger Goodell, a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) főigazgatója (képünkön) lett a sportvilág legbefolyásosabb személyisége az amerikai BusinessWeek magazin felmérése szerint. A lista első pár helyére neves sportolók is felkerültek.
okt. 4
11:40
Megvan az első magyar arany a sanghaji speciális olimpián (Metropol)
Lichtenberger Gábor úszó 100 m háton aratott diadalával megszerezte a magyar speciális olimpikonok első aranyérmét a Sanghajban zajló XII. nyári világjátékokon.
okt. 4
13:40
Bajban a Liverpool, botrány Glasgowban (Behaviour)
Az előző kiírás két döntőse, a győztes AC Milan és a vesztes FC Liverpool is kikapott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, ezzel az angolok komoly bajba kerültek, de az olaszok helyzete sem megnyugtató.
okt. 4
13:57
Új bizonyítékok kerültek elő - nyomoznak Hamilton után (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálatot indított a Forma-1-es világbajnoki sorozat élén álló Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) ellen.
okt. 4
15:04
Vívó-vb, Szentpétervár: biztos magyar érem női tőrben (She)
okt. 4
15:16
Továbbra is versenyben mind a négy magyar (Metropol)
A második mérkőzését is megnyerte mind a négy magyar, így valamennyien bejutottak a legjobb 16 közé a szentpétervári vívó-világbajnokság női tőr versenyében.
okt. 4
15:22
UEFA Kupa: Cassano kezdő lesz a Sampdoriában az Aalborg ellen (She)
Az UEFA Kupa első fordulójának visszavágóján a dán Aalborg otthonában lép pályára Koman Vladimir együttese, az UC Sampdoria. A magyar kiválóság természetesen nem vesz részt a mérkőzésen, jelenleg a magyar U19-es válogatottal edzőtáborozik. Először lesz kezdő viszont a csapatban a Real Madriditól kölcsönvett sztár, Antonio Cassano.
okt. 4
15:38
Lábtoll-labda: Szolnokon világbajnokságot rendeznek (She)
Egy tradicionális kínai sportág, a lábtoll-labda (jianqiu) világbajnokságát rendezik október 7-től 10-ig Szolnokon a Főiskolai Sportcsarnokban. A versenyen tizennégy ország kétszáz versenyzője lép pályára.
okt. 4
15:43
Honvéd: októberi gyereknap a kispesti Bozsik Stadionban (She)
A Budapest Honvéd FC "gyermeknapot? tart 2007. október 20-án a Bozsik-stadionban. Az esemény célja az, hogy gyermekek százai váljanak a labdarúgás szerelmesévé, s egyben együttesen demonstrálják, hogy a magyar futballnak van jövője.
okt. 4
15:48
Vívó-vb, női tőr: biztos lesz magyar érmes (Metropol)
Knapek Edina, Mohamed Aida és Újlaky Virgine is bejutott a negyeddöntőbe, s mivel előbbi kettő azonos ágon szerepel, biztosan lesz magyar érmes a szentpétervári vívó-világbajnokság női tőr versenyében.
okt. 4
15:54
Vívó-vb, Szentpétervár: Knapek, Mohamed, Újlaky a nyolc között (She)
Knapek Edina, Mohamed Aida és Újlaky Virgine is bejutott a negyeddöntőbe, s mivel előbbi kettő azonos ágon szerepel, biztosan lesz magyar érmes a szentpétervári vívó-világbajnokság női tőr versenyében.
okt. 4
16:21
UEFA: mérsékelték a verekedős Luiz Scolari büntetését (She)
Az eredetileg kiszabott négyről három meccsre csökkentette Luiz Felipe Scolari eltiltását az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága.
okt. 4
16:36
Nyomozás a Forma-1-ben: "a mamám is tudná követni Lewis Hamiltont" (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálatot indított a Forma-1-es világbajnoki sorozat élén álló Lewis Hamilton ellen. A brit pilóta a gyanú szerint veszélyesen követte a biztonsági autót a Japán Nagydíjon, és ez vezetett Mark Webber és Sebastian Vettel kieséséhez.
okt. 4
16:36
Tenisz, Tokió: Karlovic nagy csatája Lee-vel, Ferrer a nyolcban (She)
A Tokióban zajló, 832 ezer dollár összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer (képünkön) két játszmában verte az amerikai Vincent Spadeát.
okt. 4
16:47
Vívó-vb, Szentpétervár: Mohamed és három olasz döntős női tőrben (She)
Három olasz és egy magyar - Mohamed Aida - jutott be az elődöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokság női tőr versenyében.Mohamed Knapek Edinát (képünkön) verte a legjobb nyolc között, pedig utóbbi 5-3-ra, 7-5-re és 8-6-ra is vezetett kettejük párharcában.
okt. 4
17:56
Vívó-vb, női tőr: Mohamed bronzérmes (Metropol)
Mohamed Aida kikapott az elődöntőben az olasz Margherita Granbassitól, ezzel bronzérmes lett a szentpétervári vívó-világbajnokság női tőr versenyében.
okt. 4
18:06
Futsal, Világkupa: Brazíliába utazik a magyar válogatott (She)
A magyar futsalválogatott is meghívást kapott az október végi brazíliai Világkupára, ahol tizenhat együttes méri össze tudását.
okt. 4
18:08
Salakmotor, BEK-döntő: Pederesen nem jön Magyarországra (She)
Nicki Pedersen sérülés miatt lemondta valamennyi versenyét az október 13-ai gelsenkircheni Grand Prix-ig, így a dán salakmotoros világbajnok nem áll rajthoz a szombati miskolci Bajnokcsapatok Európa Kupájának döntőjében.
okt. 4
18:22
UEFA-kupa: döntetlennel jutott tovább a Nürnberg Bukarestben (She)
Véget ért az UEFA-kupa 1. fordulójának mai első mérkőzése, ahol a román Rapid Bucuresti a Német Kupa-győztes 1 FC Nürnberget fogadta.
okt. 4
18:27
Golf: Tatán zárul a felnőttek országos versenysorozata (She)
Utolsó fordulójához érkezett a Magyar Golf-szövetség felnőtt korosztályú golfjátékosainak meghirdetett versenysorozata. Az utolsó megmérettetés október hatodikán, a tatai Old Lake Golf Clubban lesz, ahol az egyéni kiértékelések mellett összesített csapat eredményt is hirdetnek. A verseny névadó szponzora az Accenture, a Magyar Golf Szövetség Arany fokozatú támogatója
okt. 4
18:38
Nyomozás a Forma-1-ben: "a mamám is tudná követni Lewis Hamiltont" (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálatot indított a Forma-1-es világbajnoki sorozat élén álló Lewis Hamilton ellen. A brit pilóta a gyanú szerint veszélyesen követte a biztonsági autót a Japán Nagydíjon, és ez vezetett Mark Webber és Sebastian Vettel kieséséhez.
okt. 4
19:05
Vívó-vb, Szentpétervár: Vezzali ötödik vb-aranyát nyerte egyéniben (She)
A Szentpéterváron zajló vívó-világbajnokságon a női tőrözők versengését az olasz Valentina Vezzali nyerte, miután a döntőben három tussal verte honfitársát, Margherita Granbassit.
okt. 4
19:07
UEFA-kupa: Nagy Zoltán védett a Tottenham elleni mérkőzésen (She)
Újabb két mérkőzés ért véget az UEFA-kupában. Az egyik találkozón Nagy Zoltán személyében egy magyar játékos is pályára lépett.
okt. 4
20:41
UEFA-kupa: kiütéses Atletico Madrid-siker Törökországban (She)
Újabb mérkőzések értek véget az UEFA-kupa 1. fordulójának visszavágóin.
okt. 4
21:03
A kungfu bemutatkozik a pekingi olimpián (Infostart)
Az ősi kínai harcművészet, a kungfu is bemutatkozik a pekingi olimpiai játékokon.
okt. 4
21:14
Jégkorong, ob I: nem volt elég játékosa az Alba Volánnak (She)
A címvédő Alba Volán 6-1-es vereséget szenvedett a HC Csíkszereda otthonában a jégkorong ob I csütörtöki mérkőzésén, ám a hivatalos végeredmény 5-0 lett a hazaiak javára.
okt. 4
21:41
Október 12-én lesz Zsivótzky Gyula temetése (She)
Október 12-én, pénteken temetik Zsivótzky Gyula (képünkön) olimpiai bajnokot, a Nemzet Sportolóját, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagját. A múlt hétvégén, hosszan tartó betegséget követően elhunyt legendás atlétától a Szent István Bazilikában vehetnek búcsút tisztelői, barátai, sporttársai.
okt. 4
21:57
Tenisz, Stuttgart: Ivanovics búcsúzott, Henin is negyeddöntős (She)
A Stuttgartban zajló, 650 ezer dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztorna egyeseinek küzdelmében a nyolcaddöntőben az ukrán Katerina Bondarenko három játszmában verte az ötödik helyen rangsorolt szerb Ana Ivanovicsot (képünkön).
okt. 4
22:18
UEFA-kupa: hosszabbítás után, otthon búcsúzott az Ajax (She)
Újabb mérkőzések értek véget az UEFA-kupa 1. fordulójának visszavágóiból.
okt. 4
22:20
Kézilabda, Cornexi: a fehérváriak elköszöntek Petra Válovától (She)
Megválik Petra Válovától a Cornexi-Alcoa női kézilabda-csapata. A 28 éves cseh válogatott beálló 2006. nyarán igazolt Fehérvárra, és a Cornexi színeiben 40 tétmérkőzésen 33 gólt szerzett.
okt. 4
22:23
Tenisz, Metz: Stefan Koubeket kizárták, Canas megszenvedte (She)
A Metzben zajló, 353 450 dollár összdíjazású, kemény pályás férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a nyolcaddöntőben kizárták az osztrák Stefan Koubeket, aki a francia Sebastien Grosjean elleni mérkőzés döntő játszmájában egy vitatott labdánál a pályára hívott supervisort sértegette, így utóbbi a mérkőzésvezetőnél kérte a játékos ?leléptetését?.
okt. 4
22:44
UEFA-kupa: Tőzsérék jutottak tovább a ?magyar-rangadón? (She)
Újabb mérkőzések értek véget az UEFA-kupa 1. fordulójának visszavágóiból.
okt. 4
23:05
UEFA-kupa: Juhász Rolandék Bécsben harcolták ki a továbbjutást (She)
Újabb mérkőzések értek véget az UEFA-kupa 1. fordulójának visszavágóiból.
okt. 4
23:21
UEFA-kupa: görög bravúrok a Blackburn és a Zaragoza ellen (She)
Újabb mérkőzések értek véget az UEFA-kupa 1. fordulójának visszavágóiból.

Keresés