2007. október 22. hétfő

okt. 22
6:49
Drága lesz a balhé az eb-n (Behaviour)
Ezer frankot (150 ezer forint) kötelesek fizetni azok a futballszurkolók, akik a társrendező Svájcban randalíroznak a jövő évi Európa-bajnokság alatt. A kontinenstorna másik házigazdája Ausztria.
okt. 22
6:54
Az alelnök haza beszél (Behaviour)
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke Kakának, a labdarúgócsapat brazil csillagának adná az Aranylabdát. "Ha nem Kaká kapná meg, az a világ végét jelentené" - nyilatkozta Galliani. "Jelenleg ő a földkerekség legjobb futballistája."
okt. 22
7:22
Kimi nyert! (Blikk)
Amire csak nagyon kevesen számítottak, bekövetkezett: Kimi Räikkönen (28) az idei Forma–1-es világbajnok!
okt. 22
8:06
Alonso nevetségesnek tartaná, ha változna a sorrend (Infostart)
Hivatalosan még nem dőlt el a Forma-1-es világbajnoki cím sorsa. A szezonzáró Brazil Nagydíjon a BMW és a Williams pilótáinak autójába a mérések szerint a megengedettnél hidegebb benzint töltöttek, de a versenybírók végül bizonyíték hiányában nem büntették meg a két csapat pilótáit. A McLaren azonban nem nyugodott bele a döntésbe.
okt. 22
8:22
Talmácsi célegyenesben (Blikk)
Nyert Malajziában, tíz pont az előnye az utolsó futam előtt
okt. 22
9:26
A bulizós Ronaldinho lekéste a bajnokit (Blikk)
A kicsapongó Ronaldinho (27) miatt szenved a Barcelona focicsapata.
okt. 22
10:23
A Mclaren fellebbezett az FIA-nál (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) előbb vizsgálatot indított annak gyanújával, hogy a Williams és a BMW-Sauber autóiba nem megfelelő üzemanyagot töltöttek az idényzáró Forma-1-es Brazil Nagydíjon, aztán úgy döntött, hogy nem szankcionálja a két csapatot. A McLaren-Mercedes fellebbezést nyújtott be.
okt. 22
10:24
Karate: Sturman Mónika világbajnoki bronzérmes lett Isztambulban (She)
A Törökországban péntek óta zajló világbajnokságon várakozáson felül szerepeltek a magyarok. A válogatottból három versenyző is eljutott vigaszágon a bronzmérkőzésig, ahol egyikük győzni is tudott.
okt. 22
11:17
Beckham csapata nem jutott be a zárószakaszba (Behaviour)
David Backham csapata, a Los Angeles Galaxy nem jutott be az amerikai profi labdarúgóliga (MLS) zárószakaszába. A kaliforniai együttesnek ehhez győznie kellett volna a Chicago Fire ellen, de 1-0-ra kikapott.
okt. 22
11:34
Alonso szerint szégyen lenne, ha a fellebbezés után Hamilton nyerne (Behaviour)
Fernando Alonso, a McLaren-Mercedes spanyol pilótája szerint szégyen lenne, ha csapata fellebbezését követően a brit Lewis Hamilton szerezné meg a 2007-es Forma-1-es világbajnoki címet.
okt. 22
12:17
Férfi tenisz-világranglista: kevés változás az élcsoportban (She)
Kevés változás történt a férfi teniszezők hagyományos világranglistájának élcsoportjában, az első öt helyen maradt a sorrend, azt követően módosultak némileg a pozíciók az egy héttel ezelőttihez képest.
okt. 22
12:28
Női tenisz-világranglista: továbbra is 20. helyen áll Szávay Ágnes (She)
A combsérülés miatt pihenő Szávay Ágnes maradt a huszadik helyen a női teniszezők világranglistáján.
okt. 22
12:49
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a huszadik (Behaviour)
A combsérülés miatt pihenő Szávay Ágnes maradt a huszadik helyen a női teniszezők világranglistáján. A zürichi tornán negyeddöntőig jutó francia Marion Bartoli a 11. pozícióból a kilencedikre lépett előre.
okt. 22
12:54
Montezemolo szerint fölösleges stresszt okoz a Mclaren-fellebbezés (Behaviour)
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke szerint csupán "fölösleges stresszt" okoz a Mclaren-Mercedes fellebbezése, melyet a Forma-1-es Brazil Nagydíj után nyújtott be.
okt. 22
14:14
Bajnokok Ligája: hatpontosok csatája az E csoportban (Behaviour)
Két hatpontos csapat találkozik egymással a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában kedden, az E csoportban. Arra, hogy az FC Barcelona sikeresen szerepel, lehetett számítani, ám arra, hogy két forduló után tartja vele a lépést a Glasgow Rangers, már kevésbé. Annál is inkább, mert ennek a csoportnak a tagja még az elmúlt években látványosan és eredményesen futballozó…
okt. 22
14:30
Törökország: távozott Ziya Dogan, a Trabzonspor csapatának edzője (She)
Szerződést bontott egymással a Trabzonspor labdarúgócsapata és Ziya Dogan vezetőedző, miután a Besiktas elhozta a három pontot Trabzonból a hétvégi fordulóban.
okt. 22
15:21
Formula?1: Ron Dennist vádolja a kárörvendő spanyol sajtó (She)
A spanyol AS című sportlap ?édes vereségnek? nevezte hétfőn Kimi Räikkönen győzelmét és világbajnoki címét, amelyet Lewis Hamilton és Fernando Alonso orra elől hozott el a Formula?1-es világbajnokság utolsó futamán, a Brazil Nagydíjon.
okt. 22
15:43
Formula-1: 2014-ig Interlagosban rendezik a Brazil Nagydíjat (She)
A következő hét szezonban is az interlagosi pályán rendezik a Formula-1-es világbajnokság Brazil Nagydíját. Erről Bernie Ecclestone állapodott meg a helyi szervezőkkel.
okt. 22
16:43
Anglia: pihen a Poolt győzelemhez segítő Clattenburg bíró (She)
okt. 22
17:36
Vb-2014: a brazil elnök is elmegy a prezentációra (She)
Jövő hétfőn ismerteti részletes kandidálási anyagát a brazil küldöttség Zürichben, ahol a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága egy nappal később dönt arról, hogy Brazília megkapja-e a 2014-es világbajnokság rendezési jogát.
okt. 22
17:38
Bécs-Pozsony-Budapest: Bogár János a 3. helyen (She)
Bogár János összetettben a harmadik helyen áll a Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoni futóverseny keddi zárónapja előtt.
okt. 22
18:47
Női kosárlabda Világliga: vereséggel kezdett a Mizo Pécs (She)
Vereséggel kezdte szereplését a MiZo Pécs 2010 a jeketyerinburgi női kosárlabda Világligán. A pécsiek hivatalos holapja szerint a magyar együttes szoros mérkőzésen négy ponttal kapott ki a házigazdáktól.
okt. 22
18:52
Újabb rangadót bukott el a Honvéd (Infostart)
A címvédő Vasas 9-7-re nyert a Honvéd ellen a férfi vízilabda ob I mai rangadóján a Komjádi uszodában.
okt. 22
18:52
Női kosárlabda Világliga, Jekatyerinburg: vereséggel kezdett a Pécs (She)
Vereséggel kezdte szereplését a MiZo Pécs 2010 a jeketyerinburgi női kosárlabda Világligán.
okt. 22
18:54
Tenisz, Szentpétervár: Thomas Johansson kiesett (She)
A nyolcadik helyen kiemelt Thomas Johansson már az első fordulóban kiesett az egymillió dollár összdíjazású szentpétervári fedettpályás férfi tenisztornán. A svéd teniszezőt, aki 1997-ben és 2005-ben is megnyerte a viadalt, a lett Ernests Gulbis győzte le két sima játszmában.
okt. 22
18:56
Kerékpár, dopping: negatív lett Iban Mayo B próbája (She)
Negatív lett a doppingvétséggel gyanúsított kerékpáros, Iban Mayo B próbája, jelentette be hétfőn a spanyol szövetség (RFEC).
okt. 22
19:14
Bajnokok Ligája: Nemanja Vidics is pályára léphet Kijevben (She)
Az Aston Villa elleni szombati bajnokit agyrázkódés miatt kihagyó Nemanja Vidics is pályára léphet a Manchester United keddi kijevi Bajnokok Ligája találkozóján.
okt. 22
19:58
Tenisz, Lyon: Almagro és Spadea is elvérzett a nyitányon (She)
A 680 250 euró összdíjazású franciaországi keménypályás férfi tenisztorna első fordulójában egy amerikai nyert, egy pedig kikapott: Fish a spanyol Almagrót verte, Spadea viszont vereséget szenvedett a francia Tsongától.
okt. 22
20:09
Az MTK visszaelőzte az Újpestet (Infostart)
Az MTK 2-0-ra nyert a vendég Nyíregyháza ellen a labdarúgó NB I 12. fordulójában.
okt. 22
21:05
Tenisz, Linz: Bondarenko sima sikerrel rajtolt (She)
A 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás linzi női tenisztorna első fordulójában az osztrák Meusburger honfitársát, Klaffnert, az ukrán Bondarenko pedig a német Müllert győzte le.
okt. 22
21:55
Jégkorong ob I: lila-fehér siker az SC Csíkszereda ellen (She)
A jégkorong ob I hétfői mérkőzésén az Újpest két góllal, 4-2-re verte az SC Csíkszereda együttesét. A végeredmény már a második harmadban kialakult, a záró etapban biztosan őrizte előnyét a lila-fehér csapat.
okt. 22
22:00
Hamilton a pályán akar világbajnokságot nyerni (Infostart)
A pályán, nem pedig egy esetleges sikeres fellebbezés után akar világbajnoki címet nyerni Lewis Hamilton. A McLaren angol újonca csapattársához, a spanyol Fernando Alonsóhoz hasonlóan rossz döntésnek tartaná a végeredmény megváltoztatását annak ellenére, hogy éppen a wokingi istálló nem nyugodott bele abba, hogy a Forma-1-es Brazil Nagydíjon történt üzemanyag-hőmérsékleti szabálytalanság ügyében…
okt. 22
22:43
A CSZKA Moszkva Fabio Capellót akarja szerződtetni (Infostart)
Kedden újra a Bajnokok Ligájában szereplő csapatoké a főszerep: Európa-szerte nyolc mérkőzést játszanak. A legérdekesebbnek a Rangers és a Barcelona összecsapása ígérkezik,de jó meccs lesz a CSZKA Moszkva és az Inter csatája is.

Keresés