2007. október 19. péntek

okt. 19
0:16
Betonvédelem (Blikk)
Irigylésre méltó a magyar futballválogatott mérlege.
okt. 19
0:20
Elbuktak? (Blikk)
A szurkolók már temetik a labdarúgó-válogatottat.
okt. 19
0:24
Kati: rendbe jön minden! (Blikk)
Kovács Katalin újra egy hajóba ülhet Janics Natasával. A szerda esti egyeztetéssel megmenekült a magyar kajak aranypárosa, és Pekingből is aranyérmet hozhat.
okt. 19
5:52
Alonso és Hamilton: Igen jó a kapcsolatunk! (Infostart)
Az elmúlt évek legizgalmasabbnak ígérkező Forma-1-es idényzáróját rendezik vasárnap este Interlagosban. A végső győzelemért küzdő három pilóta közül Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) nem is gondol arra, hogy elbukhatja a vébét, Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) kijelentette, hogy megbízik csapatában, míg Kimi Raikkönen (Ferrari) szerdai születésnapja után most hétvégén várja az ajándékot.
okt. 19
7:34
Malajziai Nagydíj: Tóth Imre remekül kezdett a szakadó esőben (She)
A 250 kcm-esek között szereplő Tóth Imre a hatodik helyen végzett az első szabadedzésen a gyorsasági motoros világbajnokság utolsó előtti futamán, a Malajziai Nagydíjon. A gyakorlást Alex De Angelis nyerte, míg a MotoGP-ben a már világbajnok Casey Stoner végzett az élen a nyitó teszten.
okt. 19
9:53
Labdarúgás: Haladás szurkolók véradása a betegekért (She)
A Haladás-szurkolók, a Haladás labdarúgó csapata és a Vöröskereszt közösen a Haladás - Budaörs mérkőzést megelőzően (2007. október 29. hétfő) 15.00-18.00 óra között "Haladás Szurkolók véradása a betegekért" véradást szervez.
okt. 19
11:34
Argentína és Uruguay közösen pályázná meg a 2030-as vb-t (She)
Argentína és Uruguay közösen pályázna a 2030-as labdarúgó-világbajnokság rendezésére.
okt. 19
11:40
Mi a közös Sennában és Hamiltonban? (Infostart)
Lewis Hamilton, a Forma-1-es világbajnoki cím első számú várományosa mégsem megy ki példaképe, Ayrton Senna sírjához Sao Paulóban. A brazil világbajnok testvére szerint pedig sok közös van Sennában és a brit tehetségben.
okt. 19
11:45
Mi a közös Sennában és Hamiltonban? (Infostart)
Lewis Hamilton, a Forma-1-es világbajnoki cím első számú várományosa mégsem megy ki példaképe, Ayrton Senna sírjához Sao Paulóban. A brazil világbajnok testvére szerint pedig sok közös van Sennában és a brit tehetségben.
okt. 19
12:22
Előzetesbe kerültek az őrizetbe vett focisták (Blikk)
Előzetesben van a két drog-ügylettel gyanúsított NB1-es focista.
okt. 19
14:51
Asztalitenisz Pro Tour: három magyar jutott a 2. körbe (She)
Egyesben három magyar vette sikerrel az első fordulót az asztaliteniszezők szentpétervári Pro Tour-versenyén.
okt. 19
15:44
Tenisz, Mesterek Kupája, Sanghaj: Andy Roddick is résztvevő (She)
Az e heti madridi torna eddigi eredményei alapján biztossá vált, hogy az amerikai Andy Roddick is pályára léphet a férfi teniszezők idényzáró Mesterek Kupáján, amelyre november 11. és 18. között kerül sor Sanghajban.
okt. 19
15:49
Raikkönen nyitott az élen - Interlagost sem kímélte az eső (Infostart)
A Ferrari versenyzői domináltak a Forma-1-es Brazil Nagydíj első szabadedzésén. A legjobb időt a finn Kimi Raikkönen érte el a hazai közönség előtt szereplő Felipe Massa előtt. A pilóták vizes pályán, szitáló esőben gyakoroltak, de részben valószínűleg fölöslegesen, mert az előrejelzések szerint a hétvégén száraz, napos idő várható Interlagosban.
okt. 19
15:49
Ferencváros: egyelőre nem igazolják le Juan Robledót (She)
Hiába tett pozitív benyomást a vezetőségre Juan Robledo, a chilei védőt egyelőre nem igazolja le a Ferencváros - áll a klub hivatalos honlapján.
okt. 19
16:48
Tenisz, Madrid: Novak Djokovics a legjobb négy között (She)
A harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics két játszmában nyert a horvát Mario Ancic ellen és bejutott a legjobb négy közé a 2,45 millió dollár összdíjazású, madridi fedettpályás férfi tenisztornán.
okt. 19
16:53
Az Aston Villa feláldozná magát Angliáért (Blikk)
Az Aston Villa labdarúgócsapatának tulajdonosa elengedné a klub edzőjét, Martin O'Neillt az angol válogatott kispadjára.
okt. 19
17:53
Fehérvár: Szauerwein a többségi tulajdonos, két ügyvezető irányít (She)
Szauerwein Tivadar lett a többségi tulajdonosa az élvonalbeli Fehérvár FC labdarúgócsapatát működtető kft-nek - erről határozott a cég taggyűlése pénteken.
okt. 19
18:19
Asztalitenisz Pro Tour: Póta legyőzte Tóthot, s nyolcaddöntős (She)
Póta Georgina nagy csatában, hétjátszmás mérkőzésen legyőzte Tóth Krisztinát, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé egyesben az asztaliteniszezők szentpétervári Pro Tour-versenyén.
okt. 19
19:02
Alonsónak nem kell a 40 millió dollár? (Blikk)
Az angol Daily Express értesülései szerint a Forma-1-es világbajnoki címvédő Fernando Alonso nemrég visszautasította a Toyota 40 millió dolláros évi keresetet garantáló szerződésajánlatát.
okt. 19
19:12
Újabb vizsgálat Hamilton ellen (Infostart)
A Forma-1-es Brazil Nagydíj versenybírói vizsgálatot indítottak a pontversenyben élen álló angol Lewis Hamilton ellen, mert a McLaren-Mercedes újonca az első szabadedzésen a megengedettnél több extrém esőgumit használt.
okt. 19
19:39
Kosárlabda, Uniqa női NB I: Szekszárdon nyert a Győr (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság, az Uniqa női NB I alapszakaszának első fordulójában Szekszárdon nyert 29 ponttal a Győr.
okt. 19
19:55
A McLaren átvette a vezetést Interlagosban (Infostart)
Az első szabadedzés Ferrari-fölényt, a második viszont McLaren-Mercedes-dominanciát hozott a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki napján.
okt. 19
21:16
Elhunyt Ambrus Mariann (Infostart)
Életének 52. évében pénteken elhunyt Ambrus Mariann világbajnoki ezüst- illetve bronzérmes evezős.
okt. 19
22:31
A hétvége rangadója: a Real Madrid Barcelonában (Infostart)
Két mérkőzés emelkedik ki a négy nagy bajnokság, az angol, a spanyol, a német és az olasz hétvégi programjából. Liverpoolban rendezik a Mersey-parti derbit, Barcelonában lép pályára a Real Madrid
okt. 19
23:03
Tenisz, Zürich: Henin-Vaidisova és Golovin-Schiavone az elődöntőben (She)
A Zürichben zajló, 1,34 millió dollár összdíjazású női tenisztorna egyeseinek küzdelmében biztosan vette az újabb akadályt az első helyen kiemelt belga Justine Henin, aki a lengyel Agnieszka Radwanskát verte két játszmában.

Keresés