2007. október 12. péntek

okt. 12
0:11
Filkor, a kémünk (Blikk)
Az Internazionale középpályása ugyan még soha nem játszott Málta felnőttválogatottja ellen, de tavaly nyáron egy hónapot töltött a szigetországban.
okt. 12
0:15
Vigyázat, Mifsudot meg kell állítani! (Blikk)
Megérkezett Magyarországra a 2008-as osztrák- svájci közös rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezőjében aktuális ellenfelünk, Málta válogatottja.
okt. 12
0:19
Szupercsere! (Blikk)
Németh Krisztián teljesítette az angolok kérését. A Liverpool labdarúgóját azzal engedték haza az U19-es válogatotthoz, hogy lőjön egy gólt.
okt. 12
0:23
Bányász-csoda a Ligakupában (Blikk)
Budapest - Már csak nyolc csapat van versenyben a labdarúgó-Ligakupáért, ugyanis lezárultak az őszi sorozat csoportküzdelmei. A legnagyobb meglepetés az, hogy a kiesők közé került a legutóbbi bajnokság ezüstérmese, az MTK, és a jelenlegi pontvadászat éllovasa, a Bp. Honvéd is.
okt. 12
0:27
Klímaváltozás (Blikk)
Nem csak az ellenfelekkel, az időjárással is meg kell küzdenie Talmácsi Gábornak (26) a hét végi Ausztrál Nagydíjon.
okt. 12
0:31
Bevált a 193 centis chilei hátvéd (Blikk)
Budapest - Feljutás a célja a Ferencváros labdarúgócsapatának, így az NB II Keleti csoportjának negyedik helyén álló zöld-fehérek tovább erősítik a keretüket.
okt. 12
0:35
Alonso a Renault-nál? (Blikk)
Minden pénzt megér a Renault-nak és a Toyotának, hogy Fernando Alonsót (26) megszerezze.
okt. 12
0:39
Belviszály Veszprémben (Blikk)
Veszprém - Sokkal rosszabbul teljesít a Veszprém férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában, mint az a játékoskeret tudása alapján elvárható. A Celje elleni hazai döntetlen (24-24) után a múlt hét végén a Gummersbach otthonában szenvedett vereséget (32-30) Mocsai Lajos (53) edző együttese.
okt. 12
0:43
Depresszió fenyegeti a visszavonult sztárokat (Blikk)
Budapest - Bárdosi Sándor (30), Növényi Norbert (50), Rózsa Norbert (35), Savanya Norbert (31). Az RTL Klub Fókusz című műsorában őszintén elmondták, hogy depressziósok lettek.
okt. 12
7:52
Talmácsi visszaverte Faubel támadását az időmérőn (Infostart)
Talmácsi Gábor nyerte az első időmérő edzést a 125 köbcentisek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján.
okt. 12
7:52
Moto GP, Ausztrál Nagydíj: Stoner mindkét szabadedzést megnyerte (She)
Jól ment Casey Stonernek hazai közönség előtt (is). Az ausztrál kiválóság ugyanis mindkét szabadedzésen az élen végzett a királykategóriában.
okt. 12
8:02
MotoGP, Ausztrál Nagydíj: Lorenzo szabaedzés-sikere a 250-eseknél (She)
A világbajnoki pontversenyben vezető Jorge Lorenzo nyerte az első szabadedzést a 250 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján.
okt. 12
8:12
Újra lehet Kovács-Janics páros? Utolsó sansz: a mesteredző hétfőn várja Janicsot (Behaviour)
Ha Janics Natasa hétfőn 10 órakor ott lesz a tatai edzőtáborban és beáll a sorba, elvégzi a felkészülési feladatokat, a kritikákkal együtt, akkor Fábiánné Rozsnyói Katalin mesteredző ad neki még egy lehetőséget, hogy vele felkészülve indulhasson a pekingi olimpián - erről a Nap-keltében beszélt a szakember. "Ha akkor nem, akkor sajnálom." - mondta. Kérdésre hozzátette, ezt az álláspontját közli a…
okt. 12
8:29
Ausztrál Nagydíj, 250 kcm: Lorenzo az első időmérőt is megnyerte (She)
Az első időmérő edzésen sem talált legyőzőre Jorge Lorenzo a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján, a 250 kcm-es géposztályban.
okt. 12
8:38
Talma volt a leggyorsabb az első időmérőn (Behaviour)
Talmácsi Gábor nyerte az első időmérő edzést a 125 kcm-es géposztályban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján. A Bancaja Aspar csapat Apriliával versenyző, a pontversenyben éllovas magyar pilótáját legnagyobb riválisa, a spanyol Hector Faubel, illetve a japán Kojama Tomojosi követte közvetlenül.
okt. 12
9:48
Kosárlabda: Raptors-vereség és Grizzlies-siker Madridban (She)
A házigazda Real Madrid nagy csatában 104-103-ra legyőzte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Toronto Raptors csapatát felkészülési mérkőzésen.
okt. 12
10:04
Tenisz, Bécs: osztrák búcsúzók, Novak Djokovics sikere (She)
A Bécsben zajló, 642 750 euró összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics (képünkön) biztosan, két játszmában verte cseh riválisát, Tomas Zibet.
okt. 12
10:58
Tatabánya: szerződést bontottak a szlovák Miroslav Kozákkal (She)
Szerződést bontott a Tatabánya labdarúgócsapata a szlovák Miroslav Kozakkal - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 12
11:04
Vízumprobléma miatt elmarad egy vb-selejtező Új-Zélandon (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) törölte a szombatra kiírt Új-Zéland - Fidzsi-szigetek világbajnoki selejtező-mérkőzést, mert a vendégek kapusa nem kapott beutazási vízumot.
okt. 12
11:30
Kézilabda, férfi BL: hazai pályán kapott ki a Flensburg a Lubintól (She)
A férfi kézilabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában, a Bajnokok Ligája küzdelmeiben a G csoport harmadik fordulójában a lengyel Lubin egygólos győzelmet aratott a német Flensburg vendégeként.
okt. 12
12:02
Korzika-rali: Marcus Grönholm három szakasz után az élen áll (She)
A világbajnoki pontversenyben vezető Marcus Grönholm (Ford Focus WRC) vezet három szakasz után a Korzika-rali. A finn pilóta első helye némi meglepetés, hiszen sokan úgy gondolták, hogy aszfalton nem tudja felvenni majd a versenyt a Citroënekkel.
okt. 12
12:42
Platini szerint a videobíró tönkretenné a focit (Behaviour)
A videobíró bevezetése ellen foglalt állást Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke. "Ez az újítás tönkretenné a futballt, mivel tízmásodpercenként meg kellene állítani a játékot, minden vitatott esetnél. A labdarúgás emberi sport, és tévedni is emberi dolog. Az állandó visszajátszás egyben a hagyományos játékvezetői munkakör végét jelentené" - érvelt a francia sportdiplomata.…
okt. 12
13:36
Rekordok a speciális olimpián (Behaviour)
Színpompás ünnepséggel zárult Sanghajban a XII. nyári speciális olimpia, amelyen a 68 fős magyar csapat összesen 52 aranyérmet nyert. Timothy Shriver, a Nemzetközi Speciális Olimpia Szövetség elnöke beszédében kiemelte, hogy a tíznapos seregszemle több csúcsot megdöntött: 159 ország 7000 értelmi fogyatékos sportolója utazott el Kínába - mindkettő rekord - , a láng az eddigi leghosszabb útvonalon…
okt. 12
15:01
Újságírók nyugtalanok az olimpia miatt (Metropol)
Korlátozott internet-hozzáférés, a láng útjának végigkövetésével kapcsolatos nehézségek, újságírók rendőri zaklatása – többek között ezeket az aggályokat fogalmazták meg a jövő évi olimpiával összefüggésben a nemzetközi újságírás Pekingben összegyűlt képviselői.
okt. 12
15:03
Serie A: vendégszurkolók nélkül a Roma-Napoli meccs (She)
okt. 12
15:14
AC Milan: Maldini szerint Dida-ügyben részrehajló volt az UEFA (She)
Értetlenségének adott hangot Paolo Maldini, az AC Milan csapatkapitánya, amiért az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) színészkedés miatt két mérkőzésre eltiltotta a milánói együttes brazil kapusát, Didát, ugyanakkor csak pénzbüntetést szabott ki a skót Celticre. A két együttes október 3-án, a Bajnokok Ligája 2. fordulójában találkozott egymással; a Celtic 2-1-re legyőzte a címvédőt.
okt. 12
15:19
Portugália: elhunyt Juca, az egykori szövetségi kapitány (She)
Hetvennyolc éves korában elhunyt Julio Cernadas Pereira, ismertebb nevén Juca, aki háromszor is betöltötte a portugál válogatott szövetségi kapitányi posztját.
okt. 12
16:06
Magyar versenytáncos siker Angliában (Metropol)
A világelitbe tartozó párosokat megelőzve aranyérmes lett a Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda duó Londonban, az angol nemzetközi nyílt versenytáncbajnokságon.
okt. 12
16:13
Elbúcsúztatták Zsivótzky Gyulát (Infostart)
Szentmisével egybekötött nyilvános gyászszertartással búcsúztatták el a budapesti Szent István-bazilikában a szeptember 29-én elhunyt olimpiai bajnok kalapácsvetőt, Zsivótzky Gyulát, a Nemzet Sportolóját. A szentmisét Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök celebrálta.
okt. 12
16:24
Tenisz, Bangkok: Venus Williams Penetta ellen játszik a döntőért (She)
A Bangkokban zajló, 200 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna egyeseinek küzdelmében az elődöntőben mérkőzhet meg egymással a második helyen kiemelt amerikai Venus Williams és a hetedik helyen rangsorolt olasz Flavia Penetta.
okt. 12
16:40
Tenisz, Moszkva: Kuznyecova, Szafina és Gyementjeva elődöntős (She)
A Moszkvában zajló, 1 340 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna egyeseinek küzdelmében három orosz játékos, az első helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova (képünkön), Dinara Szafina és Elena Gyementjeva már biztosította a helyét az elődöntőben.
okt. 12
17:22
Edzőképzés: az Empoli edzőit hallgatták a magyar szakemberek (She)
Az olasz élvonalbeli Empoli labdarúgócsapatának szakemberei, Andrea Innocenti és Garcea Fausto tartottak előadást összesen 130 hazai és határon túli magyar edző részére Debrecenben.
okt. 12
19:31
EURO-2008: rosszul járhat, aki az első kalapba kerül (She)
Élesen bírálta a 2008-as svájci-osztrák közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság kiemelési rendszerét Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere. A sorsolás december 2-án lesz Luzernben.
okt. 12
21:01
Női kézilabda NB I: kilenc góllal nyert a Ferencváros Óbudán (She)
okt. 12
21:12
Tenisz, Moszkva: Serena Williams tovább folytatta mentelését (She)
A negyedik helyen kiemelt Serena Williams is bejutott a legjobb négy közé a moszkvai fedettpályás tenisztornán.
okt. 12
21:22
Díjlovagló Vk: dán sikerek a nyitónapon Kaposváron (She)
Pénteken megkezdődött a 20. díjlovagló Világkupa a kaposvári Lovas Akadémián, a szakág legrangosabb idei hazai sporteseményén 15 ország 60 lovasa áll rajthoz.
okt. 12
21:28
Súlyemelés: Bazsó Bianka negyedik lett a junior Eb-nn (She)
Szakításban, lökésben, s így összetettben is a negyedik lett Bazsó Bianka a junior korú súlyemelők spanyolországi Európa-bajnokságán, a 63 kilogrammosok kategóriájában.
okt. 12
21:30
Magyarország-Málta: Várhidi szombaton hirdet kezdőcsapatot (She)
Várhidi Péter szövetségi kapitány csak a mérkőzés napján, azaz szombaton jelöli ki kezdőcsapatát a Szusza Ferenc Stadionban 16:20 órakor kezdődő, Málta elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
okt. 12
21:33
Úszás: két rövidpályás világcsúcs 1500 női gyorson (She)
Két világcsúcsot is megdöntött az amerikai Kate Ziegler az esseni rövidpályás úszóversenyen, 1500 méter női gyorson.
okt. 12
21:39
Tenisz, Stockholm: Haas elődöntős Monaco legyőzésével (She)
A negyedik helyen kiemelt német Tommy Haas bejutott a 680 250 euró összdíjazású stockholmi fedettpályás férfi tenisztorna elődöntőjébe, miután két szettben nyert az argentin Juan Monaco ellen.
okt. 12
21:39
Gera: "A győzelem és a jó játék a fontos" (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat délután Máltát fogadja Európa-bajnoki selejtezőn az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A magyarok legutóbb 3-0-ra kikaptak a törököktől, ráadásul a mérkőzésen a csapatkapitány Gera Zoltánt botrányos körülmények között kiállította a játékvezető. A futballista most mégis játszhat, mert a jogtalanul kapott piros lapját az UEFA törölte.
okt. 12
21:41
Tenisz, Moszkva: Davigyenko is a négy között folytatja (She)
A férfi verseny első kiemeltje, a hazai kedvenc Nyikolaj Davigyenko két szoros szettben nyert honfitársa, Igor Andrejev ellen, s ezzel bejutott a legjobb négy közé a moszkvai fedettpályás tenisztornán.
okt. 12
21:44
Ökölvívás, WBF: Matolcsi pontozásos veresége Portmantől (She)
Nem tudta visszaszerezni a Boksz Világalapítvány (WBF) nagyváltósúlyú világbajnoki övét Matolcsi József (26-10, 18), miután pontozásos vereséget szenvedett az angliai Peterlee-ben a brit Marcus Portmantől (18-5-1, 3).
okt. 12
21:49
Női röplabda NB I-es ligabajnokság: könnyedén nyert a Vasas (She)
A Vasas hazai környezetben könnyedén nyert a Tatabánya ellen a női röplabda NB I-es ligabajnokság pénteki mérkőzésén.
okt. 12
21:54
Tenisz, Bécs: Novak Djokovics nehezen verte Chelát (She)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics ha nehezen is, de nyert a negyeddöntőben a 642 750 euró összdíjazású bécsi fedettpályás férfi tenisztornán.
okt. 12
22:53
Jégkorong: négy perc alatt nyertek a Medvék a Volán ellen (She)
A későn este megrendezett összecsapáson ezúttal nem voltak létszámgondjai a Volánnak, annál inkább ellenfelüknek, akik éppen csak a szabályban meghatározott keretet produkálták.

Keresés