2007. október 16. kedd

okt. 16
0:12
Csúcs ez a futam (Blikk)
Minden idők egyik legizgalmasabb Forma-1-es versenye következik. Óriási a feszültség, ekkora érdeklődés régen kísért már F1-es eseményt.
okt. 16
0:16
Priskin helyettesíti Feczesint? (Blikk)
Feczesin Róbert feladta a leckét Várhidi Péternek, a futballválogatott szövetségi kapitányának.
okt. 16
0:20
Luxusbusszal utazik a csapat (Blikk)
Budapest - Igazi luxusbusz, az MLSZ-001 rendszámú, fehér színű Mercedes Travego szállítja minden edzésre és hazai mérkőzésre a labdarúgó-válogatottat. Igaz, kell is a kényelem a focistáknak, hiszen fáradtan, meggyötörten hogy lennének képesek például a világbajnok legyőzésére?
okt. 16
0:24
Csank repül? (Blikk)
Rendkívüli elnökségi ülésen dönt ma az FTC vezetősége arról, hogy megválik-e Csank Jánostól (61), a labdarúgócsapat vezetőedzőjétől.
okt. 16
0:28
Vágjunk vissza a fehéroroszoknak! (Blikk)
Budapest - A magyar U19-es futballválogatott sikerei és a felnőttek Málta elleni győzelme után most az U21-es csapaton a sor.
okt. 16
0:32
Fábiánné hiába várt Janicsra (Blikk)
A kétszeres olimpiai bajnok kajakosnak hiába üzent volt edzője, hogy jelenjen meg hétfő reggel a tatai edzőtáborban.
okt. 16
0:36
Tornyi lett a Siófok edzője (Blikk)
Siófok - Tornyi Barnabás (54) lett a Siófok focicsapatának vezetőedzője.
okt. 16
0:40
Kínos volt a brazil nyitány (Blikk)
Bogotá - Az ötszörös világbajnok Brazília sztárfutballistái, úgy látszik, valamit azért mégis tanultak a múltból. Négy éve is Kolumbia ellen kezdték ugyanis a világbajnoki selejtezőt, de akkor
okt. 16
0:44
Blikk-kommentár: Ferencvárossz (Blikk)
Mélyponton a Fradi, nem tudni, mi lesz a sorsa, van-e kiút az adósságtengerből.
okt. 16
8:48
Zidane és Ronaldo főszerepet kapott (Behaviour)
Két világsztár labdarúgó, Zinedine Zidane és Ronaldo a főszereplői Wim Wenders legújabb televíziós spotjának, amelyet a német filmrendező az ENSZ Fejlesztési Programjának (UNDP) megbízásából Párizsban forgatott. A kisfilm célja intézményeket és egyéneket arra ösztönözni, hogy saját kezdeményezésekkel erősítsék a nemzetközi együttműködést a szegénység leküzdésére 2015-ig a világban. A Young &…
okt. 16
8:51
Montenegrói csodagyerekért harcolnak a sztárcsapatok - videóval (Infostart)
Montenegrói csodagyerekért, Stevan Joveticsért harcol a Manchester United és a Real Madrid.
okt. 16
9:15
Drogügy miatt őrizetben egy nyíregyházi futballista (Behaviour)
Sajtóértesülés szerint kábítószerrel való visszaélés miatt őrizetbe vették az élvonalbeli Nyíregyháza egyik labdarúgóját. A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a játékos Debrecenben keveredett drogügybe, s a rendőrség a csapat hétfő délutáni edzésén jelent meg. Serényi Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sajtófőnöke sajnálatosnak nevezte a hírt, hangsúlyozva, hogy az MLSZ egyelőre semmilyen…
okt. 16
9:31
Kábítószerrel kereskedett két NB1-es focista (Blikk)
Elsőosztályú labdarúgókat fogtak el kábítószer birtoklása miatt a Hajdú-Bihar megyei rendőrök.
okt. 16
9:49
FTC: rendkívüli elnökségi ülés, angol futballista érkezhet (She)
Kedd délelőttre rendkívüli elnökségi ülést hívott össze a Ferencvárosi Torna Club vezetősége, ahova meghívót kapott Csank János vezetőedző és Lipcsei Péter csapatkapitány is.
okt. 16
10:22
FTC: Csank János elhagyta az elnökségi ülést, nincs edzőcsere (She)
Jelenleg is tart a Ferencváros rendkívüli elnökségi ülése, ahol a labdarúgócsapat szereplését és kecskeméti súlyos vereségét is tárgyalják.
okt. 16
11:27
NFL: elképzelhető, hogy 2012-ben London rendezi a Super Bowlt (She)
Elképzelhető, hogy a közeljövőben London ad otthont a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjének, a Super Bowlnak.
okt. 16
12:26
Drogkereskedelem gyanújával őrizetbe vettek két NB I-es futballistát (Metropol)
Négy személyt, köztük két élvonalbeli futballistát vett őrizetbe a rendőrség jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt – közölte Uzonyi Attila rendőr alezredes.
okt. 16
12:35
Folytatódik Ronaldo kálváriája (Infostart)
Korábban arra lehetett számítani, hogy az Empoli elleni vasárnapi mérkőzésen tér vissza a pályára Ronaldo, ám a Milan brazil csatára továbbra sem épült fel teljesen.
okt. 16
12:53
Debrecen önkormányzata az ifjúsági olimpia mellett (Behaviour)
Támogatásáról biztosította Debrecen önkormányzata rendkívüli közgyűlésén a város jelentkezését a 2010-es ifjúsági olimpia megrendezésére. A képviselőtestület egyúttal megbízta Orendi Mihályt, a Debreceni Sportcentrum KHT ügyvezető igazgatóját a kandidációs bizottság vezetésével. Debrecen tizedmagával kandidál a 2010-es korosztályos ötkarikás játékok megrendezésére, s az már most látszik, hogy csak…
okt. 16
14:42
Kerékpár: Danilo Di Lucát három hónapra tiltotta el a CONI (She)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingvétség miatt három hónapra eltiltotta a versenyzéstől Danilo Di Luca kerékpárost.
okt. 16
14:58
WTA-világbajnokság: Serena Williams az ötödik résztvevő (She)
Ötödikként Serena Williams biztosította helyét a női teniszezők november 6. és 11. között esedékes madridi világbajnokságán.
okt. 16
16:15
Magyar labdarúgás: az MLSZ elhatárolódik a drogügytől (She)
?A Magyar Labdarúgó Szövetség - értesülve a rendőrségi hírforrások szerint futballistákat is érintő drogügy első részleteiről - a leghatározottabban elhatárolódik ettől, s minden más hasonló, törvénybe ütköző esettől? ? olvasható az mlsz.hu oldalon megjelenő közlemény.
okt. 16
16:43
Tenisz, Madrid: Marat Szafin kiesett az első fordulóban (She)
A volt világelső Marat Szafin már az első fordulóban kiesett a 2,45 millió dollár összdíjazású madridi fedett pályás férfi tenisztornán: az orosz játékost a horvát Ivo Karlovic búcsúztatta két játszmában.
okt. 16
17:38
Simon duplázott (Infostart)
A Diósgyőr Simon Attila duplájának köszönhetően 2-1-re nyert a Tatabánya otthonában a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A visszavágót október 27-én rendezik.
okt. 16
17:55
Közép-európai Amerikai Football Liga: döntőben a Budapest Wolves (Metropol)
A hétvégén a Budapest Wolves csapata 21-14 arányú győzelmet aratott a Közép-európai Amerikai Football Liga (SELAF) elődöntőjében.
okt. 16
18:44
Peking 2008: a MOB egyeztetett a sportlövőkkel (She)
Az ötkarikás egyeztető megbeszélések folytatásaként kedden a sportlövő szövetség képviselői találkoztak a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) előkészítő testületével. Pekingben jelen állás szerint öt sportlövő indul kilenc versenyszámban, további nyolc egy körrel vagy koronggal maradt le a kvalifikációról. Ez a mérlege a honi sportlövőknek, amire a szövetség szerint büszkék lehetnek, különösen annak…
okt. 16
19:00
Massát nem cserélik le Alonsóra (Infostart)
Váratlan bejelentést tett a Forma-1-es Ferrari csapat néhány nappal a szezonzáró Brazil Nagydíj előtt: Felipe Massa 2008 végén lejáró szerződését 2010-ig meghosszabították.
okt. 16
20:30
Vereség az Üllői úton (Infostart)
Fehéroroszország egy góllal nyert Magyarország ellen U21-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn az Üllői úti stadionban rendezett mérkőzésen.
okt. 16
21:18
Felkészülési mérkőzés: sima horvát siker Szlovákia ellen (She)
A horvát labdarúgó-válogatott hazai pályán sima, 3-0-s győzelmet aratott Szlovákia együttese felett felkészülési mérkőzésen.
okt. 16
21:34
Labdarúgás: Ashkan Dejagah német válogatott maradhat (She)
Továbbra is pályára léphet a német U21-es labdarúgó-válogatottban Ashkan Dejagah, aki nem vállalta a játékot az Izrael elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 16
21:45
Hó van, Chelsea-védők nincsenek (Infostart)
Ismét "selejtez" Európa: húsz mérkőzést játszanak kontinens-szerte. A korábbiakban egyedül a német válogatott biztosította a helyét a csoportokból a tizenhatos döntőben - ezúttal több gárda is követheti Joachim Löw együttesét.
okt. 16
22:44
Hollandia: a sérült Nigel de Jong kikerült a keretből (She)
A sérült Nigel de Jong kikerült a Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő holland labdarúgó-válogatott keretéből.
okt. 16
23:00
Tenisz, Madrid: Roger Federer magabiztos győzelemmel nyitott (She)
Az első helyen kiemelt Roger Federer két játszmában legyőzte Robby Gineprit a madridi tenisztornán.

Keresés