2007. október 8. hétfő

okt. 8
0:10
Otthon idegenben (Blikk)
Az előző szezonban szinte bevehetetlen erőd volt a felújított Bozsik stadion.
okt. 8
0:14
Koplárovics 50 méterről lőtt gólt (Blikk)
Zalaegerszeg - Ritkán látható gólt rúgott a zalaegerszegi Koplárovics Béla (26) a Nyíregyháza hálójába, mégsem lehetett maradéktalanul boldog, hiszen találata ellenére csapata vereséget szenvedett az újonc otthonában, és a jó rajt után visszacsúszott a középmezőnybe.
okt. 8
0:18
Hamilton kiesett, Räikkönen győzött Kínában (Blikk)
Hamiltonnak diadalmaskodnia sem kellett ahhoz, hogy már Kínában világbajnok legyen: az angol pilóta már akkor is révbe ért volna, ha Alonso maximum egy, Räikkönen pedig legfeljebb hat ponttal gyűjt nála többet.
okt. 8
0:22
Nemcsikék célja a pekingi arany (Blikk)
Ha megvan a kvóta, akkor az aranyért utazunk. Nyitva áll előttünk az ajtó, sőt be is tettük a lábunkat ...
okt. 8
0:26
Nem hibázhatnak többet a veszprémi kézilabdázók (Blikk)
Németországi vereségével pokolian nehéz helyzetbe került az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata.
okt. 8
0:30
Gól 8 év után (Blikk)
Az FTC négy nyeretlen mérkőzés után diadalmaskodott újra az NB II Keleti csoportjában.
okt. 8
0:34
Egri pólósiker a Honvéd ellen (Blikk)
Eger - A nagy négyes tagjai közül elsőként a Honvéd férfi pólócsapata vesztett pontot a bajnokságban, a tegnap délutáni rangadón 9-8-ra alulmaradt a hazai környezetben játszó Egerrel szemben.
okt. 8
0:37
Schusternek a Real, Rijkaardnak a Barca nem elég jó - pedig sorozatban győz (Infostart)
Jó hétvégéje volt az európai nagycsapatoknak: a Real Madrid, a Barcelona, az Inter, a Milan, a Roma, a Bayern München, az Arsenal, a Manchester United és a Chelsea is győzött. Meglepő egyhangúság a Bajnokok Ligája szerdai meglepetés-dömpingje után. A hétvége futball-összefoglalója
okt. 8
6:18
Bíróság előtt az egykori sztár (Behaviour)
Feltartóztatta Diego Maradonát Buenos Aires repülőterének rendőrsége, majd egy bíró arról tájékoztatta az egykori sztárlabdarúgót, hogy polgári peres eljárásban kell részt vennie egy közúti balesettel kapcsolatban - jelentette a helyi média.
okt. 8
7:01
13 ezer eurót fizet a káromkodó Koubek (Behaviour)
Tizenháromezer eurót kell fizetnie az osztrák Stefan Koubeknek, akit csütörtökön kizártak a 416 ezer dollár összdíjazású metzi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
okt. 8
7:07
Büntetésből vásárolni vitte futballistáit a Bielefeld edzője (Behaviour)
A város nagyáruházaiba vitte vásárolni sorozatban négy vereséget szenvedő futballistáit Ernst Middendorp, a német bajnokságban szereplő Arminia Bielefeld vezetőedzője.
okt. 8
7:23
Chicago Marathon: egy halott, százakat szállítottak kórházba (Infostart)
Egy ember életét vesztette, legalább 250-et pedig kórházba szállították vasárnap az egyesült államokbeli Chicagóban, miután részt vettek a szokatlanul nagy hőség ellenére megrendezett hagyományos maratoni versenyen.
okt. 8
8:21
Chicago Marathon: egy ember meghalt, százakat vittek kórházba (She)
Egy ember életét vesztette, legalább 250-et pedig kórházba szállították vasárnap az egyesült államokbeli Chicagóban, miután részt vettek a szokatlanul nagy hőség ellenére megrendezett hagyományos maratonfutó versenyen.
okt. 8
8:22
Újabb 14 aranyat szereztek a magyarok a speciális olimpián (Metropol)
Újabb 14 arany-, öt ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyar speciális olimpikonok a Sanghajban zajló XII. nyári világjátékok vasárnapi versenynapján.
okt. 8
8:42
NFL: továbbra is makulátlan a Patriots és a Colts mérlege (She)
Továbbra is százszázalékos teljesítménnyel büszkélkedhet a New England és az Indianapolis az észak-amerikai profi futball-ligában (NFL). A Patriots a legutóbbi játéknapon a Clevelandet, a Colts pedig a Tampa Bayt verte magabiztosan. Mindkét együttes ötből öt meccset nyert meg. Továbbra is győzelem nélkül áll a New Orleans, a St. Louis és a Miami. A Chicago megszakította a Green Bay tökéletes…
okt. 8
9:19
Portugália: hétből hét a címvédő FC Porto mérlege (She)
Továbbra is százszázalékos az FC Porto mérlege a portugál első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A címvédő vasárnap az Academica Coimbra otthonában győzött 1-0-ra Lucho Gonzalez góljával, így hétből hét győzelemmel, 21 ponttal áll a táblázat élén.
okt. 8
9:20
Vívó-vb: négy érem (Behaviour)
A magyar csapat két-két arany- illetve bronzéremmel zárta a szentpétervári vívó-világbajnokságot: győzött a párbajtőröző Kulcsár Krisztián és a Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat, míg harmadik lett a tőröző Mohamed Aida, továbbá a Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván alkotta párbajtőr együttes.
okt. 8
9:24
Jégkorong, női BEK-selejtező: harmadik lett az UTE-Marylin (She)
okt. 8
9:25
NHL: Paul Stastny ötpontos estéje (Metropol)
Paul Stastny egy gólt lőtt és négy gólpasszt adott a Colorado Avalanche színeiben a San Jose Sharks elleni rangadón az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapjának egyetlen mérkőzésén.
okt. 8
9:26
Szávay változatlanul huszadik (Behaviour)
A combsérülés miatt az elmúlt héten pihenő Szávay Ágnes maradt a 20. helyen a női teniszezők világranglistáján. A stuttgarti tornán vasárnap diadalmaskodó belga Justine Henin tovább növelte előnyét üldözőivel szemben.
okt. 8
9:41
Közelebb az olimpia női tőrben, férfi párbajtőrben és kardban (Metropol)
A magyar csapat két-két arany- illetve bronzéremmel zárta a szentpétervári vívó-világbajnokságot: győzött a párbajtőröző Kulcsár Krisztián és a Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat, míg harmadik lett a tőröző Mohamed Aida, továbbá a Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván alkotta párbajtőr együttes.
okt. 8
10:23
Szörf: Gádorfalvi Áron nyerte a német bajnokságot (She)
okt. 8
10:39
Brazília: Alex megsérült, Naldót hívta be a keretbe Dunga (She)
Változtatnia kellett válogatott keretén Dungának, a brazil szövetségi kapitánynak. Alex sérülése miatt Naldo is a keret tagja lett.
okt. 8
11:05
Férfi tenisz-világranglista: Richard Gasquet két helyet javított (She)
A hagyományos rangsorban két, az idei eredményeket összegző ATP Race-ben pedig négy helyet javított a múlt heti tokiói tornán finalista francia Richard Gaquet a férfi teniszezők világranglistáin.
okt. 8
11:17
Japán motoros tragédiája (Metropol)
Közlekedési balesetben életét vesztette Abe Norifumi japán motorkerékpáros versenyző. A 32 éves pilóta motorját vezette Kavaszakihoz közel, amikor belehajtott egy szabálytalanul forduló kamionba.
okt. 8
11:33
La Liga: kirúgta Abel Resino edzőt a Levante együttese (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Levante együttese menesztette Abel Resino vezetőedzőt.
okt. 8
12:33
Elindult a karate-roadshow S. Kovács Ádámmal (She)
Október 7-én, vasárnap indult útjára ? Magyarországon először ? a karate roadshow, amelynek célja, hogy megismertesse a nagyközönséggel a sportágot és a jelenlegi legeredményesebb magyar karatést, S. Kovács Ádámot.
okt. 8
12:59
Spanyolország: Tamudo bekerült a keretbe a sérült Villa helyett (She)
Luis Aragones szövetségi kapitány utólag behívta az Espanyol csatárát, Raul Tamudót a spanyol labdarúgó-válogatott keretébe.
okt. 8
13:06
Gerában ég a revansvágy (Behaviour)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nehéz mérkőzésre számít a Málta elleni szombati, hazai Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 8
13:53
Vívás: Szilágyi Áron a legfiatalabb magyar világbajnok (She)
Szilágyi Áron, a 17 éves gimnazista a négyszeres olimpiai bajnok Pozdnyakov legyőzésével segítette világbajnoki címhez a magyar kard csapatot a szentpétervári vívó világbajnokságon. Az elmúlt hét végén egy ország csodálatát kiváltó tinédzser természetesen nem a semmiből érkezett: már második esztendeje tagja a Mol által létrehozott Új Európa Alapítvány Segíthetek? Tehetségtámogató programjának,…
okt. 8
14:26
A FIFA felülvizsgálja ex-főtitkárának végkielégítését (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) újragondolná visszavonult főtitkára, Urs Linsi 8 millió svájci frankos végkielégítésének mértékét. A FIFA elnöke, Sepp Blatter személyesen kérte a felülvizsgálat lehetőségének megtárgyalását a szervezet legfontosabb döntéseket hozó testületétől attól függetlenül, hogy az összeget már júniusban kiutalták az öt évig a legfontosabb adminisztrációs beosztásban…
okt. 8
14:35
Újpest: Böjte Attila meghosszabbította szerződését (She)
Szerződést hosszabbított az Újpest FC labdarúgócsapatával Böjte Attila - adta hírül a lila-fehérek hivatalos honlapja, a www.ujpestfc.hu.
okt. 8
15:29
Formula?1: a Toyota megerősítette, neki is kellene Alonso (She)
John Howett, a Toyota Formula?1-es csapat elnöke megerősítette: amennyiben Fernando Alonsót (képünkön) le lehet igazolni a McLaren-Mercedestől, a japán autógyár kölni székhelyű istállója kapva-kapna a kétszeres világbajnok után. Howett erről a német SID (Sports-Informations-Dienst) nevű hírügynökségnek nyilatkozott.
okt. 8
15:50
Németország: Ashkan Dejagah nem akar pályára lépni Izrael ellen (She)
Ashkan Dejagah a német U21-es labdarúgó-válogatott középpályása politikai okokra hivatkozva kérte, hogy ne kelljen pályára lépnie az Izrael elleni válogatott mérkőzésen.
okt. 8
15:56
UEFA: megindították az eljárást a Celtic és a Milan ellen is (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága eljárást indított az AC MIlan és a Celtic együttese ellen is.
okt. 8
16:57
Szenegál: El Hadji Diouf nem szerepel többet a válogatottban (She)
A szenegáli labdarúgó-válogatott egyik legjobbja, El Hadji Diouf lemondta a nemzeti tizenegyben való szereplést, mivel úgy érzi, fejetlenség van a szövetségben.
okt. 8
17:02
Celta Vigo: menesztették Hriszto Sztoicskovot, Lopez Caro az edző (She)
Hét fordulóval a bajnokság kezdete után a Celta Vigo vezetősége menesztette Hriszto Sztoicskov vezetőedzőt. Utódja Juan Ramon Lopez Caro lett.
okt. 8
17:51
Cigány Világkupa: elődöntős a magyar csapat (Behaviour)
A magyar cigány labdarúgó-válogatott bejutott a legjobb négy közé a horvátországi Splitben zajló nyolc csapatos Világkupán. A magyar együttes a csoportküzdelmek során 3-0-ra nyert a szlovének ellen, majd 7-0-ra kiütötte az osztrákokat, a brazilok az utolsó mérkőzésre már ki sem álltak. A magyarok kedden a bosnyákokkal találkoznak a fináléba kerülésért. A tornán szerepel még India, Olaszország és…
okt. 8
17:53
"A nők a futball megrontói" (Behaviour)
Az ukrán Dinamo Kijev vezetőedzője, Szabó József szerint a játékosok feleségei, barátnői a hibásak a labdarúgócsapat siralmas őszi teljesítményéért. A tréner a "zavaró tényezők" eloszlatására edzőtáborozásra rendelte a teljes bajnoki címvédő alakulatot. Szabó szerint a labdarúgókon már most látszik, jó irányban haladnak, mióta "elvették" tőlük élettársaikat.
okt. 8
18:02
Olaszország: az UEFA csütörtökön foglalkozik Dida ügyével (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága csütörtökön foglalkozik Didának, az AC Milan kapusának ügyével.
okt. 8
18:02
Ausztrál Nagydíj: "hideg" futam lehet (Behaviour)
A három, talán legizgalmasabb futam következik a nyolcadliteresek számára a gyorsaságimotoros-világbajnokságon: Talmácsi Gábor kilenc ponttal előzi meg csapattársát, a spanyol Hector Faubelt és a vasárnapi ausztrál GP-n már sok minden eldőlhet.
okt. 8
18:12
Dunaújváros: Orosz Gyula lett a Dunaferr SE új elnöke (She)
Orosz Gyulát, az ISD Dunaferr Zrt. biztonsági igazgatóját választották meg a Dunaferr SE új elnökének az egyesület rendkívüli tisztújító közgyűlésén.
okt. 8
19:12
MLSZ: vizsgálat a Fehérvár, a Sopron és a Diósgyőr ellen (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) licencadó bizottsága hétfőn úgy határozott, hogy vizsgálatot kell tartani a Soproni Ligában szereplő Fehérvár FC, FC Sopron és Diósgyőri VTK pénzügyeiről, illetve a diósgyőri névváltoztatás hátteréről.
okt. 8
20:29
Jégkorong ob I: nem zárták ki az Alba Volánt (Metropol)
A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) elnöksége hétfői ülésén megsemmisítette a versenybizottság azon vasárnapi határozatát, amellyel kizárta az Alba Volánt az ob I-ből, így a mostani döntés értelmében a székesfehérvári együttes folytathatja szereplését az élvonalban, de 300 ezer forint büntetést kell fizetnie.
okt. 8
20:33
Az MTK nyerte a fővárosi csatát (Infostart)
Az MTK magabiztosan győzött a Vasas vendégeként a labdarúgó NB I 11. fordulójának zárómérkőzésén.
okt. 8
20:39
Mégsem zárják ki az Alba Volánt (Infostart)
A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége hétfői ülésén megsemmisítette a versenybizottság azon vasárnapi határozatát, amellyel kizárta az Alba Volánt az ob I-ből, vagyis székesfehérvári együttes folytathatja szereplését az élvonalban.
okt. 8
20:56
Jégkorong OB I: mindössze egy góllal kikapott az Újpest (She)
Az Újpest egy góllal kikapott Csíkszeredán a jégkorong ob I hétfői találkozóján. A házigazdák nyolc másodperccel a találkozó vége előtt szerezték a győztes gólt. A lila-fehérek az első harmadban kerültek hátrányba, de ezt a befejező játékrészben még sikerült ledolgozniuk - a végén azonban érkezett a mindent eldöntő csíki találat.
okt. 8
21:01
Alba Volán: kizárás helyett csak 300 ezer forintos pénzbírság (She)
A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) elnöksége hétfői ülésén megsemmisítette a versenybizottság azon vasárnapi határozatát, amellyel kizárta az Alba Volánt az ob I-ből, így a mostani döntés értelmében a székesfehérvári együttes folytathatja szereplését az élvonalban, de 300 ezer forintos büntetést kell fizetnie.
okt. 8
21:24
Wurz visszavonul (Behaviour)
Alexander Wurz, a Forma-1-es Williams pilótája bejelentette visszavonulását. A 33 éves osztrák versenyző elképzelhetőnek tartja, hogy már a szezonzáró, október 21-i Brazil Nagydíjon sem áll rajthoz. Csapata, a Williams rövid közleményt adott ki, mely szerint Wurz továbbra is az istálló alkalmazásában marad és az autók műszaki fejlesztésében vesz részt. Wurz 1997-ben mutatkozott be a Forma-1-ben,…
okt. 8
21:26
Szávay Ágnes sérülése szépen gyógyul (Behaviour)
Szávay Ágnes combizom-sérülése szépen gyógyul: a magyar teniszező másfél hét óta először edzett. "Többször is voltam orvosnál és azt mondták, a szervezetem annyira le van gyengülve, hogy ilyen esetben pihenőkúrára van szükség, mert ellenkező esetben, komolyabb következménye is lehet annak, ha erőltetem a játékot" - nyilatkozta a távirati irodának a 18 éves játékos, aki jelenleg a huszadik a…

Keresés