2007. október 27. szombat

okt. 27
1:18
Dzsudzsák, a szupertehetség (Blikk)
Igazi futballtehetséget talált a PSV Magyarországon, írta az Eindhovens Dagblad.
okt. 27
1:22
2008 a mi évünk lesz (Blikk)
Szabad az út Janics Natasa (25) és Kovács Katalin előtt
okt. 27
1:26
Bedák visszavágásra készül (Blikk)
Jobbára csak pironkodhatott a magyar küldöttség
okt. 27
1:30
Juhászék győztek (Blikk)
A Juhász Rolanddal felálló belgák 2-0-ra verték a Hapoel Tel-Avivot
okt. 27
6:26
A németek nem támogatják Platini BL-reformterveit (Behaviour)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) nem támogatja Michel Platininek, az európai futballszervezet (UEFA) elnökének törekvését a Bajnokok Ligája átalakítására. Theo Zwanziger, a DFB elsőszámú vezetője szerint hibás döntés lenne az országos kupasorozatok győzteseinek is helyet biztosítani a BL mezőnyében.
okt. 27
7:04
Udvarias szemetesek Bécsben (Behaviour)
Beszélő szemeteskukák várják a szurkolókat Bécsben a jövő évi osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, ha a város vezetői elfogadják a helyi Zöldek környezetvédelmi koncepcióját.
okt. 27
7:06
Tíz év börtönbüntetést is kaphatnak a Lazio huligánjai (Behaviour)
Elisabetta Ceniccola római ügyész tízéves börtönbüntetés kiszabását kérte a Lazio labdarúgócsapatának huligánjaira. A Gli Irriducibli nevű ultracsoport tagjai 2002 augusztusában a Juventus elleni bajnokit megelőző utcai rendbontások során, a vádirat szerint autókat gyújtottak fel, kirakatokat törtek be és üzleteket raboltak ki, illetve rátámadtak a megfékezésükre érkező rendőrökre.
okt. 27
7:42
Olaszország: Tíz év börtönt is kaphatnak a Lazio huligánjai (She)
Elisabetta Ceniccola római ügyész tízéves börtönbüntetés kiszabását kérte a Lazio labdarúgócsapatának huligánjaira.
okt. 27
9:01
Németország: A szövetség nem támogatja Platini BL-reformterveit (She)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) nem támogatja Michel Platininek, az európai futballszervezet (UEFA) elnökének törekvését a Bajnokok Ligája átalakítására.
okt. 27
9:07
Toleráns portugál sportriválisok (Behaviour)
Hogy Portugália labdarúgó nagyhatalom, azt elsősorban klubcsapatainak köszönheti. A főváros, Lisszabon egyesületei, a Benfica meg a Sporting főleg a 60-as és a 70-es években szereztek dicsőséget a kis ibériai országnak az európai kupaküzdelmekben, míg nagy belföldi vetélytársuk, az FC Porto a 90-es évek óta öregbíti Portugália hírnevét a nemzetközi futballtornákon.
okt. 27
10:29
Ramos távozik, irány London? (Behaviour)
Lemondott posztjáról Juande Ramos, az UEFA Kupa-győztes FC Sevilla labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az angol és a spanyol média biztosra veszi, hogy a Tottenham Hotspurnál folytatja a pályafutását.
okt. 27
10:31
Káté és Darmos nyolcaddöntős (Behaviour)
A 64 kilós Káté Gyula és a 91 kilós Darmos József bejutott a legjobb 16 közé a Chicagóban zajló olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokságon. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Káté brazil, Darmos pedig litván riválist vert meg.
okt. 27
11:52
Juande Ramos már nem a Sevilla edzője - rangadók előtt az európai futball (Infostart)
Juande Ramost hétmillió euróért szerződteti a Tottenham, Ronaldinhót a Milan, Benzemát a Real Madrid szeretné szerződtetni. Angliában Liverpool-Arsenal és Chelsea-Man City rangadót játszanak, az olasz sláger a Milan-Roma rangadó. Érdekességek a hétvége európai futballjáról
okt. 27
12:53
Roddick visszalépett (Behaviour)
Lemondta a részvételt a jövő heti, párizsi férfi tenisztornán, a Mestersorozat kilencedik állomásán Andy Roddick, a világranglista ötödik helyezettje. Visszalépése várható volt, ugyanis a most zajló lyoni viadalon első kiemeltként már a nyitókörben kiesett és kudarca után haza is utazott az Egyesült Államokba.A világranglista első öt helyezettje közül Roddick lesz az egyetlen játékos, aki…
okt. 27
13:10
Légy világbajnok! (Blikk)
Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-vb 125 köbcentis kategóriájának éllovasa sokat köszönhet a családjának. Azt mondja, szerettei nélkül most nem ő lenne a világbajnokság legnagyobb esélyese
okt. 27
13:12
Szávay Ági fogathajtó versenyen indult (Blikk)
Ballószög – Szávay Ágiról (18) mindig kiderül valami új. Pénteken például az, hogy a fogathajtásban is remekel, jól bánik a lovakkal. Az első számú magyar teniszezőnő ütő helyett ezúttal gyeplőt vett a kezébe, a lovak közé csapott, és támogatója meghívására elindult a Kész Kft. versenyén. Ági ragyogóan szerepelt, csak a testvére, Blanka (13) tudta legyőzni.
okt. 27
15:08
Parádézott a Fradi (Infostart)
A Ferencváros idegenben 4-0-ra kiütötte a Tököl együttesét a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
okt. 27
16:44
Női labdarúgás: kétgólos magyar vereség Olaszországtól (She)
Az első játékrészben az olasz csapat irányította végig a játékot, több helyzetük is adódott, de ezeket nem tudták értékesíteni. A második játékrészben már bátrabban kezdeményezett a magyar válogatott, ekkor kiegyenlítettebb lett a játék képe, de a jól kontrázó vendégcsapat, ebben az időszakban biztosan használta ki helyzeteit.
okt. 27
16:49
Torna: Berki győzelmet ünnepelhetett Stuttgartban (She)
A világbajnoki ezüstérmes Berki Krisztián győzött lólengésben a stuttgarti torna Világkupa-verseny döntőjében. A második helyen Robert Seligman végzett. A horvát versenyző több mint hét tized ponttal maradt le a magyar kiválóságtól. A dobogó harmadik fokára az üzbég Anton Fokin állhatott.
okt. 27
17:57
A Győr legyőzte a magyar csapatok mumusát (Infostart)
Parádésan kezdte a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörét. Az NB I listavezetője 24-17-re győzött a vendég dán Slagelse ellen.
okt. 27
18:24
A Chelsea kivégezte a manchesterieket (Infostart)
A Chelsea hazai pályán 6-0-ra kiütötte a Manchester Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
okt. 27
18:30
Kosárlabda: tízezer eurót fizet a Sopron Milovanovicért (She)
A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) döntése értelmében az MKB-Euroleasing Sopron 10 ezer eurót köteles fizetni a szerb Vojvodina csapatának Jelena Milovanovicért. A magyar klub elfogadja az ítéletet.
okt. 27
19:22
Vízilabda, férfi Ob I.: szoros csatában nyert az FTC (She)
Három negyeden át remekül tartotta magát a Szolnok a Ferencváros , sőt, még vezetett is. Végül az esélyesebb FTC kiharcolta a győzelmet a magyar férfi vízilabda-bajnokság (ING OB I.) szombati játéknapján. Somossy József együttese 9-7-re nyert. Az OSC hazai vízben szenvedett vereséget a Szentestől. Berki András együttese 10-8-ra nyert riválisa ellen.
okt. 27
19:27
Futsal, nem hivatalos világbajnokság: ismét Brazília nyert (She)
A címvédő, házigazda brazil válogatott nyerte a futsal Világkupát, a sportág nem hivatalos világbajnokságát. A torna hivatalos honlapja szerint a dél-amerikaiak a fináléban Iránt győzték le 4-0-ra. A találkozó egyik játékvezetője a magyar Kovács Gábor volt. A magyar válogatott a negyedik helyet szerezte meg. MTI)
okt. 27
19:43
Kosárlabda, Uniqa női NB I: kikapott Szekszárdon a Szeged (She)
Az Uniqa női NB I, az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának harmadik fordulójában a Szeged kétpontos vereséget szenvedett Szekszárdon az Atomerőmű vendégeként.
okt. 27
19:53
Sakk, Munkács: az ukrán Ivancsuk növelte előnyét Lékó ellen (She)
A második nap után a világranglista második helyén álló ukrán Vaszilij Ivancsuk 5-3 vezet Lékó Péter ellen a Munkácson zajló, tizenkét játszmából álló rapid párosmérkőzésen.
okt. 27
19:57
Ismét Brazília nyerte a futsal vb-t (Behaviour)
A címvédő, házigazda brazil válogatott nyerte a futsal Világkupát, a sportág nem hivatalos világbajnokságát.
okt. 27
20:25
Kosárlabda, férfi NB I: a Soproni sÖrdögök Kecskeméten nyertek (She)
A férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának negyedik fordulójában Kecskeméten, a házgazda Univer KSE ellen nyertek nyolc ponttal a Soproni sÖrdögök.
okt. 27
20:30
Serie A, 9. forduló: kétgólos Cagliari-vereség Torinóban (She)
A Serie A, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának nyitótalálkozóján a Cagliari kétgólos vereséget szenvedett Torinóban.
okt. 27
20:47
Premier League: iksz a Portsmouth és a West Ham meccsén (She)
A Premier League, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában nem bírt egymással a Portsmouth és a West Ham United: a találkozó gólnélküli döntetlennel zárult.
okt. 27
21:02
Jégkorong, ob I: legyőzte az SC Csíkszereda az Alba Volánt (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában az SC Csíkszereda hazai pályán négy góllal verte az Alba Volánt.
okt. 27
21:30
Championship: Gera Zoltán már csak csereként jut szóhoz (She)
Gera Zoltán ezúttal is csak csereként lépett pályára a West Bromwich csapatában. A birminghami alakulat a Norwichot fogadta, s 2-0-s győzelmet aratott. A Plymouth a Preston vendégeként szenvedett 2-0-s vereséget. Timár Krisztián és Halmosi Péter végig a pályán volt, míg Buzsáky Ákos ezúttal nem kapott lehetőséget.
okt. 27
21:46
Testvérvárosi párharc, egri sikerrel és továbbjutással (Behaviour)
Bebiztosította továbbjutását a férfi vízilabda LEN Kupa L csoportjának második játéknapján a Brendon-UPC-ZF-Eger a német testvérváros, Esslingen csapatával szembeni sikerrel.
okt. 27
22:07
Serie B: Feczesin két góljával magabiztos Brescia-diadal (She)
Magabiztos győzelmet a aratott a Brescia csapata az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B). Feczesin Róbert kenyéradója a Triestinát fogadta, és 4-1-es győzelmet aratott. A magyar válogatott csatára a 32. percben csapata második, míg tizenhárom perccel később a harmadik gólját szerezte.
okt. 27
22:07
Otthon nyert a Torino (Behaviour)
A Torino két góllal nyert a vendég Cagliari ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati első mérkőzésén. Serie A, 9. forduló:Torino-Cagliari 2-0 (0-0)
okt. 27
22:09
Serie B: Feczesin két góljával magabiztos Brescia-diadal (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Brescia csapata az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B). Feczesin Róbert kenyéradója a Triestinát fogadta, és 4-1-es győzelmet aratott. A magyar válogatott csatára a 32. percben csapata második, míg tizenhárom perccel később a harmadik gólját szerezte.
okt. 27
22:11
Botrányosan dobta a büntetőket a Fradi (Infostart)
A Ferencváros 22-19-re kikapott a montenegrói Buducsnoszt Podgorica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája nyitó fordulójában. A vendégek összesen nyolc büntetőt hagyta ki.
okt. 27
22:29
Kikapott a rengeteget hibázó FTC (Behaviour)
Nagy csatában kikapott a rengeteget hibázó Budapest Bank-FTC a montenegrói Buducnost Podgorica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája nyitó fordulójában.
okt. 27
22:31
Férfi vízilabda LEN Kupa: a Sibenik ellen nyert a Szeged (Behaviour)
A Szeged egy góllal nyert a vendéglátó Sibenik ellen a férfi vízilabda LEN Kupa második csoportselejtezőkörében.
okt. 27
23:04
Olasz A-liga: kikapott a Juventus, B-liga: Feczesin két góljával listavezető a Brescia (Infostart)
A Juventus a második félidő elején 38 másodperc alatt vezetést szerzett Nápolyban, de a hazai csapat a folytatásban megfordította az állást. Igaz, ehhez kellett a játékvezető segítsége is. A B-ligában a Brescia ismét az élre ugrott. Nagy része volt ebben Feczesin Róbertnek is.
okt. 27
23:42
Ligue 1: kikapott és kieső helyen áll a BL-ben menetelő Marseille (She)
A Bajnokok Ligájában menetelő Olympique Marseille újabb vereséget szenvedett a francia labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában és a tabellán visszacsúszott a kiesést jelentő 18. helyre.
okt. 27
23:52
Eredivise: kikapott a Twente vendégeként a Feyenoord (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Feyenoord kétgólos vereséget szenvedett a Twente vendégeként. A listavezető Feyenoord így esélyt adott legfőbb riválisának, a címvédő PSV-nek, hogy megelőzze őket a tabellán.

Keresés