2007. október 5. péntek

okt. 5
0:10
Kovács egyesben, Janics új párral készül az olimpiára (Blikk)
Hiába erőlködnek a szövetség vezetői, megpecsételődött a sorsa minden idők legjobb magyar kajakpárosának.
okt. 5
0:14
Dobogóra állt Kotán (Blikk)
Melk - Két év után állhatott újra dobogóra külföldi ralikrosszversenyen Kotán Péter (40). A szakág legeredményesebb magyar pilótája az ausztriai zónabajnoki futamon a harmadik helyen ért célba.
okt. 5
0:18
Micsoda különbség! 12 pontos (Blikk)
Lewis Hamilton kontra Fernando Alonso - egyre nagyobb a feszültség a McLaren-Mercedes csapatánál.
okt. 5
0:22
Már az olimpia a cél a vb-első Kulcsárnak (Blikk)
Még vár a nagy ünnepléssel Kulcsár Krisztián (36), aki szerdán világbajnoki címet szerzett a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében.
okt. 5
0:26
Hidegre tette a Pick a Gorenjét (Blikk)
A szegedi kézicsapat Puljezevics Nenaddal (33) az élen őrületbe kergette a szlovén Gorenje Velenje kéziseit.
okt. 5
0:30
MTK-edző a Chelsea kispadján (Blikk)
Az MTK volt trénere irányíthatja a világhírű angol futballklubot, Henk Ten Catét (52) hívja a Chelsea!
okt. 5
0:34
Dida eljátszotta, hogy elütötték (Blikk)
Glasgow - Dida (33) alakítása miatt marad emlékezetes a Stephen McManus (25) és Scott McDonald (24), illetve Kaká (25) találatával 2-1-re végződő szerdai Celtic-Milan a labdarúgó-Bajnokok Ligája D csoportjában. A címvédő olaszok brazil kapusa a skótok mindkét góljánál hatalmasat hibázott. Ezúttal nem a védésben, hanem a színészkedésben jeleskedett.
okt. 5
0:38
Nincs büntetés a rossz szereplés miatt (Blikk)
Budapest - Az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatótanácsa tegnapi ülésének nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Tegnap ugyan elemezték a labdarúgócsapat siralmas teljesítményét, de hiába rebesgették, egyelőre nem vontak senkit felelősségre.
okt. 5
0:42
Beckham egészséges, újra játszhat (Blikk)
Nagy tapssal köszöntötték a Los Angeles Galaxy szurkolói tegnap az edzésre érkező játékosokat.
okt. 5
0:46
Vihar, sztrájk nélkül (Blikk)
Székesfehérvár - Pályára lép ma (19 óra, Duna Tv) a Fehérvár labdarúgócsapata az NB I-ben. A hónapok óta fizetés nélkül futballozó focisták sztrájkolni akartak, de mégis játszanak ma az Újpest ellen
okt. 5
9:16
Sportlövő Világkupa-döntő: Csonka tizedik sportpisztolyban (She)
Csonka Zsófia a 10. helyen végzett a női sportpisztolyosok között a puskások és pisztolyosok Bangkokban zajló Világkupa-döntőjén.
okt. 5
9:18
Tenisz, Tokió: Venus Williams és Virginie Razzano a döntőben (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams, valamint az ötödikként rangsorolt francia Virginie Razzano játszhatja a tokiói keménypályás tenisztorna női fináléját.
okt. 5
9:29
Sportlövő Világkupa-döntő: Csonka 10. sportpisztolyban (Metropol)
Csonka Zsófia a 10. helyen végzett a női sportpisztolyosok között a puskások és pisztolyosok Bangkokban zajló Világkupa-döntőjén.
okt. 5
9:45
Mohamed Aida bronzérmes a vivó-vébén (Metropol)
Kiválóan szerepeltek a magyar női tőrözők a szentpétervári vívó-világbajnokságon, az egyéni versenyben: Mohamed Aida bronzérmet szerzett, Knapek Edina hetedik, Újlaky Virginie nyolcadik, Varga Gabriella pedig 13. lett.
okt. 5
10:10
Atlétika: az amerikai Marion Jones elismerte, hogy doppingolt (She)
Marion Jones (képünkön) amerikai atléta a családtagjainak és közeli barátainak írt levélben elismerte, hogy tudtán kívül ugyan, de doppingszereket használt a 2000-es sydneyi olimpia előtt.
okt. 5
10:15
Vívó-vb, Szentpétervár: a 9-16. helyért vív a férfi tőrcsapat (She)
Az első mérkőzését megnyerte, a másodikat viszont elvesztette, így a 9-16. hely valamelyikéért vív a folytatásban a magyar férfi tőrcsapat a szentpétervári világbajnokságon.
okt. 5
10:30
Marion Jones elismerte, hogy doppingolt (Behaviour)
Marion Jones amerikai atlétasztár a családtagjainak és közeli barátainak írt levélben elismerte, hogy - igaz, tudtán kívül, de - doppingszereket használt a 2000-es sydneyi olimpia előtt. A háromszoros olimpiai bajnok levelének lényege a The Washington Post című lapban jelent meg, ahová Jones egyik anonimitást kérő ismerőse révén jutott el az információ, amelyet a vágtázó ügyvédi stábjának egy…
okt. 5
10:33
Marion Jones bevallotta, hogy doppingolt (Metropol)
Marion Jones amerikai atlétasztár nemrégiben levelet írt családtagjainak és közeli barátainak, melyben elismerte, hogy bár tudtán kívül, de doppingszereket használt a 2000-es sydneyi olimpia előtt.
okt. 5
10:36
Ökölvívás: Marco Antonio Barrera bejelentette visszavonulását (She)
A mexikói pehelysúlyú ökölvívó, Marco Antonio Barrera úgy döntött, a szombati Las Vegas-i mérkőzés lesz az utolsó profipályafutásában.
okt. 5
11:40
Barcelona: Eto?o közlekedési balesete, motorossal ütközött (She)
Közlekedési baleset szereplőjévé vált Samuel Eto'o, a Barcelona labdarúgócsapatának kameruni csatárklasszisa.
okt. 5
11:56
Asztalitenisz csapat Világkupa: kínai siker a mieink ellen (She)
Négy nappal a budapesti Magyarország-Kína női válogatott asztalitenisz-mérkőzés előtt Magdeburgban, a csapat Világkupa első fordulójában is összecsapott a sportág jelenlegi világ- és Európa-bajnoka. A papírformának megfelelően Kína 3-0-ra nyert a magyar együttes ellen.
okt. 5
12:06
Formula?1: a Williams egyelőre nem engedné be a Prodrive-ot (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) fellebbviteli tanácsa október második felében ül ösze, hogy döntést hozott a Prodrive csapat ügyében. A Prodrive 2008-ban tizenkettedik csapatként debütálna a Formula?1-ben, de a Williams istálló szerint ezt csak szabályokat megsértve tehetné meg.
okt. 5
12:24
Asztalitenisz csapat Világkupa: vereség a kínaiaktól (Metropol)
Négy nappal a budapesti Magyarország-Kína női válogatott asztalitenisz-mérkőzés előtt Magdeburgban, a csapat Világkupa első fordulójában is összecsapott a sportág jelenlegi világ- és Európa-bajnoka.
okt. 5
13:12
A 9-16. helyért vív a magyar női kardcsapat (Metropol)
Gyorsan véget ért a magyarok számára az érdemi versenyzés pénteken: a férfi tőrözők után a női kardozók is kikaptak a 16 között, vagyis a folytatásban a 9-16. hely valamelyikéért vívnak a szentpétervári világbajnokságon.
okt. 5
14:57
Lewis Hamiltont nem büntették meg (Infostart)
Nem kap büntetést a Forma-1-es McLaren-Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton a Japán Nagydíjon történt eset miatt.
okt. 5
15:05
Hamilton megúszta (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) úgy döntött, nem bünteti meg a Forma-1-es McLaren-Mercedes brit pilótáját, az összetett világbajnoki pontversenyben éllovas Lewis Hamiltont. A szervezet azért nyomozott, mert az ausztrál Mark Webber (Red Bull) és a német Sebastian Vettel (Torro Rosso) egyaránt panaszt tett a 22 éves pilótára, aki szerintük a múlt heti Japán Nagydíjon szabálytalanul és…
okt. 5
15:49
Vívó-vb, női kard: 11. a magyar csapat (Metropol)
A magyar női kardozók végül a 11. helyen végeztek a szentpétervári vívó-világbajnokság csapatversenyében.
okt. 5
17:06
Újabb három magyar arany a speciális olimpián (Behaviour)
Újabb három aranyérmet gyűjtöttek a magyar speciális olimpikonok a Sanghajban zajló XII. nyári világjátékokon. A csapattól származó információk szerint Vincze Károly 800 m gyorsúszásban győzött, míg a 4x50 m-es vegyes váltó (Gulyás Gergő, Kiss Zsolt, Lichtenberger Gábor, Vincze) a dobogó második fokára állhatott fel. Az erőemelőknél Kolompár István az 52 kg-os súlycsoportban két arany- (összetett…
okt. 5
17:54
Három magyar arany úszásban (Metropol)
Újabb három aranyérmet gyűjtöttek a magyar speciális olimpikonok a Sanghajban zajló XII. nyári világjátékokon.
okt. 5
18:32
Bevallotta a háromszoros olimpiai bajnok, hogy éveken keresztül doppingolt (Infostart)
Marion Jones bevallotta, hogy két éven keresztül doppingszereket szedett. A háromszoros olimpiai bajnok amerikai atléta a bíróságon is beszél a hazugságáról, és felkészült arra, hogy hamis tanúvallomás miatt börtönbe kerülhet.
okt. 5
19:20
Asztalitenisz csapat Világkupa: éremért játszhatnak a magyarok (She)
A Kínától elszenvedett 3-0-s vereséget követően az Európa-bajnok magyar női asztalitenisz-válogatott 3-1-re nyert a házigazda Németország ellen a magdeburgi csapat Világkupa második fordulójában.
okt. 5
19:42
Magyar válogatott: Beenhakker szűkítette a lengyel keretet (She)
Leo Beenhakker, a lengyel labdarúgó-válogatott holland szövetségi kapitánya kijelölte 24 fős keretét a magyarok elleni, október 17-i lódzi barátságos mérkőzésre.
okt. 5
20:03
A társak szerint Kaká a legjobb futballista (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes Milan brazil karmesterét, Kakát választotta az elmúlt idény legjobb játékosának a hivatásos labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezete (FIFPro).
okt. 5
21:23
Hat hetet hagyhat ki Szávay Ágnes (Infostart)
Az első orvosi vizsgálatok szerint komolyabb lehet Szávay Ágnes sérülése. A diagnózis szerint a magyar teniszező combizomrost-szakadást szenvedett és ez hathetes pihenőt igényelne.
okt. 5
21:24
Szávaynak hat hétig pihennie kellene a sérülése miatt (Behaviour)
Az első orvosi vizsgálatok szerint komolyabb lehet Szávay Ágnes sérülése: a diagnózis szerint a magyar teniszező combizomrost-szakadást szenvedett és ez hathetes pihenőt igényelne. "A jövő hét elején megyek egy újabb kontrollra, és akkor derül ki, mi a helyzet. Sajnos, járás közben is érzek kisebb fájdalmat" - mondta a 18 éves játékos, aki jelenleg a huszadik a világranglistán. "Az már viszont…
okt. 5
21:29
Férfi kézilabda: két góllal nyert a Százhalombatta Nyíregyházán (She)
Két góllal nyert a Százhalombatta a Budapest Bank férfi kézilabda ligában, Nyíregyházán, az A csoport 6. fordulójában.
okt. 5
21:49
Fordítani tudott az Újpest a Fehérvár ellen (Infostart)
Az Újpest negyedóra alatt fordítva nyert 2-1-re a Fehérvár otthonában a labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitómérkőzésén.
okt. 5
21:55
Lewis Hamiltont nem büntették meg (Infostart)
Nem kap büntetést a Forma-1-es McLaren-Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton a Japán Nagydíjon történt eset miatt.
okt. 5
23:25
Jégkorong: esélye sem volt a Fradinak a Dunaújváros ellen (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Dunaújváros a magyar jégkorong-bajnokság péntek esti mérkőzésén. A DAB ellenfele hazai pályán ezúttal az FTC volt, ám komoly ellenállást nem tudott kifejteni Pindák László együttese. Az újvárosiak végig fölényben korongozva 9-3-ra nyertek.
okt. 5
23:57
Franciaország: magabiztosan nyert a Nancy a Monaco ellen (She)
Idegenben aratott 3-1-es győzelmet a Nancy a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában a Monaco ellen. A 10. forduló első mérkőzésén a vendégcsapat már három góllal is vezetett a második félidő elején.

Keresés