2007. október 11. csütörtök

okt. 11
0:11
Szőkéről barnára váltott Csizmadia (Blikk)
Az új szín azonban nem a futballista tudatos döntésének következménye, hanem a véletlen műve.
okt. 11
0:15
Spanyol vád : Alonso gumiját megbabrálták (Blikk)
A La Nueva Espana nevű spanyol lap azzal vádolja a Forma-1-es istállót, hogy a múlt heti Kínai Nagydíj időmérő edzésén szándékosan elrontotta a világbajnoki címvédő pilóta kocsiján a guminyomást.
okt. 11
0:19
Szávay Ági nem kockáztat, inkább a doki, mint a tenisz (Blikk)
Végérvényesen eldőlt, hogy Szávay Ágnes nem indul el a jövő heti, zürichi tenisztornán.
okt. 11
0:23
Bátorfi könnyes búcsúja (Blikk)
Könnyes szemmel, egy fantasztikus hangulatú gálaesten intett hivatalosan is búcsút Bátorfi Csilla (38).
okt. 11
0:27
Nincs ellenfele Erdeinek (Blikk)
Drezda - Hivatalosan továbbra sincs ellenfele Erdei Zsoltnak (33). Pedig a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoka tegnap azért utazott november 24-i, kilencedik címvédő mérkőzésének helyszínére, mert klubja, a hamburgi székhelyű Universum Box Promotion ígérte, hogy megnevezi aktuális riválisát.
okt. 11
5:37
Legendás összeesküvés-elméletek: halálos fenyegetések és kenőpénzek (Infostart)
Csalás, kenőpénzek, halálos fenyegetések, bundamérkőzések - ezek jellemzik a labdarúgás sötétebb oldalát. Sorozatunk második, befejező részében 1928-tól a 2002-es világbajnokságig tekintünk át öt népszerű összeesküvés-elméletet, a FourFourTwo brit szaklap összeállítása nyomán.
okt. 11
7:30
Peking 2008: dopping miatt nem indulhat a legjobb hazai triatlonos (She)
Doppingvétség miatt kétéves eltiltással sújtották Vang Hung-nit (Wang Hongni), a kínaiak legjobb női triatlonosát.
okt. 11
7:46
NHL: az Ottawa ötödik győzelme, nyert a címvédő Bostonban (She)
Tovább tart az Ottawa nagyszerű sorozata az NHL új idényében, a Senators zsinórban ötödik győzelmét ünnepelhette az Atlanta otthonában. A Tampa Bay és a Minnesota is megőrizte makulátlan mérlegét. Kijött a lépés a bajnok Anaheim Ducksnak, a már három vereségen túl lévő kaliforniak a Boston otthonában tudtak nyerni.
okt. 11
10:01
Tenisz: csütörtök virradóra ellopták Szávay Ágnes kölcsönautóját (She)
Csütörtökre virradóra Budapesten a lakása elől ellopták a Szávay Ágnes által használt autót.
okt. 11
10:08
Ellopták Szávay Ágnes kölcsönautóját (Behaviour)
Csütörtökre virradóra Budapesten a lakása elől ellopták a Szávay Ágnes által használt autót. A magyar teniszező a hároméves, svájci rendszámú Toyota Corollát edzőjétől, Kuhárszky Zoltántól kapta kölcsön. "Amikor reggel el szerettem volna indulni az orvoshoz, már nem találtam az autót. Teljesen kétségbeestem, hiszen az edzőm jelenleg Mexikóban van és még értesíteni sem tudtam arról, hogy mi…
okt. 11
10:12
Antiszemitizmussal vádolják a német válogatott futballistát (Infostart)
Erősen kétségessé vált az iráni születésű Ashkan Dejagah jövője a német válogatottakban, miután politikai okokra hivatkozva megtagadta, hogy elutazzon az utánpótlás-válogatottal Izraelbe, az Európa-bajnoki selejtezőre. A Wolfsburg játékosa alkalmasint őszintesége áldozatává válik.
okt. 11
10:35
Talmácsi a hétvégén Ausztráliában motorozik (Infostart)
Három nagydíj van még hátra az idei gyorsasági motoros-világbajnokságból. A 125 köbcentisek között Talmácsi Gábor magyar motoros vezeti a pontversenyt, csapattársa, Héctor Faubel előtt.
okt. 11
10:58
750 dollárra büntették az óratolvaj bokszvilágbajnokot (Behaviour)
Az illetékes bíróság lopás miatt 750 ausztrál dollárra büntette Jeff Fenech korábbi többszörös ökölvívó-világbajnokot. A 43 éves ausztrál exbajnok két évvel ezelőtt egy másik sydneyi férfival két karórát tulajdonított el egy Gold Coast-i üzletből, összesen 400 ausztrál dollár (62 ezer forint) értékben. Fenech 1984-ben kezdődött és 12 éven át tartó profi karrierje során harmatsúlyban,…
okt. 11
11:03
Százmillió fontot sem sajnálna a Chelsea Kaká megszerzéséért (Infostart)
Ronaldinho után újabb "nagyhalra" vadászik a Chelsea labdarúgó-csapata: a londoniak célpontja most egy másik brazil zseni, Kaká lett.
okt. 11
11:55
NBA: Ray Allen vezetésével nyert a Boston Celtics Londonban (She)
A 28 pontos Ray Allen vezetésével 92-81-re nyert a Boston Celtics a Minnesota Timberwolves ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) európai turnéjának utolsó mérkőzésén, Londonban.
okt. 11
12:01
Tenisz, Bécs: Ljubicic megszenvedett Fish ellen (She)
A harmadik helyen kiemelt horvát Ivan Ljubicic nagy csatában nyert az amerikai Mardy Fish ellen a 642 750 euró összdíjazású bécsi fedettpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
okt. 11
12:03
Tenisz, Stockholm: Juan Monaco is bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
Az ötödik helyen kiemelt argentin Juan Monaco bejutott a legjobb nyolc közé a 680 250 euró összdíjazású stockholmi fedettpályás férfi tenisztornán.
okt. 11
12:18
Sztár- és diákfoci a főváros felett (Behaviour)
Az egyik budapesti bevásárlóközpont tetején fociznak szombaton futballrajongó közismert emberek és iskolások. Harmadik alkalommal rendezte meg a több ezer iskolást megmozgató, roadshow-jellegű focikupáját az Electronic Art. A bajnokságra 11 és 18 év közötti felsőtagozatosok és középiskolások jelentkezhettek, akik 4 korcsoportban mérték össze ügyességüket. A szeptemberben kezdődött küzdelem döntőbe…
okt. 11
12:20
Marion Jonestól vb-érmeit és pénzdíjait is visszavehetik (Behaviour)
Nem csak a 2000-es sydneyi olimpián, hanem az azt követő időszakban szerzett világbajnoki érmeit, valamint pénzdíjait is visszakövetelheti a doppingvétségét elismerő amerikai Marion Jonestól a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF). A sztár a múlt héten ismerte el, hogy 2000-ben és 2001-ben tiltott szert használt. Ezen időszak alatt a sydneyi olimpián három arany- (100 és 200 m, 4x400 m váltó) és…
okt. 11
14:06
Holyfield Ibragimov ellen hódíthatja vissza a koronát (Behaviour)
Szombaton Moszkvában rendezik meg az év egyik legérdekesebb ökölvívó-mérkőzését: a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú világbajnoki címéért hazai közönség előtt szereplő Szultan Ibragimov és a 44 éves amerikai klasszis, Evander Holyfield száll ringbe. "Abbahagyni? Soha! Ha kell, a ringben halok meg" - nyilatkozta a tizenegy gyerekes Holyfield (52 mérkőzés, 43 győzelem, 8 vereség, 1 döntetlen),…
okt. 11
14:37
A1GP: a Ferrari szállít motort és kasznit a versenysorozatnak (She)
A Ferrari jelenlegi Formula?1-es autója lesz az alapja az A1GP sorozatban szereplő versenyautóknak ? jelentette a brit Autosport című szaklap, amely cssütörtökön reggel tudósított arról, hogy a Ferrari gyár az A1GP rendezője szerződést köt egymással. Ez azt jelenti, hogy a maranellóiak látják majd el azonos motorokkal és karosszériákkal a nmzeti alapon szerveződő csapatokat.
okt. 11
15:04
Olaszország: öt renitens nápolyi szurkolót letartóztattak (She)
Az olasz rendőrség letartóztatta az SSC Napoli öt szurkolóját, akit bűnszövetkezetben való részvétellel, vandál cselekedetek elkövetésével és tiltott fegyverviseléssel gyanúsítanak.
okt. 11
15:09
Lábtoll-labda: hat magyar bronz a szolnoki világbajnokságon (She)
Hat bronzérmet szereztek a magyarok a Szolnokon rendezett lábtoll-labda-világbajnokságon.
okt. 11
15:11
Ökölvívás: a 44 éves Holyfield szombaton Ibragimov ellen bokszol (She)
Szombaton Moszkvában rendezik meg az év egyik legérdekesebb ökölvívó-mérkőzését: a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú világbajnoki címéért hazai közönség előtt szereplő Szultan Ibragimov és a 44 éves amerikai klasszis, Evander Holyfield száll ringbe.
okt. 11
15:35
Forma-1: Alonso visszatérhet a Renault-hoz (Infostart)
Német és spanyol sajtóinformációk szerint visszatér a Renault Forma-1-es csapatához a (jelenleg még) kétszeres világbajnok, Fernando Alonso.
okt. 11
16:02
London 2012: háromnegyedével drágább lesz az olimpiai stadion (She)
Az előzetes számításokhoz képest 77 százalékkal többe kerül a londoni Olimpiai Stadion megépítése. A 80 ezer férőhelyes létesítményt eredetileg 280 millió fontból (100,8 milliárd forint) tervezték felhúzni, ám a számla - a jelenlegi állás szerint - 496 millió fontos (178,5 milliárd forint) lesz.
okt. 11
16:07
Ellopták Szávay autóját (Blikk)
Budapest - Nagy baj érte Szávay Ágnest (18). Legjobb teniszezőnőnk csütörtökön hiába kereste a lakásuk előtt a Kuhárszky Zoltán edzőjétől kapott kölcsönautóját. Gyorsan kiderült, ellopták a Toyota Avensist. Ági a rendőrségen kezdte a napját, feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A kocsit sajnos még nem találták meg
okt. 11
16:29
Alessandro Zanardi is elindul a New York Marathonon (She)
Egy kézihajtású, háromkerekű járgánnyal elindul a jövő hónapban esedékes New York Marathonon Alex Zanardi korábbi Formula?1-es autóversenyző (képünkön), aki 2001. szeptember 15-én egy szörnyű balesetben mindkét lábát elvesztette a Lausitzringen. A 41 éves olasz pilóta a mozgáskorlátozottak kategóriájába nevezett.
okt. 11
17:28
Magyar-málta: az örmény Karen Nalbandijan vezeti a meccset (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében örmény játékvezetői négyes dirigálja a szombati Magyarország-Málta Európa-bajnoki selejtezőt.
okt. 11
17:38
Ökölvívás, WBF: Matolcsi József súlyosabb volt ellenfelénél (She)
Az utolsó akadály is elhárult a pénteki Marcus Portman (17?5?1, 3) ? Matolcsi József (26?10, 18, képünkön) WBF-világbajnoki címmérkőzés elől, miután a felek túljutottak a peterlee-i gála mérlegelésén.
okt. 11
17:43
UEFA: megállapodás a FIFPro-val, több jog a futballistáknak (She)
Történelminek nevezte azt a megállapodást Michel Platini, melyet az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökeként csütörtökön aláírt a profi futballisták érdekvédelmi szervezetének (FIFPro) vezetőivel.
okt. 11
18:05
Formula-1: a Bild szerint Alonso megállapodott a lelépési díjról (She)
A német Bild értesülése szerint újabb akadály hárult el a kétszeres Formula-1-s világbajnok Fernando Alonso távozása elől, miután a spanyol pilóta megállapodott lelépési díjáról jelenlegi csapatával, a McLaren-Mercedsszel.
okt. 11
19:46
Tenisz, Zürich: Martina Hingis sem indul a viadalon (She)
Nem indul a hétfőn kezdődő, 1 340 ezer dollár összdíjazású zürichi női tenisztornán a hazai kedvenc Martina Hingis, a világranglista korábbi vezetője.
okt. 11
20:02
Kézilabda, női NB I: két góllal verte a Debrecen a Békéscsabát (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság hetedik fordulójában a DSVC- Aquaticum hazai pályán két góllal verte a City Line-Békéscsaba együttesét. A félidőben az esélyesebb házigazdák már hat góllal vezettek, de a vendégek nem zuhantak össze, és a második félidőt 16-12-re megnyerve a végére kétgólosra csökkentették a hátrányukat.
okt. 11
20:13
Csehország: felfüggesztett börtönbüntetés a korrupt bíróknak (She)
Hét cseh futballbírót és három sportági vezetőt felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtottak az ország legnagyobb labdarúgó korrupciós botrányának bírósági tárgyalásán.
okt. 11
20:15
Tenisz, Bangkok: Urszula Radwanska kiejtette Razzanót (She)
A Bangkokban zajló, 200 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna egyeseinek küzdelmében a versenyen szabadkártyával rajthoz álló lengyel Urszula Radwanska nagy csatában, két kiélezett játszmában győzte le a negyedik helyen rangsorolt francia Virginie Razzanót.
okt. 11
20:34
Tenisz, Moszkva: búcsúzott Juzsnyij, Szafin és Murray is (She)
A Moszkvában zajló, 1 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a második fordulóban búcsúzott a második helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnyij, a harmadik kiemelt brit Andy Murray és az ötödikként rangsorolt orosz Marat Szafin.
okt. 11
20:45
Röplabda, női Közép-Európai Liga: nyíregyházi siker (She)
okt. 11
21:06
Speciális olimpia: 52 aranyérmet nyertek a magyarok (She)
A 68 fős magyar csapat összesen 52 aranyérmet nyert a Sanghajban rendezett XII. nyári speciális olimpián, amely csütörtökön véget ért.
okt. 11
21:17
Budapesti Farkasok: Újvidéken át vezet az út a döntőbe (She)
A Budapesti Farkasok csapata fennállásának legnehezebb idénye a vége felé közeledik. A társaság március óta összesen 14 meccset játszott, ami egy olyan sportágban, ahol a profik se játszanak többet 18-20-nál egy évben, igen megterhelőnek számít. Azonban mielőtt a játékosok téli pihenőre vonulnának, szeretnék elhódítani SELAF kupát. Az elődöntőben október 13-án a Szőnyi úton a Novi Sad Dukes…
okt. 11
21:48
AC Milan: az olasz klub fellebbez Dida kétmeccses eltiltása miatt (She)
A skót Celtic csapatát 25000 fontos büntetéssel, míg az AC Milan kapusát, Didát két meccses eltiltással súlytotta az Európai Labdarúgó-szövetség. Az UEFA az október 3-án rendezett Celtic-Milan összecsapáson történteket "honorálta" a fent említett szankciókkal.
okt. 11
23:44
Angol válogatott: John Terry kihagyja az észtek elleni meccset (She)
John Terry, az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kénytelen kihagyni csapata Észtország elleni Európa-bajnoki selejtezőjét. A Chelsea középső védője térdfájdalmakra panaszkodott a válogatott edzésén, mostanra már az is kiderült: biztos nem lehet ott a pályán a szombati találkozón.

Keresés