2007. október 17. szerda

okt. 17
0:15
Mit talál ki Beenhakker? (Blikk)
Igazi sztáredző ül labdarúgó-válogatottunk ma esti ellenfelének kispadján. A lengyel együttest a holland Leo Beenhakker (65) vezeti.
okt. 17
0:19
Testőrök vigyáztak Várhidire (Blikk)
Féltve óvják a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetői Várhidi Péter szövetségi kapitányt.
okt. 17
0:23
Háromesélyes vb-cím (Blikk)
Eddig nyolcszor fordult elő, hogy az utolsó futam előtt hárman voltak esélyesek a végső győzelemre a Forma-1-ben.
okt. 17
0:27
Ez aztán a csokifiú! (Blikk)
Luxuskörülmények között ejtőzik a Barcelona sztárja egy fontos mérkőzés előtt.
okt. 17
0:31
Edzésről vitték el a focistákat (Blikk)
Lipcsei Rolandot az edzésről vitték el a rendőrök. Jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásával gyanúsítják.
okt. 17
0:35
Csank maradhat (Blikk)
Budapest - Hétfőn még tarthatatlan állapotokról nyilatkozott Rieb György (52), az FTC elnöke, de úgy tűnik, egy éjszaka alatt sikeressé vált a zöld-fehérek labdarúgócsapata. A szombati, Kecskemét elleni 4-0-s vereség után tegnapra összehívott rendkívüli elnökségi ülésen senkit nem vontak felelősségre, bár arról lehetett hallani, hogy elküldik az edző Csank Jánost (61).
okt. 17
0:39
Megmenti Tornyi a Siófokot? (Blikk)
Siófok - Nincs könnyű helyzetben Tornyi Barnabás (54) a Siófok hétfőn kinevezett szakmai igazgatója.
okt. 17
0:43
Játszd újra, Hajnal! (Blikk)
Szinte biztos, hogy az eltiltás miatt pihentetett Hajnal Tamás (26), a csapat karmestere visszatér a kezdő tizenegybe.
okt. 17
6:48
A nyomozás érdekében nem játszhat (Behaviour)
A nyomozás érdekében nem léphet pályára a Belgium és Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőkön Sandra Smisek, a világbajnok német női labdarúgó-válogatott csatára. A 123-szoros válogatott játékos a frankfurti rendőrség felügyelője és egy súlyos bűncselekmény felderítésén dolgozik, ezért felettesei nem engedték el a nemzeti együtteshez.
okt. 17
7:04
Parreira: "Kaká a világ legjobbja" (Behaviour)
Carlos Alberto Parreira, a brazilok korábbi szövetségi kapitánya szerint jelenleg Kaká, az AC Milan klasszisa tekinthető a világ legjobb labdarúgójának.
okt. 17
9:40
Biztos argentin siker (Behaviour)
Az argentin válogatott kétgólos győzelmet aratott a venezuelai együttes otthonában a 2010-es labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtező-sorozatában.
okt. 17
9:52
NHL, Buffalo Sabres: Jochen Hecht 2012-ig hosszabbított (She)
okt. 17
9:54
Hegyikerékpár: világranglista-pontok és érmek Törökországból (She)
Még mindig nem ért véget a hazai olimpiai crosszos hegyikerékpárosok számára a szezon, az elmúlt hétvégén Törökországban álltak rajthoz legjobbjaink. Az Alanyában rendezett, elitek számára C1-es kategóriájú versenyen kiváló teljesítményt nyújtva mind a négy magyar induló az első tízben végzett, ketten éremmel tértek haza.
okt. 17
9:57
Kézilabda: korosztályos világversenyekre sorsoltak (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) 47 tagállama, valamint a társult tag Koszovó összesen több mint 100 delegáltjának részvételével Rómában rendezték meg az elmúlt hétvégén az EHF 8. Elnöki Konferenciáját és Rendkívüli Kongresszusát, amelyen kisorsolták a jövő évi utánpótlás világversenyek selejtezőinek csoportbeosztását.
okt. 17
10:01
Juventus: Del Piero 2010-ig hosszabbított (Behaviour)
Alessandro Del Pierónak hosszas tárgyalások után sikerült megegyeznie a Juventus labdarúgócsapatának vezetőivel és 2010-ig szerződést hosszabbított a klubbal.
okt. 17
12:08
Ökölvívás, WBO: a panamai Tito Mendoza lesz Erdei ellenfele (She)
okt. 17
12:48
Davis Kupa-döntő: fél óra alatt elfogytak a jegyek (Behaviour)
Fél óra alatt minden jegy elkelt a november 30. és december 2. között Portlandben sorra kerülő tenisz Davis Kupa-döntőre, amelyben az Egyesült Államok csapata a címvédő orosz válogatottat fogadja.
okt. 17
12:59
Az orosz-angol Eb-selejtező kockázatai (Behaviour)
A szerdai orosz-angol EB-selejtező előtt bizonytalanság uralkodott Moszkvában azt illetően, hogy mire kell számítani a hírhedt angol futballhuligánok és a mögöttük nem nagyon elmaradó orosz "kollégák" találkozása kapcsán.
okt. 17
13:44
Ökölvívás, WBC: februárban lesz Maszkajev-Peter meccs (She)
Február 2-án, a New York-i Madison Square Gardenben csap össze egymással az orosz Oleg Maszkajev és a nigériai Samuel Peter a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címéért. Ez a mérkőzés eredetileg október 6-ra volt kiírva, ám az orosz bokszoló szeptemberben, sérülés miatt lemondta a meccset.
okt. 17
14:30
Egy rejtélyes sérülés következményei (Behaviour)
Elképzelhető, hogy az AC Milan szurkolóinak egészen a decemberi labdarúgó klub-világbajnokságig várniuk kell Ronaldo visszatérésére. Korábban úgy volt, hogy a 31 éves klasszis hosszú szünet után az Empoli elleni szombati bajnokin ismét pályára léphet, ám Silvio Berlusconi elnök szerint ez még korántsem biztos.
okt. 17
14:47
WBC: februárban lesz Maszkajev-Peter meccs (Behaviour)
Február 2-án, a New York-i Madison Square Gardenben csap össze egymással az orosz Oleg Maszkajev és a nigériai Samuel Peter a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címéért. Ez a mérkőzés eredetileg október 6-ra volt kiírva, ám az orosz bokszoló szeptemberben, sérülés miatt lemondta a meccset.
okt. 17
14:52
Gonzalez nyolcaddöntős (Behaviour)
Az ötödik helyen kiemelt chilei Fernando Gonzalez két szettben legyőzte a spanyol Nicolas Almagrót, így bejutott a nyolcaddöntőbe a 2,45 millió dollár összdíjazású madridi fedettpályás férfi tenisztornán.
okt. 17
15:56
Labdarúgás: Japán kiütötte az Afrika Kupa címvédő Egyiptomot (She)
A japán labdarúgó-válogatott 4-1-re nyert a vendég egyiptomi csapat ellen Oszakában barátságos mérkőzésen.
okt. 17
16:34
Serie A: csak bérleteseket engednek a Roma-Napoli meccsre (She)
Róma város elöljárói szerda délután úgy döntöttek, a szombati AS Roma? SSC Napoli mérkőzésen korlátozzák a látogatók számát, és csak a bérletesek tekinthetik meg a találkozót.
okt. 17
17:01
Csehország: George Weah fia próbajátékon a Slaviánál (She)
Próbajátékon szerepel George Weah Jr, az aranylabdás futballista fia a története során először a Bajnokok Ligájában szereplő Slavia Praha együttesénél - adta közre a cseh egyesület hivatalos honlapja kedden.
okt. 17
17:07
Kiütötte a Debrecen a lila-fehéreket (Infostart)
A Zalaegerszeg 2-0-ra nyert a REAC otthonában a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén.
okt. 17
17:07
LA Galaxy: David Beckham nem fér be a kezdőcsapatba (She)
Noha már felépült sérüléséből, valószínűleg még ezen a héten sem lép pályára David Beckham csapata, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy bajnoki mérkőzésén.
okt. 17
17:17
Bundesliga: a világbajnok Roque Junior a Duisburghoz igazolt (She)
A német élvonalbeli MSV Duisburg labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a brazil Roque Junior.
okt. 17
18:10
Eb-selejtezők: sovány portugál győzelem Kazahsztánban (She)
Az utolsó percek góljaival a portugál válogatott végül legyőzte Kazahsztánt, így 23 ponttal a D csoport második helyén áll Lengyelország mögött.
okt. 17
19:32
Megfáztak az angolok Moszkvában - elúszhat az Eb-részvétel (Infostart)
Az angol labdarúgó-válogatott nehéz helyzetbe hozta magát a 2008-as Európa-bajnoki selejtezősorozatban, miután 2-1-re kikapott Moszkvában az E csoport rangadóján.
okt. 17
19:43
Kajak-kenu: egyeztetés Tatán, összeülhet a Janics-Kovács páros (She)
Lezárult a vita, összeülhet az olimpiai világ- és Európa-bajnok Kovács Katalin-Janics Natasa páros - így összegezhető az a szerdai megbeszélés, melynek során Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke külön-külön tárgyalt Fábiánné Rozsnyói Katalinnal, Vécsi Viktorral és Janiccsal, Tatán.
okt. 17
19:45
Ligakupa: Fehérváron játszott döntetlent a Győr csapata (She)
Gólnélküli első félidő után 1-1-es döntetlentjátszott a Győr labdarúgócsapata fehérváron, a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
okt. 17
19:53
Fölényes sikerrel kezdett Németh András csapata (Infostart)
A decemberi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott 44-22-re nyert Ausztria ellen a Pannon Kupa első fordulójában, Debrecenben.
okt. 17
19:59
Magyarország-Lengyelország 1:0 (Behaviour)
Hajnal 11-es góljával vezet a magyar labdarúgóválogatott a mérkőzés vége előtt 20 perccel.
okt. 17
20:04
Dopping: két évre eltiltották az Európa-bajnok atlétát (She)
Doppingvétség miatt kétéves eltiltással sújtották a francia Naman Keitát, akinek szervezetében a megengedettnél magasabb volt a tesztoszeronszint augusztusban az oszakai atlétikai világbajnokságon.
okt. 17
20:10
Végeredmény: Várhidi csapata legyűrte Lengyelországot is (Behaviour)
Hajnal Tamás 11-es góljával 1:0-ra legyőzte a magyar csapat a sokkal esélyesebbnek tartott lengyel labdarúgó válogatottat.
okt. 17
20:14
Lengyelországban is nyert Várhidi Péter csapata (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra nyert a Lengyelország elleni, idegenbeli barátságos mérkőzésen. Az első félidő óvatos játéka után a második félidőben sokkal jobban futballozott a magyar csapat, s teljesen megérdemelten győzött. Várhidi Péter együttesének legjobbjai Juhász Roland, Vass Ádám és Hajnal Tamás voltak.
okt. 17
20:21
Újra nyert a magyar nemzeti tizenegy (Behaviour)
Barátságos futballmérkőzésen egy góllal legyőzte a magyar válogatott a Lengyelország válogatottját, ráadásul idegenben. Végeredmény: Lengyelország-Magyarország 0-1.
okt. 17
20:25
Eb-selejtezők: az ukránok magabiztosan győztek Feröer ellen (She)
Az Európa-bajnoki selejtező sorozat B csoportjában Ukrajna magabiztosan diadalmaskodott Feröer-szigetek nemzeti csapata ellen.
okt. 17
20:46
Kézilabda: hazai győzelem Békéscsabán a Magyar Kupában (She)
Háromgólos győzelmet aratott a Békéscsaba hazai pályán a Kiskunhalas ellen a Magyar Kupában tizenhat legjobb csapat közé jutásért.
okt. 17
20:48
Eb-selejtezők: a szerbek átgázoltak az azerieken (She)
Az Európa-bajnoki selejtezők A csoportjában Szerbia hat góllal terhelte meg Azerbajdzsán hálóját, és Bakuból hozta el a három pontot.
okt. 17
20:51
Megoldódott a vita, ismét összeállhat a Kovács-Janics páros (Infostart)
Lezárult a vita, újra összeülhet az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Katalin-Janics Natasa páros - így összegezhető az a megbeszélés, amely során Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke külön-külön tárgyalt Fábiánné Rozsnyói Katalinnal, Vécsi Viktorral és Janiccsal.
okt. 17
21:12
Eb-selejtezők: hatalmasat buktak a skótok Grúziában (She)
A B csoportban a játéknap előtt listavezető skótok Tbilisziben szenvedtek 2-0-s vereséget, és ezzel hihetetlenül megnehezítették saját dolgukat az Európa-bajnokságra való kijutás szempontjából.
okt. 17
21:58
Eb-selejtezők: a címvédő görögök már kvalifikálták magukat (Behaviour)
A címvédő görög labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott Törökországban Európa-bajnoki selejtezőn, ezzel kvalifikálta magát a jövő évi eseményre. A hazaiak ugyanakkor nehéz helyzetbe kerültek, mivel sorsuk a norvégok kezébe került. Ha az északiak három hátralévő meccsükön - köztük a 20:30-kor kezdődött bosnyákok ellenin - nem hibáznak, akkor ők utazhatnak a kontinensviadalra, a törökök…
okt. 17
22:06
Rekordot dönthet a "hűség mintaképe" (Infostart)
2009 nyaráig meghosszabbította szerződését Ryan Giggs, a Manchester United lassan legendássá váló középpályása. A 33 éves walesi csatár eddig 727-szer lépett pályára a csapatban, így belátható távolságba került tőle Bobby Charlton rekordja.
okt. 17
22:49
Torna: Berki Krisztián meghívást kapott Japánba (She)
Noha nincs olimpiai kvótája Berki Krisztiánnak, újabb elismerés érte a lólengés kétszeres Európa-bajnokát: meghívást kapott Japánba, ahol december 6. és 10. között rendezik meg a Toyota International Gymnastics Competition elnevezésű viadalt.
okt. 17
22:51
Kosárlabda: a nyolc közé vágyik a profikkal megerősített MAFC (She)
Szombaton játssza első hazai bajnoki mérkőzését ebben a szezonban a MAFC férfiegyüttese, és mindjárt az eddig veretlen Univer Kecskemét ellen.
okt. 17
22:53
Eb-selejtezők: a svéd együttes nem bírt az északírekkel (She)
Az Európa-bajnoki selejtező sorozat F csoportjában Svédország hazai pályán nem bírt Észak-Írországgal, így tovább izgulhat a továbbjutást illetően.
okt. 17
22:54
Jégkorong Ob I: Három pontot szerzett a Csíkszereda SC (She)
Három ponttal a zsebében távozhatott az SC Csíkszereda a pesterzsébeti jégcsarnokból, miután 4?0-ra legyőzte az FTC-Érsekújvár együttesét az első osztályú jégkorong-bajnokságban.
okt. 17
23:05
Eb-selejtezők: fölényes belga siker az örmények ellen (She)
Az Európa-bajnoki selejtezők A csoportjában Brüsszelben mérkőzött meg egymással Belgium és Örményország. Mindkét együttesnek már csak a becsülete volt a tét a találkozón, hiszen csoportjuk 5., illetve 6. helyén álltak a játéknap előtt.

Keresés