2007. október 6. szombat

okt. 6
0:14
Mocsainak a fia súgott (Blikk)
Veszprém - Mocsai Lajos (53) két éve még a Gummersbach edzője volt, ma (Viasat3, 17 óra) pedig volt csapata ellen küldi pályára veszprémi kézilabdásait. A német sztárklubnál eltöltött idő azonban nem sokat számít, hiszen teljesen kicserélődött a Gummersbach kerete. A Bajnokok Ligája-csoportmeccsre a fiától kapta a legnagyobb segítséget
okt. 6
0:18
Venus Tokióban is tündököl (Blikk)
Negyedik wimbledoni győzelem, és visszatérés a tenisz 10 legjobb játékosa közé, ez volt az álma Venus Williamsnek.
okt. 6
0:22
Vérét adta Juhász a sikerért (Blikk)
A magyar labdarúgó sebét ugyanis hét öltéssel kellett összevarrni a Rapid Wien elleni UEFA-kupa-mérkőzés alatt.
okt. 6
0:26
Henk Ten Cate dilemmája: Ajax vagy Chelsea? (Blikk)
Az angol lapok értesülése szerint, az Ajax vezetőedzője szóban megegyezett a Chelsea vezetőivel.
okt. 6
0:30
Játék korlátok nélkül (Blikk)
Magyar sporttörténeti mérkőzést játszik ma este (18 óra) a Bp. Honvéd futballcsapata a Bozsik stadionban.
okt. 6
0:34
Feczesin pótolhatja Priskint (Blikk)
Várhidi Péter a jövő szombati, Málta elleni EB-selejtezőn nem számíthat az eltiltott Priskin Tamásra.
okt. 6
0:38
Jogszerű volt az oszlatás? (Blikk)
okt. 6
0:42
Hamilton holnap világbajnok lehet (Blikk)
Minden idők legfiatalabb Forma-1-es világbajnokává válhat a holnapi Kínai Nagydíjon Lewis Hamilton (22).
okt. 6
0:46
Räikkönen nyerte az első két szabadedzést (Blikk)
A vb-pontverseny harmadik helyén álló Kimi Räikkönen autózta a legjobb időt az évad utolsó előtti futama, a Kínai Nagydíj tegnapi szabadedzésein.
okt. 6
6:19
Raikkönen mesterhármasa Sanghajban (Infostart)
A pénteki két gyakorlás után a Forma-1-es Kínai Nagydíj harmadik szabadedzésén is a finn Kimi Raikkönen volt a leggyorsabb.
okt. 6
7:11
Újabb bolgár atléta doppingolt (Behaviour)
Ebben az évben már a harmadik bolgár atléta akadt fenn a doppingvizsgálaton, ezúttal a 800 méteres futó, Teodora Kolarova szerveztében volt túl magas a tesztoszteron-szint. A helyi szövetség tájékoztatása szerint az A és a B próba eredménye is pozitív lett. Kolarovát október 25-én hallgatják meg, és akkor döntenek az eltiltásáról. Korábban a 400-as futó Vanya Stambolova, valamint a magasugró…
okt. 6
7:17
Elhalasztották a ,86-os argentin-angol "visszavágóját" (Behaviour)
A helyi posta sztrájkja miatt elhalasztották az 1986-os labdarúgó-világbajnokság argentin-angol negyeddöntőjének "visszavágóját", amelyre eredetileg jövő vasárnap, Birminghamben került volna sor. A szervezők attól tartottak, hogy az e heti és jövő heti munkabeszüntetés veszélyezteti az interneten rendelt jegyek célba juttatását, ezért inkább úgy döntöttek: jövő februárra teszik át a meccs…
okt. 6
7:58
Atlétika: Teodora Kolarova fennakadt a doppingvizsgálaton (She)
Ebben az évben már a harmadik bolgár atléta akadt fenn a doppingvizsgálaton, ezúttal a 800 méteres futó, Teodora Kolarova szerveztében volt túl magas a tesztoszteron-szint.
okt. 6
9:17
Hamilton kifogott a Ferrari-pilótákon Sanghajban (Infostart)
Az angol Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) indulhat az élről a Forma-1-es Kínai Nagydíjon.
okt. 6
9:55
Vívó-vb, női párbajtőr: a magyar csapat negyeddöntőbe jutott (She)
Könnyed győzelemmel hangoltak a németek elleni negyeddöntős összecsapásra a magyarok a szentpétervári vívó-világbajnokság női párbajtőr versenyében.
okt. 6
9:58
Hamilton indul az élről (Behaviour)
A pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája indulhat az első helyről vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizenhatodik futamán, a Kínai Nagydíjon.
okt. 6
10:20
Vívó-vb, női párbajtőr: negyeddöntősök a magyarok (Behaviour)
Könnyed győzelemmel hangoltak a németek elleni negyeddöntős összecsapásra a magyarok a szentpétervári vívó-világbajnokság női párbajtőr versenyében. A Nagy Tímea, Szász Emese, Hormay Adrien, Mincza-Nébald Ildikó összeállítású együttes a 24 válogatottat felvonultató mezőny hiányos 32-es tábláján még nem vívott, a legjobb 16 között kapcsolódott be a küzdelembe.
okt. 6
10:42
Hamilton volt a leggyorsabb (Behaviour)
A pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája indulhat az első helyről vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizenhatodik futamán, a Kínai Nagydíjon. A szombati időmérő edzésen Hamilton mögött a Ferrari finn versenyzője, Kimi Ra:ikkönen érte el a második, míg a szintén ferraris brazil Felipe Massa a harmadik eredményt.
okt. 6
11:14
Vívó-vb, férfi kard: negyeddöntőben a magyarok (Behaviour)
A női párbajtőrözők után a férfi kardozók is bekerültek a negyeddöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon.A Nemcsik Zsolt, Lontay Balázs, Szilágyi Áron, Decsi Tamás összeállítású együttes az első fordulóban, azaz a 32 között nem vívott. A dél-koreaiak elleni csata azonban mindjárt éles volt, nagy küzdelemben dőlt el a továbbjutás. A mindössze 17 éves Szilágyi 0-5-tel kezdett, aztán Nemcsik és…
okt. 6
12:21
Vívó-vb, férfi kard: az oroszok legyőzésével elődöntőben a magyarok (Metropol)
A magyar férfi kardcsapat óriási bravúrral legyőzte az orosz válogatottat, ezzel bejutott az elődöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 6
12:36
Vívó-vb, férfi kard: elődöntőbe jutott a magyar csapat (She)
A magyar férfi kardcsapat óriási bravúrral legyőzte az orosz válogatottat, ezzel bejutott az elődöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 6
12:42
Vívó-vb, női párbajtőr: 5-8. hely a tét a magyaroknak (She)
A magyar női párbajtőr csapat egyetlen találattal kikapott a német együttestől, így nem jutott be az elődöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 6
12:50
Vívó-vb, férfi kard: az oroszok legyőzésével elődöntőben a magyarok (Behaviour)
A magyar férfi kardcsapat óriási bravúrral legyőzte az orosz válogatottat, ezzel bejutott az elődöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 6
12:53
Döntőben a férfi kardcsapat a vb-n (Infostart)
A magyar férfi kard csapat bejutott a döntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon, miután a legjobb négy között 45-39-re legyőzte az ukrán együttest.
okt. 6
13:03
Tenisz: Razzano legyőzte Venus Williamset a tokiói döntőben (She)
A francia Virgine Razzano (képünkön) meglepetésre a tokiói keménypályás tenisztorna női versenyének fináléban legyőzte az amerikai Venus Williamst.
okt. 6
13:21
Vívó-vb: döntős a magyar férfi kardcsapat (Metropol)
Az oroszok után az ukránokat is legyőzte a magyar férfi kardcsapat, ezzel bejutott a döntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 6
13:22
Vívó-vb, férfi kard: a magyar csapat döntős (Behaviour)
A magyar férfi kard csapat bejutott a döntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon, miután a legjobb négy között 45-39-re legyőzte az ukrán együttest.
okt. 6
14:21
Ferrer-Gasquet döntő a férfiaknál (Behaviour)
Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer és a harmadikként rangsorolt francia Richard Gasquet jutott be a tokiói keménypályás tenisztorna férfi versenyének döntőjébe. Az elődöntőben Ferrer a horvát Ivo Karlovicsot, míg Gasquet a cseh Tomas Berdychet győzte le két játszmában.
okt. 6
14:25
Az olimpiai bajnok szégyenkezve és könnyezve ismerte be bűnösségét (Infostart)
Marion Jones magyar idő szerint szombat hajnalban vallomást tett a New York Kerületi Bíróságon, ahol elismerte, hogy hazudott, amikor azt állította, soha nem használt doppingszereket.
okt. 6
14:47
F1, Kínai Nagydíj: Vettelt öt hellyel visszasorolták a rajtrácson (She)
Ismét megbüntették Sebastian Vettelt, a Toro Rosso csapat pilótáját (képünkön): a versenyfelügyelők döntése értelmében a német versenyzőt tíz hellyel hátrébb sorolták a rajtrácson. Vettelt a Japán Nagydíj után tízhelyes rajtbüntetéssel sújtották, de ezt pénteken eltörölték.
okt. 6
14:49
Tenisz: David Ferrer- Richard Gasquet döntő a lesz Tokióban (She)
Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer és a harmadikként rangsorolt francia Richard Gasquet (képünkön) jutott be a tokiói keménypályás tenisztorna férfi versenyének döntőjébe.
okt. 6
15:03
Vívó-vb: ötödik lett a magyar női párbajtőrcsapat (She)
Az ötödik helyen végzett a magyar női párbajtőr csapat a szentpétervári vívó-világbajnokságon. A Nagy Tímea, Szász Emese, Hormay Adrien, Mincza-Nébald Ildikó összeállítású együttes a németektől elszenvedett negyeddöntőbeli vereséget követően legyőzte a kínaiakat, majd az olaszokat.
okt. 6
15:20
Kínai Nagydíj: Vettelt öt hellyel hátrébb sorolták (Behaviour)
A német Sebastian Vettel a szombati időmérőn elért 12. helyéhez képest öt pozícióval hátrébb kezdheti csak meg az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság vasárnapi Kínai Nagydíját. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékesei azért büntették meg a Toro Rosso pilótáját, mert a tréning során akadályozta egyik versenyzőtársát. Vettelt a múlt heti Japán Nagydíj után is megbüntették egy a…
okt. 6
15:30
Vívó-vb, női párbajtőr: ötödik a magyar csapat (Behaviour)
Az ötödik helyen végzett a magyar női párbajtőr csapat a szentpétervári vívó-világbajnokságon. A Nagy Tímea, Szász Emese, Hormay Adrien, Mincza-Nébald Ildikó összeállítású együttes a németektől elszenvedett negyeddöntőbeli vereséget követően legyőzte a kínaiakat, majd az olaszokat.
okt. 6
15:57
"Elfutottam a Milan kapusa mellett, és azt mondtam: szerencsétlen vagy" - a botrányt okozó szurkoló vallomása (Infostart)
Szerencsétlennek nevezte Didát, a Milan brazil kapusát az a skót szurkoló, aki berohant a pályára a Celtic elleni mérkőzés hajrájában. A 27 éves férfi hozzátette: nem akarta bántalmazni a kapust, csupán a vállánál érintette meg a hálóőrt.
okt. 6
16:09
Henin ismét döntős (Behaviour)
Elsőként a világranglista vezetője, az első helyen kiemelt belga Justine Henin jutott a döntőbe a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztornán. A 25 éves klasszis a harmadikként rangsorolt szerb Jelena Jankovicot verte a legjobb négy között nagy csatában, közel kétórás mérkőzésen. Henin 2001 és 2003 után harmadszor finalista a németországi viadalon, a korábbi két alkalommal elbukta a…
okt. 6
16:14
Hengerelt a Manchester United a Wigan ellen (Infostart)
Bár nehezen lendült bele a címvédő, a Manchester United végül fölényes győzelmet aratott a Wigan ellen.
okt. 6
16:35
Aranyérmes a férfi kardcsapat (Infostart)
Aranyérmet szerzett a magyar férfi kardcsapat a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 6
16:41
A magyar férfi kardcsapat 1998 után újra a világ legjobbja lett (She)
Kilenc év után ismét világbajnok lett a magyar férfi kardválogatott, amely a szentpétervári vb döntőjében 45-43-ra legyőzte a francia csapatot. A magyar vívósportnak ezen a világbajnokságon Kulcsár Krisztián győzelme után ez a második aranyérme.
okt. 6
17:09
Világbajnok a magyar férfi kardcsapat! (Metropol)
A szentpétervári döntőben 45-43-ra nyert a franciák ellen, így 1998 után újra aranyérmet szerzett a magyar férfi kardcsapat. MAGYARORSZÁG: NEMCSIK ZSOLT, LONTAY BALÁZS, SZILÁGYI ÁRON, DECSI TAMÁS
okt. 6
17:12
A Debrecen győzött a fővárosban (Infostart)
A címvédő Debrecen 4-0-ra győzött a Rákospalota otthonában a labdarúgó NB I 11. fordulójában.
okt. 6
17:34
Huszti duplájával verte a bajnokot a Hannover (Infostart)
A Hannover 2-0-ra győzött a címvédő Stuttgart otthonában a német Bundesliga 9. fordulójában. Mindkét gólt Huszti Szabolcs szerezte!
okt. 6
17:40
Tenisz, Stuttgart: Justine Henin és Tatiana Golovin jutott a döntőbe (She)
A Stuttgartban zajló, 650 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztorna egyeseinek vasárnapi döntőjében az első helyen kiemelt belga Justine Henin és a francia Tatiana Golovin (képünkön) mérkőzhet meg egymással.
okt. 6
18:10
Vívó-vb, férfi kard: aranyérmes a magyar csapat (Behaviour)
A Nemcsik Zsolt, Lontay Balázs, Szilágyi Áron, Decsi Tamás összeállítású magyar férfi kardcsapat aranyérmet szerzett a szentpétervári vívó-világbajnokságon, miután a döntőben 45-43-ra nyert a francia válogatott ellen.
okt. 6
18:20
Férfi vívóink "aranyosan" szerepletk (Behaviour)
A döntőben 45-43-ra nyert a franciák ellen, így aranyérmet szerzett a magyar férfi kardcsapat a szentpétervári vívó-világbajnokságon. Ezt megelőzően 1998-ban, a svájci La Chaux-de-Fonds-ban győzött legutóbb a magyar válogatott.
okt. 6
18:33
Sevcsenko húsz gólt, bajnoki címet és BL-győzelmet ígér (Infostart)
Andrij Sevcsenko elismerte, hogy gyenge formában játszott korábban a Chelsea-ben, de úgy érzi, hogy javulni fog, és bajnoki címhez segíti a Kékeket idén.
okt. 6
18:38
Asztalitenisz, csapat-Vk: harmadik a magyar női válogatott (She)
Az Európa-bajnok magyar női asztalitenisz-válogatott bronzérmet szerzett a magdeburgi csapat Világkupán, miután az elődöntőben 3-0-ra kikapott a dél-koreai együttestől. A 3. helyért nem rendeznek mérkőzést.
okt. 6
18:39
Asztalitenisz csapat Világkupa: bronzérmes a magyar női válogatott (Metropol)
Az Európa-bajnok magyar női asztalitenisz-válogatott bronzérmet szerzett a magdeburgi csapat Világkupán, miután az elődöntőben 3-0-ra kikapott a dél-koreai együttestől.
okt. 6
19:21
Kézilabda, női EHF-kupa: kettős győzelem, Dunaferr-továbbjutás (She)
A női kézilabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az EHF-kupa küzdelmeiben a második forduló második mérkőzésén is nyert azeri ellenfele ellen a Dunaferr.
okt. 6
19:21
Bronzérmes a magyar női asztalitenisz-válogatott (Behaviour)
Az Európa-bajnok magyar női asztalitenisz-válogatott bronzérmet szerzett a magdeburgi csapat Világkupán, miután az elődöntőben 3-0-ra kikapott a dél-koreai együttestől. A 3. helyért nem rendeznek mérkőzést.

Keresés