2007. október 3. szerda

okt. 3
0:13
Julika új hajjal hódít (Blikk)
Európa-bajnok műkorcsolyázónk néhány nappal azután, hogy levágatta és vörösről szőkésbarnára festette a haját, fontos versenyt nyert Pozsonyban.
okt. 3
0:17
Szlovéniában mutatkozik be a Pick a BL-ben (Blikk)
Velenje - Forró hangulat és erős ellenfél vár a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatára. A magyar bajnok ma mutatkozik be a Bajnokok Ligájában, és csoportjának legerősebb ellenfelével, a Velenjével játszik.
okt. 3
0:21
Terry a Chelsea vasembere (Blikk)
John Terryt megműtötték, mert előző nap arccsonttörést szenvedett, ám ő a mai Valencia elleni Bajnokok Ligája-meccsen - maszkkal az arcán - ki akar futni a gyepre a társakkal.
okt. 3
0:25
Verhetetlen a Real Madrid (Blikk)
Róma - Legyőzhető-e a Real Madrid? Erre a kérdésre ad választ ma este a Lazio labdarúgócsapata Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójának rangadóján. A királyiak veretlenül vezetik a spanyol bajnokságot, hat forduló után öt győzelem mellett mindössze egy döntetlen a mérlegük. A BL első játéknapján pedig 2-1-re verték a Werder Brement.
okt. 3
0:29
Assuka! (Blikk)
A Blikk kiderítette, hogy a Honvéd focistái azóta nyerik a meccseket, amióta afrikai harci kiáltással tüzelik egymást a mérkőzések előtt.
okt. 3
0:33
Szakszerűtlenül léptek fel a rendőrök a szurkolók ellen (Blikk)
Kósa Lajos szerint a Nyíregyháza-Debrecen bajnoki labdarúgó-mérkőzés kapcsán történt utcai rendbontásnak a rendőrök voltak a kiváltói.
okt. 3
0:37
Dunai Antal szakértő volt Valenciában (Blikk)
Murcia - Dunai Antal (64) szinte hazajár Spanyolországba. Olimpiai bajnok, ezüstcipős labdarúgónkkal egy futballszerető olvasónk, Bredán Viktor (59) találkozott Murcia repülőterén a múlt héten. A visszaúton aztán beszélgetett is a most az MLSZ szakmai alelnökeként dolgozó Dunaival. Szemfüles olvasónk a sztoriért tízezer forintos jutalmat kap.
okt. 3
0:41
Kész csőd az NB II-es Fradi (Blikk)
Több százmillió forinttal játszik a Ferencváros labdarúgócsapata. A zöld-fehér klub óriási öszszegtől esik el, ha idén sem jutnak az élvonalba.
okt. 3
0:45
Alonsót visszahívja Briatore (Blikk)
A francia Forma-1-es csapat főnöke állítólag már ajánlatot is tett korábbi alkalmazottjának.
okt. 3
6:20
Pápai audiencián az osztrák síválogatott (Behaviour)
Audiencián fogadja az osztrák síválogatottat szombaton XVI. Benedek pápa. "Úgy tűnik, őszentsége ismeri az edzésmenetrendünket, aznap ugyanis éppen pihenőt tartunk. Mindnyájan nagyon várjuk már a találkozót" - mondta Hans Pum, a szövetség alpesi szakágvezetője.
okt. 3
6:58
Magángépen repül a Real Madrid (Behaviour)
A jövőben magángépen repül vendégfellépéseire a spanyol bajnok Real Madrid labdarúgócsapata. A legendás Alfredo di Stefano tiszteletére La Saeta (A nyíl) névre elkeresztelt járműben - a híres csatárt annak idején Szőke Nyílnak becézték - nemcsak a futballisták, kísérők és vezetők utaznak majd, hanem néhány kiváltságos szurkoló is.
okt. 3
8:15
Anglia: Hargreaves nem játszhat az észtek és az oroszok ellen (She)
A Manchester United válogatott középpályása, Owen Hargreavas (képünkön) nem játszhat az angol válogatott soron következő két Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésén, Észtország, illetve Oroszország ellen.
okt. 3
9:07
Maszkban riogatja a csatárokat a Chelsea csapatkapitánya (Infostart)
Szerda este az A-D csoport tizenhat csapata is lejátssza második mérkőzését a BL-sorozat főtábláján. Különösen érdekesnek ígérkezik a Valencia-Chelsea, Lazio-Real Madrid és a Celtic-Milan találkozó. Felvezetésként Bernd Schuster elárulta, ki miatt szerencsés a csapata: XVI. Benedek pápa...
okt. 3
10:59
Meghalt Tetsuo Okamoto (Behaviour)
Hetvenöt éves korában, szívbetegségben elhunyt Tetsuo Okamoto brazil úszó, aki hazája első olimpiai érmese volt ebben a sportágban.
okt. 3
11:00
Úszás: elhunyt Tetsuo Okamoto, az első brazil olimpiai érmes (She)
Hetvenöt éves korában, szívbetegségben és légzési zavarokban elhunyt Tetsuo Okamoto brazil úszó, aki hazája első olimpiai érmese volt ebben a sportágban.
okt. 3
11:02
NBA: Tony Parker az 2009-s Eb-ig szünetelteti a válogatottságot (She)
Két évig szünetelteti a válogatottságot Tony Parker (képünkön), az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő San Antonio Spurs francia sztárja.
okt. 3
11:04
Halálra gázolt egy gyalogost a 28-as villamos (Behaviour)
Halálra gázolt egy idős nőt a villamos Kőbányán. A járókelőt a 28-as villamos ütötte el az Éles sarok megállóhely közelében. Az elsődleges adatok szerint az idős nő belépett a villamos elé. Az áldozat a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.
okt. 3
12:04
Kispesti önkormányzat: november 17-én Puskás utca-keresztelő (She)
Az Aranycsapat legendás labdarúgója halálának első évfordulóján, azaz a tervek szerint november 17-én lehet a Puskás Ferenc utca hivatalos keresztelője. Ezt a Budapest díszpolgáraira - így Puskásra is - vonatkozó rendeletmódosítás teszi lehetővé. Erről Koblov Szilvia, Kispest sajtóreferense tájékoztatta az MTI-t.
okt. 3
12:06
Jégkorong: csődbe ment a Dunaújváros ukrán ellenfele (She)
Csődbe ment az Atek Kijev, a Dab.Extra.hu jégkorongcsapatának egyik csoportellenfele a jégkorong Kontinentális Kupában. Az ukrán együttest a horvát Mladost Zagreb helyettesíti a jövő hétvégi hollandiai tornán.
okt. 3
12:09
Pedrazzini: Igazságosabb lett volna a döntetlen az Arsenal ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a H csoportban a második mérkőzését is megnyerte az Arsenal, míg legyőzött ellenfele, a Steaua második vereségét szenvedte el. Hazai pályán javított az első körben vesztes Sevilla, amely hazai környezetben a Slaviát verte két góllal. A román együttes az első fordulóban Prágában szenvedett egygólos vereséget, ezúttal hazai környezetben…
okt. 3
12:26
Bulgária: stadionbezárások verekedés és zászlólopás miatt (She)
A bolgár labdarúgó-bajnokságban szereplő Beroe Sztara Zagora és Csernomorec Burgasz szurkolóinak rendbontása miatt kénytelen következő hazai mérkőzését zárt kapuk mögött játszani.
okt. 3
12:36
Öt magyar a második számú európai kupában (Behaviour)
Csütörtökön 39 mérkőzést rendeznek a labdarúgó UEFA Kupa első fordulójában, mindegyik visszavágó tétje a csoportkörbe jutás.
okt. 3
12:38
Tony Parker szünetelteti a válogatottságot (Behaviour)
Két évig szünetelteti a válogatottságot Tony Parker, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő San Antonio Spurs francia sztárja. "Abban állapodtunk meg edzőmmel, Gregg Popovich-csal, hogy a 2009-es Európa-bajnokságig a klubomra koncentrálok. Szükségem van a nyári pihenőre, kihagyom a selejtezőket, de az Eb-t már vállalom" - nyilatkozta a szélvészgyors irányító.
okt. 3
13:03
November 17-én lehet a Puskás Ferenc utca keresztelője (Behaviour)
Az Aranycsapat legendás labdarúgója halálának első évfordulóján, azaz a tervek szerint november 17-én lehet a Puskás Ferenc utca hivatalos keresztelője. Ezt a Budapest díszpolgáraira - így Puskásra is - vonatkozó rendeletmódosítás teszi lehetővé.
okt. 3
13:14
Magyar győzelem nemzetközi sportújságíró versenyen (Behaviour)
Kittka András a Bridgestone e-reporter tehetségkutató verseny idei győztese. A 23 éves diák a Forma-1 "előszobájának" tartott GP2 gyorsasági autóverseny sorozatról küldött angol nyelvű tudósításokat a Bridgestone gumiabroncsgyártó honlapjára. Hat versenytársával került a döntőbe és a zsűri végül az ő munkáját ítélte a legjobbnak.
okt. 3
13:20
Doppingolt egy iraki futballista (Behaviour)
Doppingvétség miatt 18 hónapos eltiltással sújtották Muad Szalem (Muaad Saleem) iraki válogatott labdarúgót. A 25 éves hátvéd 2006 decemberében bukott le egy közelebbről meg nem nevezett szerrel a Dohában rendezett Ázsiai Játékokon, ahol csapata ezüstérmet nyert. A bagdadi al-Kuva al-Dzsavija (Al Quwa Al Jawiya) együttesét erősítő Szalem jövő novemberben játszhat legközelebb.
okt. 3
13:52
Kovács Iván világbajnok vívót győzőtt le (Metropol)
Kovács Iván és Kulcsár Krisztián bejutott a legjobb 16 közé a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi párbajtőr versenyében, Imre Géza kiesett.
okt. 3
14:08
A Lyon bízik a továbbjutásban (Behaviour)
Az Olympique Lyon második mérkőzésén is 3-0-ra kikapott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, így rendkívül nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően, hiszen mindkét legyőzője, a Glasgow Rangers és az FC Barcelona is hat-hat pontot gyűjtött már az E jelű kvartettben.
okt. 3
14:39
Kulcsár negyeddöntős párbajtőrben (Metropol)
Kulcsár Krisztián bejutott a negyeddöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi párbajtőr versenyében, Kovács Iván azonban kiesett.
okt. 3
15:04
Vívó-vb, férfi párbajtőr: Kulcsár negyeddöntős, Kovács kiesett (She)
Kulcsár Krisztián bejutott a negyeddöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi párbajtőr versenyében, Kovács Iván azonban kiesett.
okt. 3
15:17
Három és fél millió forint egy tanévért (Behaviour)
A spanyol bajnok Real Madrid 2008-tól helyi fiatalok képzésére labdarúgó-akadémia megnyitását tervezi az Indonéziához tartozó Bali szigetén. A jövő év augusztusában megnyíló iskolában a spanyol sztárcsapat edzői a sziget üdülőövezetében felépítendő sport- és lakókomplexumban várnák azon 9-18 éves fiatalokat, akiknek szülei képesek megfizetni az előreláthatólag húszezer dolláros (kb. 3,4 millió…
okt. 3
16:00
Csökkentették a debreceni szurkolók büntetését (Behaviour)
Jogerősen 40, illetve 15 napos elzárásra ítélt két debreceni szurkolót a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság - közölte a bíróság elnökhelyettese szerdán. A megyei bíróság az eljárás alá vontak, illetve védőik fellebbezése folytán járt el az ügyben, s a Nyíregyházi Városi Bíróság első fokú ítéletét G. András esetében 60 napról 40, míg M. János esetében 40-ről 15 nap elzárásra enyhítette - mondta…
okt. 3
17:13
Kulcsár Krisztián döntős a vívó-vb-n (Infostart)
Kulcsár Krisztián bejutott a döntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi párbajtőr versenyében.
okt. 3
18:12
Aranyérmes lett Kulcsár Krisztián a vívó-vb-n (Infostart)
Kulcsár Krisztián aranyérmes lett a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi párbajtőr versenyében, miután 15-12-re nyert a francia Boisse ellen. Ez a magyar küldöttség első érme a viadalon.
okt. 3
18:17
Kulcsár az elsőségért játszhat (Metropol)
Kulcsár Krisztián 15-14-re győzött az elődöntőben az olasz Diego Confalonieri ellen, ezzel bejutott a fináléba a férfi párbajtőrözők versenyében, a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 3
18:35
Kulcsár aranyérmes! (Behaviour)
Kulcsár Krisztián 15-12-re legyőzte a döntőben a francia Eric Boisse-t, ezzel aranyérmet szerzett a férfi párbajtőrözők versenyében, a szentpétervári vívó-világbajnokságon. Ezt megelőzően férfi párbajtőr egyéniben 1982-ben született magyar diadal világbajnokságon, akkor Pap Jenő bizonyult a legjobbnak.
okt. 3
18:42
Ligakupa: az MTK hat perc alatt négyet rúgott a Tatabányának (She)
A második félidő elején hat perc alatt eldöntötte a mérkőzést az MTK labdarúgócsapata a Ligakupa 5. fordulójában a Tatabánya ellen. Garami József együttese hat perc alatt négyszer talált be Jurics hálójába, és megszerezte a három pontot.
okt. 3
18:47
Atlétika: Paula Radcliffe elindul a New York Marathonon (She)
okt. 3
18:49
Kulcsár aranyérmes! (Metropol)
Kulcsár Krisztián 15-12-re legyőzte a döntőben a francia Eric Boisse-t, ezzel aranyérmet szerzett a férfi párbajtőrözők versenyében, a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 3
19:05
Megvan az első érem a vívó-vébén (Metropol)
Az ötödik éremosztó napon a bravúrosan szereplő párbajtőröző Kulcsár Krisztián révén megszerezte első érmét – mégpedig aranyat – a magyar csapat a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 3
19:19
Tenisz, Stuttgart: Kuznyecova megszenvedett Radwanska ellen (She)
A 2. helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova csak nagy nehézségek árán, három játszmás találkozón győzte le Agnieszka Radwanskát a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti tenisztorna második fordulójában. Az orosz klasszis a döntő szettben 6:3-ra nyert.
okt. 3
20:35
Az MTK volt edzője lesz a Chelsea új menedzsere? (Infostart)
Henk ten Cate, az MTK korábbi és az Ajax jelenlegi edzője lehet a Chelsea új menedzsere.
okt. 3
20:40
Tenisz: Golovin elbúcsúztatta Csakvetadzét Stuttgartban (She)
A francia Tatjana Golovin (képünkön) némi meglepetésre két játszmában legyőzte a 4. helyen kiemelt, orosz Anna Csakvetadzét 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztorna második fordulójában.
okt. 3
20:56
Vízilabda, férfi ob I: az Eger 16 góllal verte a BVSC-t (She)
Az Eger együttese nagy gólkülönbségű, 22-6-os győzelmet aratott a vendég BVSC ellen a férfi vízilabda ob I szerda esti mérkőzésén, amelyet a 2. fordulból halasztottak későbbre. A hazaiaknál az olimpiai bajnok Biros és Hegedüs egyaránt 5-5 góllal tűnt ki.
okt. 3
21:12
Kosárlabda, női Eb: a fehéroroszok a nyolc közé jutottak (She)
Töerténete során először jutott be a negyeddöntőbe a fehérorosz válogatott a női kosárlabda Európa-bajnokágon, miután a középdöntőben az F csoport 3. fordulójában 66-51-re nyert az olasz együttes ellen. A házigazda együttes így nem folytathatja a nyolc között a küzdelmeket.
okt. 3
21:23
Kosárlabda, női Eb: Oroszország az F csoport győztese (She)
Az orosz válogatott 64-49-re legyőzte a spanyol csapatot a női kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének 3. fordulójában, és ezzel megszerezte az első helyet az F csoportban. A negyeddöntőben így Litvánia?oroszország és Belgium?Spanyolország találkozókat rendeznek majd.
okt. 3
21:33
Tenisz, Stuttgart: Serena Williams is bejutott a nyolc közé (She)
Bejutott a harmadik fordulóba, azaz a legjobb nyolc közé Venus Williams (képünkön) is a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztornán. A 6. helyen kiemelt korábbi világelső amerikai két játszmában győzte le az ukrán Julija Vakulenkót.
okt. 3
22:51
A Milan kapusát hordágyon vitték le a pályáról, miután egy szurkoló pofon vágta - videók (Infostart)
Egyedül a címvédő Milan távozhat vesztes vendégcsapatként a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapja után. A Chelsea Valenciában hátrányba került, de fordított, míg a Liverpool otthon veszített.
okt. 3
23:46
Kosárlabda, női Eb: a francia győzelem a szerbek ellen (She)
Kialakult a negyeddöntő párosítása az olaszországi női kosárlabda Európa-bajnokságon, miután a francia válogatott 68-60-ra győzött a szerb csapat ellen a középdöntő utolsó mérkőzésén. Ezzel a franciák a harmadik helyen végeztek az F csoportban, és a lettekkel mérkőznek majd a leegjobb négy közé jutásért.

Keresés