2007. október 13. szombat

okt. 13
0:13
Rooney mezfóbiája (Blikk)
Wayne Rooney (21) az angol labdarúgó-válogatott támadója, megelégelte, hogy mostanában gólképtelen a háromoroszlánosok között.
okt. 13
0:17
Mégis Talmácsi Gábor nyert (Blikk)
Egyszerre örült és bosszankodott Talmácsi Gábor (26) az Ausztrál Nagydíj tegnapi időmérőjén.
okt. 13
0:21
Ellenőr felügyeli a McLarent! (Blikk)
A Nemzetközi Automobil-szövetség ellenőrizni akarja, az istálló egyenlő feltételeket teremt-e a vébécímért küzdő Hamilton és Alonso csatájában.
okt. 13
0:25
Így utazott el Szávay Ági (Blikk)
Szávay Ági idén biztosan nem pihenhetett volna együtt a testvéreivel, ha végig tudja játszani az idényt.
okt. 13
6:32
Tenisz: független bizottság a fogadási csalások kivizsgálására (Behaviour)
A teniszt irányító szervezetek - az ATP, a WTA és az ITF - úgy döntöttek: közös, független bizottságot állítanak fel a sportággal kapcsolatos állítólagos fogadási csalások kivizsgálására. "Nem hisszük, hogy ilyen jellegű gondok lennének a teniszben, de ha valami veszélyezteti a tisztaságát, arról tudni akarunk" - mondta a női versenyeket szervező WTA szóvivője.
okt. 13
7:04
Nem foglalkoznak Totti "doppingügyével" (Behaviour)
Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) nem indít eljárást Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitányának "lehetséges doppingügye" kapcsán. A fővárosiak klasszisa május 13-én elkésett egy rutinellenőrzésről, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingellenes bizottsága pedig arra kérte az illetékeseket, vizsgálják ki az ügyet.
okt. 13
7:31
AC Milan: Maldini nem érti az UEFA döntését (Behaviour)
Paolo Maldini, az AC Milan veterán védője nem ért egyet az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntésével, miszerint két mérkőzésre eltiltották Didát, a Celtic Glasgow-t pedig 60 ezer svájci frank befizetésére kötelezték a két csapat Bajnokok Ligája-találkozóján történt eset kapcsán.
okt. 13
8:33
Nagy dolgok is eldőlhetnek a hétvégén (Infostart)
Huszonegy Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek szombaton - élesedik a verseny a továbbjutásért. Kevés igazi rangadó szerepel a programban, de a Románia-Hollandia, a Dánia-Spanyolország vagy az Írország-Németország mérkőzés különösen érdekesnek ígérkezik. Az angolok a Wembleyben az észteket fogadják, a csapatkapitány, John Terry nélkül.
okt. 13
9:32
A kilencedik helyről indul Talmácsi (Infostart)
A harmadik sorból rajtolhat Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján.
okt. 13
10:00
Talmácsi csak a kilencedik helyről indul Ausztráliában (Behaviour)
Az első időmérő edzést megnyerő Talmácsi Gábor másodszorra nem tudott javítani, így a kilencedik helyről indul a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján. A Bancaja Aspar csapat Apriliával versenyző, a pontversenyben éllovas magyar pilótája csak a 12. időt produkálta szombaton, ezzel az élről a harmadik sorba csúszott vissza. A futam vasárnap magyar idő…
okt. 13
10:02
Tenisz: elődöntős a címvédő James Blake Stockholmban (She)
okt. 13
10:18
Eb-selejtezők: Fernando Torres is megsérült a spanyoloknál (She)
Nem léphet pályára a spanyol labdarúgó-válogatott szombati, Dánia elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésén Fernando Torres (képünkön szemben), aki megsérült a pénteki edzésen ? jelentette a Reuters brit hírügynökség.
okt. 13
10:59
Eb-selejtező: a rossz idő miatt Berzi Sándor gépe nem tudott leszállni (Behaviour)
A rossz időjárás miatt nem tudott leszállni az Európa-bajnoki selejtezőre érkező Berzi Sándor UEFA-ellenőr, illetve a francia labdarúgó-válogatott gépe a Feröer-szigeteken. A járatok órákon át köröztek a repülőtér felett, ám a sűrű köd következtében egyiket sem engedték landolni. Így valamennyi érintett visszafordult Norvégiába és ott éjszakázott. Berzi Sándor a francia AFP hírügynökségnek azt…
okt. 13
11:42
Jégkorong Kontinentális Kupa: dunaújvárosi vereség (Metropol)
A Dab.Extra.hu csapata kikapott első mérkőzésén a házigazda Tilburg Destil Trapperstől a jégkorong Kontinentális Kupa hollandiai selejtezőjének első fordulójában.
okt. 13
12:47
Tenisz: Venus Williams búcsúja a bangkoki tenisztornán (She)
Két rangos női tenisztorna is zajlik ezen a héten: Bangkokban és Moszkvában.
okt. 13
12:58
Visszatérhet a szívműtéten átesett Wizards-center (Behaviour)
Hamarosan újra edzésbe állhat Etan Thomas, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Washington Wizards szívműtéten átesett kosarasa. A fővárosiak első számú centerénél egy nyári edzőtáborban elvégzett rutinvizsgálat derített fényt veleszületett szívbillentyű-problémára, amelyet csütörtökön operációval hoztak helyre. "Jövő pénteken hazamehet, a felépülése várhatóan két hónapot vesz…
okt. 13
13:51
Eb-selejtezők: Iaquinta lázas lett, nem játszik Grúzia ellen (She)
okt. 13
14:35
Ben Johnson további lebukásokat vár Marion Jones ügye után (Behaviour)
A doppingvétségét elismerő amerikai Marion Jones után további sztáratléták lebukását várja Ben Johnson, az ugyancsak tiltott szerhasználaton ért korábbi klasszis. "Nemzetközi szinten már mindenki doppingol. Az illegális készítmények világszerte elterjedtek, ami aligha fog megváltozni. Vártam Jones vallomását, és szerintem hamarosan mások is felvállalják majd vétküket a nyilvánosság előtt" - mondta…
okt. 13
15:10
Megalázták a Fradit! (Infostart)
A Ferencváros megalázó, 4-0-ás vereséget szenvedett a listavezető Kecskemét otthonában a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
okt. 13
15:13
Döntőben a 208 centis ászkirály (Behaviour)
Elsőként a 208 centis horvát Ivo Karlovic jutott be a 680 250 euró összdíjazású stockholmi fedettpályás férfi tenisztorna fináléjába. A férfi mezőny legmagasabb tagja - aki idén Houstonban és Nottinghamben is diadalmaskodott - rekordot jelentő 1108 ászt ütött már ebben az évben. Az abszolút csúcsot honfitársa, Goran Ivanisevic tartja, aki 1477 fogadhatatlan szervát mutatott be 1996-ban.
okt. 13
15:41
Eb-selejtezők: landoltak a gépek (Behaviour)
A rossz időjárás miatt nem tudott leszállni az Európa-bajnoki selejtezőre érkező Berzi Sándor UEFA-ellenőr, illetve a francia labdarúgó-válogatott gépe a Feröer-szigeteken. A járatok órákon át köröztek a repülőtér felett, ám a sűrű köd következtében egyiket sem engedték landolni. Így valamennyi érintett visszafordult Norvégiába és ott éjszakázott. Berzi Sándor a francia AFP hírügynökségnek azt…
okt. 13
15:46
Csúnyán kikapott a Fradi (Behaviour)
Súlyos fiaskót szenvedett el az FTC. A labdarúgó NB II 10. fordulójában, a Keleti csoportban 4-0-ra kikapott a Kecskemét csapatától.
okt. 13
16:29
U19-es Eb-selejtező: csoportelső a magyar csapat (Behaviour)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a magyar U19-es labdarúgó-válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőtornán, így százszázalékos teljesítménnyel jutott be az úgynevezett elitkörbe. Sisa Tibor szövetségi edző együttese a zárónapon, Tatabányán Svájc ellen nyert 2-1-re. A magyarok korábban Kazahsztánt 6-0-ra, a walesi együttest pedig 3-1-re győzték le. Az elitkör küzdelmeit jövőre rendezik.…
okt. 13
16:42
Krasznai Kupa: pécsi győzelem a vesztesek csatájában (She)
A bajnoki ezüstérmes MiZo Pécs 2010 nyerte meg a Sopronban zajló Krasznai Kupa női felkészülési kosárlabdatorna második napjának nyitómeccsét a címvédő Szeviép-Szeged ellen.
okt. 13
17:06
Vezet a magyar válogatott! (Behaviour)
A Magyarország-Málta Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Feczesín Róbert góljával vezet a magyar nemzeti tizenegy. A gól a 34.percben esett.Magyarország-Málta: 1-0.
okt. 13
17:44
Kétgólos siker Málta ellen (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott az újpesti Szusza Ferenc Stadionban 2-0-ra nyert a Málta elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Feczesin Róbert egy fejesgóllal szerzett vezetést, Tőzsér Dániel pedig egy remek szabadrúgásgóllal állította be a végeredményt.
okt. 13
18:16
Megjelent a Mi micsoda-sorozat sportrésze (Metropol)
Megjelent a gyermekeknek szóló Mi micsoda ismeretterjesztő sorozat sportról szóló kötete, amelynek bemutatóján Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos is részt vett.
okt. 13
18:35
Várhidi: Büszke vagyok a srácokra! (Behaviour)
Győzött a magyar nemzeti tizenegy. Labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Magyarország-Málta: 2-0. A Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban az első gólt Feczesin Róbert rúgta az első félidő 34. percében, így mentek le a csapatok a szünetre. A második játékrészben, a 77. percben aztán Tőzsér Dániel talált a kapuba, és állította be a végeredményt.
okt. 13
18:37
Megjelent a Mi micsoda-sorozat sportrésze (Behaviour)
Megjelent a gyermekeknek szóló Mi micsoda ismeretterjesztő sorozat sportról szóló kötete, amelynek bemutatóján Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos is részt vett. A 60 oldalas, színesen illusztrált könyv 24 ötkarikás sportág rejtelmeibe vezeti be az ifjú olvasókat, akik számos érdekességet, kuriózumot is megtudhatnak ezekről a sportágakról, illetve legjobb magyar képviselőikről, így például…
okt. 13
18:38
Tenisz, Moszkva: Mathieu lesz Davigyenko ellenfele a döntőben (She)
Az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Nyikolaj Davigyenko és Paul-Henri Mathieu játssza a moszkvai fedettpályás torna férfi döntőjét, miután a negyedik helyen rangsorolt francia teniszező két játszmában verte a német Michael Berrert.
okt. 13
18:48
Tereprali ob: Kis Sándor a leggyorsabb (Metropol)
A Kis Sándor, Czeglédi Péter kettős érte el a legjobb időt a tereprali ob nyolcadik futamának első napján.
okt. 13
18:54
Jégkorong: dunaújvárosi siker a Kontinentális Kupában (She)
A Dab.Extra.hu csapata második mérkőzésén győzött, így életben tartotta továbbjutási reményeit a jégkorong Kontinentális Kupa hollandiai selejtezőjében.
okt. 13
18:59
Krasznai Kupa: soproni diadal a kassai együttes ellen (She)
A bajnoki és Magyar Kupa-címvédő, házigazda MKB-Euroleasing Sopron remek hajrával legyőzte a szlovák Kosit Kosicét a Krasznai Kupa női felkészülési kosárlabdatorna második napján.
okt. 13
19:05
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: a Dunaferr sikere (Metropol)
A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság szombati első mérkőzésén: Kiemelt csoport: Szolnoki RKSI-Dunaferr SE 0-3 (-17, -21, -17)
okt. 13
19:07
Jégkorong Kontinentális Kupa: dunaújvárosi siker (Metropol)
A Dab.Extra.hu csapata második mérkőzésén győzött, így életben tartotta továbbjutási reményeit a jégkorong Kontinentális Kupa hollandiai selejtezőjében.
okt. 13
19:53
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: eredmény (Metropol)
A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság szombati második mérkőzésén: Kiemelt csoport: Vegyész RC Kazincbarcika-Phoenix Mecano Kecskeméti RC 1-3 (-21, 20, -21, -14)
okt. 13
19:59
Kézilabda NB I: a Békés együttese hazai pályán nyert (She)
A Békés hazai pályán diadalmaskodott a férfi kézilabda NB I-es bajnokságban.
okt. 13
20:04
Női kézilabda NB I: a Derecske megverte a váciakat (She)
Hazai pályán győzött a Tajtavill-Derecske együttese a női kézilabda NB I-es bajnokságban.
okt. 13
20:06
Férfi kézilabda NB I: a Hort sikere a Mezőkövesd ellen (She)
A Hort együttese hazai pályán egy góllal verte a Mezőkövesdet a férfi kézilabda NB I-ben.
okt. 13
20:14
Eb-selejtezők: idegenben nyert Portugália és Lettország (She)
Az A-csoportban Portugália, az F-csoportban pedig Lettország gyűjtötte be idegenben a három pontot a 2008-as Európa-bajnokság selejtezőin.
okt. 13
20:16
Vízilabda, férfi ob I.: a Komjádiban oktatott a bajnokcsapat (She)
Tizenegy gólos győzelmet aratott a Vasas a férfi vízilabda-bajnokság élvonalában (ING ob I.) a Szentes ellen. Földi László alakulata a Komjádi uszodában 18-7-re ?oktatta? a vendégcsapatot. A végig látványosan pólózó bajnokcsapat legeredményesebb játékosa az Olaszországból hazatérő Katonás Gergely volt, aki négy gólt szerzett.
okt. 13
20:24
Profi ökölvívás: nem szakadt meg Dudás Tibor sorozata (She)
Nem szakadt meg Dudás Tibor (4?0) sorozata a profik között. A Polish Boxing Promotion kisváltósúlyú bokszolója a magdeburgi gálán a hivatásosok között vívott negyedik meccsét is megnyerte, a negyediket is pontozással.
okt. 13
20:26
Férfi kosárlabda NB I: Kaposváron nyertek a szombathelyiek (She)
Kilenc ponttal győzött a Szombathely férfi kosárlabdacsapata Kaposváron a férfi élvonalbeli bajnokságban.
okt. 13
20:30
Kézilabda, nők: pontot rabolt a Vasas a Hódmezővásárhelytől (She)
Nem bírt egymással a Hódmezővásárhely és a Vasas csapata a női kézilabda-bajnokság élvonalában. A látványos, jó iramú mérkőzés végül 27-27-es eredménnyel zárult.
okt. 13
21:07
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán nyert az Albacomp (She)
Az Albacomp együttese hazai pályán győzte le a ZTE együttesét a férfi kosárlabda NB I-ben.
okt. 13
21:15
Vízilabda LEN Kupa: nyert és továbbjutott a Pécs (Behaviour)
A házigazda Pécs tizenegy góllal nyert a szerb Nis ellen a férfi vízilabda LEN Kupa G jelű selejtezőcsoportjában és a vasárnapi zárókör eredményeitől függetlenül bejutott a következő fordulóba. 1. selejtezőkör, G csoport (Pécs), 2. nap: PVSK-Fűszért - Nis (szerb) 18-7 (5-3, 3-1, 4-1, 6-2) A másik mérkőzésen:Dinamo Moszkva (orosz)-Praha (cseh) 27-1 (7-0, 4-0, 7-0, 9-1) A moszkvaiak szintén…
okt. 13
22:22
Eb-selejtező: Horvátország ismét egyedül vezeti csoportját (She)
Hazai pályán, egygólos győzelmet aratott az horvát labdarúgó-válogatott Izrael ellen az Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában. Az 1-0-s eredménnyel záruló találkozó egyetlen gólját az Arsenal légiósa, Eduardo da Silva szerezte. A vereséggel a vendégek gyakorlatilag elvesztették esélyüket a kontinensviadalra való kijutásra.
okt. 13
23:20
Eb-selejtezők: az áramszünet után fordítottak a lengyelek (She)
Kétgólos győzelmet aratott a lengyel labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezők A csoportjában Kazahsztán ellen. A félidőben még vezetett a kazah nemzeti tizenegy, ám a második játékrészben beindult a lengyel henger, s a hazai csapat megfordította a mérkőzést. A vége: 3-1.
okt. 13
23:55
A németek már megváltották a jegyüket (Infostart)
A németek a döntetlennel is bejutottak a 2008-as Eb tizenhatos döntőjébe. Az angolok sima győzelmükkel nagyot léptek előre, de talán még nagyobbat az ukránokat legyőző skótok. A nap meglepetését a Fehéroroszországban nyerő luxemburgiak és a törökök ellen pontot szerző moldávok okozták.

Keresés