2007. október 2. kedd

okt. 2
0:08
Vincenzo Cosco, a szegények segítője (Blikk)
A tréner a pénteki megkeresés után - családját Olaszországban hagyva - rohant Magyarországra, hogy a magyar klub kispadjára ülhessen.
okt. 2
0:12
Csank marad, de a csapat bajban (Blikk)
Kétségbeestek a Ferencváros szurkolói. A zöld-fehérek labdarúgócsapata tovább rontott eddig sem rózsás helyzetén a labdarúgó-NB II-ben.
okt. 2
0:16
Vágó kell a Diósgyőrnek (Blikk)
Miskolc - Hamar megtalálták a szombati vereség után azon melegében lemondott Pajkos János vezetőedző utódját a DVTK vezetői. Vágó Attila lesz az új tréner, aki már dolgozott Diósgyőrben. A szegedi edző igent mondott a felkérésre, már csak néhány formaságot kell elintéznie a Tisza-parti városban.
okt. 2
0:20
Hamilton kitúrja Alonsót (Blikk)
A Forma-1 kétszeres világbajnokának alig maradt esélye arra, hogy harmadik vb-címét is megnyerje.
okt. 2
0:24
Szávay Ági továbbra is a 20. helyen (Blikk)
Megtartotta nagyszerű helyezését, és továbbra is a 20. a női teniszvilágranglistán Szávay Ágnes (18).
okt. 2
0:28
Maszkot öltene Terry (Blikk)
Arccsonttörése ellenére is játszani akar John Terry (26), a Chelsea fuballcsapatának hátvédje.
okt. 2
0:32
Müncheni csatársör a bajoroknak (Blikk)
A csapat veretlen, egyelőre el sem lehet képzelni, hogy ne szülessen meg a 21. német futballbajnoki cím.
okt. 2
0:36
Bosszúvágy (Blikk)
Bosszúra készül az AS Roma. Az olaszok áprilisban hatalmas pofont kaptak, 7-1-es vereséget szenvedtek a Manchester Unitedtól a labdarúgó-Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
okt. 2
0:40
Ronaldinho végre játszik? (Blikk)
okt. 2
6:40
Dida visszatérhet, Kaladze sérült (Behaviour)
A Celtic Glasgow elleni szerdai Bajnokok Ligája találkozón visszatérhet Dida, a címvédő AC Milan labdarúgója. A brazil kapus a milánóiak elmúlt két bajnoki mérkőzésén sérülés miatt még a kispadra sem ülhetett le.
okt. 2
6:50
Nincs győzelem, nincs sör! (Behaviour)
Thomas Doll, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője addig nem ad szabadnapot a játékosainak, amíg az együttes nem nyer újra mérkőzést a Bundesligában.
okt. 2
6:56
EURO-2008: Platini látogatása a döntő helyszínén (Behaviour)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke szerint a bécsi Ernst Happel Stadion tökéletes helyszíne lesz a jövő nyári osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság fináléjának. "Egy öreg, de fantasztikus stadionról van szó, amely kora miatt nagyszerű atmoszférával rendelkezik. Úgy gondolom, kitűnő tornának nézünk elébe" - mondta a francia sportvezető ausztriai körútján.
okt. 2
8:35
EURO-2008: Platini látogatása a döntő helyszínén (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke szerint a bécsi Ernst Happel Stadion tökéletes helyszíne lesz a jövő nyári osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokság fináléjának.
okt. 2
10:01
Tenisz, Tokió: Szugijama korán búcsúzott a hazai közönségtől (She)
Már az első fordulóban búcsúzott a negyedikként kiemelt japán Szugijama a női egyesek versenyéből a tokiói keménypályás tenisztornaán.
okt. 2
12:16
Vívó-vb, férfi kard: Nemcsik és Lontay már a harminckettőben (She)
A négyből két magyar került be a legjobb 32 közé a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi kard versenyében: Nemcsik Zsolt és Lontay Balázs nyert, Decsi Tamás és Szilágyi Áron kikapott az első fordulóban.
okt. 2
12:23
Bodrogi László mindent megkaphat (Metropol)
A friss világbajnoki ezüstérmes Bodrogi László mindent megkaphat, amit kér a pekingi olimpiára, és nem csak a pénzen múlnak dolgok - így foglalható össze a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetségtől (MKSZSZ) és a Magyar Olimpiai Bizottságtól (MOB) kapott tájékoztatás lényege.
okt. 2
12:38
"Könyörgött, hogy hagyjam abba" - videó (Infostart)
Kedd este nyolc mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. Az angol bajnok Manchester United az Olasz Kupa-győztes Romával találkozik az Old Traffordon.
okt. 2
12:59
Az MLSZ kész az egyeztetésre (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kész arra az egyeztetésre, amelyet Bencze József altábornagy, országos rendőrfőkapitány kezdeményezett a szeptember 22-i Nyíregyháza-Debrecen Soproni Liga-mérkőzéssel kapcsolatos rendőri intézkedéseket követően - közölte Kisteleki István, az MLSZ elnöke kedden. A szövetségnek sikerült az elmúlt másfél évben olyan megnyugtató biztonsági körülményeket teremtenie a…
okt. 2
13:26
Asztalitenisz, Bátorfi-búcsúztató: meglepetések és garantált telt ház (She)
Maga az érintett és a Magyar Asztalitenisz Szövetség vezetői is nagyon várják már a jövő kedd estét, amikor a Körcsarnokban - a világbajnok kínai női válogatott vendégszereplésével - egy gála keretében elbúcsúztatják Bátorfi Csillát, aki több mint húsz éven át volt a nemzeti csapat tagja.
okt. 2
13:26
Nemcsik már a 16 között van (Metropol)
Nemcsik Zsolt bejutott a legjobb 16 közé a szentpétervári vívó-világbajnokságon a férfi kardozók versenyében, Lontay Balázs kiesett.
okt. 2
13:31
Vívó-vb, Szentpétervár, férfi kard: Nemcsik Zsolt a 16 között (She)
Nemcsik Zsolt bejutott a legjobb 16 közé a szentpétervári vívó-világbajnokságon a férfi kardozók versenyében, Lontay Balázs kiesett.
okt. 2
13:42
Vívó-vb, férfi kard: Nemcsik Zsolt kiesett a legjobb 16 között (She)
Utolsó magyarként Nemcsik Zsolt is kiesett a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi kard versenyéből: a legjobb 16 között a német Nicolas Limbachtól kapott ki.
okt. 2
14:32
Bátorfi-búcsúztató: meglepetések és garantált telt ház (Metropol)
Maga az érintett és a Magyar Asztalitenisz Szövetség vezetői is nagyon várják már a jövő kedd estét, amikor a Körcsarnokban – a világbajnok kínai női válogatott vendégszereplésével – egy gála keretében elbúcsúztatják Bátorfi Csillát, aki több mint húsz éven át volt a nemzeti csapat tagja.
okt. 2
15:20
Nemcsik is kiesett a kardozók közül (Metropol)
Utolsó magyarként Nemcsik Zsolt is kiesett a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi kard versenyéből: a legjobb 16 között a német Nicolas Limbachtól kapott ki.
okt. 2
15:31
ORFK-kezdeményezés: az MLSZ kész az egyeztetésre (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kész arra az egyeztetésre, amelyet Bencze József altábornagy, országos rendőrfőkapitány kezdeményezett a szeptember 22-i Nyíregyháza-Debrecen Soproni Liga-mérkőzéssel kapcsolatos rendőri intézkedéseket követően - közölte Kisteleki István, az MLSZ elnöke kedden az MTI-vel.
okt. 2
15:52
Bettini jövőre visszavonul (Metropol)
Jövő ősszel befejezi pályafutását Paolo Bettini, az olaszok olimpiai és világbajnok országúti kerékpárosa.
okt. 2
16:09
Speciális olimpia: nyitóünnepség Sanghajban (Metropol)
Ünnepélyes keretek között kezdődött meg Sanghajban az értelmi fogyatékos sportolók XII. seregszemléje, amelyen Magyarországot 68 speciális olimpikon képviseli.
okt. 2
16:34
Utazási tilalom a Juventus- és Napoli-szurkolóknak (Infostart)
Az olasz belügyminisztérium rendeletben tiltotta meg a Juventus és a Napoli futballszurkolóinak, hogy elutazzanak csapataik következő idegenbeli bajnoki mérkőzésére.
okt. 2
16:39
Serie A: utazási tilalom a Juventus- és Napoli-szurkolóknak (She)
Az olasz belügyminisztérium rendeletben tiltotta meg a Juventus és a Napoli futballszurkolóinak, hogy elutazzanak csapataik következő idegenbeli bajnoki mérkőzésére.
okt. 2
17:22
A Premier League-ben már tesztelik a gólvonalfigyelő "sólyomszemet" (Infostart)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) már teszteli azt az elektronikus gólvonalfigyelő rendszert, amely a vitatott esetekben hivatott segíteni a játékvezető munkáját.
okt. 2
17:27
Kerékpár: jövőre befejezi pályafutását Paolo Bettini (She)
Jövő ősszel befejezi pályafutását Paolo Bettini, az olaszok olimpiai és világbajnok országúti kerékpárosa.
okt. 2
17:37
Bayern München: Klose három hétre kidőlt sérülés miatt (She)
Térdsérülése miatt legalább három hétig nem léphet pályára Miroslav Klose, a Bayern München labdarúgója.
okt. 2
18:15
Női kosárlabda Eb: hat ponttal nyertek a litvánok a törökök ellen (She)
A litván válogatott 67-61-re verte Törökországot a női kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjében.
okt. 2
18:21
Vívó-vb, férfi kard: Sztanyiszlav Pozdnyakov ötödik elsősége (She)
Az orosz Sztanyiszlav Pozdnyakov szerezte meg az aranyérmet a férfi kardozók egyéni versenyében a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 2
18:43
Vívó-vb, férfi kard: Pozdnyakov ötödik elsősége (Metropol)
Az orosz Sztanyiszlav Pozdnyakov szerezte meg az aranyérmet a férfi kardozók egyéni versenyében a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
okt. 2
19:15
Ökölvívó-világbajnokság: megvan a magyar csapat kerete (She)
Kedden a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöksége elfogadta a októberi, chicagói olimpiai kvalifikációs világbajnokságra utazó csapat névsorát.
okt. 2
19:58
UEFA-kupa: Papadopulosz mesterhármasa az Artmedia ellen (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Panathinaikosz labdarúgócsapata az UEFA-kupában.
okt. 2
20:35
Női kosárlabda Eb: nagy csatában győztek a címvédő csehek (She)
A címvédő cseh válogatott óriási csatában két ponttal nyert a belgák ellen az Olaszországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában.
okt. 2
20:46
Ötszázezret fizet a Nyíregyháza, felmentették a DVSC-t (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 500 ezer forint befizetésére kötelezte a Nyíregyházát a Debrecen elleni, szeptember 22-i bajnoki mérkőzés stadionon belüli botrányai miatt.
okt. 2
20:51
A Fenerbahce a hajrában mentett pontot Moszkvában (Infostart)
A CSZKA Moszkva hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Fenerbahce együttesével a labdarúgó Bajnokok Ligája G csoportjának 2. fordulójában.
okt. 2
22:54
Bajnokok Ligája: menetelnek a sztárcsapatok - videó (Infostart)
A Barcelona 2-0-ra nyert a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában, így száz százalékosan az E csoport élén áll. A Manchester United legyőzte a Romát, míg az Arsenal a Steaua otthonában diadalmaskodott. Az Inter Ibrahimovic duplájával múlta felül a PSV-t, a Sevilla pedig fölényes sikerrel feledtette az elmúlt hetek vereségeit.
okt. 2
23:36
Angol másodosztály: Halmosi Péter győztes gólt szerzett (She)
Halmosi Péter szerezte a Plymouth Argyle egyetlen gólját, az angol másodosztályú együttes a Crystal Palace együttesét győzte le.

Keresés