2007. november 1. csütörtök

nov. 1
0:17
Nincs vevő a Fradi-pályára (Blikk)
Mindkét pályázat érvénytelen az FTC ingatlanjaira
nov. 1
7:49
Labdarúgás: női Beckenbauert keres a vb-re a német szövetség (She)
"Női Beckenbauert" keres Theo Zwanziger, a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) elnöke a 2011-es németországi női világbajnokság szervezőbizottságának élére.
nov. 1
7:51
Profi kerékpár: Nem vizsgálják újra Marco Pantani ügyét (She)
A rimini ügyészség elutasította Marco Pantani édesanyjának a kérelmét, hogy vizsgálják ki újra fia halálának körülményeit. Az eddigi ismeretek szerint az olaszok klasszis országúti kerékpárosa kokain-túladagolás következtében hunyt el 2004 februárjában.
nov. 1
8:59
A Real Madrid padlóra küldte a Valenciát (Infostart)
A címvédő Real Madrid 5-1-re kiütötte a házigazda Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.
nov. 1
9:06
Szellő olimpiai kvótát szerzett (Behaviour)
A 81 kg-os kategóriában szereplő Szellő Imre olimpiai kvótát szerzett a Chicagóban zajló olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokságon, ahol a nyolcaddöntőben technikai döntő fölénnyel aratott győzelmet ausztrál ellenfele, Matthew Corbett felett. A KSC 25 éves klasszisa önbizalomtól duzzadva lépett a szorítóba, már második ütésével gondolkodóba ejtette Corbettet és 10-1-re nyerte az első…
nov. 1
9:47
Kyokushin karate: Szövetes Veronika világbajnok lett Tokióban (She)
Szövetes Veronika személyében a kyokushin karate első magyar világbajnokát avatták a tokiói vb-n.
nov. 1
10:27
Női Beckenbauert keres a német szövetség (Behaviour)
"Női Beckenbauert" keres Theo Zwanziger, a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) elnöke a 2011-es németországi női világbajnokság szervezőbizottságának élére. "Olyan markáns, világszerte ismert és elismert korábbi német női játékost szeretnénk felkérni a szervezőbizottság irányítására, mint a 2006-os férfi világbajnokság idején Franz Beckenbauer volt" - mondta Zwanziger. "A német női futball bővelkedik…
nov. 1
13:04
Tenisz: Bagdatisz legyőzte Davigyenkót, már negyeddöntős (She)
A ciprusi Markosz Bagdatisz két sima játszmában legyőzte a negyedik helyen kiemelt, címvédő orosz Nyikolaj Davigyenkót, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a 2,08 millió euró összdíjazású párizsi férfi tenisztornán, a Mestersorozat utolsó állomásán.
nov. 1
13:50
Ellopták az orosz rögbicsapat cipőit - mezítláb edzettek (Behaviour)
Mezítláb volt kénytelen edzeni az orosz rögbiválogatott több tagja is a román fővárosban, miután ellopták a szállodájuk előcsarnokában hagyott sportcipőjüket. Az Európai Nemzetek Kupája keretében Bukarestbe érkezett vendégek jobb - azaz megfelelő lábbeli - híján kénytelenek voltak beérni a házigazdák bocsánatkérésével, meg azzal a ténnyel, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást az ismeretlen…
nov. 1
14:18
Serie A: a Regginától elbocsátották a vezetőedzőt (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Reggina labdarúgócsapatának elöljárói megváltak Massimo Ficcadenti vezetőedzőtől.
nov. 1
16:43
Torna: újra jár a nyaktörést szenvedett kínai tornásznő (She)
Újra jár az a kínai tornászlány, aki júniusban egy esés következtében nyaktörést szenvedett.
nov. 1
17:14
Manchester City: a védő Micah Richards lesérült (She)
Egyelőre kétséges, hogy Micah Richards, a Manchester City huszonnégy éves védője pályára tud-e lépni az angol válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezőjén Horvátország ellen. A játékos a Bolton Wanderers ellen szenvedett térdsérülést.
nov. 1
17:35
Tragédiát okoztt a villámcsapás a futballpályáján (Infostart)
Egy villámcsapás megölte az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Lecce egyik dolgozóját.
nov. 1
17:57
Tereprali Vk, Dubaj: a Szalay- Bunkoczi kettős a 10. helyen (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a kilencedik helyen fejezte be a szakaszt az UAE Desert Challenge elnevezésű dubaji tereprali viadal ötödik napján, az összetettben pedig felzárkózott a tízedik pozícióba.
nov. 1
18:28
Tenisz, Párizs: Gasquet két szettben nyert Blake ellen (She)
A francia Richard Gasquet két játszmában legyőzte a hatodik helyen kiemelt, papíron esélyesebb amerikai James Blake-et, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a 2,08 millió euró összdíjazású párizsi férfi tenisztornán, a Mestersorozat utolsó állomásán.
nov. 1
18:55
Ártatlannak vallja magát Hingis (Infostart)
Pozitív lett Martina Hingis doppingtesztje: a volt világelső svájci teniszcsillag szervezetében kokain nyomait mutatta ki a vizsgálat. Ezt maga Hingis jelentette be a svájci Glattbruggban rendezett sajtókonferenciáján. Az ötszörös Grand Slam-győztes, 27 éves játékos az idei wimbledoni bajnokságon bukott meg az ellenőrzésen.
nov. 1
19:38
Junior vívó Európa-bajokság: ezüstérmes a férfi kardcsapat (She)
Ezüstérmet szerzett a magyar férfi kardcsapat a prágai junior vívó Európa-bajnokságon.

Keresés