2007. november 9. péntek

nov. 9
0:09
Kosárlabda, férfi Euroliga: idegenben nyert a Tau Ceramica (She)
nov. 9
0:14
Tenisz, Madrid: Anna Csakvetadze legyőzte Jankovicsot (She)
nov. 9
6:18
Így nyaralt Szávay Ági (Blikk)
Az utolsó pillanatban tudták meg Ágiék, hogy elutaznak nyaralni
nov. 9
7:21
Kovács Ágnes doppingvétsége (Blikk)
Roger Moore-ra hivatkozva nem adott elegendő mintát
nov. 9
9:23
A nyeretlen Chicago Bulls a veretlen Detroit Pistons ellen győzött (She)
A Chicago Bulls kosárlabdacsapata szezonbeli első győzelmét aratta a Detroit Pistons ellen a csütörtöki játéknapon. Az illinoisiak 97-93-ra tudtak nyerni. Hazai pályán ért révbe a New Jersey Nets is, a Dallas pedig valóságos kosárgálán fektette kt vállra az Oaklandet.
nov. 9
9:46
Hajrá, Sowunmi húga! (Blikk)
Sowunmi testvére is elindult a Miss Afro Hungary szépségversenyen
nov. 9
10:21
Kovács Ágnes: félrevezettek a doppingellenőrök (Metropol)
Kovács Ágnes azt állítja, félrevezették a doppingellenőrök. Ezt a doppingvétséget elkövetett olimpiai bajnok úszó a Nap-kelte adásában mondta.
nov. 9
10:21
Dráma a Nap-keltében! Kovács Ágnes elsírta magát! (Behaviour)
Kovács Ágnes azt állítja, félrevezették a doppingellenőrök. Ezt a doppingvétséget elkövetett olimpiai bajnok úszó a Nap-kelte adásában mondta. "Nem tagadtam meg a doppingvizsgálatot, együttműködtem, félrevezettek az ellenőrök - mondta Kovács Ágnes. "Teljes mértékben fel vagyok háborodva, szégyelljék magukat - nyilatkozta a televíziós műsorban könnyeivel küszködve az úszónő."
nov. 9
10:26
Kovács Ágnes: Szégyelljék magukat az ellenőrök! (Infostart)
Kovács Ágnes azt állítja, félrevezették a doppingellenőrök a múlt heti mintavétel során, mert miután az előírtnál kevesebb mintát szolgáltatott, azt mondták neki, ebből nem lesz problémája, ám később feljelentették őt, fegyelmi eljárást kezdeményezve. Az olimpiai bajnok úszónő akár kétéves eltiltást is kaphat.
nov. 9
12:29
Nehéz mérkőzés előtt Hajnal csapata - hétvégi futballajánló (Infostart)
Angliában a manchesteri csapatokra várnak a legnehezebb mérkőzések, Spanyolországban a Real Madrid a Mallorcát fogadja, de a nagy rangadó a Villarealé és a Sevilláé, Olaszországban az Interhez megy a Lazio, Németországban pedig egyenesen az ősz legizgalmasabb fordulója vár a csapatokra. Előrejelzés a legerősebb európai futballbajnokságok hétvégi mérkőzéseire.
nov. 9
13:38
A szexi Gullit lesz Beckhamék edzője (Blikk)
Egy szexi edzőt keresett a Los Angeles Galaxy
nov. 9
13:43
Élete a motorozás (Blikk)
Sorozatunkban arra keressük a választ, miért Talma a világ legjobb motorosa
nov. 9
14:21
Teniszmaffia: megpróbáltak megvenni egy cseh teniszezőt (Blikk)
A teniszezőt arra kérték, hogy veszítse el két találkozóját
nov. 9
15:40
Kedden tárgyalják Kovács Ági ügyét (Behaviour)
A Magyar Úszó Szövetség (MUSZ) fegyelmi bizottsága kedden tárgyalja Kovács Ágnes doppingügyét. Gyárfás Tamás, a MUSZ elnöke elmondta, a szabály szerint az értesítéstől számított három nap múlva tárgyalhatja legkorábban a testület az esetet. A döntésről értesíteni kell a Nemzeti Doppingellenes Koordinációs Testületet (NDKT), a sport-szakállamtitkárságot, az Európai (LEN) és a Nemzetközi Úszó…
nov. 9
15:42
Futsal, nemzetközi torna: a brazil válogatott is Debrecenbe látogat (She)
Rangos sporteseménynek ad otthont az ötödik születésnapját ünneplő Főnix Csarnok: november 14-17-én a világ élvonalába tartozó nemzetközi csapatok mérik össze tudásukat a három napos barátságos tornán. Brazília, Irán, Magyarország, Törökország válogatott futsal focistái lépnek a pályára.
nov. 9
15:57
A Kovács Ági-ügy: "ez egy elég abszurd történet" (Infostart)
Kovács Ágnes továbbra is tagadja, hogy doppingvétséget követett volna el, annak ellenére, hogy a Magyar Antidopping Csoport képviselőinek jelenlétében aláírt egy nyilatkozatot dopping mintavétel megtagadásról. Az olimpiai bajnok úszónő október 30-án egy doppingellenőrzés során 25 ml mennyiségű mintát adott az ellenőröknek, de ez az előírt minimális mennyiséget - a 75 ml-t - nem érte el, ezért ezt…
nov. 9
15:57
Ligakupa: elkészült a decemberben kezdődő ?tavaszi-kör? beosztása (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a Ligakupa első kiírásának második fordulós csoportbeosztását. Az időpontban azonban kisebb változás történt, hiszen az előre tervezett tavaszi kezdés helyett három fordulót már december elején megrendeznek.
nov. 9
16:03
Labdarúgás: menesztették Milutinovicsot Jamaicában (She)
A Jamaicai Labdarúgó Szövetség (JFF) menesztette a válogatott szövetségi kapitányát, Bora Milutinovicot, aki egyben a JFF technikai igazgatója is volt.
nov. 9
16:05
Kerékpár: az adidas nem támogatja a T-Mobile csapatot (She)
Az újabb doppingbotrány miatt az adidas úgy döntött, nem támogatja tovább a T-Mobile kerékpáros csapatot.
nov. 9
16:08
Nemzetközösségi Játékok: 2014-ben Glasgow lesz a házigazda (She)
Glasgow adhat otthont a 2014-es brit Nemzetközösségi Játékoknak. A skóciai város a nigériai Abuját előzte meg a Sri Lanka-i szavazáson, a voksoláson 47-24 arányban volt jobb.
nov. 9
16:14
Ökölvívás: interkontinentális címért lép ringbe Drezdában Balzsay (She)
Balzsay Károly (képünkön) a Boksz Világszervezet (WBO) interkontinentális címéért lép ringbe november 24-én a drezdai profi ökölvívógálán. A nagyközépsúlyú magyar bokszoló a monokli.com című szaklap információi alapján az argentin Ruben Eduardóval csap össze az övért, amelyet korábban csapattársa, a német Jürgen Bra:hmer birtokolt, aki néhány hete mondott le róla.
nov. 9
16:16
Ifjúsági nyári olimpia: Debrecen töretlenül bízik a pályázatban (She)
Jóllehet méreteit illetően Debrecen a legkisebb és a legkevésbé tehetős is nyolc vetélytársához képest, a cívis város bizakodik, hogy ő rendezheti meg 2010. augusztus 6. és 20. között az első ifjúsági nyári olimpiát.
nov. 9
16:30
Cáfolat: "Kovács Ágnes nem kérte, hogy kísérjék el" (Infostart)
A Magyar Antidopping Csoport vezetője cáfolta Kovács Ágnes olimpiai úszó vádjait, melyek szerint félrevezették őt az október 30-i ellenőrzés során, amikor az előírtnál kevesebb mintát produkált. Tiszeker Ágnes szerint nekik nincs szükségük doppingesetek gyártására.
nov. 9
16:45
Feczesin, a topmodell (Blikk)
A Men’s Health magazin a legdivatosabb labdarúgóknak tartja a Brescia játékosait, Feczesinéket is modellnek kérték fel
nov. 9
17:17
Kézilabda, BL: kiütéses vereségtől menekült meg a Krim Ljubljana (She)
A legrangosabb nemzetközi kézilabda kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában a nőknél a harmadik fordulóban az orosz Zvenyigorod hazai pályán öt góllal verte a Krim Ljubljana együttesét.
nov. 9
17:43
Székesfehérvár: Gál László ügyvezetőt visszahívják (She)
nov. 9
17:48
Nyíregyháza: három ghánai érkezik, Kamerunban is érdeklődnek (She)
Jelentős erősítéseket tervez a téli szünetben a Nyíregyháza vezetősége. Az elmúlt héten is és a hét végén is hoszszú utazást iktattak be a csapat vezetői, akik a környező országokban járva figyelik a kiszemelt labdarúgókat, elsősorban csatár-, illetve középpályásposztokra.
nov. 9
17:50
Ferencváros: László Csaba három év után bírósághoz fordul (She)
Három éve tartó hitegetés, ígérgetés után elfogyott László Csaba türelme, és megbízta ügyvédjét, jogos keresetének behajtása végett forduljon a bírósághoz.
nov. 9
17:51
Tiszeker: Kovács Ágnes nem kérte a doppingellenőröket, kísérjék el későbbi mintaadás céljából (Behaviour)
Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője szerint a doppingellenőrök egybehangzóan állítják, hogy Kovács Ágnes nem kérte, kísérjék el későbbi mintaadás céljából, ennek a dokumentumokban sincs nyoma. "A konkrét esettel kapcsolatban nem adhatok részletes felvilágosítást, mivel tiszteletben kell tartani a sportoló személyiségi jogait. Ugyanakkor az a vád ért minket, hogy…
nov. 9
18:04
Strandfutball-vb: Mészáros István vezeti az elődöntőt (She)
Brazíliában, a legendás Copacabana homokján, a sportág ?őshazájában? zajló strandfutball-világbajnokságon Mészáros István személyében magyar játékvezető dirigálja majd a november 10-én megrendezésre kerülő Brazília-Franciaország elődöntőt.
nov. 9
18:35
Renault: kémkedés kizárva (Behaviour)
Hivatalos közleményt adott ki a Forma-1-es Renault csapata, melyben elismeri, hogy hozzájutott néhány titkos információhoz a rivális McLaren-Mercedes fejlesztési terveiből, ezeket azonban nem használta fel. "Phil Mackereth, csapatunk mérnöke korábban a McLarennél dolgozott és a Renault tudta nélkül 2006. szeptemberében titkos adatokat tulajdonított el korábbi munkaadójától, melyeket feltöltött a…
nov. 9
19:24
Formula-1: nem használta fel a McLaren fejlesztéseit a Renault (She)
Hivatalos közleményt adott ki a Forma-1-es Renault csapata, melyben elismeri, hogy hozzájutott néhány titkos információhoz a rivális McLaren-Mercedes fejlesztési terveiből, ezeket azonban nem használta fel.
nov. 9
19:29
Jégkorong: őrizetben az amfetamin-csempészeten finn hokis (She)
Őrizetbe vették és várhatóan börtönbüntetéssel sújtják a legjobb finn jégkorongozók közé tartozó Jere Karalahtit, mivel droggal kereskedett.
nov. 9
20:08
Röplabda: Kaposváron nyert a Kométa a szlovák Nové Mesto ellen (She)
A Közép-európai ligában, az alapszakasz hatodik fordulójában a Kométa-Kaposvár férfi röplabdacsapata hazai pályán 3:0-ra verte szlovák riválisát, a VK Nové Mesto NAD Vahom együttesét.
nov. 9
20:24
Asztalitenisz Pro Tour, Bréma: minden magyar kiesett (She)
Lovas Petra a második, a többi magyar főtáblás az első fordulóban kiesett az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának brémai állomásán.
nov. 9
20:35
"Ördögi" terv az angol rangadó közvetítésére (Infostart)
Bár az angol labdarúgásban megszokott, hogy ünnepnapokon sem pihennek a futballisták, az egyik televíziós csatorna meglehetősen bizarr tervvel állt elő. A Premier League mérkőzéseinek közvetítéseit részben birtokló Setanta csatorna azt akarta, hogy december 24-én, vagyis szenteste rendezzék a Manchester United-Everton találkozót.
nov. 9
20:40
Férfi kézilabda NB I: Törő Szabolcs vezérletével nyert a Dunaferr (She)
Könnyedén nyert hazai pályán a Dunaferr férfi kézilabdacsapata a Budapest Bank férfi kézilabdaliga 10. fordulójában. Kolics János együttese már a szünetben is hét góllal vezetett, végül tizenkettővel verte a Békést.
nov. 9
21:22
Öt gól a DVTK-Újpest meccsen (Infostart)
Három góllal - 4-1-re - nyert idegenben az Újpest a DVTK ellen.
nov. 9
21:47
Turi György a Kovács Ágnest cáfoló Tiszeker Ágnest cáfolja (Behaviour)
Turi György, a Kőbánya SC vezetőedzője, Kovács Ágnes mestere szerint több ponton sem állják meg a helyüket azok az állítások, amelyekkel Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője reagált az olimpiai bajnoknő kijelentéseire, így arra, hogy félrevezették őt a MACS doppingellenőrei. Turi péntek este az MTI-nek nyilatkozva először is értetlenségének adott hangot, amiért a Kovács…
nov. 9
21:49
Kovács Ági edzője: "Megtévesztés történt" (Infostart)
A doppingvétségbe keveredett olimpiai bajnok úszó, Kovács Ágnes edzője szerint több ponton is valótlanok azok a vádak, melyeket tanítványával szemben a Magyar Antidopping Csoport vezetője megfogalmazott.
nov. 9
22:47
Favaro hat év alatt vb-trónra segítette Talmát (Blikk)
Talma sokat köszönhet menedzserének, Stefano Favarónak és az őt segítő csapatnak
nov. 9
22:49
Átverték Kovács Ágit a doppingellenőrök? (Blikk)
"Szégyelljék magukat” – könnyezve, remegő hanggal préselte ki magából a mondatot Kovács Ágnes
nov. 9
23:03
Bundesliga: a Duisburg otthonában nyert két góllal a Bochum (She)
Két a kiesés ellen küzdő csapat játszotta a Bundesliga 13. fordulójának nyitómeccsét Duisburg otthonában, ahol a hazai csapat 2-0-s vereséget szenvedett a Bochumtól. A vendégek így jelenleg a tabella tizenkettedik helyén állnak.
nov. 9
23:14
Jégkorong ob I: nyert mindkét csíkszeredai csapat (She)
A HC Csíkszereda Pesterzsébeten győzte le a Ferencváros csapatát a jégkorong ob I pénteki játéknapján. Az SC Csíkszereda pedig hazai pályán egy gyenge első negyed után fordította és nyerte meg a meccset a Miskolci Jegesmedvék ellen.

Keresés