2007. november 27. kedd

nov. 27
5:43
Thorpe attól fél, örökre rajta marad a dopping bélyege (Infostart)
Ian Thorpe, ötszörös olimpiai bajnok úszó úgy érzi, nevét sohasem tudja tisztázni a doppingvádak alól.
nov. 27
6:35
Foci nagyon magasan (Behaviour)
A svájci Wallis kanton külön Európa-bajnokságot szervez jövő májusban hegyi falvak labdarúgócsapatai számára. Az Ausztriával közösen rendezendő Eb "kishúgának" becézett eseményen nyolc ország, a házigazdák mellett Ausztria, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Svédország egy-egy hegyi településének, továbbá egy hollandiai falunak az együttese csap majd össze a 2008 méteres…
nov. 27
7:45
NBA: a Sacramento Kings legyőzte a San Antonio Spurst (She)
Két csoportelső, a San Antonio Spurs és a Utah Jazz csapata is vereséget szenvedett idegenben, előbbit ráadásul a liga Csendes-óceáni csoportjának utolsó helyezettje, a Sacramento Kings győzte le. A Dallas Mavericks hazai pályán szenvedett tizenkét pontos vereséget a Washington Wizardstól, az Orlando Magic pedig tizenkettedik idénybeli győzelmét is megszerezve továbbra is a Délkeleti csoport élén…
nov. 27
8:23
Az angolok már páholyban ülnek, a többiek melléjük vágynak (Infostart)
Az ötödik forduló következik a Bajnokok Ligája csoportkörében. A Manchester United és az Arsenal mellé várhatóan több gárda is csatlakozik, és már egy körrel a zárás előtt bebiztosítja a továbbjutását.
nov. 27
9:21
Profi bokszmeccs, amatőr pontozó (Blikk)
Az amerikai bíra összekeverte Madárt Mendozával
nov. 27
11:54
McCabe pénzt ígér a Fradinak (Blikk)
Ismét Budapesten tárgyal az angol befektető
nov. 27
11:59
Atlétika: jamaicai olimpiai bajnok atléta halála (She)
Életének 85. évében elhunyt Herb McKenley olimpiai bajnok, korábbi világcsúcstartó jamaicai atléta.
nov. 27
12:37
Férfi kézilabda: legyőzhető ellenfelek a KEK és EHF Kupákban (She)
A Bajnokok Ligájából a KEK-be átkerült MKB Veszprém a román Steaua Bucuresti, az EHF Kupában érdekelt Dunaferr pedig a spanyol Aragón csapatát kapta nyolcaddöntős ellenfélnek az európai férfi kézilabdakupák keddi bécsi sorsolásán.
nov. 27
12:48
Férfi kézilabda BL: kedvező csoportba került a Szeged (She)
A Pick Szeged a spanyol FC Barcelona, a szlovén Celje és a dán GOG Gudme csapatával került azonos csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a legjobb 16 között. A kvartettből az első helyezettek jutnak az elődöntőbe.
nov. 27
12:50
Peking 2008: a női 400 m síkfutás világbajnoka indulhat (Behaviour)
Egy sportügyekben illetékes független londoni fellebbviteli testület engedélyezte a női 400 méteres síkfutás világbajnokának, a brit Christine Ohuruogunak, hogy hazája színeiben részt vehessen a jövő évi pekingi olimpián.
nov. 27
13:41
Női kézilabda-vb: nincs meglepetés a magyar keretben (She)
Nincs meglepetés a magyar keretben, Németh András szövetségi kapitány annak a 16 játékosnak szavazott bizalmat, akire számítani lehetett a vasárnap kezdődő franciaországi női kézilabda-világbajnokságon.
nov. 27
13:57
Atlétika: a MOB nem akkreditálja a MASZ vezetőit az olimpiára (She)
Kamuti Jenő, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára arról tájékoztatta a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB), hogy a MOB a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) jelenlegi vezetését nem akkreditálja a pekingi ötkarikás játékokra.
nov. 27
14:06
Bajnokok Ligája: hatan a továbbjutás küszöbén (Behaviour)
Az eddig mutatott gyenge teljesítménye következtében a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában az angol Liverpool, a spanyol Valencia és a német Werder Bremen is továbbjutási esélyeinek életben tartásáért küzd majd a szerdai játéknapon.
nov. 27
14:50
Ausztárlia: Gullit bemutatkozott, Beckham gólt lőtt (She)
David Beckham gólja ellenére kétgólos vereséget szenvedett a Sydney FC vendégeként a Los Angeles Galaxy, amelynek kispadján most mutatkozott be Ruud Gullit vezetőedző.
nov. 27
16:07
Fradi: közel nyolcmilliárd forintot fektetne be az angol cég, fiatal angolok érkezhetnek (Infostart)
Kevin McCabe, az angol Sheffield United labdarúgócsapatának tulajdonosa sikeres pályázat esetén akár 30 millió eurót (7,8 milliárd forintot) is hajlandó lenne fektetni a ferencvárosi futballklubba.
nov. 27
16:16
Olaszország: Alberto Malesani váltja Luigi Cagnit az Empolinál (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) tizennyolcadik helyén álló Empoli vezetősége Luigi Cagni helyére Alberto Malesanit nevezte ki vezetőedzőnek.
nov. 27
18:07
Dopping: minden magyar olimpikont többször ellenőriznek Peking előtt (Metropol)
Magyar Antidopping Csoport (MACS) a jövő augusztusi olimpiáig is folyamatosan végez ellenőrzéseket, az idén például az év végéig 806 tesztelést hajtanak végre a csoport szakemberei állami megrendelésben.
nov. 27
19:00
MACS: minden olimpikont legalább négyszer ellenőriznek az olimpia előtt (Infostart)
A Magyar Antidopping Csoport vezetőjének közlése szerint minden magyar olimpikont legalább négyszer ellenőriznek Peking előtt.
nov. 27
20:04
Sí: Előkerült a norvég síkirály éremgyűjteménye (She)
Négy évvel eltulajdonítása után visszakapta páratlan éremgyűjteményét Kjetil Andre Aamodt, a norvégok idén visszavonult sífenoménja.
nov. 27
20:06
Sí: előkerült a norvég Kjetil Andre Aamodt, éremgyűjteménye (She)
Négy évvel eltulajdonítása után visszakapta páratlan éremgyűjteményét Kjetil Andre Aamodt, a norvégok idén visszavonult sífenoménja.
nov. 27
20:15
Kosárlabda: kikapott, de továbbment a Kecskemét (She)
Bár a Kecskemét két ponttal kikapott a Bodrogi-Bau Vásárhelytől, az első meccsen aratott fölényes győzelmének köszönhetően továbblépett a kosárlabda Magyar Kupa harmadik fordulójából.
nov. 27
20:47
Jégkorong OB I: hazai pályán nyert a DAB a HC Csíkszereda ellen (She)
Hazai pályán nyert négy góllal a DAB-Extra.hu a HC Csíkszereda ellen a jégkorong OB I-es bajnokságban.
nov. 27
21:05
Asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligája: Győztek a magyar csapatok (Metropol)
Az asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligája ötödik fordulójában a férfiaknál a D csoport eredménye: Mokre Lazce (cseh) - Celldömölki VSE-MÁVÉPCELL Vörsas 3-6
nov. 27
21:09
Férfi vízilabda ob I: csak látszólag volt könnyű a Vasas győzelme (She)
A címvédő Vasas együttese a papírformának megfelelően 11-5-re győzött az OSC ellen a férfi vízilabda ob I 11. fordulójának kedden megrendezett mérkőzésén. Meglepetés, hogy a meccs két negyed után még 2-2-re állt, azonban a bajnokcsapat a harmadik és a negyedik felvonásban kilenc gólt dobtak, és csak hármat kaptak.
nov. 27
22:45
A Roma, az Inter, a Barca és a Sevilla is továbbjutott a BL-ben - videók (Infostart)
Az Inter bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában, mivel hazai pályán 3-0-ra nyert a Fenerbahce ellen. Szintén nyolcaddöntős a Roma, miután Vucsinics vezérletével 4-1-re diadalmaskodott a Dinamo Kijev otthonában. A Sevilla az Arsenal elleni 3-1-es sikerrel biztosította helyét a következő körben. A Lyon 2-2-es döntetlent játszott a Barcelona ellen, így a katalán együttes is…

Keresés