2007. október 10. szerda

okt. 10
0:13
Vívásból már diplomás (Blikk)
Úgy ünneplik a csapat-világbajnoki aranyérmes Szilágyi Áront, mintha egyéni verseny után akasztották volna nyakába az aranyérmet Szentpétervárott.
okt. 10
0:17
Elkerülték egymást a magyar labdarúgók (Blikk)
Nyon - Nem játszanak egymás ellen a magyar érdekeltségű csapatok a labdarúgó-UEFA-kupa csoportkörében.
okt. 10
0:21
Gera lesz a válogatott karmestere (Blikk)
Gera Zoltánra (28) várhat az a feladat, hogy a labdarúgó-válogatott karmestere legyen szombaton a Málta elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 10
0:25
Komanért harcol az MLSZ (Blikk)
A tehetséges labdarúgó nem olyan rég bejelentette, hogy ukránnak és nem magyarnak érzi magát, és az ukrán felnőtt válogatott meghívóját várja.
okt. 10
0:29
Bátorfi kínai búcsúja (Blikk)
Budapest - Csodálatos pályafutásához méltó gálaesttel zárta le sportpályafutását tegnap Bátorfi Csilla (38).
okt. 10
0:33
Miért kivételeznek a Volán hokisaival? (Blikk)
Székesfehérvár - Megkönnyebbültek az Alba Volán hívei, a székesfehérvári jégkorongcsapatot mégsem zárják ki a magyar bajnokságból. A magyar szövetség (MJSZ) elnöksége ugyanis felülbírálta a versenybíróság döntését, pedig a Volán vétkes. Miért kivételeznek hát a fehérváriakkal, és miért írják át a szabályokat miattuk?
okt. 10
0:37
Kulcsár egymaga ütötte ki a Vasast (Blikk)
Illetlen vendég volt az MTK futballcsapata Angyalföldön, a hétfő esti bajnoki meccsen hármat rúgott a házigazda Vasasnak.
okt. 10
7:31
NHL: elsöpörte a Carolina Torontóban a Maple Leafst (She)
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszának hetedik játéknapján a Carolina Hurricanes együttese Torontóban méretes zakót osztott ki a házigazda Maple Leafs együttesének.
okt. 10
7:57
Rögbi, Új-Zéland: hűséges szurkolók fogadták az All Blackst (She)
Hazatért és a Christchurch reptéren landolt az új-zélandi rögbi-válogatottat szállító repülőgép, miután az All Blacks a világbajnokság elsőszámú esélyeseként a negyeddöntőben vett búcsút a francia rendezésű tornától.
okt. 10
9:06
Jönnek a gólbírók és a chipes labda a futballban (Infostart)
A FIFA stratégiai bizottságának legutóbbi ülésén a résztvevők támogatták a szervezet játékvezetői bizottságának döntését, mely szerint a decemberi klubvilágbajnokságon két további asszisztens segíti majd a bírók munkáját.
okt. 10
9:06
Ligue 1: a francia Lille Juhász Roland után érdeklődik (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lille a belga Anderlecht magyar válogatott középhátvédje, Juhász Roland (képünkön) után érdeklődik.
okt. 10
9:16
Zalaegerszeg: Kocsárdit, a két Sebőköt és társaikat búcsúztatják (She)
A ZTE FC vezetősége már a nyáron eldöntötte, hogy az átigazolási szezonban távozó futballistáikat elbúcsúztatják. Eljött az idő, s október 12-én, pénteken 18 órakor a horvát Slaven Belupo ellen kerül sor az ünnepélyes eseményre.
okt. 10
9:22
Siófok: Balogh Zoltán elvállalná, Kuttor Attila segíthetne (She)
Botos Antal távozásával új időszámítás kezdődött Siófokon Balogh Zoltán, a korábbi pályaedző vezetésével. A Soproni Ligában szereplő klub REAC elleni Ligakupa-mérkőzésére is a fiatal szakember készítette fel a csapatot, sőt a tulajdonos Nemes Ferenc szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a továbbiakban Kuttor Attilával közösen dirigálják az együttest.
okt. 10
9:54
Kajak-kenu: sportnap az Újpest Tímár utcai telepén (She)
Az UTE kajak-kenu szakosztálya 2007. október 13-án (szombaton) 10:00 órától megrendezi az első Óbuda-Merkapt Sportnapot. Helyszín az UTE vízitelepe, a Tímár utcai HÉV megállóval egyvonalban a Duna-parton.
okt. 10
10:04
"A Bayern jobb, mint a német válogatott" (Infostart)
Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere - ha úgy tetszik: sportigazgatója - szerint klubja jelenleg erősebb, mint a világbajnoki bronzérmes német válogatott, amely pedig immár 15 mérkőzés óta veretlen, s legutóbbi 25 mérkőzéséből mindössze kettőt veszített el, mindkétszer az olaszok ellen.
okt. 10
11:06
Polgár Judit játssza a nyitópartit Bilbaóban (Metropol)
Polgár Judit és a bolgár Veszelin Topalov mérkőzése nyitja október 16-án az úgynevezett vaksakk Világkupát, amely kiemelt eseménye lesz a bilbaói nemzetközi sakkfesztiválnak.
okt. 10
11:42
Kosárlabda: vereséget szenvedett a Memphis Grizzlies Malagában (She)
A spanyol Unicaja Malaga 102-99-re vendéglátóként legyőzte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt Memphis Grizzlies csapatát felkészülési mérkőzésen.
okt. 10
11:44
Kosárlabda: vereséget szenvedett a Memphis Grizzlies Malagában (She)
Malaga, 2007. október 10., szerda (MTI/AP) - A spanyol Unicaja Malaga 102-99-re vendéglátóként legyőzte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt Memphis Grizzlies csapatát felkészülési mérkőzésen.
okt. 10
11:47
Kézilabda, Pannon Kupa: megkezdődtek a jegyárusítások (She)
Rangos nemzetközi kézilabda-tornát rendeznek egy hét múlva Debrecenben és Nyíregyházán. A házigazda magyar válogatott ellenfele a négycsapatos, háromnapos tornán Ausztria, Litvánia és Kína együttese lesz. Az eseményre már megkezdődtek a jegyárusítások.
okt. 10
13:54
Miért nem kell a világsztár a szövetségi kapitánynak? (Infostart)
Spanyolországban és szerte a nagyvilágban csak kevesen értették, miért maradt ki ismét a spanyol válogatottból a gólrekorder, az ismét remek formába lendült Raúl. A Real Madrid csillagának a helye azt követően különösen nyilvánvaló lenne a keretben, hogy David Villa megsérült. Ám Raúl nem kapott, s nem kap meghívót - alighanem személyes okokból.
okt. 10
14:35
Lauda szerint Alonso nem lesz világbajnok (Metropol)
Niki Lauda szinte elképzelhetetlennek tartja, hogy a spanyol Fernando Alonso nyerje a Forma-1-es világbajnokságot. Fernando jó pilóta, de a viselkedése nem éppen a legmegfelelőbb, mondta a korábbi háromszoros világbajnok.
okt. 10
14:37
Tenisz, Moszkva: Mihail Juzsnyij biztos verte lett riválisát (She)
A Moszkvában zajló, 1 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna egyeseinek küzdelmében a második fordulóba jutott a második helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnyij (képünkön), aki lett ellenfelét, Ernests Gulbist verte sima meccsen, két játszmában.
okt. 10
16:56
Formula?1: a Prodrive nem indít a McLarennel azonos autókat (She)
A Prodrive jövőbeli Formula?1-es csapat vezetője kizárta annak a lehetőségét, hogy a McLarennel azonos autókat indít a 2008-as világbajnoki sorozatban, miután egyre inkább kétséges, hogy jövőre tizenkettedik csapatként résztvevője lehet-e a száguldó cirkusznak.
okt. 10
17:13
Bozsik Péter: Van öt tanácsom Málta ellen (Blikk)
Budapest - 2006. október 11. - napra pontosan egy esztendeje, hogy fociválogatottunk Európa-bajnoki selejtezőn 2-1-re kikapott Máltán. A szégyenteljes vereség Bozsik Péter (45) szövetségi kapitány állásába került, de jó néhány játékos is belebukott a kudarcba. Szombaton a megfiatalított nemzeti csapatunk vehet elégtételt, de a szakember szerint korántsem ígérkezik könnyűnek a visszavágó.
okt. 10
20:19
A Liverpool-csatár vezette sikerre a magyar fiatalokat (Infostart)
Magyarország 3-1-re nyert Wales ellen a székesfehérvári U19-es labdarúgó Eb-selejtezőn.
okt. 10
20:34
Minden idők legdurvább összeesküvés-elméletei (Infostart)
Vajon tényleg lopott a világbajnok angol Bobby Moore az 1970-es vébé előtt? Valóban kormányutasításra nem jutottak ki az iráni labdarúgók a 2002-es világbajnokságra? Mi köze a maffiának Diego Maradona nápolyi pályafutásához? Minden idők tíz legnagyobb futballal kapcsolatos összeesküvés-elméletét gyűjtötte össze a FourFourTwo brit szaklap. Összeállításunk első része.
okt. 10
20:56
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém 22 gól különbséggel győzött (She)
Hatodik mérkőzését is megnyerte a Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben, miután a B csoport mai mérkőzésén könnyedén, 36-14-re legyőzte a vendég Gyöngyös csapatát. A szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő MKB továbbra is egyedüliként őrzi veretlenségét az élvonalban.
okt. 10
21:12
Tenisz, Stockholm: Tommy Haas továbbjutott a nyolcaddöntőből (She)
A 680 250 Euro összdíjazású stockholmi fedett pályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében a német Tommy Haas három szettben legyőzte a spanyol Albert Montanest.
okt. 10
21:39
Speciális olimpia: újabb 14 magyar arany, ezüstös futballisták (She)
Újabb 14 aranyat, továbbá nyolc ezüst- és hét bronzérmet nyertek a magyar speciális olimpikonok a Sanghajban zajló XII. nyári világjátékokon.
okt. 10
22:31
Tenisz, Bécs: Ferrero csak nehezen jutott a negyeddöntőbe (She)
A spanyol Juan Carlos Ferrero csak nehezen, három szettben győzte le a francia Kulien Benneteaut, és jutott a bécsi tenisztorna negyeddöntőjébe.

Keresés