2007. november 5. hétfő

nov. 5
21:11
Eltört az Inter sztárjának a lába (Infostart)
Luis Figo, az Internazionale portugál labdarúgója lábszárcsonttörést szenvedett a Juventus elleni 1-1-es döntetlennel végződött olasz bajnoki rangadón.
nov. 5
21:42
Dopping: megbukott a vizsgálaton a brazil gyorsúszónő (She)
Pozitív lett a doppingtesztje Rebecca Gusmao brazil gyorsúszónőnek, a világranglista 11. helyezettjének.
nov. 5
21:44
Megbukott a doppingvizsgálaton a tehetséges brazil gyorsúszónő (She)
Pozitív lett a doppingtesztje Rebecca Gusmao brazil gyorsúszónőnek, a világranglista 11. helyezettjének.
nov. 5
21:49
Sakkcsapat Eb: magyar vereségek (Behaviour)
A magyar női és férfi válogatott is vereséget szenvedett a Krétán zajló 16. sakkcsapat Európa-bajnokság nyolcadik fordulójában. Az irakliói viadal honlapja szerint a férfiak Bulgáriától kaptak ki 3-1-re, a nőket pedig a grúzok győzték le 2,5-1,5-re.
nov. 5
22:13
Figo lábszárcsonttörést szenvedett (Behaviour)
Luis Figo, az Internazionale portugál labdarúgója lábszárcsonttörést szenvedett a Juventus elleni 1-1-es döntetlennel végződött vasárnapi olasz bajnoki rangadón. A 35. születésnapját vasárnap ünneplő klasszist a milánói klub honlapja szerint kedden műtik, visszatérésének időpontja egyelőre megjósolhatatlan. Figo a Juventus cseh sztárjának, Pavel Nedvednek a belépője következtében sérült meg.
nov. 5
22:37
Németország: Torghelle gólt lőtt, mégis kikapott a Jéna (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga II.) 12. fordulójának hétfő esti záró mérkőzésén a Torghelle Sándorral felálló Carl-Zeiss Jena vereséget szenvedett a Borussia Mönchengladbach otthonában. A magyar támadó szerezte a vendégek egyetlen találatát.
nov. 5
22:56
Megegyezés az MLSZ és a Diósgyőr között (Behaviour)
Hétfőn megállapodással zárultak le a vitás kérdések a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és az élvonalbeli Diósgyőr között. A szövetség két bizottsága (fegyelmi és elsőfokú licencadó) is foglalkozott a klub névhasználati támogatói szerződésével.
nov. 5
23:21
Anglia: újabb sikerével már dobogós a Manchester City (She)
Hetedik hazai találkozóján hetedik győzelmét szerezte meg a Manchester City Stephen Ireland bombagóljával a Sunderland ellen, a Premier League 12. fordulójának hétfő esti záró mérkőzésén.

Keresés