2008. augusztus 11. hétfő

aug. 11
8:15
Jankovic az új éllovas (Behaviour)
A szerb Jelena Jankovic átvette a vezetést honfitársától, a pekingi olimpiától ujjsérülés miatt távolmaradó Ana Ivanovictól a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen Szávay Ágnes változatlanul a 14.
aug. 11
8:17
Cselgáncs: Baczkó Bernadett kikapott az első meccsén (She)
Szomorú hír a tatamiról: Baczkó Bernadett kikapott az első mérkőzésén a cselgáncsozók női 57 kilogrammos súlycsoportjában.
aug. 11
8:17
Győzelemmel kezdtek a női pólósok (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott 11-9-re nyert Hollandia ellen a pekingi olimpia csoportmeccseinek első fordulójában.
aug. 11
8:17
Női vízilabda: Magyarország nyert (Behaviour)
Győztek a magyarok!
aug. 11
8:19
Női vízilabda: győzelemmel kezdett a Godova-csapat (She)
A női kézilabdázók és a férfi vízilabdázók után harmadik csapatunk, a női vízilabda-válogatott is bemutatkozott a pekingi olimpián. A magyar lányok 11–9-re győzték le Hollandiát.
aug. 11
8:19
Baczkó kikapott (Behaviour)
Baczkó Bernadett kikapott a bajai születésű, de Ausztráliában férjhez ment Pekli Máriától a 32 között a női cselgáncsosok 57 kg-os súlycsoportjában a pekingi olimpián.
aug. 11
8:33
Tenisz: Rafael Nadal és Serena Williams is továbbjutott (She)
A párizsi és wimbledoni bajnok Rafael Nadal három szettben jutott tovább az olimpiai férfi tenisztorna első fordulójából.
aug. 11
8:35
Női tőr: Mohamed vereséget szenvedett Lamonova ellen (She)
Mohamed Aida az orosz Lamonova ellen küzdött a legjobb 16 között a női tőrvívók között, és sima vereséget szenvedett.
aug. 11
8:37
Női tőr: Varga Gabi búcsúzott, nem bírt a koreaival (She)
Nem jutott be a legjobb nyolc közé Varga Gabriella a női tőrözők egyéni versenyszámában, miután 15–4-re kikapott a dél-koreai Nam Hjun Hitől.
aug. 11
8:39
Női tőr: Knapekre a legendás Vezzali vár a nyolc között (She)
Varga Gabriella és Mohamed Aida búcsúja után Knapek Edina maradt az egyetlen magyar a női tőr egyéni versenyszámában, de neki sem lesz könnyű dolga a nyolc között.
aug. 11
8:51
Csak Knapek maradt versenyben (Infostart)
Knapek Edina bejutott a legjobb nyolc közé a női tőrözők versenyében a pekingi olimpián.
aug. 11
8:51
Női röplabda: Kuba legyőzte Egyesült Államokat (She)
Az olimpiai női röplabdatorna A-csoportjában Kuba simán legyőzte az Egyesült Államokat 3–0-ra.
aug. 11
8:51
Mi történt ma az olimpián? (Behaviour)
Sidi Péter olimpiai pontszerző lett hétfőn a pekingi játékokon: a légpuskás a 10 méteres versenyben a hatodik helyen zárt.
aug. 11
9:09
Cselgáncs: Baczkó a vigaszágon folytathatja (She)
Baczkó Bernadett a vigaszágon folytathatja szereplését a női cselgáncsozók 57 kg-os súlycsoportjában.
aug. 11
9:11
Férfi légpuska: Bindra aranya India első egyéni bajnoki címe (She)
India, 1.1 milliárd lakossal a világ második legnépesebb országa, az első egyéni olimpiai aranyérmét nyerte hétfőn, amikor Abhinav Bindra győzött a férfi légpuskások 10 méteres számában.
aug. 11
9:27
Knapek ötödikként zárt (Infostart)
Knapek Edina nem került a legjobb négy közé a női tőrözők versenyében a pekingi olimpián, mivel a negyeddöntőben kikapott a címvédő Maria Valentina Vezzalitól. A magyar sportoló ötödikként zárt, vagyis pontszerző helyen végzett.
aug. 11
9:27
Női tőr: Knapek nem bírt a világklasszis Vezzalival (She)
Knapek Edina 15–3-ra kikapott a négyszeres olimpiai bajnok és egyben címvédő olasz Valentina Vezzalitól a legjobb nyolc között a női tőrözők egyéni versenyszámában.
aug. 11
9:27
Stieberék jól startoltak (Blikk)
A hollandok elleni 11-9-es győzelemmel kezdte szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a pekingi olimpián. A magyar szurkolók kényelmesen átsétálhattak a kézilabda-mérkőzésről a vízilabda-találkozó helyszínére, a Jingtong uszodába, ahol egy egész szektort lefoglaltak, s jelentős számbeli fölényben voltak a narancssárgába öltözött holland drukkerekkel szemben.
aug. 11
9:27
Knapek Edina a negyeddöntőben búcsúzott (Behaviour)
Knapek Edina a negyeddöntőben búcsúzott a női tőrözők versenyében a pekingi olimpián.
aug. 11
9:29
Iráni és izraeli ellentét az olimpián (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elfogadta a szombati versenytől távolmaradó iráni úszó bocsánatkérését.
aug. 11
9:45
Női röplabda: magabiztos olasz siker a kazahok ellen (She)
Győzelemmel folytatta szereplését az Európa-bajnoki címvédő olasz női röplabda-válogatott, Piccininiék 3:0-ra verték meg Kazahsztánt.
aug. 11
9:47
Tenisz: Federer könnyedén jutott a második körbe (She)
A svájci világelső Roger Federer könnyedén 6:4, 6:2-vel jutott tovább az orosz Dmitrij Turszunovval szemben az olimpiai férfi tenisztorna első fordulójában .
aug. 11
9:49
Női vízilabda: Valkay Erzsébeték is nyertek kezdésként (She)
Az olimpiai női vízilabdatorna A-csoportjának első mérkőzése rögtön rangadó volt. Olaszország szoros végjáték után végül egy góllal felülmúlta a legutóbbi két Európa-bajnokság győztesét, Oroszországot.
aug. 11
9:51
Női kézilabda: Norvégia könnyedén lelépte Angolát (She)
Az olimpia egyik esélyese, Norvégia a házigazda Kína után Angolát is fölényesen győzte le a női kézilabdatorna A-csoportjának második fordulójában.
aug. 11
9:53
Férfi gyeplabda: német és brit siker, Pakisztán hoppon maradt (She)
Európai sikerekkel zárult mindkét hétfő délelőtti gyeplabdamérkőzés a férfi tornán: Németország 4–1-re verte Kínát az A-csoportban, míg Nagy-Britannia 4–2-re győzte le Pakisztánt.
aug. 11
9:55
Skócia: László Csaba lelkesedését dicséri a Hearts játékosa (She)
A skót bajnokság első fordulójában a Hearts 3–2-re legyőzte az UEFA-kupa-induló Motherwellt, ami után a Hearts futballistái a magyar edző, László Csaba lelkesedését dicsérték.
aug. 11
10:03
Női röplabda: Brazília három játszmában verte az oroszokat (She)
Brazília magabiztos játékkal múlta felül Oroszországot az olimpiai női röplabdatorna B-csoportjában.
aug. 11
10:03
Ipponnal győzött Baczkó (Behaviour)
Baczkó Bernadett megnyerte első mérkőzését a vigaszágon, ipponnal győzött a tunéziai Neszria Dzselasszi ellen az 57 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián.
aug. 11
10:05
Cselgáncs: Baczkó Bernadett nyert a vigaszágon (She)
Tovább folytathatja szereplését a pekingi olimpián Baczkó Bernadett a női cselgáncsozók 57 kg-os súlycsoportjában, miután a vigaszág első mérkőzésén ipponnal verte meg tunéziai ellenfelét, Neszria Dzselasszit.
aug. 11
10:21
Cselgáncs: Baczkó nem a címvédő német ellen folytatja (She)
Nem a címvédő német Yvonne Bönisch, hanem a francia Barbara Harel ellen folytatja szereplését Baczkó Bernadett a pekingi olimpián.
aug. 11
10:21
Knapek ötödik lett (Blikk)
Nem jutott be az elődöntőbe Knapek Edina a pekingi olimpia női tőrversenyében, mivel a nyolc között 15-3-ra kikapott a címvédő Valentina Vezzalitól, de végül pontszerző lett, az ötödik helyen végzett. Mohamed Aida tizedikként, Varga Gabriella pedig tizenkettedikként fejezte be a versenyt.
aug. 11
10:23
Sportlövészet: finn aranyérem női trapban (She)
Finn aranyérem született a sportlövők női trap számában.
aug. 11
10:25
Barcelona: Guardiola bejelentette, hogy Samuel Eto’o marad (She)
Bár a Barcelonánál az utóbbi időben körön kívülre került, s több angol, olasz, spanyol és egy üzbég csapat is érdeklődött iránta, hivatalosan is eldőlt: Samuel Eto’o mégis marad a klubnál.
aug. 11
10:27
Liverpool: Benítez ragaszkodik a békéscsabai Otigbához (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, a Liverpool szerződést ajánlott az U17-es magyar válogatott csapatkapitányának, a békéscsabai Otigba Kennethnek. A nigériai születésű futballista még nem fogadta el a “vörösök” ajánlatát, de a Mirror információi szerint Benítez ragaszkodik hozzá.
aug. 11
10:29
Tenisz: Hewitt lesz Nadal ellenfele, Almagro kiesett (She)
A korábbi világelső, az ausztrál Lleyton Hewitt lesz a leendő listavezető, Rafael Nadal ellenfele az olimpiai tenisztorna második fordulójában. Az ausztrál kiválóság a 11 évvel ezelőtt a világranglista negyedik helyén is megforduló svéd Jonas Björkmant verte meg nagy csatában, 7:5, 7:6-ra.
aug. 11
10:39
Peking 2008: temetésről érkezik az olimpiára a futó (She)
Édesanyja temetése után megy Pekingbe Viola Kibiwott, Kenya futóreménysége. Az afrikai ország olimpiai illetékesei előzőleg aggódtak, hogy a futónő, aki 1500 méteren 2003-ban junior-világbajnok volt, visszalép az olimpiai szerepléstől, miután múlt pénteken elvesztette az édesanyját.
aug. 11
10:41
Női kosárlabda: szenvedős orosz győzelem (She)
Oroszország csak nagy nehézségek árán tudta legyőzni Dél-Koreát a női kosárlabdázók olimpai tornáján.
aug. 11
10:43
Női szörf: Detre Diána a 22. helyen áll két futam után (She)
Ma megkezdte szereplését a női szörfösök között Detre Diána: a magyar versenyzőnő mindkét délelőtti futamban a 22. helyen végzett, így az összetettben is a 22. pozícióból várhatja a folytatást.
aug. 11
10:45
Serie A: Radoi az Inter és a Fiorentina helyett a Cataniában? (She)
Bár a múlt héten a Steaua elnöke, Gigi Becali bejelentette, hogy Mirel Radoi kétmillió euróért egy idényre az Interhez kerül kölcsönbe, kútba esett a transzfer. Később a Fiorentina is bejelentkezett a középső védőként és szűrőként is bevethető játékosért, aki most a Cataniával tárgyal.
aug. 11
10:47
Cselgáncs: Baczkó korábban már megverte Harelt (She)
Bizakodóan nyilatkozott következő ellenfeléről, Barbara Harelről Baczkó Bernadett. Az 57 kg-osok között induló cselgáncsozónk elmondta, hogy bár a francia igen kellemetlen ellenfél, a tavalyi vb-n egyszer már megverte.
aug. 11
10:57
Férfi szörf: Gádorfalvi Áron a 18. két futam után (She)
Két futam után a 18. helyen áll férfi szörfösünk, Gádorfalvi Áron a pekingi olimpián, a magyar versenyző a thaiföldi Ek Boonsawaddal holtversenyben foglalja el ezt a pozíciót.
aug. 11
10:57
Bakanek: Kimutathatatlan szerekkel doppingolnak (Infostart)
Egy spanyol kerékpáros, Maria Isabel Moren bukott meg elsőként a doppingellenőrzésen a pekingi olimpián, miután a szervezetében EPO nyomaira bukkantak. Az InfoRádió által megkérdezett független doppingszakértő azt mondta, hogy az eritropoietin azért is népszerű a doppingoló sportolók körében, mert kiürül a szervezetből, így ha a verseny előtt mintegy két héttel szedik be, kimutathatatlanná válik.…
aug. 11
10:57
Borzalmas döntetlent értek el a női kézisek Brazília ellen (Blikk)
Ötgólos félidei előnyt hagytak elveszni Görbiczék
aug. 11
11:15
Ligue 1: Sylvain Wiltord kész pereskedni a Stade Rennes-nel (She)
A rutinos, sokszoros válogatott szélsőt, Sylvain Wiltordot a múlt héten kitették a Rennes keretéből, miután a veterán játékos élesen kritizálta edzőjét, Guy Lacombe-ot.
aug. 11
11:17
Női vízilabda: győzelemmel kezdett a vb-2. Ausztrália (She)
A világbajnoki ezüstérmes Ausztrália győzelemmel kezdett a női olimpiai vízilabdatorna B-csoportjában.
aug. 11
11:19
Vízilabda: sorsoltak az európai kupákban (She)
A Honvéd férfi vízilabdacsapata Szlovéniában, női együttese Portugáliában kezdi meg selejtezőit az európai elitsorozatban, míg a LEN-kupa keretében már a nyitányon medencébe szálló magyar csapatok közül az Újpest Franciaországban vendégszerepel, a Szeged pedig otthonában fogadhatja kvalifikációs riválisait.
aug. 11
11:33
Manchester City: Michael Johnsonra négy rivális is lecsapna (She)
A Manchester City kiváló középpályása, Michael Johnson visszautasította klubja szerződéshosszabbítási ajánlatát. A 20 esztendős labdarúgóért korábban négy élvonalbeli angol gárda is bejelentkezett.
aug. 11
11:35
Női kézilabda: Dél-Korea megleckéztette a németeket (She)
A dél-koreai női kézilabda-válogatott alaposan megverte Németországot a pekingi olimpia B-csoportjában (a magyarok hatosában).
aug. 11
11:37
Tenisz: elkezdődött Szávay Ágnes meccse Cseng ellen (She)
A pekingi női egyes tenisztorna első fordulójában a viadal 11. helyén kiemelt Szávay Ágnes megkezdte mérkőzését a hazai közönség által maximálisan támogatott Cseng Csie ellen.
aug. 11
11:39
Női súlyemelés: Csen saját rekordját megdöntve nyert (She)
A kínai Csen Jan-csing a saját olimpiai csúcsát megdöntve nyerte meg az 58 kg-os női súlyemelők versenyét.

Keresés