2008. augusztus 28. csütörtök

aug. 28
18:47
Anglia: Pablo Zabaleta Barcelonából igazolhat Manchesterbe (She)
Az Espanyol argentin középpályása, Pablo Zabaleta a Manchester Cityben folytathatja pályafutását, spanyol sajtóhírek szerint.
aug. 28
19:03
Chelsea-Roma összecsapás is lesz a BL-csoportkörben (Infostart)
Monte Carlóban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását.
aug. 28
19:03
US Open: a hölgyeknél búcsúzott a 20. kiemelt, Vaidisová (She)
A hölgyeknél a US Open 2. fordulójában a 20. kiemelt, cseh Nicole Vaidisová két szettben vereséget szenvedett a francia Severine Bremondtól. A 19. helyen kiemelt Nagyja Petrovának viszont nem okozott gondot a 3. fordulóba jutás, mint, ahogy Dinara Szafinának és Agnieszka Radwanskénak sem. Hozzájuk hasonlóan továbbjutott a magyar származású, de svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímea is.
aug. 28
19:05
Bajnokok Ligája: Cristiano Ronaldo az elmúlt szezon legjobb játékosa (She)
Csütörtök délután hat órakor kezdődött a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása. A Monacoban tartott eseményen az elmúlt idény legjobbjainak járó díjakat is kiosztották.
aug. 28
19:21
UEFA-kupa: a Manchester City 11-esekkel jutott tovább (She)
A Midtjylland hazai pályán 89 percig gól nélküli döntetlenre állt a Manchester City ellen, és mivel az első meccsen Angliában hatalmas meglepetésre 1–0-ra győztek a dánok, ez az eredmény az ő továbbjutásukat jelentette volna. A Manchester City azonban egy öngóllal egyenlített, majd 11-esekkel tovább is jutott.
aug. 28
19:57
Kézilabda: nevet és székhelyet vált a Derecske kézilabdacsapata (She)
Új néven és helyszínen szerepel az következő szezonban az elmúlt idényt a női kézilabda-bajnokság hetedik helyén záró Tajtavill-Derecske csapata, amely a jövőben Nyíradonyban játssza hazai meccseit és felveszi a város nevét is.
aug. 28
20:15
UEFA-kupa: izraeli és bolgár továbbjutás a visszavágók után (She)
A bolgár Liteksz és az izraeli Hapoel Tel-Aviv jutott tovább az UEFA-kupa 2. selejtezőköréből.
aug. 28
20:17
UFEA-kupa: élőben a DVSC–Young Boys az NSO-n! (She)
Kövesse nyomon online közvetítésünket az UEFA-kupa selejtező 2. fordulójának debreceni visszavágójáról!
aug. 28
20:33
US Open.: az olimpiai bajnok Wawrinka könnyedén jutott tovább (She)
A párosban Roger Federer oldalán olimpiai bajnok svájci Stanislas Wawrinka három szettben győzött az amerikai Wayne Odesnik ellen, és bejutott a 3. fordulóba, csakúgy, mint a hölgyeknél Alona Bondarenko, Alize Cornet és Dominika Cibulkova is.
aug. 28
20:35
Magyar Kupa: kiütéssel nyert a Fradi a Leányfalu ellen (She)
A Magyar Kupa 2. fordulójában a Leányfalu ellen lépett pályára a Ferencváros, a helyszín az angyalföldi Ilovszky-stadion volt.
aug. 28
20:37
UEFA-kupa: elkezdődött a Győr–Stuttgart összecsapás (She)
Az UEFA-kupa 2. selejetezőkörében elkezdődött a Győr–Stuttgart visszavágó mérkőzés. Az első összcsapást a németek nyerték 2–1 arányban.
aug. 28
21:09
Szávay kiesett a US Openen (Infostart)
Kiesett Szávay Ágnes az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A 13. helyen kiemelt magyar játékos a második fordulóban 5:7, 6:2, 6:3-ra kikapott az olasz Tathiana Garbintól.
aug. 28
21:09
US Open: a hazai kedvenc, Venus Williams két szettben győzött (She)
Az amerikai közönség egyik kedvence, Venus Williams két szettben, 6:0, 6:3 arányban győzött a paraguayi De Los Rios ellen.
aug. 28
21:11
US Open: Szávay három szettben vereséget szenvedett (She)
A világranglistán 16. helyen álló Szávay Ágnes a US Open második fordulójában az olasz Tathiana Garbinnal találkozott, miután kedden az első körben búcsúztatta az amerikai Gail Brodskyt. Szávay jól kezdte a mérkőzést, és a korai brékelőny után 7:5-re meg is nyerte az első játszmát. A második szettet azonban meglehetősen simán elbukta, majd a harmadikban is alulmaradt, így 5:7, 6:2, 6:3 arányban…
aug. 28
22:03
UEFA-kupa: kettős vereséggel búcsúzott a Debrecen együttese (She)
A Debrecen a Bernben elszenvedett 4–1-es vereséget követően hazai pályán is kikapott a Young Boystól. A svájciak 3–2-re nyertek a visszavágón, így 7–3-as összesítésben jutottak tovább.
aug. 28
22:05
UEFA-kupa: Sáfár Szabolcs csapata átlépett grúz ellenfelén (She)
Továbbjutott az UEFA-kupa 2. selejtezőköréből Sáfár Szabolcs együttese, az Austria Wien. A magyar kapus végigvédte a találkozót. A grúziai helyzet miatt az első találkozót eltörölték, így ez az egy mérkőzés volt hivatott dönteni a továbbjutó kilétéről. Az osztrák együttes 2–0-ra nyert.
aug. 28
22:39
Esélye sem volt a Győrnek és a Debrecennek (Infostart)
Kettős vereséggel fejezte be nemzetközi szereplését a Győr és a Debrecen labdarúgócsapata.
aug. 28
22:39
UEFA-kupa: simán lépett tovább a Besiktas a Brijeg ellen (She)
A Besiktas 6–1-es összesítéssel jutott tovább az UEFA-kupa 2. selejtezőköréből. A Lech Poznan is megtartotta tetemes előnyét a szebb napokat megélt Grasshoppers ellen.
aug. 28
22:41
UEFA-kupa: a Győr hazai pályán 4–1-re kikapott a Stuttgarttól (She)
A Győr hazai pályán 4–1-es vereséget szenvedett a Stuttgarttól, az UEFA-kupa 2. selejtezőkörének visszavágóján. A német együttes így 6–2-es összesítéssel jutott tovább.
aug. 28
22:57
UEFA-kupa: idegenben harcolta ki a továbbjutást a Deportivo (She)
A Deportivo La Coruna a hazai 0–0-s döntetlent követően idegenben 2–0-ra verte a Hajduk Split csapatát és jutott tovább az UEFA-kupa 2. selejtezőfordulójából.
aug. 28
23:15
UEFA-kupa: a döntetlen is elég volt az Aston Villa továbbjutásához (She)
Az Aston Villa a hazai 1–1-es döntetlenje után is magabiztosan jutott tovább az UEFA-kupa 2. selejtezőköréből, a Hafnarfjordur elleni első meccsen ugyanis háromgólos előnyt szerzett.
aug. 28
23:33
US Open: több kiemelt is továbbjutott a férfiak mezőnyében (She)
Az US Openen csütörtökön az eddig lejátszott meccseken a férfiak mezőnyében mindegyik kiemelet továbbjutott. David Nalbandian és Gilles Simon három, David Ferrer és Andy Murray négy játszmában lépett tovább, míg James Blake belga riválisa a harmadik szettben sérülés miatt feladta a meccset. A 24. kiemelt Paul-Henri Mathieu viszont kikapott Mardy Fishtől.

Keresés