2013. április 18. csütörtök

ápr. 18
10:44
Női kézi BL: 300 vendégszurkoló lehet a Győr és a Larvik döntőjén (She)
Háromszáz vendégszurkoló lehet Norvégiában és Veszprémben a Győri Audi ETO KC és a Larvik döntőbeli összecsapásain a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
ápr. 18
10:51
Overdose testvére is magyar színekben fut (Agroinform)
Overdose ára 2000 guinea volt, az egyelőre név nélküli csikóé pedig 215.000 guinea, ami átszámítva 80 millió forint.
ápr. 18
11:00
Videoton: már csak névre vár a ravasz kabalaállat (She)
A Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapja, a vidi.hu egy nyereményjáték keretében arra ösztönzi szurkolóit, kreatív ötletekkel segítsenek nevet találni a klub ifjúsági kabalafigurájának.
ápr. 18
11:09
A Barcelona Malajziában turnézik (Agroinform)
A Barcelona labdarúgócsapata augusztus 10-én a malajziai válogatottal játszik barátságos mérkőzést a Kuala Lumpurban.
ápr. 18
11:18
PL: ha kiesnek a „kanárik”, nem jön a holland gólvágó (She)
Kútba eshet Ricky van Wolfswinkel angliai szerződése, ugyanis ha a Norwich labdarúgócsapata kiesik az élvonalból (Premier League), a holland válogatott támadó nem igazol a „kanárikhoz”. Erről a 24 éves csatár ügynöke, Louis Laros beszélt az A Bola napilapnak.
ápr. 18
11:18
Overdose testvére is magyar színekben fut (Metropol)
Overdose ára 2000 guinea volt, az egyelőre név nélküli csikóé pedig 215.000 guinea, ami átszámítva 80 millió forint.
ápr. 18
11:20
Videó: dráma - 10 méteres triplával egalizált a Huston kosarasa (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga legutóbbi játéknapján drámai körülmények között dőlt el a nyugati 7-8. helyek kérdése, ugyanis a Lakers csak hosszabbítás után gyűrte le a Houstont. A Rockets kosarasa, Chandler Parsons egy 10 méteres triplával a dudaszó pillanatában egalizált. Íme!
ápr. 18
11:27
Webber jubilál Bahreinben (Agroinform)
A Red Bull ausztrál pilótája karrierje kétszázadik Forma-1-es Nagydíjára készül, a hétvégén Bahreiben jubilál.
ápr. 18
11:36
NB I: a KTE Honvéd-szomorítóját nem zavarja a csereszerep (She)
A Kecskemét labdarúgócsapatának kapitánya, Vladan Szavics legutóbbi két bajnoki találkozóján, a Paks és az Újpest elleni mérkőzéseken csereként beállva, egy-egy gólpasszt kiosztva járult hozzá a KTE győzelméhez. A csapatkapitány a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, nem bánja, hogy Horváth Ferenc vezetőedző az utóbbi időben csak csereként számol vele, sőt a középpályás…
ápr. 18
11:38
Videó: dráma - triplával egyenlített a Houston kosarasa (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga legutóbbi játéknapján drámai körülmények között dőlt el a nyugati 7-8. hely kérdése, ugyanis a Lakers csak hosszabbítás után gyűrte le a Houstont. A Rockets kosarasa, Chandler Parsons a dudaszó pillanatában tízméteres triplával egyenlített. Íme!
ápr. 18
11:40
Olasz Kupa: Strama szerint a Roma megérdemelten döntős (She)
Andrea Stramaccioni, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője a Romával szembeni Olasz Kupa-búcsú után elmondta, megérdemelt volt a két meccs alapján a fővárosiak döntőbe jutása.
ápr. 18
11:45
A Hungaroringet nemcsak F1-es pályának, rendezvényközpontnak is szánják (Agroinform)
A Hungaroring évi 210-220 napos hasznosítását jónak véli a létesítményt üzemeltető zrt. elnök-vezérigazgatója.
ápr. 18
11:54
F1: Gyulay jobban kihasználná a Hungaroringet (She)
A Hungaroring évi 210-220 napos hasznosítását jónak véli Gyulay Zsolt, a létesítményt üzemeltető zrt. elnök-vezérigazgatója.
ápr. 18
12:12
Videó: „Kazahsztán ellen a magyar virtus győzedelmeskedett” (She)
A házigazda magyar jégkorong-válogatott szerdán egygólos győzelmet aratott a torna legnagyobb favoritja, Kazahsztán felett a Budapesten zajló divízió 1/A-s világbajnokság harmadik fordulójában. A mérkőzés után a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Rich Chernomaz elmondta, a három pont két fő összetevője a fegyelmezettség és az igyekezet volt.
ápr. 18
12:12
A Hungaroring igazi rendezvényközpont legyen (Metropol)
Az eddigi kínálaton túl idén már futófesztivált is rendeznek majd.
ápr. 18
12:14
Jégkorong: a Dinamo megvédte a Gagarin-kupát a KHL-ben (She)
A Dinamo Moszkva a döntő hatodik mérkőzésén 3–2-re legyőzte a Traktor Cseljabinszket, így összesítésben 4–2-re megnyerte a kontinentális hokiliga (KHL) döntőjét, megvédve a Gagarin-kupát.
ápr. 18
12:16
NB II: a Vasas korábbi kapusa Sopronban folytatja (She)
Megegyezett Lubos Ilizivel a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Soproni VSE, így a szlovák kapus az idény végéig a klubnál folytatja pályafutását.
ápr. 18
12:18
Anglia: A feljutás világhírűvé teszi a Cardiffot - Bellamy (She)
Craig Bellamy, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő, ám a feljutását kedden bebiztosító Cardiff City támadója alig tudta szavakba foglalni érzéseit, amelyeket a Charlton elleni találkozó (0–0) után érzett.
ápr. 18
12:20
FTC: összefogás Husztival a tragikus sorsú labdarúgóért (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata és Huszti Szabolcs, a Hannover labdarúgója közösen segítenek a klub szurkolói egyesületében, a Ferencvárosi FC-ben futballozó U15-ös játékosnak, akit a közelmúltban szörnyű tragédia ért. Leégett az a ház, amelyben az őt egyedül nevelő édesanyjával élt – számolt be a fradi.hu.
ápr. 18
12:21
Benítezt nem lepte meg Luiz hatalmas bombája (Agroinform)
A Kékek menedzsere már nagyon várja a hétvégét, vasárnap az Anfielden szerepel csapatával.
ápr. 18
12:30
Golf: Tatán versenyeznek az olimpiai reménységek (She)
Tata ad otthont péntektől vasárnapig az európai olimpiai reménységek tornájának, amely a legtehetségesebb 17 éven aluli fiú és lány golfozók felkészülési versenye a 2016-os riói játékokra.
ápr. 18
12:32
Videó: Juninho mellkason bombázta az időhúzó kapust (She)
Az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Sporting Kansas City 1–0-ra nyert a New York Red Bull otthonában. A találkozó 94. percében a hazaiak középpályásánál, Juninho Pernambucanónál elszakadt a cérna, miután a dán vendégkapus, Jimmy Nielsen húzta az időt. A brazil rávezette a kapusra a labdát, és mellkason bombázta. Allen Chapman, játékvezető azonnal piros lapot adott Juninhónak.…
ápr. 18
12:34
DVTK: az új edző kemény, de a humort sem nélkülözi (She)
Megtartotta első edzését Kovac Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK új vezetőedzője. A klub korábbi utánpótlás-igazgatója intenzív, jó iramú gyakorlást vezényelt, melyről Csirszki Martin, Elek Ákos és Mohamadou Abdouraman is hiányzott.
ápr. 18
12:39
Európa olimpiai golfreménységei Tatán (Agroinform)
Az Európai Olimpiai Reménységek Tornája a legtehetségesebb 17 éven aluliak felkészülési versenye a riói olimpiára.
ápr. 18
12:48
Tenisz: Fucsovics kiemeltet vert meg, negyeddöntős Kínában (She)
Negyeddöntőbe jutott a kínai Csengtuban zajló ITF-tenisztornán Fucsovics Márton: a magyar játékos a nyolcaddöntőben a második kiemelt Morija Hirokit győzte le két szettben (6:3, 7:5). A legjobb négy közé jutásért a nyolcadik helyen rangsorolt ausztrál Nick Kyrgios lesz az ellenfele.
ápr. 18
12:57
Neymar júliusban tárgyal a Barcával (Agroinform)
A brazil csillag, Neymar júliusban Barcelonába utazik, és hajlik a nyári klubváltásra.
ápr. 18
13:06
Barcelona: újabb állomás Messiék ázsiai túráján (She)
A Barcelona együttese újabb távol-keleti állomással bővítette a nyári felkészülési szezonra tervezett ázsiai túráját. A katalán klub augusztus 10-én a malajziai válogatott ellen lép pályára a százezer fő befogadására képes Kuala Lumpur-i Bukit Jalil Nemzeti Stadionban – jelentette be csütörtökön Antoni Bossich, a Barcelona klubigazgatója.
ápr. 18
13:15
Élőben Micheliszék szlovákiai futama a Dunán (Agroinform)
A világbajnokságon résztvevő Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője az idei két futam után a 12. helyen áll.
ápr. 18
13:24
PSG: Beképzeltek voltunk, haragszom a játékosokra - Ancelotti kiakadt (She)
Carlo Ancelotti, a labdarúgó Francia Kupától a negyeddöntőben búcsúzó Paris Saint-Germain vezetőedzője az Evian ellen tizenegyesekkel elveszített kupameccset követően meglehetősen feldúlt állapotban nyilatkozott a sajtó képviselőinek.
ápr. 18
13:26
Videó: négy védőt bolondított meg a Liverpool tehetsége (She)
A Liverpool 16 éves játékosa, Jerome Sinclair gyönyörű szólót mutatott be a Watford elleni U18-as mérkőzésen. A fiatal tehetség szinte a teljes védősort megbolondította, majd a kapu bal felső sarkába lőtt. Íme!
ápr. 18
13:33
Katasztrófa volt a meccs - Ancelotti (Agroinform)
Tizenegyesekkel kikapott a Francia Kupa negyeddöntőjében a PSG, így a történelmi duplázás tovább várat magára.
ápr. 18
13:42
Kerékpár: visszavonul a hatszoros olimpiai bajnok brit (She)
Csütörtökön sajtótájékoztató keretében jelentette be visszavonulását Sir Chris Hoy, hatszoros olimpiai bajnok kerékpáros. A 37 éves versenyző úgy érzi, 19 esztendő után eljött az ideje, hogy abbahagyja a profi sportolást, és átadja helyét a fiataloknak.
ápr. 18
13:44
F1: égő gumikból emeltek akadályt a tiltakozók - fotók (She)
A Formula–1-es világbajnokság Bahreini Nagydíjának megrendezése ellen tiltakozók égő autógumikból emeltek útakadályt a bahreini fővárosban, el-Manámában. A világszerte milliók által követett eseményt próbálják felhasználni a tüntetők, hogy a bahreini hatalom ellen, az emberi jogok érvényesítéséért zajló harcukra felhívják a figyelmet. A rendőrség hat embert vett őrizetbe a zavargások során,…
ápr. 18
13:46
Videó: világrekord - 30-an ugrottak egyszerre hátraszaltót (She)
Különleges rekordot döntöttek meg alpesi sízők Kanadában. A Québecben rendezett csúcskísérlet során ugyanis a lejtőn lecsúszva, egymás kezét fogva összesen harmincan ugrottak egyszerre hátraszaltót. Tekintse meg a jelenetet!
ápr. 18
13:48
Man. United: Ferguson szerint bajnokok módjára játszottak (She)
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) listavezető Manchester United menedzsere elmondta, bajnokcsapat módjára játszottak a West Ham United elleni 2–2-es döntetlenre végződő mérkőzés során.
ápr. 18
13:50
Karate Eb: két-három érem a terv a hazai tornán (She)
Két-három érem megszerzésére számít a hazai sportági szakszövetség (MKSZ) a budapesti karate Európa-bajnokságon, amelyet május 9. és 12. között bonyolítanak le a káposztásmegyeri Jégpalotában.
ápr. 18
13:51
Visszavonult a pályakerékpár élő legendája (Agroinform)
Bejelentette visszavonulását a britek legeredményesebb olimpikonja, a hatszoros aranyérmes pályakerékpáros, Chris Hoy.
ápr. 18
14:00
Ausztria: a korábbi Bayern-csatár bécsi sikerekért küzd (She)
Carsten Jancker lett az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Rapid Wien másodedzője. A Bayern München korábbi támadója 2010 óta a bécsi csapat utánpótlásában dolgozott, most Zoran Barisic vezetőedző segítője lett.
ápr. 18
14:02
Női kézi: Knezevics és Woltering hosszabbított a Podgoricával (She)
Két kulcsemberével hosszabbított a 2012-es BL-győztes montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata.
ápr. 18
14:09
Két-három magyar érem a terv a karate Eb-n (Agroinform)
Két-három magyar érem megszerzésére számít a hazai sportági szakszövetség a budapesti karate Európa-bajnokságon.
ápr. 18
14:18
Tenisz: Nadal továbbjutott, Berdych kiesett Monacóban (She)
Rafael Nadal erőlködés nélkül, 6:2, 6:4-re legyőzte a német Philip Kohlschreibert a monte-carlói tenisztorna nyolcaddöntőjében. A negyeddöntőben a szintén német ellenfelét felülmúló bolgár Grigor Dimitrov lesz az ellenfele.
ápr. 18
14:20
Bayern: nem tisztelnénk Guardiolát, ha segítséget kérnénk tőle - Sammer (She)
Mathias Sammer, a Bayern München sportigazgatója a jövő heti, Barcelona elleni BL-elődöntő első, müncheni felvonása előtt – Jupp Heynckes vezetőedzőhöz hasonlóan – tagadta azokat az állításokat, melyek szerint a bajor klub részéről a leendő vezetőedző, Pep Guardiola tanácsait kérik ki a katalán klub legyőzéséhez.
ápr. 18
14:22
Videó: Nadal ezúttal visszavágott Kohlschreibernek (She)
Rafael Nadal erőlködés nélkül, 6:2, 6:4-re legyőzte Philip Kohlschreibert a monte-carlói tenisztorna nyolcaddöntőjében. A német teniszező tavaly Halléban legyőzte a korábbi spanyol világelsőt, ám ezúttal nem sikerült neki. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 18
14:27
Kabát biztos benne, hogy rúgnak gólt a pécsieknek (Agroinform)
A 12. Újpest a mögötte álló Pécset fogadja az NB I 24. fordulójának pénteki játéknapján.
ápr. 18
14:29
Parsons a frászt hozta a Lakersre - videó (Agroinform)
Nézd meg, hogy milyen elképesztő triplával mentette hosszabbításra Chandler Parsons a Lakers-Rockets meccset!
ápr. 18
14:31
Könnyed győzelemmel folytatta a címvédő Nadal (Agroinform)
A spanyol a 16 között a német Philipp Kohlschreibert búcsúztatta, és sorozatban 44. meccsén győzött a hercegségben.
ápr. 18
14:36
Man. City: A Wigan nem érdemelt vereséget - Mancini (She)
Roberto Mancini, a Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere szerint a kiesés ellen küzdő Wigan nem érdemelt vereséget a két csapat szerdai bajnokiján, amely a manchesteriek 1–0-s győzelmét hozta.
ápr. 18
14:38
F1: a terveknek megfelelő ütemben épül a szocsi pálya (She)
Jó ütemben halad a jövő évi Formula–1-es Orosz Nagydíjnak otthont adó szocsi versenypálya építése, nem kérdés, hogy elkészül a komplexum a jövő szeptemberi határidőig – közölte Oleg Zabara, a futamot szervező cég ügyvezetője.
ápr. 18
14:40
Barcelona: „Song nem érzi jól magát a csapatnál” (She)
Rigobert Song, korábbi 137-szeres kameruni válogatott labdarúgó szerint unokatestvére, Alex Song nem érzi jól magát a Barcelonánál, amely 2012 nyarán 19 millió euróért szerződtette az Arsenaltól.
ápr. 18
14:45
Íme, a bravúros kazahverés képekben (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott bravúros, 2-1-es győzelmet aratott a favorit Kazahsztán ellen.

Keresés