2013. április 22. hétfő

ápr. 22
15:16
DVTK: Gosztonyit megműtötték, júliusra épülhet fel (She)
A DVTK labdarúgócsapatának hivatalos közlése szerint ma megműtötték az együttes középpályását, a Ferencváros elleni tegnapi bajnokin szárkapocscsont-törést szenvedő Gosztonyi Andrást.
ápr. 22
15:18
DVTK-FTC: a rendőrség őrizetbe vette a vasárnap este előállított két személyt (She)
A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat a tegnap este Miskolcon történt szurkolói atrocitás ügyében. A nyomozók az azonnal felszámolt rendbontást követően két férfit bűnügyi őrizetbe vettek. Erről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra hivatkozva a police.hu számolt be.
ápr. 22
15:20
Sturm Graz: menesztették Szabicsék edzőjét (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sturm Graz vezetősége azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól Peter Hyballa vezetőedzőt.
ápr. 22
15:30
Női kézi BL: a Győr május 12-én, 16.45-től fogadja a Larvikot (She)
Eldőlt, hogy Larvikban május 5-én, Veszprémben pedig május 12-én csap össze a norvég Larvik és a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében.
ápr. 22
15:30
Megvannak a Larvik-Győr BL-döntő időpontjai (Metropol)
Először vendégként május 5-én, majd Veszprémben május 12-én csap össze a Győr a norvég Larvikkal.
ápr. 22
15:32
NFL: Revis a Tampa Baynél - a legjobban fizetett hátvéd lett (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers egy csere keretén belül megkaparintotta a liga egyik, ha nem a legjobb cornerbackjét, Darrelle Revist.
ápr. 22
15:34
Triatlon: stratégiai megállapodást kötött a honi szövetség (She)
Stratégiai megállapodást kötött hétfőn a Magyar Triatlonszövetség (MTSZ) a Fornetti Kft.-vel, amely csaknem 20 millió forinttal támogatja a sportszervezetet.
ápr. 22
15:48
Videó: arcon ütötte a játékvezetőt a dühös nigériai (She)
Az indonéziai másodosztályban a Pelita Bandung Raya 2–1-re nyert a Persiwa ellen. A találkozón a vendégek nigériai futballistája arcon ütötte a játékvezetőt, akinek az orrából ömlött a vér. A labdarúgó a befújt tizenegyes miatt támadt rá a bíróra. Íme!
ápr. 22
15:48
Babos főtáblás Marokkóban (Metropol)
Babos egy óra alatt megverte a kvalifikáció első számú kiemeltjét. Ezzel ott van a legjobb 32 között.
ápr. 22
16:06
Tenisz: az első kiemeltet legyőzve főtáblás Babos (She)
Babos Tímea a harmadik mérkőzését is megnyerte a selejtezőben, így feljutott a 32-es főtáblára a marokkói Marrákesben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
ápr. 22
16:24
BL: Immár egyenlő félként játszhatunk a Barcával - Lahm (She)
Immár egyenlő félként bocsátkozhat csatába a német Bayern München a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a spanyol Barcelonával. Legalábbis Philipp Lahm, a bajorok válogatott védője szerint. A párharc első felvonását kedden Münchenben rendezik meg.
ápr. 22
16:24
Labdarúgó NB I - Megműtötték Gosztonyit (Behaviour)
Sikeres műtéten van túl Gosztonyi András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK középpályása, aki vasárnap a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.
ápr. 22
16:26
Újpest: véget ért a szerb középpályás szezonja (She)
Véget ért az idény Filip Sztaniszavljevics számára: a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest védekező középpályása keresztszalag-szakadást szenvedett, ami miatt nem léphetett pályára már a PMFC elleni hazai bajnokin (4–2) sem. Hétfőn meg is műtötték a 25 éves játékost, a beavatkozás jól sikerült.
ápr. 22
16:28
BL: holland játékvezető dirigál a Dortmund-Real meccsen (She)
A holland Björn Kuipers vezeti a Borussia Dortmund–Real Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzését szerdán 20.45 órakor.
ápr. 22
16:42
Világbajnok curlingesek (Blikk)
Fredericton — Csúcsra jutottak a magyar curlingesek, Kiss Zsolt (24) és Palancsa Dorottya (17) nyerte a vegyes párosok világbajnokságát, miután a döntőben 8-7-re múlta felül a sokkal esélyesebb, rutinosabb svéd kettőst.
ápr. 22
16:42
Videó: a MOB elnöke kemény kérdésekre is válaszolt (She)
Hétfőn a Nemzeti Sport szerkesztőségének vendége volt Borkai Zsolt. A Magyar Olimpiai Bizottság elnökét többek között a birkózás ötkarikás jövőjéről és Douchev-Janics Natasa visszatéréséről kérdezték az olvasók, de volt, aki kritikát is megfogalmazott. Ez utóbbiról Borkai Zsolt elmondta, fontos, mert ez erősíti az embert, és előre visz.
ápr. 22
16:44
Beleharapott ellenfelébe Luis Suárez (Blikk)
Liverpool – Megint áll a bál Luis Suárez (26) körül. A Liverpool focicsapatának botrányhős uruguayi csatára ismét az angliai lapok címoldalára került: a 2-2-vel záruló vaásrnapi, Chelsea elleni bajnoki rangadón egy rövid szóváltást követően nemes egyszerűséggel beleharapott az ellenfél védőjének, Braniszlav Ivanovicsnak (29) a karjába.
ápr. 22
17:00
Jégkorong-vb: Szuper, Mihály és Vas M. kapta a legjobb osztályzatot (She)
Olvasóink szavazatai alapján Szuper Levente nyújtotta a legjobb teljesítményt a házigazda magyar válogatott játékosai közül a budapesti rendezésű divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 22
17:00
Kinek szurkol Guardiola? (Blikk)
München – Slágerösszecsapás lesz műsoron kedd este a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. A legrangosabb európai kupasorozat első elődöntőjében két, a végső győzelemre is esélyes együttes, a német Bayern München és a spanyol Barcelona csap össze.
ápr. 22
17:18
Juventus: Ibra helyett Cavani kéne a csapatnak - Materazzi (She)
Marco Materazzi szerint a Juventusnak Zlatan Ibrahimovic helyett Edinson Cavanira kellene fókuszálnia a nyári átigazolási időszakban.
ápr. 22
17:36
Jégkorong: a magyar kapitány lett a Frankfurt szakmai igazgatója (She)
A magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát, Rich Chernomazt nevezték ki a német élvonalbeli Frankfurt Lions szakmai igazgatójának. A szakember ötéves megállapodást kötött a klubbal.
ápr. 22
17:54
BL: Már nem érvényes a „végén a németek nyernek” definíció - Piqué (She)
Gerard Piqué, a Barcelona világ- és Európa-bajnok védője szerint véget ért az az időszak, amikor a németek uralták a futballvilágot, ezt a korszakot pedig felváltotta a spanyol dominancia.
ápr. 22
17:56
Chelsea: visszatér Hamburgból a holland középhátvéd (She)
Jeffrey Bruma, a Hamburger SV labdarúgócsapatának középhátvédje a Hamburger Morgenpostnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a nyáron visszatér a Chelsea-hez.
ápr. 22
17:58
Golf: kettős cseh diadal Tatán, jövőre újra jönnek (She)
Sem a fiúknál, sem a lányoknál nem fért fel a magyar válogatott a dobogóra a hétvégén Tatán hagyományteremtő céllal megrendezett utánpótlás golfversenyen, a Európai Olimpiai Reménységek Tornáján. A Magyar Golfszövetség honlapjának beszámolója szerint a fiúknál és a lányoknál is Csehország diadalmaskodott.
ápr. 22
18:12
Inter: Moratti megerősítette, Stramaccioni jövőre is marad (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-egyesület, az Internazionale tulajdonos-elnöke, Massimo Moratti bejelentette, hogy a következő idényben is Andrea Stramaccioni lesz a gárda edzője.
ápr. 22
18:30
Milan: 40-50 millió eurót spórolt a klub a béreken (She)
Az olasz élvonalbeli AC Milan alelnöke és vezérigazgatója, Adriano Galliani szerint a „2012-es nagy nyári kiárusítással" akár félszáz millió eurót is megspórolhattak a béreken.
ápr. 22
18:32
Videó: „Példaértékű fejlődésen mentek keresztül hokisaink” (She)
Sofron István értékelte az NSO Tv-nek a szombaton véget ért budapesti jégkorong-világbajnokságot. A játékos elmondta, példaértékű fejlődésen ment keresztül a magyar válogatott, és már csak idő kérdése, mikor lépjük át a határt, vagyis mikor leszünk ismét tagjai az A-csoportos elitmezőnynek. A cél adott, jövőre talán nehezebb is lesz, de sportemberként igyekeznek megfelelni ennek az…
ápr. 22
19:06
Női kosár NB I: Sopron-Győr döntő élőben az NSO-n! (She)
A harmadik mérkőzést rendezik hétfőn a női kosárlabda NB I döntőjében. Az első két felvonást egyaránt a Sopron nyerte, így ha ma is diadalmaskodik Székely Norbert csapata, letaszítja a trónról a címvédő Győrt. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 22
19:08
Premjer-liga: a Tyerek Groznij könnyen győzte le a Rosztovot (She)
Háromgólos győzelmet aratott a Tyerek Groznij a Rosztov otthonában az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 25. fordulójában.
ápr. 22
19:10
MU: Ferguson rekorddal ünnepelné a bajnoki címet (She)
Az angol élvonalbeli bajnokságban a Manchester United hétfő este visszaveheti bajnoki címét a városi rivális Manchester Citytől, ehhez elegendő, ha a Premier League 34. fordulójában legyőzi odahaza az Aston Villát. A csapat menedzsere, Sir Alex Ferguson nem elégszik meg a bajnoki arannyal, minimum 95 ponttal szeretné azt elérni. Nem véletlenül: José Mourinho Chelsea-je 2005 tavaszán ennyi…
ápr. 22
19:12
Videó: nagyot mentett a horvát kézisztár a spanyol rangadón (She)
Szenzációs védést mutatott be Ivano Balic a spanyol Atlético Madrid horvát kézilabdázója a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A kétszer is a világ legjobb játékosának megválasztott Balic megkülönböztető mezzel tartózkodott a pályán, hogy ellensúlyozza csapata emberhátrányát az egyik kétperces kiállítás során. A támadásnál az Atlético elveszítette a labdát, amit Sziarhej Rutenka…
ápr. 22
19:24
PL: Mark Clattenburg újra vezethet a Chelsea-nek (She)
Mark Clattenburg vezeti hétvégén az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier Leauge) a Chelsea–Swansea meccset, először működik közre a londoniaknak a Manchester United elleni rangadó óta.
ápr. 22
19:26
Úszás: országváltásra készül az olimpiai bronzérmes orosz (She)
Oroszország helyett más ország színeiben kívánja folytatni pályafutását a kétszeres olimpiai bronzérmes, rövidpályás világcsúcstartó hátúszó, Arkagyij Vjacsanyin.
ápr. 22
19:42
Feljelentette magát a Bayern elnöke (Infostart)
Önfeljelentést tett adóelkerülés miatt Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgóklub elnöke.
ápr. 22
19:42
Juventus: pénzbüntetés rasszista bekiabálásokért (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-egyesületnek, a Juventusnak 30 ezer eurós büntetést kell befizetnie labdarúgó-szövetsége számára, mert a Milan elleni bajnokin rasszista szólamok hangoztak fel az egyesület lelátójáról.
ápr. 22
19:42
A Bayern München elnöke feljelentette saját magát (Metropol)
Hoeness nemcsak a feljelentést nyújtotta be az adóhatósághoz, hanem befizetett csaknem 6 millió eurót is.
ápr. 22
19:44
Cselgáncs: Karakas Hedvig végül elindulhat az Eb-n (She)
Bár az olimpia után térdműtéten esett át, mostanra eldőlt, hogy Karakas Hedvig ott lehet a csütörtökön kezdődő dzsúdó Európa-bajnokságon.
ápr. 22
20:00
Győri ETO: Varga egy éve nem hagyott ki bajnokit (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Győri ETO hivatalos honlapja, az eto.hu arról számolt be, hogy Varga Roland tavaly március 31., Djordje Kamber pedig tavaly április 29. óta folyamatosan minden bajnoki mérkőzésen pályára lépett.
ápr. 22
20:02
PL: a Fulham nem tudja megvenni Emanuelsont (She)
A Fulham labdarúgócsapatának menedzsere, Martin Jol úgy nyilatkozott, hogy nincs esélyük Urby Emanuelson végleges megszerzésére.
ápr. 22
20:04
Sznúker-vb: kiesett a négyszeres világbajnok Higgins (She)
A walesi Mark Williams búcsúja után John Higgins is befejezte szereplését a sheffiedi sznúker-világbajnokságon. A skótok négyszeres bajnoka az angol Mark Davistől kapott ki 10:6-ra a legjobb 16 közé kerülésért folytatott összecsapásban.
ápr. 22
20:18
Megkapta a budapesti meghívót Putyin (Infostart)
Egyre népszerűbb idehaza a cselgáncsozás - mondta az Inforádió Aréna című műsorában Tóth László szövetségi elnök. Az infrastruktúra hiányosságai miatt azonban sokan hamar abbahagyják a dzsúdózást.
ápr. 22
20:18
Női röplabda NB I: megvédte bajnoki címét a Vasas Óbuda (She)
Megvédte bajnoki címét a Vasas Óbuda csapata a női röplabda-bajnokságban, miután az ötödik meccsen négy szettben legyőzte a TEVA-Gödöllőt.
ápr. 22
20:36
Kecskemét: Horváth a Győr ellen bevet néhány tartalékot is (She)
A labdarúgó NB I. 20. fordulójából elmaradt mérkőzéseket folyamatosan pótolják, kedden a Kecskemét a bajnokaspiráns Győrt fogadja – a kezdőben a hírek szerint meglepetésemberekkel.
ápr. 22
20:36
Suárez ellen vizsgálatot indított az FA (Metropol)
Suárez a Chelsea elleni rangadón megharapta Branislav Ivanovicot, a londoniak szerb védőjét.
ápr. 22
20:36
Női kosárlabda NB I - Nyolcadszor bajnok a Sopron (Behaviour)
A Sopron hazai pályán 72-44-re legyőzte a címvédő Győrt hétfőn a női kosárlabda NB I három győzelemig tartó döntőjének harmadik mérkőzésén, így 3-0-ás összesítéssel megnyerte a párharcot, és fennállásának nyolcadik bajnoki címét szerezte meg.
ápr. 22
20:38
Női kosár NB I: kiütéses siker, a Sopron a bajnok (She)
A Sopron 72–44-re legyőzte a Győrt a női kosárlabda NB I döntőjének harmadik, hétfő esti mérkőzésén, és a párharcot összesítésben 3–0-ra megnyerve elhódította a bajnoki címet.
ápr. 22
20:38
Nyolcadszor bajnok a Sopron (Metropol)
A Sopron hazai pályán 72-44-re legyőzte a címvédő Győrt a női kosárlabda NB I döntőjének harmadik mérkőzésén.
ápr. 22
20:54
Videó: Joó lenne egy éremre a budapesti cselgáncs Eb-n (She)
Alig ért véget a budapesti jégkorong-világbajnoknság, csütörtökön máris kezdetét veszi a cselgáncs Európa-bajnokság, amit szintén a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg. Az NSO Tv-nek az egyik éremesélyes, Joó Abigél mondta el várakozásait. A 22 esztendős, korábbi kétszeres kontinensbajnok most szerényen csak annyit mondott: reménykedik egy éremben, de ehhez a bírók is…
ápr. 22
21:12
Nyolcadszor lett bajnok a Sopron (Infostart)
A Sopron hazai pályán 28 ponttal legyőzte a címvédő Győrt a női kosárlabda NB I három győzelemig tartó döntőjének harmadik, hétfői mérkőzésén, így 3-0-ás összesítéssel megnyerte a párharcot, és fennállásának nyolcadik bajnoki címét szerezte meg.
ápr. 22
21:12
PL: Manchester United-Aston Villa élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli bajnokságban a Manchester United hétfő este visszaveheti bajnoki címét a városi rivális Manchester Citytől, ehhez elegendő, ha a Premier League 34. fordulójában legyőzi odahaza az Aston Villát. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk és online közvetítésünk segítségével!

Keresés