2014. január 14. kedd

jan. 14
11:36
NHL: húszmillió dolláros nyereség a Winter Classicon (She)
Húszmillió dolláros (csaknem 4.4 milliárd forint) nyereséget hozott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) számára a január elsején megrendezett Detroit Red Wings–Toronto Maple Leafs szabadtéri, úgynevezett Winter Classic-mérkőzés.
jan. 14
11:36
Ronaldo sikerétől hangos Portugália (Metropol)
A portugál sajtó is méltatta a klasszist. Messi is elismerően szólt a Real Madrid sztárjáról.
jan. 14
11:36
Serie A: Mazzarri türelmet kér, a játékosok törekvéseivel maximálisan elégedett (Agroinform)
Az Internazionale még nem nyert meccset 2014-ben, hétfő este is csupán döntetlent ért el otthon a Chievo ellen.
jan. 14
11:54
Légiósok: Koman sorsa napokon belül eldől (She)
Kazah lapértesülés szerint január 22-én csatlakozik a Törökországban edzőtáborozó Aktobe keretéhez Koman Vladimir, aki az orosz élvonalban szereplő FK Krasznodar kölcsönjátékosaként jelenleg a szintén első osztályú Uralt erősíti. A 24 esztendős középpályás – aki a jövőjét firtató kérdésre kitérő választ adott – próbajátékon vesz részt a kazah együttesnél.
jan. 14
11:56
Aranylabda: hangzatos portugál lapcímek, politikai egységfront (She)
„Aranykönnyek”, „Az új király elhódította az aranyat”, „Zsebben a világ” – ilyen és hasonló címekkel méltatta a portugál sajtó kedden Cristiano Ronaldót az után, hogy a Real Madrid portugál futballistája 2013-as teljesítménye alapján elnyerte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat.
jan. 14
11:58
Puskás Akadémia: megérkezett Felcsútra a realos Pepe (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia hivatalos honlapján adta hírül, hogy hétfő délután megérkezett Felcsútra az együttes új erőnléti edzője, Pepe Losada.
jan. 14
12:00
Aus. Open: Nadal nem jutott el a végkifejletig (She)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadalnak egyetlen megnyert szett is elég volt a továbbjutáshoz az Australian Open első fordulójában, miután ellenfele, az ausztrál Bernard Tomic a 6:4-re elveszített első játszma után a mérkőzés feladására kényszerült. A spanyol klasszis a 2. fordulóban is hazai játékossal kerül majd szembe, méghozzá a világranglista 570. helyén álló Thanasi…
jan. 14
12:12
MTK: Vaskó a kék-fehérekkel edz, hamarosan eldől a sorsa (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Vaskó Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd védője az MTK-nál edz, és hamarosan eldől a sorsa.
jan. 14
12:12
Átigazolás: A Chelsea lepasszolja De Bruyne-t, hogy Matics visszatérhessen (Agroinform)
A BBC információi szerint órákon belül hivatalossá válhat, hogy a belga válogatott középpályás a Wolfsburgnál folytatja.
jan. 14
12:14
Paks: Lázok megérkezett, még nincs egyezség a Győrrel (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg az eto.hu korábbi hírét, mely szerint Lázok János a győriek engedélyével ismét „anyaegyesületénél” készül, ahová a szezon végéig köti szerződése.
jan. 14
12:14
Sportfogadás: Minél nagyobb, annál jobb! Nyerj iPad Minit a legmagasabb szorzóval! (Agroinform)
A bet-at-home egy iPad Minivel jutalmazza a legnagyobb nyertes oddsot felmutató fogadóját.
jan. 14
12:16
Videó: eksztázis kell! - az izlandiak vetítettek az Eb előtt (She)
A spanyoloktól elszenvedett vereséget követően Izland ellen folytatja szereplését a dániai kézilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott. Mocsai Lajos szerint az izlandiak becsapták a világot azzal, hogy sérülteket harangoztak be.
jan. 14
12:30
Átigazolások: angol ötödosztályú együtteshez igazolt Rooney (She)
John Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatában futballozó Wayne Rooney testvére az angol ötödosztályban szereplő Chesterhez szerződött.
jan. 14
12:30
Nadal csak egy szettet játszott (Metropol)
Bernard Tomic combsérülés miatt feladta mérkőzésüket kedden az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.
jan. 14
12:48
Anglia: ötödosztályú együtteshez igazolt Rooney testvére (She)
John Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatában futballozó Wayne Rooney testvére az angol ötödosztályban szereplő Chesterhez szerződött.
jan. 14
12:50
MTK: az Izraelből hazatérő Hrepka is a csapattal készül (She)
Az Izraelből hazatérő Hrepka Ádám a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-nál jelentkezett edzésre – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Mint ismert, a 26 éves támadó a napokban bontott szerződést a Bnei Jehudával.
jan. 14
12:52
R. Madrid: CR Aranylabdájával pózolt a keret és a stáb - fotó (She)
A zürichi gála után visszatért Madridba Cristiano Ronaldo, hogy ismét munkába álljon. A kedd délelőtti tréning végén a keret és a szakmai stáb összeállt egy közös képre a portugál frissen szerzett Aranylabdájával, amit a támadó a Facebookon kommentált is.
jan. 14
13:06
DVSC: a boldogító igenre vár a válogatott hátvéd (She)
Még egy teszt vár kedden Igor Morozovra, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva védőjére, hogy kiderüljön, csatlakozhat-e a társakhoz, vagy továbbra is rehabilitációs edzéseket kell végeznie – adta hírül a dvsc.hu. Az észt válogatott védő még augusztusban szenvedett oldalszalag-szakadást.
jan. 14
13:06
Milan: Seedorf edzői karrierje a Rossonerik kispadján kezdődik - sajtóhír (Agroinform)
A hétfőn menesztette Massimiliano Allegri utódja a Milanban több mint négyszáz mérkőzésen pályára lépő holland lehet.
jan. 14
13:08
NB II: Vállalom a munkát, de kell a pénz - Lendvai (She)
Lendvai Miklós, a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE vezetőedzője hajlandó munkába állni a zalaegerszegieknél, de elmondása szerint ehhez az kell, hogy a klub kiegyensúlyozott körülményeket biztosítson.
jan. 14
13:08
Vízilabda: A Benedek-csapat ismét megfricskázná Horvátországot (Agroinform)
Kedden Horvátországban ugrik medencébe férfi vízilabda válogatottunk a Világliga harmadik játéknapján.
jan. 14
13:10
DVTK: a fiatal védő a téli szünetben is napi két órát edzett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK védője, Eperjesi Gábor a boon.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a diósgyőri együttes minden játékosa egyéni edzéstervet kapott a téli szünetre, így a futballisták az ünnepek alatt sem lazíthattak. A profi szerződést még nem kapó védő kifejtette, elektronikus úton tájékoztatták őket az elvégzendő feladatokról, amely esetében napi másfél-két órás…
jan. 14
13:12
Atlétika: Usain Bolt hetedszer is rajthoz áll Ostravában (She)
Ismét – immár hetedik alkalommal – rajthoz áll Ostravában, a Golden Spike elnevezésű atlétikai versenyen Usain Bolt jamaicai sztársprinter.
jan. 14
13:14
Bayern: Nem vagyok önző, az Aranylabda nem cél - Ribéry (She)
Végre megszólalt Franck Ribéry, a Bayern München francia labdarúgója, aki a 2013-as Aranylabda-szavazáson harmadik lett Cristiano Ronaldo és Lionel Messi mögött. A tavaly a Münchennel triplázó középpályás elmondta, inkább nyerne meg mindent ismét a Bayernnel, minthogy elnyerje a nívós díjat.
jan. 14
13:16
Aranylabda: Pelénél C. Ronaldo még nem legenda (She)
Még jó darabig hasonló színvonalon kell játszania a friss aranylabdás Cristiano Ronaldónak, hogy legendás labdarúgóvá váljon a háromszoros világbajnok Pelé szerint.
jan. 14
13:18
Női kézi: a Fradi ellen Görbicz dupla elszántsággal készül (She)
Az alapszakasz első helye a tét a szerdai Győri ETO–FTC csúcsrangadón a női kézilabda NB I-ben. Ambros Martín a szurkolók segítségét kéri, míg Görbicz Anita dupla elszántsággal készül.
jan. 14
13:24
Női kosár: klasszis lett centert szerződtetett a PEAC-Pécs (She)
Újabb játékost szerződtetett a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata: a kiváló lett centerrel, Ieva Kublinával a szezon végéig szóló megállapodást kötött (ha az orvosi, fizikai vizsgálatokon megfelel) az Európa-kupában is érdekelt pécsi klub.
jan. 14
13:26
DVTK: szabaddá tették a kapós középpályás útját (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést bontott Takács Péterrel. A 23 éves középpályás szabadon igazolhatóvá vált.
jan. 14
13:28
Aus. Open: „Addig játszatnak minket, amíg meg nem hal valaki” (She)
Több játékos is szóvá tette kedden az évszakhoz képest is nehezen elviselhető hőséget az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon (Australian Open).
jan. 14
13:42
NB I: „A Kecskemét volt a leggyorsabb érdeklődő” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano téli szerzeménye, a montenegrói válogatott Vukasin Polekszics a lila-fehér együttes hivatalos honlapjának elmondta, hogy a több játéklehetőség reményében távozott a DVSC-Tevától, melyet 2008 januárja óta erősített.
jan. 14
13:42
Usain Bolt ismét fut Ostravában (Metropol)
A 27 éves jamaicai sztársprinter hetedik alkalommal áll rajthoz.
jan. 14
13:42
Férfi kézilabda: Nagy László január végére tervezi a visszatérést (Agroinform)
Az Európa-bajnokságot sérülése miatt kihagyó átlövő minimális fájdalmakkal küzd, minden nap kezelésekre jár.
jan. 14
13:44
Australian Open: összeesnek a játékosok (Metropol)
Többen is szóvá tették kedden az évszakhoz képest is nehezen elviselhető hőséget.
jan. 14
14:00
Floorball: a bajnoktól rabolt pontokat a Komárom (She)
A komáromiak fontos győzelmet arattak a rivális Phoenix csapata ellen a férfi élvonalbeli floorballbajnokságban, míg a Krokodilok gólzáporos győzelemmel kezdték meg az évet. Meglepő vereséget szenvedett a RKA Kinizsi a Neumann otthonában, míg a Floorball Team Future csapata számára jól indult az év, mivel megszerezték első bajnoki pontjukat.
jan. 14
14:01
Kosárlabda Euroliga: Újabb sikerre készül a soproni csapat (Agroinform)
A soproni csapat Brnóban szerezhet újabb két pontot, míg a Győr súlyos pofonba is belefuthat Oroszországban.
jan. 14
14:02
Chelsea: 20 millióért érkezik az Ibra mögött végző szerb? (She)
A goal.com információi szerint Nemanja Matics, a Benfica labdarúgócsapatának szerb középpályása a héten 20.7 millió fontért a Chelsea-hez szerződik.
jan. 14
14:04
Videó: a Bayernnél Ribéry a győztes - 18 csapat, 18 gól (She)
A labdarúgó német Bundesliga hivatalos Youtube-csatornája összeállította az élvonalban szereplő csapatok legszebb góljait a mostani szezon első fél évéből. Sajnos Huszti Szabolcs és Szalai Ádám sem szerepel a videóban, de így is káprázatos találatok kerültek a válogatásba.
jan. 14
14:36
Labdarúgás: visszavonult a Liverpool BL-győztes támadója (She)
Bejelentette visszavonulását a Barcelona, az Atlético Madrid és a Liverpool labdarúgócsapatának korábbi 20-szoros spanyol válogatott támadója, Luis García, aki utóbbi együttessel a 2004–2005-ös szezonban elhódította a Bajnokok Ligáját. Az FA-kupa-győztes futballista 35 évesen döntött úgy, hogy szögre akasztja a cipőjét.
jan. 14
14:54
Aranylabda: Bölöninél is Cristiano Ronaldo volt a legjobb (She)
Bár Bölöni László nem voksolhatott a 2013-as Aranylabda-szavazáson, a L’Équipe-nek adott nyilatkozatában elmondta, nála is Cristiano Ronaldo volt a legjobb labdarúgó az előző évben.
jan. 14
14:56
Honvéd: Bonazzoli másfél évre írhat alá - Cordella (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bp. Honvéddal kezdte meg a téli felkészülést az egyszeres olasz válogatott, nagyon rutinos Emiliano Bonazzoli. A 35. születésnapját a jövő héten ünneplő csatárnak Japánból is van ajánlata, de már a héten a Honvédé lehet, másfél évre írhat alá – ezt Fabio Cordella nemzetközi igazgató mondta el a Tuttomercatoweb.com-nak.
jan. 14
15:12
FTC: Adams barátja és volt csapattársa teljesen összetört (She)
A decemberben elhunyt Akeem Adams barátja és korábbi trinidadi válogatott csapattársa, Sheldon Bateau teljesen összetört a volt FTC-védő halálhírének hallatán. Mint ismert, a szeptemberben szívinfarktust kapó Adams december 30-án elhunyt.
jan. 14
15:12
Karrier: A parkolópályára tett Vadócz jövője bizonytalan Odensében (Agroinform)
A negyvenszeres magyar válogatott középpályás szerződése nyáron lejár, addig azonban szeretne bizonyítani edzőjének.
jan. 14
15:14
Győri ETO: Az új edző bízik bennem - Burgos (She)
Győrben immár Horváth Ferenc irányítja az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban címvédő ETO szakmai munkáját, Rafael Burgos az edhdeportes.com oldalon olvasható nyilatkozatából kiderült: volt kecskeméti főnöke bizalommal van az együttes salvadori támadója iránt, aki Pintér Attila irányítása alatt kevés játéklehetőséghez jutott.
jan. 14
15:14
Eurocup: Rangadókból most sem lesz hiány Európában (Agroinform)
Ezen a héten is több pikáns mérkőzést rendeznek a második számú férfi európai kosárlabda kupasorozatban.
jan. 14
15:16
PL: a Hull és az Aston Villa is megerősíti támadósorát (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) újonc létére tizedik helyen álló Hull City két csatárral erősíti meg keretét a téli átigazolási időszakban, de az Aston Villa és a Norwich City is aktivizálta magát a piacon.
jan. 14
15:18
Manchester United: Moyes nincs nyomás alatt - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere szerint David Moyes jól végzi a munkáját, így a skótnak nincs miért aggódnia.
jan. 14
15:30
Belgium: Itália felé terjeszkedik a Duchatelet-birodalom? (She)
Belga sajtóhírek szerint újabb klubot vásárolhat rövid időn belül Roland Duchatelet: az Újpest-tulajdonos Roderick édesapja állítólag Spanyolország után Olaszországban is „szétnéz”.
jan. 14
15:48
Férfi kézilabda Eb: balszélsőt cseréltek az izlandiak (She)
A Nemzeti Sport aalborgi értesülése: kedd délután hivatalosan bejelentette az Izlandi Kézilabda-szövetség és Aron Kristjánsson szövetségi kapitány, hogy a 16 tagú férfi Eb-keretben – élve a szabályok adta lehetőséggel – cserél.
jan. 14
15:50
Haladás: Andorka távozhat, új kapust kell keresniük (She)
Távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladástól Andorka Péter – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A 29 éves támadó kevés játéklehetőséghez jutott az ősszel, több NB II-es csapat érdeklődik iránta, a Haladás pedig nem gördít akadályt távozása elé. Az is biztossá vált, hogy a Vasas rutinos kapusa, Németh Gábor nem igazol Szombathelyre.
jan. 14
16:06
Műkorcsolya Eb: minden készen áll a rajtra a Syma-csarnokban (She)
Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázószövetség (MOKSZ) elnöke szerint 2011-es megválasztásakor 70 millió forint volt a szövetség költségvetése, míg az idén 550 millió, s ennek a különbségnek köszönhető, hogy bele mertek vágni a szerdán kezdődő Európa-bajnokság rendezésébe.

Keresés