2015. január 11. vasárnap

jan. 11
22:12
Elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat jobbhátvédje (Infostart)
Nyolcvankilenc éves korában vasárnap elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás labdarúgója. Az egykori kiváló hátvéd az esztergomi kórházban este 8 órakor hunyt el. Buzánszky Jenő az Aranycsapat utolsó élő tagja volt. Játszott az 1952-ben, Helsinkiben olimpiai bajnok együttesben, pályára lépett az évszázad mérkőzésén 1953-ban, Londonban, és mind az öt mérkőzésen szerephez jutott az 1954-es…
jan. 11
22:30
NFL: Rodgers sérülten is az NFC döntőjéig repítette a Packerst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferencia-elődöntőjében a Green Bay Packers 26–21-re legyőzte a Dallas Cowboyst, ezzel bejutott az NFC döntőjébe.
jan. 11
22:30
Elhunyt Buzánszky Jenő (Metropol)
Nyolcvankilenc éves korában hunyt el a legendás jobbhátvéd. Odafent ismét együtt az Aranycsapat.
jan. 11
22:32
Férfi kosár NB I: hosszabbításban dőlt el a KTE-Sopron meccs (She)
A Sopron 90–81-re nyert hosszabbítás után Kecskeméten a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
jan. 11
22:48
Férfi kézi: a 2. helyen zárt az U21-es válogatott (She)
Az U21-es férfi vb-selejtező csoportküzdelmeinek utolsó, harmadik fordulójában, Gillinghamban a magyar együttes a tíz gólt szerző Hornyák Péter vezérletével 37–26-ra nyert Izrael ellen.
jan. 11
22:50
Africa Race: Kovácsék elvitték Dakarba a magyar zászlót (She)
Az utolsó nap az ünneplésé. Ez hagyomány az Africa Race-en, és az idén sem történt másképp: a 24 kilométeres óceánparti száguldás eredménye már nem számított bele a 12 kőkemény szelektív szakasz során kialakult végeredménybe (az autósoknál a francia Jean-Antoine Sabatier, a motorosoknál a norvég Pal Anders Ullevalseter, a kamionosoknál pedig a gyári Kamazzal száguldó Anton Sibalov győzött).
jan. 11
22:52
Serie A: a Juventus 2000 óta először nyert Nápolyban (She)
Olaszországban a Napoli–Juventus örökrangadóval zárult a 18. forduló. A végig igen gyengén futballozó déliek ellen 3–1-re nyerni tudott a címvédő, amely legutóbb 2000-ben hagyhatta el három ponttal a San Paolót.
jan. 11
23:06
Ligue 1: mumus - egy csapat ellen nem megy a Monacónak (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójának záró meccsén az AS Monaco 0–0-s döntetlent játszott a Bordeaux-val. A vendégek nem először tréfálták meg a hercegségbelieket, a Bordeaux elleni előző nyolc meccséből egyet sem tudott megnyerni a piros-fehér csapat.
jan. 11
23:08
La Liga: Messi, Neymar és Suárez is betalált, a Barca legyőzte az Atléticót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában a Barcelona 3–1-re legyőzte a címvédő Atlético Madridot. A katalánoknál Neymar, Luis Suárez és Lionel Messi is betalált, a vendégektől Mario Mandzukic volt eredményes tizenegyesből.
jan. 11
23:10
Férfi kosárlabda: Hangának ezúttal nem ment a dobás (She)
Hanga Ádám először maradt pont nélkül olaszországi pályafutása alatt, s az Avellino vesztett, ám ott lesz a férfi kosárlabda Olasz Kupa nyolcas döntőjében.
jan. 11
23:24
Darts: legendát vert a BDO-vb döntőjében, jöhet a traktor (She)
Az angol Scott Mitchell lett a darts BDO-szervezet világbajnoka, miután a vasárnapi döntőben 7:6-ra legyőzte honfitársát, a BDO talán legismertebb alakját, Martin Adamst.
jan. 11
23:42
Női vízilabda világkupa - Keretet hirdetett Merész András (Infostart)
Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte 13 fős keretét a franciák elleni világliga-mérkőzésre.
jan. 11
23:42
Dunaújváros: hat bajnoki után távozott a középpályás (She)
A labdarúgó NB I-ben újonc Dunaújváros PASE labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Timotej Dodlekkel, a légiós távozik a klubtól.
jan. 11
23:44
Sznúker: világbajnokverés és 147-es brék az első napon (She)
A világbajnok Mark Selby Shaun Murphy elleni vereségével és kiesésével kezdődött meg a sznúker Masters viadal a londoni Alexandra Palace-ban, ahol az első nap esti meccsén Marco Fu 147-es bréket is bemutatva győzte le Stuart Binghamet.

Keresés