2015. január 31. szombat

jan. 31
14:23
Felkészülés: szerb 2. ligából jött kapussal nyert az MTK (She)
Az MTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re nyert a Cegléd otthonában.
jan. 31
14:25
Felkészülés: a PAFC hármat vágott a Siófoknak (She)
A Puskás Akadémia felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a Siófokot. A felcsútiak első gólját Tischler Patrik szerezte, majd kétszer Lencse László is betalált.
jan. 31
14:39
Real: Ancelotti segítője tudja, mit hoz a jövő Bale számára (She)
Paul Clement, a Real Madrid labdarúgócsapatának másodedzője a spanyol Asnak beszélt Gareth Bale-ről és a légiósról terjesztett pletykákról.
jan. 31
14:41
Férfi vízilabda ob I: a KSI öt góllal legyőzte a Pécset (She)
A KSI öt góllal nyert a Pécs ellen a férfi vízilabda ob I 15. fordulójának szombati nyitó mérkőzésén a Komjádi uszodában.
jan. 31
14:57
Australian Open - Történelmi olasz siker férfi párosban (Infostart)
Első ízben avattak olasz győztest férfi párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokság történetében: Fabio Fognini és Simone Bolelli a francia Nicolas Mahut, Pierre-Hugues Herbert kettős ellen diadalmaskodott a szombati döntőben.
jan. 31
15:15
Felkészülés: az Újpest ikszelt, a KTE kikapott NB II-es ellenfelétől (She)
Az Újpest labdarúgócsapata idei első felkészülési mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott a másodosztályú Szigetszentmiklós vendégeként. A lilák gólját Loic Nego szerezte. A Kecskemét hazai pályán 1–0-ra kikapott a Békéscsabától.
jan. 31
15:33
Felkészülés: második meccsén négyet kapott a Loki a Kövesdtől (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata szombaton két felkészülési meccset is játszott. Az elsőn 7–1-re nyert a Nyíregyháza ellen, míg a második találkozón a kettéosztott keret másik fele 4–1-re kikapott az NB II-es Mezőkövesdtől.
jan. 31
15:33
Sportfogadás: Ingyen fogadás a Super Bowlra a ComeOn-tól (Agroinform)
A ComeOn fogadórioda 10 euró Free Betet ajánl, amennyiben szombat éjfélig fogadunk a bajnokcsapatra.
jan. 31
15:51
Paks: fizetőképes a klub; 800 millióból pályafelújítás (She)
Haraszti Zsolt, a Paksi FC labdarúgócsapatának ügyvezetője a Tolnai Népújságnak adott interjúban elárulta: december 31-ével lejártak a szerződések a szponzor MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-vel, ennek ellenére a klub fizetőképes, a működtetés feltételeit megteremtik. Nyolcszázmillió forintos keretösszegből újul meg a sok kritikát kiváltó pálya és a lelátó.
jan. 31
15:53
Ázsia-kupa: Cahill és Bresciano már két „kontinens” bajnoka (She)
Mint megírtuk, a házigazda Ausztrália nyerte meg a 2015-ös Ázsia-kupát, miután a döntőben hosszabbításban 2–1-re legyőzte Dél-Koreát. Az ausztrálok két játékosa, Tim Cahill és Mark Bresciano történelmet írt azzal, hogy immár két kontinentális labdarúgó-szövetség bajnokának mondhatja magát.
jan. 31
15:55
Felkészülés: Ramírez debütált, cseh csapatot vert meg a Fradi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a törökországi edzőtábor első felkészülési mérkőzésén 4–2-re legyőzte a cseh Bohemians 1905 Prahát. A Fradi góljait Somália, Mateos és Lamah szerezte. Thomas Doll együttesében bemutatkozott az ecuadori balhátvéd, Cristian Ramírez, aki egy félidőt játszott.
jan. 31
16:09
Felkészülés: először kezdett a macedón védő, nyert az ETO (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a cseh 1. FC Slováckót. Vladica Brdarovszki, Dan Bucsa és Luis Ibánez először volt ott Miriuta Vasile kezdő tizenegyében.
jan. 31
16:09
Tipp: Íme a legjobb tipp az Australian Open férfi döntőjére (Agroinform)
Vasárnap délelőtt a szerb Novak Djokovics és a brit Andy Murray feszül egymásnak a melbourne-i fináléban.
jan. 31
16:11
PL: Manchester United-Leicester élőben az NSO-n! (She)
Először rendeznek 2015-ben teljes topligahétvégét az öreg kontinensen, a nagyok közül pályára lép a Manchester United, mégpedig a Leicester City ellen, odahaza. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 31
16:13
La Liga: Real Madrid-Real Sociedad élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában a Real Madrid a nagyok mumusának számító Real Sociedadot fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
jan. 31
16:15
Premier League: nem úszták meg a 100. kapott gólt (She)
A Newcastle United idegenben 3–0-ra legyőzte a Hull Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén.
jan. 31
16:27
Férfi kézi-vb: a Szlovéniát legyőző Németországé a 7. hely (She)
A német válogatott szerezte meg az olimpiai kvalifikáció miatt fontos 7. helyet a katari férfi kézilabda-világbajnokságon, miután a szombati helyosztón 30–27-re legyőzte Szlovéniát.
jan. 31
16:45
Műkorcsolya Eb - Oroszok állnak a női verseny dobogóján (Infostart)
A 18 éves, két éve Eb-bronzérmes orosz Jelizaveta Tuktamiseva győzött a nők versenyében a műkorcsolyázók stockholmi Európa-bajnokságán.
jan. 31
16:45
Spanyolország: részegen ölt meg két turistát, 4 év börtön (She)
A salamancai bíróság négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Numancia labdarúgóját, Álex Ariast, aki 2011 augusztusában ittasan vezetve halálra gázolt két turistát – írta az EFE spanyol hírügynökség.
jan. 31
16:47
Férfi kézilabda-vb - A német csapat lett a hetedik (Infostart)
A német válogatott lett a hetedik a katari, olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságon, miután a szombati helyosztón legyőzte a szlovén csapatot.
jan. 31
16:47
Roma: brazil helyett elefántcsontparti csatárt vettek (She)
A CSZKA Moszkva labdarúgócsapata hivatalosan megerősítette, hogy Seydou Doumbiát eladta az AS Romának. Az elefántcsontparti csatárért 14.4 millió eurót kap az orosz klub a sajtóhírek szerint.
jan. 31
16:49
Női kézi: közelítettek a dánok, de megőriztük első helyünket (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség a férfi mellett a legfrissebb női rangsorát is nyilvánosságra hozta, ez alapján Magyarország megőrizte első helyét (112.44 pont), bár a második dánok (100.67) közelebb jöttek. Ez azt jelenti, hogy a két ország két automatikus BL-hellyel számolhat, valamint két csapatot indíthat az EHF-kupában, egyet pedig a KEK-ben. A norvégok és az oroszok helyet cseréltek a…
jan. 31
16:51
NB II: a Szolnok és a Balmaz is néggyel nyert, egy meccs elmaradt (She)
Az NB II-es labdarúgócsapatoknál is igazi edzőmeccsdömpinget hozott a szombati nap, az eredményeket összefoglalva alább találja meg. A Szeged mérkőzése elmaradt.
jan. 31
17:03
Premier League - Magabiztos Newcastle-győzelem (Infostart)
A Newcastle magabiztosan nyert a kiesés elkerüléséért küzdő Hull City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
jan. 31
17:03
Műkorcsolya Eb: az orosz nők meghódították a dobogót (She)
A 18 éves, két éve Eb-bronzérmes orosz Jelizaveta Tuktamiseva győzött a nők versenyében a műkorcsolyázók stockholmi Európa-bajnokságán.
jan. 31
17:05
Real Madrid: Sergio Ramos csatlakozott Messiékhez (She)
Sergio Ramos szerezte a Real Madrid második gólját a „blancók” Real Sociedad elleni bajnokiján, ezzel elmondhatja magáról, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi tíz idényében mindig eljutott legalább három találatig.
jan. 31
17:21
Premier League: Diego Costa hiányában is Chelsea-sikert várnak tippelőink (Agroinform)
Szombaton 18:30-kor csap össze a Chelsea és a Manchester City a Premier League 23. fordulójának csúcsrangadóján.
jan. 31
17:39
Női kézi BL: a Buducsnoszt győzelemmel kezdte a középdöntőt (She)
A tavalyi döntős Buducsnoszt Podgorica 25–18-ra nyert a 2. Dinamo Volgográd otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában.
jan. 31
17:41
F1: a Toro Rosso is leleplezte, mivel tesztel Jerezben (She)
A jerezi tesztelés előtti napon a Toro Rosso is bemutatta négykerekűjét, a Renault-motorral hajtott STR10-est, amellyel két újonc, a 17 éves Max Verstappen és a 20 éves Carlos Sainz Jr. kormányoz a 2015-ös idényben.
jan. 31
17:42
Célba értek a léggömbutazók (Metropol)
Szerencsésen landolt szombaton Mexikóban a távolsági rekordot döntő két léggömbutazó.
jan. 31
17:43
Videó: Katar - a vesztes lengyel kézisek megtapsolták a bírókat (She)
Egyáltalán nem voltak boldogok a lengyel férfi kézilabdázók, miután a katari világbajnokság elődöntőjében kikaptak a házigazdáktól. Az alábbi felvételen látható, hogy közvetlenül a mérkőzés után megtapsolják a játékvezetőket. Nem nehéz megérteni, miért...
jan. 31
17:57
Bundesliga - Nehezen nyert a Mönchengladbach, Stieberék veresége (Infostart)
A dobogóért harcoló Borussia Mönchengladbach a 71. percben szerzett góllal nyert Stuttgartban a német labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonjának nyitányán.
jan. 31
17:57
Videó: Faragó Richard rúgó lenne az NFL-ben (She)
Faragó Richard „farkasnak” állt. A 49. Super Bowl előtt a Docler Wolves edzésén a gyakorlatban is megtapasztalta, hogyan készülődnek a mérkőzésre az amerikai futballisták.
jan. 31
17:59
Vívó vk - Márton Anna nyolcadik Athénban (Infostart)
Márton Anna a nyolcadik helyen végzett a női kardozók athéni világkupaversenyén.
jan. 31
17:59
Honvéd: itt az új igazolás - aláírt a venezuelai próbajátékos? (She)
Megfelelt a próbajátékon, így a Honvéd szerződtette a venezuelai Jesús Mezát. Legalábbis a játékos erről számolt be egy közösségi oldalon – a kispesti klub még nem jelentette be az igazolást.
jan. 31
18:01
La Liga: a Real Madrid gálázva vett revánsot a Sociedadon (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában a Real Madrid az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül is 4–1-re kiütötte a nagycsapatok mumusának számító Real Sociedadot.
jan. 31
18:15
Primera División - Ronaldo nélkül győzött a Real Madrid (Infostart)
Az éllovas Real Madrid az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül is magabiztosan nyert hazai pályán a Real Sociedad ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának első szombati mérkőzésén.
jan. 31
18:15
Anglia: Bajner volt (egy darabig), de a parti elmaradt (She)
Bajner Bálint csapata, a Notts County 3–0-ra kikapott a hozzá hasonlóan nehéz heteket élő Oldham Athletic vendégeként az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 28. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 31
18:17
Felkészülés: DVTK-győzelem az Ajka ellen, Krsztics betalált (She)
A DVTK labdarúgócsapata az új szerzeménnyel, Milos Krszticcsel a soraiban már az első félidőben eldöntötte az NB II-es Ajka elleni felkészülési mérkőzést. A szerb játékos gólt is szerzett.
jan. 31
18:18
Ronaldo nélkül győzött a Real (Metropol)
Az éllovas Real Madrid az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül is magabiztosan nyert hazai pályán a Real Sociedad ellen.
jan. 31
18:33
Asztalitenisz World Tour - Nem jutott döntőbe a Pergel, Póta páros (Infostart)
Póta Georgina és Pergel Szandra duója kikapott az elődöntőben, így harmadikként zárt párosban az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának idei első versenyén, a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 31
18:33
FTC: Doll nem vesz vissza, biztató jeleket lát (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetője nem sok jelentőséget tulajdonított az eredménynek a Bohemians Praha 1905 elleni, győztes (4–2) felkészülési meccsen.
jan. 31
18:35
Premier League - Biztosan győzött a Tottenham (Infostart)
A Tottenham Hotspur a West Bromwich Albion otthonában aratott könnyed, 3-0-s győzelmet az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 31
18:35
Asztalitenisz World Tour: Pótáék nem jutottak döntőbe (She)
Póta Georgina és Pergel Szandra duója kikapott az elődöntőben, így harmadikként zárt párosban az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának idei első versenyén, a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 31
18:37
Olaszország: Novothny Soma győztes gólt szerzett - vdeó (She)
A Südtirol Novothny Soma második félidő elején szerzett góljával győzte le idegenben 1–0-ra a Monzát az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (Lega Pro) szombati játéknapján.
jan. 31
18:39
PL: Chelsea-Manchester City rangadó élőben az NSO-n! (She)
Először rendeznek 2015-ben teljes topligahétvégét az öreg kontinensen, a szombati program kínálatából kiemelkedik a Chelsea–Manchester City PL-ütközet. Kövesse a szuperrangadót online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 31
18:41
Bundesliga: Leverkusen-Dortmund - élőben az NSO-n! (She)
A forduló előtt negyedik csapat fogadja a ligautolsót a Bundesligában. Papíron egyértelmű egyes a találkozó. Utóbbi csapat azonban a Bajnokok Ligájában könnyedén a nyolcaddöntőbe jutó Borussia Dortmund, amely a Leverkusen otthonában javítana eddigi siralmas bajnoki teljesítményén. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével!
jan. 31
18:51
Eurofutball: peches mozdulat okozta Kötelesék vesztét - videó! (She)
A Panetolikosz a korábbi Videoton-csatár, André Alves két góljával győzte le 2–1-re idegenben a PAOK-ot a görög labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 31
18:51
NFL: Kérdezz-felelek a Super Bowl előtt (Agroinform)
A hathárom.com NFL-szakértői egymást faggatták az esélyekről és a várható meccsdöntő tényezőkről.
jan. 31
18:53
Síugró-vk: a szlovénok nyerték a csapatversenyt Willingenben (She)
Szombaton csapatversenyt rendeztek a síugrók világkupa-sorozatában, a németországi Willingenben. A győzelmet a Jurij Tepes, Nejc Dezman, Jernej Damjan, Peter Prevc összeállítású szlovén csapat szerezte meg a németek és a norvégok előtt.

Keresés