2015. január 31. szombat

jan. 31
18:55
Videó: Bale a kaput nem találta el, de nagyon kilőtte Iscót (She)
A Real Madrid–Real Sociedad (4–1) spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Gareth Bale nem szerzett gólt, ellenben eltalálta csapattársát, Iscót. Bale(set)…
jan. 31
18:57
Ligue 1: e csapatnak Gignac mindig belövi, nyert is az OM (She)
Az utóbbi hetekben hullámzóan teljesítő Olympique Marseille ismét élt a hazai pálya előnyével, 1–0-ra legyőzte az Eviant a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 23. fordulójának szombati játéknapján, és visszaelőzte a PSG-t a tabellán.
jan. 31
18:59
Férfi kézi-vb: a horvátok 14 éve nem látott mélységben (She)
Dánia 28–24-re legyőzte Horvátországot a Katarban zajló férfi kézilabda-vb utolsó előtti játéknapján, ezzel megszerezte az ötödik helyet.
jan. 31
19:09
Férfi kézilabda-vb - Dánia az ötödik (Infostart)
A legutóbbi vb-n és Eb-n ezüstérmes dán válogatott lett az ötödik a katari, olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságon, miután a szombati helyosztón legyőzte az olimpiai harmadik horvát csapatot.
jan. 31
19:09
Afrika-kupa: satnya félidő után a torna meccse, elődöntős a Kongói DK (She)
Elsőként a Kongói DK jutott be az elődöntőbe a labdarúgó Afrika-kupán, miután kétgólos hátrányból fordítva 4–2-re legyőzte a szomszédos Kongót. A rettenetes első félidő után a torna legjobb negyvenöt percét hozta a folytatás.
jan. 31
19:11
Lombard: Lengyel Ferenc elköszönt négy próbajátékostól (She)
Négy próbálkozó teljesítménye sem nyerte el Lengyel Ferenc tetszését, így tőlük elköszönt a Lombard Pápa vezetőedzője.
jan. 31
19:27
Mol Liga: 11-et szórt a címvédő, utolsó mp-ben bukott el a Fradi (She)
A jégkorong Mol Liga utolsó előtti fordulójában a címvédő HC Nové Zámky 11–2-re nyert Csíkszeredában, a Ferencváros pedig utolsó másodpercben kapott góllal maradt alul az ASC Corona Brasov ellen, így már biztosan nem juthat be a rájátszásba.
jan. 31
19:45
Női kézi NB I: a pazar kezdés győzelmet ért az FTC-nek (She)
A Ferencváros már a mérkőzés elején 8–1-re elhúzott, végül 33–28-ra nyert a Fehérvár KC ellen a női kézilabda NB I 17. fordulójában.
jan. 31
20:03
La Liga: 1950 óta nem látott tettet hajtott végre az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában az Atlético Madrid 3–1-re legyőzte idegenben az Eibart.
jan. 31
20:05
Serie A: öngólt fejelt a kapus, a tüntetők szerencsések voltak (She)
A Genoa 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Fiorentinával az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának nyitó mérkőzésén.
jan. 31
20:21
Női kézilabda BL - Nem hibázott a Podgorica (Infostart)
Az előző idényben döntős montenegrói Buducsnoszt Podgorica begyűjtötte a két pontot a Dinamo Szinara volgográdi otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének nyitányán.
jan. 31
20:39
Női kosár NB I: a Sopron otthon bukta el a veretlenségét - a PEAC ellen (She)
A PEAC-Pécs 88–81-es győzelmet aratott a forduló előtt veretlen Sopron otthonában a női kosárlabda NB I 14. fordulójában. A vendégek a nagyszünetben már 18 ponttal is vezettek.
jan. 31
20:41
Úszás: Cseh László aranyat, ezüstöt és bronzot is nyert (She)
Három döntős szereplése után a dobogó mindhárom fokára felállhatott Cseh László a luxembourgi nemzetközi úszóverseny szombati versenynapján.
jan. 31
20:43
Videó: Messi az amerikai elnök stílusában távozott az edzésről (She)
Az FC Barcelona edzésének végeztével, ahogyan megszokott, rajongók sokasága várta a sztárok távozását. Nagyokat néztek, amikor Messi jelent meg a kijáratnál. Az argentin klasszis egy Cadillac Escalade-et vezetett, ilyennel fuvarozzák az amerikai elnököt, Barack Obamát is.
jan. 31
20:57
Férfi vízilabda ob I - Honvéd- és FTC-siker idegenben (Infostart)
A Honvéd és az FTC is idegenben nyert 14-9-re a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
jan. 31
20:57
Férfi vízi ob I: Szolnok, Eger - újabb edzőmeccs a bajnokságban (She)
A Szolnok a Vasas otthonában, a második helyezett Eger hazai környezetben az UVSE ellen győzött fölényesen a férfi vízilabda ob I 15. fordulójában. A Honvéd és az FTC is idegenben nyert 14–9-re.
jan. 31
20:59
Cseh László aranyat, ezüstöt és bronzot is nyert (Infostart)
Három döntős szereplése után a dobogó mindhárom fokára felállhatott Cseh László a luxembourgi nemzetközi úszóverseny szombati versenynapján.
jan. 31
20:59
Serie A: Roma-Empoli - élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójában a 2. helyen álló Roma a 16. Empolit fogadja a Stadio Olimpicóban. Rudi Garcia csapatának mindenképpen győznie kell, hogy versenyben maradhasson a bajnoki címért. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő közvetítésünket!
jan. 31
21:01
Férfi vízilabda ob I - Simán nyert a Szolnok és az Eger (Infostart)
Az éllovas Szolnok a Vasas vendégeként, a második helyezett Eger pedig hazai környezetben az UVSE ellen győzött fölényesen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
jan. 31
21:01
Úszás: ötből három, újabb Hosszú-aranyak Nizzában (She)
Három döntőben győzött, egyben ezüstöt, míg egyben bronzot érdemelt ki Hosszú Katinka a Nizzában zajló nemzetközi úszóversenyen.
jan. 31
21:15
Hosszú Katinka ötből három döntőben nyert szombaton Nizzában (Infostart)
Három döntőben győzött, egyben ezüstöt, egyben pedig bronzot érdemelt ki Hosszú Katinka a Nizzában zajló nemzetközi úszóversenyen.
jan. 31
21:15
Felkészülés: Korcsmár Zsolt besegített csapata góljába (She)
Nemcsak a magyar labdarúgócsapatok, hanem Európa sok más klubja is készül a tavaszi bajnoki rajtra. Szombaton is sok felkészülési mérkőzést rendeztek, több helyen magyar szereplőkkel.
jan. 31
21:33
Férfi röpi NB I: Kazincbarcikán nyert a Kecskemét (She)
A Kecskemét három játszmában nyert Kazincbarcikán a férfi röplabda NB I szombati fordulójában. A Pénzügyőr 0:2-ről, a Kaposvár 1:2-ről fordítva győzött idegenben
jan. 31
21:51
Paks: az új középhátvéd fél plusz két évre írt alá (She)
Fél plusz kétéves szerződést kötött a Paksi FC NB I-es labdarúgócsapatával Rodenbücher István.
jan. 31
21:53
Mainz: nagyon drukkolnak, hogy a Wolfsburg vigye Schürrlét (She)
A német élvonalbeli Mainz labdarúgócsapata az eladáskor rögzített továbbadási záradék értelmében egymillió eurót kasszíroz, hogy ha a Chelsea eladja a Wolfsburgnak világbajnok támadóját, André Schürrlét.
jan. 31
22:09
La Liga: Córdoba döntött, D. Suárezt megint kiállították (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában a Granada hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Elchét.
jan. 31
22:11
Sportkrém: Dibusz már tudja, hogyan lesz a vízisíből úszás (She)
Ha Dibusz Dénes és sport, akkor kizárólag labda. A Ferencváros kapusa persze kipróbált néhány labdamentes mozgásformát is, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
jan. 31
22:27
DVTK: a Lokival bajnok középpályás lehet Elek helyettese? (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a DVTK labdarúgócsapata megoldást keres a Kínába igazoló Elek Ákos helyettesítésére – így vetődött fel a korábban a DVSC-ben, a Nyíregyházában és a Kecskemétben is szerepelt hondurasi Luis Ramos neve.
jan. 31
22:45
Serie A: a Roma ezúttal hazai pályán játszott döntetlent (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójában a 2. helyen álló Roma a 16. Empolit fogadta a Stadio Olimpicóban. Az egy-egy kiállítást hozó meccsen végül döntetlen született.
jan. 31
23:03
Primera División - Fél óra alatt eldöntötte meccsét az Atlético (Infostart)
A címvédő, harmadik helyen álló Atlético Madrid úgy nyert 3-1-re az Eibar stadionjában a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján, hogy már a 26. percben 3-0-ra vezetett.
jan. 31
23:05
Serie A - Döntetlen Genovában (Infostart)
Nem bírt egymással a Genoa és a vendég Fiorentina az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
jan. 31
23:07
Primera División - Győzött, így már nem utolsó a Granada (Infostart)
A Granada egygólos győzelmet aratott az Elche felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján, ezzel elkerült az utolsó helyről.
jan. 31
23:09
Serie A - Ismét döntetlent játszott az AS Roma (Infostart)
A második helyen álló AS Roma csak egy pontot szerzett szombat esti mérkőzésén az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
jan. 31
23:21
Bundesliga - Nem esett gól Leverkusenben (Infostart)
Gól nélküli döntetlennel zárult a harmadik helyen álló Bayer Leverkusen és a szebb napokat látott, most a kiesés elkerüléséért küzdő Borussia Dortmund szombat esti mérkőzése a német labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonjának nyitányán.
jan. 31
23:21
Afrika-kupa: egy csodás szabadrúgás és a bíró négybe juttatta a hazaiakat (She)
Hatalmas meglepetésre másodikként Egyenlítői-Guinea jutott be a labdarúgó Afrika-kupa elődöntőjébe, a nyolc között hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a sokkal esélyesebb Tunéziát. Tunéziában alighanem még évekig emlegetik a mérkőzés játékvezetőjét, a mauritiusi Rajindraparsad Seechumot...
jan. 31
23:23
Premier League - Döntetlen a rangadón (Infostart)
Az éllovas Chelsea és a második helyen álló Manchester City rangadója döntetlent hozott az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 31
23:24
Hosszú Katinka három döntőben nyert (Metropol)
Három döntőben győzött, egyben ezüstöt, egyben pedig bronzot érdemelt ki Hosszú Katinka a Nizzában zajló nemzetközi úszóversenyen.

Keresés